|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
26.10.2011 16:41:06   
gerberka
sandrich poslala sam ti pp fb user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1976
26.10.2011 16:43:40   
mama21e
drznice draga cestitam na 9. mjesecu. Da ti aBd brzo i lagano prodje i bebica u zagrljaj dodje user posted image user posted image user posted image user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1977
26.10.2011 16:45:27   
gerberka
drznice mila cestitamooo user posted image user posted image user posted image

eej cure, mnogo je trudnica, bio je plodan oktobar mashAllah, bas sam nesto radosna zbog svih tih plusica user posted image pratim temu da li sam trudna..uglavnom user posted image user posted image user posted image eto nama ubrzo jos drugara i drugarica i da sve nase forumasice docekaju taj trenutak user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 1978
26.10.2011 16:46:42   
mama21e
Super mashaAllah, neka neka samo nek ima bebica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1979
26.10.2011 16:53:40   
Sandrich
gerbo piskim i ja cesto al gdje necu koliko samo tecnosti popijem pa mora negdje i izaci user posted image user posted image user posted image
moja dr vise vjeruje obicnom nalazu urina nego urinokulturi jer ko fol svima sterilne urinokulture il napisu na nalazu najcescu bakteriju,, nidje veze...ponovi ti sutra opet

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1980
26.10.2011 16:53:53   
drznica
Hvala mama21 i Gerbo...kao da sam juce ugledala one dvije user posted image na testu hehehe...a sad vec ocekujem user posted image

Pokusala sam ono masiranje medjice hahahah, kako je Lejla objasnila...zapravo zaposlila sam mm sa maslinovim...pa eto praktikovat cemo to sad svaki dan pa mozda se i rastegne hahahahah

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 1981
26.10.2011 16:56:48   
Bebica11
drznice cestitam, jedva cekam da se i mi ubacimo u 9ti aBduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1982
26.10.2011 16:56:55   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sandrich

gerbo piskim i ja cesto al gdje necu koliko samo tecnosti popijem pa mora negdje i izaci user posted image user posted image user posted image
moja dr vise vjeruje obicnom nalazu urina nego urinokulturi jer ko fol svima sterilne urinokulture il napisu na nalazu najcescu bakteriju,, nidje veze...ponovi ti sutra opet

hocu, ujutro cu ponoviti

a kakav je tvoj nalaz io, jel preciziran broj leukocita mislim jel bio njihov broj?

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1983
26.10.2011 16:59:39   
Sandrich
kad mi je bio los nalaz bilo ih 4-5, a juce sto je doso nalaz 1-2, stim da je prije bilo punoooo bakterija a sad pise malo

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1984
26.10.2011 17:02:37   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sandrich

kad mi je bio los nalaz bilo ih 4-5, a juce sto je doso nalaz 1-2, stim da je prije bilo punoooo bakterija a sad pise malo

user posted image user posted image user posted image
nije mi jasno, sorry user posted image

svugdje su ref vrijednosti 0-5 normalne, evo neka žene potvrde..a kad je meni bilo 4 - 5 leukocita dr mi rekao nalaz u granicama...
sad sam bas zbunjena...
ti 5 leukocita, a ja 20 hiljada...

uuhuuuuser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1985
26.10.2011 17:06:41   
Sandrich
pa meni je isto rekla do 5 kao da je ok a preko idu antibiotici al sad ne kontam kakve su u tebe to hiljade user posted image da se oni nisu sta zahebali? jesi sigurna da ti je to za urin? da to nisu oni u krvi ?

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1986
26.10.2011 17:13:38   
gerberka
ma nisu gledao danas i dr user posted image
urinokulture sterilne

urin leukociti 18-20* na deset_u sto znaci oko 20000 user posted image

kaze mi da bebi ne moze nastetiti, idemo ponoviti, ako bude isto onda ce mi ukljuciti antibiotike..al hajd to sve..kako si mi8 urinokulutre sterilne..jednom mi je papa bio upalan..ili sam sklona tim upalama ili stvarno nesto ne stima, a ja idem dr koji nije pristalica čačkanja i uzimanja pape u trudnoci..na stranu to, imala sam te svrbeze, poslije canestena se smirilo, pa peckanja..pa vise stvarno..a vazim za osobu kod koje je sve sterilno, a kamoli gospođa user posted image

gluposti...umorila sam se..gdje god odem pop..... se u čašicu..nema gdje nisam urin radila...

dođe mi da uradim negdje drugo papu, al sad ne smijem zbog omeksanog grlica..ne bih da se kajem cijeli zivot..

< Poruku je uredio gerberka -- 26.10.2011 17:15:06 >

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1987
26.10.2011 17:16:56   
drznica
Sta vi mislite treba li ovo nasim bebama? U radnjama je skupo oko 80KM ili 100 KM ako je sa muzikom. Zena kod koje sam kupila krevetac prodaje i ovo za 25KM, nije skupo, zena skroz OK, uredna i sve je ocuvano. Samo ne znam treba li nam???

user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1988
26.10.2011 17:18:23   
mama21e
Jel nam to zanzibarka viri user posted image

Jel to bebici i danas lijepo u pupi? user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1989
26.10.2011 17:21:01   
gerberka
IZVORNA PORUKA: drznica

Sta vi mislite treba li ovo nasim bebama? U radnjama je skupo oko 80KM ili 100 KM ako je sa muzikom. Zena kod koje sam kupila krevetac prodaje i ovo za 25KM, nije skupo, zena skroz OK, uredna i sve je ocuvano. Samo ne znam treba li nam???

user posted image

ma ja bih ovo kupila, to je paket pelena, a predivno je..onako da spustis bebu..da se igra..stvarno je džaba user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1990
26.10.2011 17:21:17   
mala75
pozz i od mene za vas
vodolijo najiskrenije čestitke i brz oporavak

vidim rasprava oko nalaza urina, meni uvijek piše za bakterije: nešto malo ili, mnoštvo ili dosta
dr mi dala da radim urinokulturu i ona bila sterilna(tad sam bila kod mm u Sa i radila je privatno) a onda kad sam zaglavila u bolnici opet mi urade nalaz urina i kao dosta bakterija a urino kultura u bolnici ponovo sterilna. otad sam na brusnici šta god da piše na nalazu urina i dr kaže da samo tako nastavim, zadnji put mi bilo "nešto više" i samo mi rekla da nastavim brusnicu. pa ti sad budi pametanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1991
26.10.2011 17:24:44   
gerberka
IZVORNA PORUKA: mala75

pozz i od mene za vas
vodolijo najiskrenije čestitke i brz oporavak

vidim rasprava oko nalaza urina, meni uvijek piše za bakterije: nešto malo ili, mnoštvo ili dosta
dr mi dala da radim urinokulturu i ona bila sterilna(tad sam bila kod mm u Sa i radila je privatno) a onda kad sam zaglavila u bolnici opet mi urade nalaz urina i kao dosta bakterija a urino kultura u bolnici ponovo sterilna. otad sam na brusnici šta god da piše na nalazu urina i dr kaže da samo tako nastavim, zadnji put mi bilo "nešto više" i samo mi rekla da nastavim brusnicu. pa ti sad budi pametanuser posted image user posted image user posted image

e baš tako..da poludis od kontanja..i ja evo pijem fruktal brusnicu..nista mi drugo ne preostaje...
ali ako stvarno imam 20000 leukocita onda je to za antibiptika..dr mi rece da je takav nalaz za hospitalizacije..ebemti urin user posted image hvala ti mala75user posted image

drznice, sta si odlucila? user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1992
26.10.2011 17:25:36   
animagical

user posted image

trebauser posted image user posted image user posted image mi upravo isli traziti...onda je mali rasplakao i nismo uspjeli...znas li koliko je i ima li u one to play ili u tl?

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1993
26.10.2011 17:27:09   
mama21e

user posted image

Da sam na tvom mjestu kupila bih, cijena povoljna, dobro za bebicu, vjeruj uzivat cete i ti i user posted image
Moja sestra ima to, jos svira pa ona mirna kad na to stavi malenog i sve okicama prati sta se to desava, rukicama pokusava da dohvati zivotinjice ma premedeno... user posted image i tako se zabavi user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1994
26.10.2011 17:28:57   
drznica
Ima u Baby centru 80KM kao ovaj i ima 100KM ono svira nesto...Ako ne kupim, javicu vam pa ako neka od vas hoce. user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1995
26.10.2011 17:37:13   
Sandrich
super je ovo.....ma ja bih vala odmah kupila user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1996
26.10.2011 17:39:08   
gerberka

Ima u Baby centru 80KM kao ovaj i ima 100KM ono svira nesto...Ako ne kupim, javicu vam pa ako neka od vas hoce. user posted image

pik za mene user posted image ako ne kupis user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1997
26.10.2011 17:50:24   
drznica
Vazi Gerbo, dogovoreno. Veceras ili sutra cu tacno znati pa ti javim.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1998
26.10.2011 18:23:18   
Anoniman

kod nas su po 50km ja imam isto takvo svira pisti, i gore igracke mozes redat koje hoces  a i dodje na tome igracki (mi dobili na poklon kad se anel rodio) ja dala prijateljici da se sluzi.
Super stvar nama je bila extra kad je imao 4mjes. sam ga stvaljala ....

(odgovor članu drznica)
  Neposredna veza do poruke: 1999
26.10.2011 18:27:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gerberka

felix ovaj je iz ze, ima ih dvojica...ma sladak je, ljubazan.kaze meni kupi sebi šumski magnezij user posted image user posted image user posted image valjda je to šumeci..ovo spominjem nevezano za leukociteuser posted image
Znam da mislis na ZE  zato kazem bila sam gore stalno po boln. pa sam ih dobro zapamtilauser posted image user posted image ja znam za jednog nizak celav arap ga zovu u poznim godinama a ima jedan mlad ko rosa i lijepuser posted image user posted image user posted image bogami neznam taj kako se zove .
Hannice kako si ti kako deveras user posted image pusa drugarici.

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *