|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
26.10.2011 10:07:12   
gerberka
ametist user posted image user posted image navijam i ja da nam nalazi budu user posted image
jakad sam usla kaze meni jedna sestra nek si vala i ti sa stomakom dosla ovdje koliko ste se borili, a dedo ispred mene gura uputnicu..kaze ona stani malo dedo, trudnica je , necemo valjda ja joj pozlije user posted image

a dok nisam bila trudna morala sam prolaktin odmah nakon budjenja bez nerviranja i jednom isao tata samnom, kaze kad si usla nema sta ti nisu po spisku opsovali..nisu skontali da je kršni čovjek moj tata koji ceka ispred vrata user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu ametist)
Neposredna veza do poruke: 1901
26.10.2011 10:19:58   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: Sandrich

user posted image user posted image user posted image kaki ce mi bit plesovi...uhvatila se za stomak i opleti user posted image user posted image vidim ja ti poranila...ajd ti najedi se i odspavaj user posted image
ja odoh kupit ves masinu user posted image

arina samo da ti prijavim da i sandrich pije ginipral a vidi kako se ponaša user posted image

ona bukvalno user posted image po gradu, evo vidis gdje sad ode..molim te poduzmi nešto user posted image

ma ko se to sikira za mene user posted image ma znas da je meni ukljucila onda gynipral radi infekcije da se nebi sta iskomplikovalo, sutra cu na pregled pa se nadam da ce ga ukinut....ma vjeruj da mi je gore kad sam kuci i lezim,onda razmisljam i sve me zivo zeza, kad malo izadjem prodruzim se onda sam rahat..ne hodam ja puno Gerbo, pazim ja na Mrvicu svoju user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1902
26.10.2011 10:22:00   
gerberka
user posted image user posted image user posted image sandrich onda hajde..kupi dobru masinu jer ubrzo ces aBda prati za vas troje user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1903
26.10.2011 10:22:58   
gerberka
odoh spavat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1904
26.10.2011 10:28:45   
Uma86
cula sam da je gynipral dobar za trudnicu i za bebu, ja sam do 6. mjeseca imala komplikovanu trudnocu, pila sam i do 7 tableta dnevno i onda kada mi je doktorica propisala gynipral i rekla da mogu imati nuspojave kao sto su ubrzano lupanje srca i savjetovala me da legnem nakon svake tablete nekih sat vremena ja sam odustala.
Evo sad smo prekoracili termin user posted image  ja ti mislim da ti je sve to do psihe i toga kako ti zelis sta da bude. Na kraju sam sve tablete pobacala i Apaurin koji sam pila 3 do 4 puta dnevno, osjecala sam se kao najtezi narkoman i besposlicar jer sam spavala vecinu vremena...

Mamina maza je ters (na mamu) pa joj se ne izlazi iz stome :/

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1905
26.10.2011 10:32:51   
dush
IZVORNA PORUKA: zanzibarka
A bas mi se svidja sutrasnji datum i dan user posted image  i meni je dosadilo jer sam odavno sve spremila, sve spremno ovako me samo prepadaju, tamam od babilon cujem sve pozitivne komentare, zena mi sve od a do ž napisala i ja se napunila optimizmom i onda me sensia prepadne user posted image  znam da je sve individualno, ali eto ne moze covjek biti ravnodusan na komentare zato pisite samo pozitivne user posted image

Nemojte pisati samo pozitivne, pisite i negativne.... Treba covjek psihicki da se pripremi... Ne da ti kazu ma to 1, 2, 3, gotovo, ma nista ne boli... :) I onda odes da se poradjas i ne znas sta te snaslo user posted image

Zanzibarko, drzim ti fige da sve prodje bez problema i sto prije!!! user posted image

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 1906
26.10.2011 10:38:34   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Vodolija83

RR drugarice, samo da vas obavijestim da je vasa vodolija83 postala mama u 19:00h. Maleni garavi djecak je rodjen sa 3050gr i dug 51 cm. Sve vas puno pozdravlja i svojim terminusama, kao i svim ostalim user posted image zeli lagan porod kao sto je i ona imala.

Evo da i ja na RR cestitam svojoj seki ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

amiiin na lijepe zelje i cestitke na malenom braciuser posted image user posted image user posted image

eh lijepo, jos samo da nam se zanzibarka hairli rijesi aBduser posted image

arina ja mirujem na lijevoj strani al nema sanse da samo na jednoj strani spavam, tek od prije par dana mi smeta na ledjima, sad ide i desna i lijeva, ugl nemam problema sa spavanjem hB, jedino sto hrcem pa mi zao muzauser posted image

mene ponekad malo nest zigucne, nadam se da ce se sve smiriti jos bar 15-tak dana aBd, da probajramujem pa onda nek dolazi bebce aBduser posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 1907
26.10.2011 10:42:33   
dush
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

RR drugarice, samo da vas obavijestim da je vasa vodolija83 postala mama u 19:00h. Maleni garavi djecak je rodjen sa 3050gr i dug 51 cm. Sve vas puno pozdravlja i svojim terminusama, kao i svim ostalim user posted image zeli lagan porod kao sto je i ona imala.

Evo da i ja na RR cestitam svojoj seki ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitke vodoliji!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1908
26.10.2011 10:42:38   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Uma86

cula sam da je gynipral dobar za trudnicu i za bebu, ja sam do 6. mjeseca imala komplikovanu trudnocu, pila sam i do 7 tableta dnevno i onda kada mi je doktorica propisala gynipral i rekla da mogu imati nuspojave kao sto su ubrzano lupanje srca i savjetovala me da legnem nakon svake tablete nekih sat vremena ja sam odustala.
Evo sad smo prekoracili termin user posted image  ja ti mislim da ti je sve to do psihe i toga kako ti zelis sta da bude. Na kraju sam sve tablete pobacala i Apaurin koji sam pila 3 do 4 puta dnevno, osjecala sam se kao najtezi narkoman i besposlicar jer sam spavala vecinu vremena...

slazem se

ginipral je najbolje piti(tj najmanje je zlo) jer ne prolazi posteljicu dok apaurini prolaze i djeluju i na bebu, zato ko ima bolove bolje je da se javi dr pa vidi kakvu terapijicu da mu propise AKO VEC MORA

ima dosta efekta i psiha sto kazes, jer npr ja kad SPAVAM mene nista ne boli a primjetila sam i druge trudnice na ginipralu isto takouser posted image

(odgovor članu Uma86)
Neposredna veza do poruke: 1909
26.10.2011 10:42:45   
zanzibarka
Hej zene evo nas opet :) jos uvijek smo 2 u 1 user posted image

Ctg nam prvo nije bio ok, jednom nas doktorrica pregledala ginekoloski i onda kaze hajd opet, a ja crnjaka, radila mi aminoskopiju :) provjera plodne vode, uglavnom sve ok, malo smo prokrvarili, i imamo neki ruzan osjecaj, ne mozemo fino sjesti, ali sad ce vjeroavtno to pokrenuti jer znam kad sam lezala u bolnici da su zeni isto ovo radili, i navecer joj pukao vodenjak, zato sad idemo u hodanje ne bil sto prije pokrenuli, mm slobodan pa da iskoristimo da ne trci s posla :) samo se nadam da mi nece u gradu gdje poceti curiti :) takva je guzva bila na prijemnom da nam doktorica nije nista rekla, osim da kad krene ici ce aBd galtko a sa strane na ctg napisala kao nalaz, nesto pise otvorena za 4cmm, glava -3, vodenjak se siri, mlijecna voda, eh sad sta sve to znaci ja nemam pojma, ako ko zna nek mi protumaci :) cudi me ako sam otvorena 4 cm da nisam ostala :) hajd ti sad znaj :) najvise mi se ne svidja sto mi ode doktorica na put 3 dana u Englesku, ako krene porod ko li ce nas zadesiti :(

ljubim sve redom

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu ametist)
Neposredna veza do poruke: 1910
26.10.2011 10:42:48   
Sandrich
Joj zene sto mene stomak svrbi zadnja 2 dana samo se cesem user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1911
26.10.2011 10:46:19   
dush
Sandrich, mazi se kremom, meni pomaze :) Ali stvarno smijesno izgleda kada se non stop ceses po stomaku, mislit ce kolege na poslu da se nisam kupala 7 dana :D

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1912
26.10.2011 10:48:21   
Bebica11
sandrich to se koza siri, mazes li je?

zanzibarko, ja znam da cm i "prsti" nisu isto uglavnom, meni se cini 3cm da su 2 prsta tako nekako, ugl ima razlike, pa mozda si 3 prsta otvorena pa te salje kuci. Nego KAD to ona ide u Englesku??????? joj Crnjaka, al mozda kad ti krene pa joj se javis ona kontaktira Nikulina posto njih dvoje rade u timu, svakako joj se javi kad krene aBduser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1913
26.10.2011 10:48:47   
Sandrich
user posted image user posted image user posted image bas tako dush user posted image

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 1914
26.10.2011 10:49:37   
Sandrich
Svaku noc se Bebice mazem uljem user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1915
26.10.2011 10:52:28   
zanzibarka
IZVORNA PORUKA: Bebica11

zanzibarko, ja znam da cm i "prsti" nisu isto uglavnom, meni se cini 3cm da su 2 prsta tako nekako, ugl ima razlike, pa mozda si 3 prsta otvorena pa te salje kuci. Nego KAD to ona ide u Englesku??????? joj Crnjaka, al mozda kad ti krene pa joj se javis ona kontaktira Nikulina posto njih dvoje rade u timu, svakako joj se javi kad krene aBduser posted image

U petak mi je rekla da se javim Katici :) Ma imam jos jednu opciju ako nju ne mognem dobiti samo da mi ne krene u ponoc, jer tad ne bih mogla kontaktirati nikog, na hajr, ide sutra, vraca se u subotu :) kako si ti?

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1916
26.10.2011 10:59:46   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: zanzibarka

U petak mi je rekla da se javim Katici :) Ma imam jos jednu opciju ako nju ne mognem dobiti samo da mi ne krene u ponoc, jer tad ne bih mogla kontaktirati nikog, na hajr, ide sutra, vraca se u subotu :) kako si ti?

ma uzdaj se ti u Allaha pa ko god da ti budeuser posted image

Dobro sam hB, evo tresem se od ginipralauser posted image , al sam popila i onaj dr lijek sto mi je propisala internista za srce pa ce me smiriti aBd, ko kad sad cesce pijem pa ne stignem jesti prije,zena voli spavati, sta cesuser posted image

Hajde aBd da hairli izguramo i iznesemo nase bebice, i da sve bude ok aBd

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 1917
26.10.2011 12:02:17   
Semica
Dan zeneeee user posted image

Jeste li me pozelile ??? Ja vas jeeeeeeeeeesaaaaaaaaaaam!

Kako ste mi? Ima li novih bebacaaa?

Evo Sarah mi preko ruke se objesila i spava ( tako najvise voli ne znam zasto user posted image )

Juce smo napunile 40 dana!!!

Ljubimo vas i grlimo...

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1918
26.10.2011 12:04:37   
Bebica11
Ima ima bebica....gift i vodolija su nam se porodile, mi ostale jos cekamouser posted image

bravo za Sarah, bebica pravauser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 1919
26.10.2011 12:13:53   
dzenyA
Hej drage moje ljepojke kako ste,lijep dan a valja sjedit na poslu user posted image  
Gerbo sretna nova sedmica, user posted image
Sandrich i ja se cesem ko luda  user posted image
Arina kako ste nam vas dvoje user posted image  

Mi smo bili prekjuce kod dr. bebi je teska 1 kg user posted image ,sve je ok hvala bogu,mali guzonja sjedi ne mice....

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1920
26.10.2011 12:13:56   
Semica

Ima ima bebica....gift i vodolija su nam se porodile, mi ostale jos cekamouser posted image

bravo za Sarah, bebica pravauser posted image

Bravo za mamice novopecene!! a vi bebele na cekanju uzivajte sto vise u trudnoci i naspavajte se sto vise user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1921
26.10.2011 12:21:11   
Arina

Arina, jucer sam te pitala jesil ti radila papu u trudnoci i nisi mi odg pa molim te odgovori user posted image user posted image user posted image

ja sam sve taxijem obavila..isto cu uraditi i u 1 h, moram otici po nalaze, na kotroli sam kod dr u petak u pola 8..uvijek me stavi u sitne sateuser posted image user posted image user posted image al moram otici ja user posted image mm radi, tata je na putu, mama radi, brat u skoli, sestra ima malu bebu..eto moram jos to, ali izadjem iz taxxija, uzmem nalaze i nazad opet u taxi do zgrade

i danas mi jaranica u labaratoriji reće da se vidi da nisko nosim baš..ebemu mica, neka ono mamu tuce user posted image

gerbice...nisam radila papu....jer sam radila prije trudnoce...malo prije....pa onda nisam ni pitala a dr. nista ne spominje....kad sam prosli put bila trudna sa sinom.....znam da mi je radio papu poslije nekako 4. mjeseca.....lai je meni prije te trudnoce bio onako ne bas sjajan papa pa eto zbog toga...tj. kad sam uradila tad papu prije trudnoce sa sinom nekako je proslo kratko vrijeme i ja sam pod takom papom ostala trudna....pa sam se bojala ...i on meni kaze nema veze jer u trudnoci se papa i ako je los popravi tj. trudnoca kao to postavi sve na svoje...i ispostavilo se kad sam prosla 4. mjesec trudnoce uraim papu i bio za 5.....e sad sam isto raila prije trudnoce na nekoliko ....i sad kontam ma necu ni cackati mecku....fino se osjecam nemam nekih upala ...ne pecemenista ne zeza....sta ja znam....ma necu raditi nista ...ne vjerujem ni da ce on traziti....pa kad rodim poslije 40-tine uradicu kontrolno....tako kontamuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1922
26.10.2011 12:23:05   
gerberka
IZVORNA PORUKA: dzenyA
Mi smo bili prekjuce kod dr. bebi je teska 1 kg user posted image ,sve je ok hvala bogu,mali guzonja sjedi ne mice....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mashAllAH, neka tako i nastavi biti samo ok i uredno

ja se naspavala, dva sata odvalila....

ja ipak ne mislim da je sve do psihe, meni je bilo ekstra do neki dan, hodanje, nema bolova i sl i onda odjednom stomak se spustio, boli me , žigovi...neka meni moga giniprala..meni je i dr potvrdio da je ženama koje su imale spontani i kiretažu grlić mekši, ušće slabije...

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 1923
26.10.2011 12:26:28   
Arina
a inace meni je samo taj put bio los papa jer sam prije toga imala taj prekid trudnoce u 6. mjesecu pa  dok sam se poradjala isusove sam muke prosla kkroz 11 dana,cacko unutra ko je stigo...pa mi sirili cervix nekim aparatima za dilataciju...ma dobro mi nije sve ispalo odozdo koja je invazija bila dole.....e poslije tog je pokjazalo neke skvamozne stanice kao ljustrenje ...tako nekako....dobila terapiju...i bilo polsije sve ok...hvala dragom Bogu....ali trudnoca je sa sinom to sve fino obnovila i sredila ...nisam poslije imala nikad nikakvih problema hvala Bogu.....a radila papu svake godine.....eto ljubavi...user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1924
26.10.2011 12:27:24   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: dzenyA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mashAllAH, neka tako i nastavi biti samo ok i uredno

ja se naspavala, dva sata odvalila....

ja ipak ne mislim da je sve do psihe, meni je bilo ekstra do neki dan, hodanje, nema bolova i sl i onda odjednom stomak se spustio, boli me , žigovi...neka meni moga giniprala..meni je i dr potvrdio da je ženama koje su imale spontani i kiretažu grlić mekši, ušće slabije...

gerberka ja sam radila papu u 28. sedmici, mislim ne svojom voljom, dr na svoju ruku odradila jer imam onaj polip, malo sam krvarila taj dan al sve ok, al bris ti je bolje raditi ako vec zelis da vidis sta se dole sabralouser posted image

a i ja sam imala kiretazu,mozda je i meni zato ovo ovakouser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *