|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
26.10.2011 8:09:48   
pauza
Dobro jutro drage moje user posted image !!! uh kako mi falite.... po cijeli dan sam na tom seminaru, evo za koji minut opet idem, fuj:-( a ne osjecam se nesto dobro, pa cu danas ici i kod dr,samo ako me mogne primiti.... bas sam vam nekako tuzna :-(

Cestimam od srca Gift i Vodoliji, ma svaka vam cast!!!! Svu srecu svijeta vam zelim, naravno kao i bebicama i da budu zdrave i sretne puuuuno puno godina.... veeeeliki ljubac vam saljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostale zenie, puno vas pozdravljam, pa se pisemo cim ova ludnica prodje....

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 1876
26.10.2011 8:09:59   
animagical
vodolijo cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 1877
26.10.2011 8:43:22   
veki_aki
Gift i Vodolijo cestitke oduser posted image !!! Samo se sad fino oporavite i uzivajte sa svojim user posted image !!!user posted image user posted image user posted image
A preostalim user posted image  dobro jutro! Kako ste mi sve danas? Bice ljep dan pa ako mozete uzivajte u setnjicama il bar suncanju na balkonu, ja ovdje u kancelariji mogu samo virit kroz prozor...Jucer sam bila na pregledu, veeeelika guzva kod Nakasa, i nn je kaze manji od 1mm, a napisao veci od 1mm, pa se kontam valjda me dobro pregledao posto je bila neka velika frka?! Vidio bi da nesto nije ok zar ne, nema sanse da ne primjeti?
Veliki pozdrav i sretno na pregledima onima koji idu!

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1878
26.10.2011 8:50:32   
soraya
Gift i Vodolijo vama od srca cestitam, brz oporavak i puuuuno lijepih trenutaka sa vasim bebicama.

Ostale kako ste? ja sam od jucer nikakva, jedva cekala da dodjem kuci s posla nesto me stomak bolio, valjda od dugog sjedenja. Jutros se probudila u 4.30 MM fasaovao stomacnu virozu, imao proljev i povracao, sav se tresao od groznice. Od tada nisam ni zaspala. Ovo ce biti jedan tezak dan za mene.
Sutra aBda planiram na kontrolu kod svoje dr u DZ da vidim sta cu za ove bolove i da uradim nalaze, cesto mokrim,pecka me i imam osjecaj napetosti pri dnu stomaka pa sumnjam da opet nisam fasovala urinarnu infekciju. Tek sto je se rijesim, ona se opet vrati iako stalno pijem brusnicu.

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 1879
26.10.2011 9:22:12   
gerberka
drage gift i vodolija, puno sreće i divnim trenutaka sa vašom dječicom..neka su živi i zdravi i pametni svojim roditeljima user posted image
Uživajte u ovom Božijem daru - roditeljstvu i što brži oporavak vam želimo user posted image user posted image user posted image

ja sam jutros bila vrijedna, odnijela urin direktno u bolnicku labaratoriju, izvadila krv uza krvnu sliku, šuk.
prešla na transfuziologiju i izvadila krv za antitijela..akoBogda da budu negativna, ovo je zadnja kontrola, pa ako user posted image uzme moj rh faktor ne moram primati rogam user posted image

tako su mi se žene moje drage iz labaratorije obradovale..nema okupile se oko mene, pa dok smo koju razmijenile u redu nastalo negodovanje user posted image

eh, koliko sam samo litara krvi ostavila zbog hormona, a najviše zbog prolaktina..i danas dolazim sa stomom da izvadim krvnu sliku user posted image
i da, danas smo ušli u 26. sedmicu user posted image Bože, hvala Ti user posted image user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 26.10.2011 9:26:14 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 1880
26.10.2011 9:23:21   
Arina
Dobro jutroooo

Izgleda ja sama ....sve spavate...neka neka....Jutros se skoro rasplaka na vijest da nam se Vodolija porodila...masallah....Zelim ti svu srecu svijeta draga...da ti i tvoj maleni garavi djecak budete zivi i zdraviuser posted image user posted image user posted image
Kako ste mi ostale...bembelice....user posted image ....meni pravo muka kod spavanja.....nekako ne  mogu na ledjima...potrbuske svakako ne moguuser posted image ....pa mi kukovi otpadose....sve me probudi jedan ko da kaze hajd malo na drugi prevrni seuser posted image user posted image .....i tako cijelu noc.....

Boga mi sve se nesto trijebi...sve jedna po jedna ....odlaze ove nase bembelice....a nekako mi se cini da slabo ima novih.....sta vi mislite...nesto je zastoj.....il se zene slabije na pocetku trudnoce javljajuuser posted image

Ma bitno je da smo mi u 7. mjesecu....masallah....tako je fino vidjeti  ticker.....   a bebi....lopov mali stalno se premjesta.... cas tamo ...cas vamo...user posted image user posted image ....ma skoro bi se dalo snimiti....zivo talasanje...ma nista sladje za gledanje....

Gerbo,Bebice...kako je jutros ...jesu li lijeve strane utrnule.....saljem vam puno pusica i podrske.....samo tako....user posted image user posted image user posted image

Ostale loptice.....mah-mah user posted image

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 1881
26.10.2011 9:24:40   
palachinken
gerberko, ne znam jesam li ti vec spominjala, ako ti bude trebao rhogam, kupi u pharmacija apoteci, tu je najjeftiniji. Ili jos bolje, nek tm ode do njih i rezervise jedan, kad ti aBd rodis.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1882
26.10.2011 9:25:56   
Arina
Gerbice...sta to ti spominjes oko rh....i rogama ...ko je negativan ...ti ili muz....nesto ili ne svatam dobro...ili ne znam....user posted image ...znam da majka mora primiti ako je ona negativna rh.....ili user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1883
26.10.2011 9:27:50   
gerberka
hej arina, i mi smo tu..nisi sama user posted image ja sam rh -, mm rh +, ako beba uzme - ne primam rogam, ako uzme + onda primam jer su razliciti rh faktori user posted image

kad cu ja aBda u 7. mj? 26+6? jel tako? user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1884
26.10.2011 9:31:05   
Arina
jeste draga ti si tacno 15 dana za mnom...ja sam od jucer u 7. user posted image user posted image ....eto i tebe za casuser posted image

E tako i ja mislim tj. znam ...ja sam O+...a moj muz AB-.....to je ok.....samo sam kontala da nesto mozda ne znam user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1885
26.10.2011 9:32:34   
Arina
jel se to sad iz analize tvoje krvi moze vidjeti koja je bebina ili samo koji je bebin rh faktor

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1886
26.10.2011 9:32:55   
gerberka
čestitamo na 7 mj, da vam prođe sto lakse i ugodnije user posted image

jesi pitala dr dal trebas raditi antitijela, meni je recno pod obavezno..ili vec radis?

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1887
26.10.2011 9:33:39   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Arina

jel se to sad iz analize tvoje krvi moze vidjeti koja je bebina ili samo koji je bebin rh faktor

kad se user posted image aBda rodi onda se provjeri krvna grupa user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1888
26.10.2011 9:35:53   
Arina
koliko ja znam kad je majka pozitivan rh....nema veze kakav je otac....mislim nije nista to sad vazno ili opasno...meni prije nisu nista govorili da bi trebala raditi....ja mislim da je to samo kod rh - zena....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1889
26.10.2011 9:37:14   
Arina
rogam ne primaju rh +majke....jal takouser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1890
26.10.2011 9:44:13   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Arina

koliko ja znam kad je majka pozitivan rh....nema veze kakav je otac....mislim nije nista to sad vazno ili opasno...meni prije nisu nista govorili da bi trebala raditi....ja mislim da je to samo kod rh - zena....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image legenda si moja user posted image

e pa onda nema veze, ako ti niko nije rekao..ja znam da me pitao koja sam krvna i rh i to mi rekao, bit ce da si upravu user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1891
26.10.2011 9:46:51   
gerberka
IZVORNA PORUKA: palachinken

gerberko, ne znam jesam li ti vec spominjala, ako ti bude trebao rhogam, kupi u pharmacija apoteci, tu je najjeftiniji. Ili jos bolje, nek tm ode do njih i rezervise jedan, kad ti aBd rodis.

e hvala ti..jos imamo onu karticu od 7% popusta

ja sam poslije spontanog platila Rogam oko 120 u Boris kidrić apoteci..ne znam ostale cijene, uglavnom cu to na vrijeme riješiti aBda..pojubi Mahdija našeg user posted image draga usta debela user posted image bit ce pravi šarmer user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1892
26.10.2011 9:47:41   
Sandrich
jutro zenice moje user posted image
Ja nesto happy jutros, pustila sebi muziku, pjevala da me ko vidio reko bi da sam poludila user posted image user posted image
Gerbo cestitam na novoj sedmici user posted image user posted image user posted image
Arina ja sam ti ista takva sa spavanjem...pa otpadose mi kukovi i noge ujutru, meni da bi spavat al dzaba user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1893
26.10.2011 9:48:50   
Arina
uh sto zena moze da uspanici i iskomplikujeuser posted image user posted image user posted image ....uh....ma tako sam i ja kontala al reko da mi nije sta promaklo slucajnouser posted image user posted image
Ja sam naucila da se najvise moras sam brinuti o svemu i biti sam doktor u jednu ruku...zivotne situacije su me na zalost tome najbolje naucile ...pa sad sve pitam i gledam...trazim...raspitivam se ...mozda i doktoriram jednog dana user posted image user posted image user posted image

Cuvaj mi se mila...i nema danas vise nikud ...ushodala si mi se opet...jucer slasticarana...danas nalazi....sad lezi i ne mrdaj...noge u  zrak...i prst u uhouser posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1894
26.10.2011 9:50:55   
Arina
IZVORNA PORUKA: Sandrich

jutro zenice moje user posted image
Ja nesto happy jutros, pustila sebi muziku, pjevala da me ko vidio reko bi da sam poludila user posted image user posted image
Gerbo cestitam na novoj sedmici user posted image user posted image user posted image
Arina ja sam ti ista takva sa spavanjem...pa otpadose mi kukovi i noge ujutru, meni da bi spavat al dzaba user posted image
Sandric...moramo izdrzati...sta ces ...sto kazu sva steta u tom bila...ako Bog da ....user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1895
26.10.2011 9:52:35   
gerberka
sandrich user posted image ti se nama baš veselila

user posted image

e mogu da mislim kakvi su tu i plesovi bili

user posted image

user posted image hvala za čestitku

ja sam jutros u 8 bila u bolnici, evo me nosa pospanost, samo sto nisam odsovila user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1896
26.10.2011 9:56:30   
gerberka
Arina, jucer sam te pitala jesil ti radila papu u trudnoci i nisi mi odg pa molim te odgovori user posted image user posted image user posted image

ja sam sve taxijem obavila..isto cu uraditi i u 1 h, moram otici po nalaze, na kotroli sam kod dr u petak u pola 8..uvijek me stavi u sitne sateuser posted image user posted image user posted image al moram otici ja user posted image mm radi, tata je na putu, mama radi, brat u skoli, sestra ima malu bebu..eto moram jos to, ali izadjem iz taxxija, uzmem nalaze i nazad opet u taxi do zgrade

i danas mi jaranica u labaratoriji reće da se vidi da nisko nosim baš..ebemu mica, neka ono mamu tuce user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1897
26.10.2011 9:56:39   
Sandrich
user posted image user posted image user posted image kaki ce mi bit plesovi...uhvatila se za stomak i opleti user posted image user posted image vidim ja ti poranila...ajd ti najedi se i odspavaj user posted image
ja odoh kupit ves masinu user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1898
26.10.2011 9:59:16   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sandrich

user posted image user posted image user posted image kaki ce mi bit plesovi...uhvatila se za stomak i opleti user posted image user posted image vidim ja ti poranila...ajd ti najedi se i odspavaj user posted image
ja odoh kupit ves masinu user posted image

arina samo da ti prijavim da i sandrich pije ginipral a vidi kako se ponaša user posted image

ona bukvalno user posted image po gradu, evo vidis gdje sad ode..molim te poduzmi nešto user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1899
26.10.2011 10:01:35   
ametist
Dobro jutro drage user posted image
Prije svega cestitke od sveg srca Gift i Vodoliji. Brz oporavak mamicama, a bebicama zdravlje i srecu zelim. nek vam svima zivot bude ispunjen samo smijehom i radoscu user posted image user posted image
Vidim bilo je jos vrijednica jutros, gerbo
I ja sam vadila krv, i sestrica mi rece da ce me prozvati prvu jer trudnice imaju prednost, ja se iznenadih otkud ona zna kad joj nisam rekla, a reveri mi dosli ispod pazuha user posted image user posted image zena vidjela stomak naravno. I stvarno u 8  proziva ona mene, a jedan dedo kaze: ccccccc....kakva su vremena dosle kad evo pored njegove sijede glave nekakve trudnice imaju prednost...ja se naravno nasmijah i udjoh,  svasta u bozijoj basti
Drzim fige da mi i urinokulture budu sterilne.....
imate user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *