|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1178 1179 [1180] 1181 1182   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
25.10.2011 23:15:05   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Pa ima li sutra kafe ili ne?
Ja planiram sutra sa Lukom u skitnju ako ne bude puno hladno, pa ako bude kafe javite da oćejfim jednu dok je cura u obdanistu user posted image

Super beba bi trebala da se dogovori sa Cickolini pa da javi. Eto sta se desi kada ja ne organizujem,ne zna se ko pije-ko placauser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29476
25.10.2011 23:18:35   
rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja svoju nisam ni hranila a kamoli nosala i presvlacilauser posted image

ne pristaj na muku mamama cije bebe se nocu bude 1, 2, 3, 4, n puta da sike...mi smo imale srece user posted image moja je nakon mjesec dana produzilaspavanje pa se budila oko 5 da doji a kasnije nije se oglasavala do 7, pola 8...a tako je i sada s tim sto je vikendom ni ne cujem do pola 9 jer mi ne zvoni alarm a ona tiho brblja u kreveticu dok joj ne dodije user posted image

ja sam svoju podizala da podrigne kad je bila bas mala cisto da je ne muci stomak nakon sto je vratim u krevetic a sto se tice presvlacenja ne sjecam se da se ikad ukakila tokom noci...mozda jednom a opet mozda je to bilo vec nekad u zoru...i ova moja je u pocetku bila nekakilica...prvo par puta dnevno pa 1 puta u par dana a sad vec imamo svoj dnevni ritam user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 29477
25.10.2011 23:20:08   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: animagical

lady kako si to izvela? ovaj moj se dere svako 3 sata, jedino da sam gluha pa da ga ne cujem...
N se nikada nije budila u toku noci da jede. Kada su joj prestali grcevi,sa 2 mjeseca,ona je pocela da spava cijelu noc. I tako do danas...

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29478
25.10.2011 23:21:58   
mersiha 77
vilo moja vilice jeste nego sta vec bolestan hebem mu vakcine ko ih izmisli
borimo se sa temperaturom sinoc,danas i veceras opet
sad je zaspao dokad je nece biti neznam a mislim da su se sastali i zubici
pa nam je ludo i nezaboravno
Nadji braz oporavak,misa mu opet!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29479
25.10.2011 23:23:07   
Anoniman
Lady hocu da moj Luka bude kao Nadjauser posted image user posted image user posted image , ali slabe mi vajde od mojih zeljauser posted image , zaspao je oko pola deset i vec se jednom budio da jedeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 29480
25.10.2011 23:24:06   
ladyblue RR

ps. mada meni iskreno kafa bez Lady nije to touser posted image
oh,pocastvovana sam. Hvala,hvala na komplimentu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29481
25.10.2011 23:29:05   
ladyblue RR

Lady hocu da moj Luka bude kao Nadjauser posted image user posted image user posted image , ali slabe mi vajde od mojih zeljauser posted image , zaspao je oko pola deset i vec se jednom budio da jedeuser posted image
e moja Jelo...ja bih svakoj mami pozeljela bebu kao sto je N bila.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29482
25.10.2011 23:31:07   
Anoniman
Danas smo zakljucili da Ana Luku nervira, dijete bilo super danas cijeli dan, jeste dosta htjeo da se nosa, ali za razliku od prethodnih dana ja prezadovoljna. Kako je Ana usla na vrata i on je skontao djete u plac, kako mu ona pridje on place, a ona se navadila da mu otima cuclu pa mu je vraca, pa ga zadirkuje sa cuclom, kako on jadan zine ona izmakne ruku i sve takouser posted image

Neposredna veza do poruke: 29483
25.10.2011 23:31:15   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

vilo moja vilice jeste nego sta vec bolestan hebem mu vakcine ko ih izmisli
borimo se sa temperaturom sinoc,danas i veceras opet
sad je zaspao dokad je nece biti neznam a mislim da su se sastali i zubici
pa nam je ludo i nezaboravno
Nadji braz oporavak,misa mu opet!
mersiha,A bi sutra trebao biti bolje. Te temperature od vakcina traju 2-3 dana.

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 29484
25.10.2011 23:32:03   
Anoniman
Mersiha kolika je temperatura? Ljubimo druga i zelimo brzo ozdravljenjeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 29485
25.10.2011 23:33:51   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical

sweet to ti je znak da ne zavirujesuser posted image ja otkad sam skuzila da kaki zuto i zrnasto vise se ne zanimamuser posted image samo, jedva ga kutarisem...pa odrasli bi se postidili te kolicineuser posted image  user posted image mi maramice koristimo za prvu ruku ciscenja, onda ga operem do vrata...mogu misliti kod tebe belaja nakon 5 dana..

Nije se moglo  disatuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29486
25.10.2011 23:36:43   
Anoniman
Cek sweet jos malo ces posle kakanja otvarati prozor da se stan izlufta user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
  Neposredna veza do poruke: 29487
25.10.2011 23:36:56   
sweet insanity
N je zaspala u 23 pa odoh i ja lagano, cekala da se izraci malo soba, njake me vrucine obljevaju, gola bih se skinulauser posted image N je bila zaspala u 21.30 meni na siki i ja skontam da se ukakila jer mi je nesto zasmrdilo i vala je presvucem i eto prevrtala se do 23 i zaspala meni na rukama opet.....cijeli dan se prevrce carica user posted image

Laku vam noc!

Neposredna veza do poruke: 29488
25.10.2011 23:39:21   
animagical
Ajnur je budan od 6 popodne...jos je budan...cim ga spustim/proslijedim mm dere se..

Neposredna veza do poruke: 29489
25.10.2011 23:42:28   
ladyblue RR
i ja sam svojoj skinula temperaturu,napokon. Diprol nista nije uradio i prije pola sata joj dam Ibuprofen,preznoji se dijete k'o cep. Mislim da je vec zaspala. Uspjela sam joj malo peskirom osusiti kosu i ukapati sljez u nos i to je bilo to. Odoh i ja lagano...

Neposredna veza do poruke: 29490
25.10.2011 23:44:04   
Amam
Vecer zenice,mene kad herc ne "strefi"
Na ebay-u mi mm propusti paket za 20 e,a bilo super stvarii za E,bili kod prijatelja a konekcija im slaba i eto mi ga user posted image .elem nije to nista u usporedbi s fb,fuj smucio mi se vec odavno.Dodje mi pp da se mm dopisuje s doticnom,te da se predstavlja kao samac,povrijedjen,ostvljen...poveliki post da bi na kraju pisalo ime mog djevera tj brat mm,uhh kad nisam ovako bosa i u pidzami otisla da ga zadavim.user posted image user posted image user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 29491
25.10.2011 23:47:32   
rose

i ja sam svojoj skinula temperaturu,napokon. Diprol nista nije uradio i prije pola sata joj dam Ibuprofen,preznoji se dijete k'o cep. Mislim da je vec zaspala. Uspjela sam joj malo peskirom osusiti kosu i ukapati sljez u nos i to je bilo to. Odoh i ja lagano...

a taj ibuprofen moze za njihov uzrast? hajd nek si skinula

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 29492
25.10.2011 23:52:59   
Amam
IZVORNA PORUKA: rose

a taj ibuprofen moze za njihov uzrast? hajd nek si skinula

On ide od godinu dana

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29493
26.10.2011 0:00:16   
Super Beba

Ja planiram sutra sa Lukom u skitnju ako ne bude puno hladno, pa ako bude kafe javite da oćejfim jednu dok je cura u obdanistu user posted image

Super beba bi trebala da se dogovori sa Cickolini pa da javi. Eto sta se desi kada ja ne organizujem,ne zna se ko pije-ko placauser posted image

hehe, prozivke :) Ja čekala Cickolini da se javi i od nje ni habera...tako da ne znam šta da kažem :)
E sada, obzirom da kafa ne bi bila kafa bez lady user posted image , možemo je organizovat' drugi put, prije nego nam se lady vrati na posao...i ne pređe na drugu temu :))

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 29494
26.10.2011 0:05:22   
lepetetka
Evo da vas pozdravim... Vidim priča se o kakicama user posted image user posted image Ja svaku dobro prostudiram, a ova moja i kada prdne zasmrdi katastrofa...Danas mm kaže Enisu Što si ... A on ga blijedo gleda, hahaha kad meni zasmrdi ispred nosa reko nije on mala jeuser posted image Smrad jedan mali!!!!!

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 29495
26.10.2011 0:08:11   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: lepetetka

Ciciban izdrži još malo proći će draga, boli te za haos u kući...Malo nekada i zažmiri kada vidiš nered :)
Sporty mama uhhhhh ma nekad mi je gori ovaj stariji... Još uvijek ne jede sam kašikom samo ponešto viljuškom a i to nekad neće čeka da ga ja hranim user posted image a ja sam tome kriva , ali šta ću sad.... Nekada ja dojim malu, hranim njega i hranim sebe, pa možete zamisliti kako to izgleda Cirkus pravi!!!!user posted image user posted image

Moja jede odavno sama sve, cak i juhu, cak ujutro sama sebi pravi dorucak, ja joj samo pripremim pahuljice i mlijeko i sve ona to bez prosipanja. Ma naucit ce onuser posted image

Mala sa nadamo se da ce nam pomoci krema, i teta u apoteci kaze da je dobra...

I ovdje da se zahvalim JeleniT sto mi je poslala dio za izdajalicu, lijepo je znati da ce ti pomoci netko koga nikada nisi ni vidio. Stvarno veliko HVALA! I drago nam je da je Ana dobra u vrticu, zelimo sto manje prehladauser posted image user posted image

Ostalim mamama cije bebe imaju turu zelimo mirnu noc. Ne znam jeste li pokusale, ali mi smo je uvijek skidali sa lupocet cepicima, meni su zaistauser posted image user posted image Brzo je skinu, i djeluju dugo.

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 29496
26.10.2011 0:14:10   
Anoniman
Draga nema na cemu, kod mene su tri ta dijela dosla uz izdajalicu, znaci meni ostala jos dva, ali meni se bas neda peglati iskreno sa njomuser posted image . Je li stiglo?

(odgovor članu sporty mamaa)
  Neposredna veza do poruke: 29497
26.10.2011 0:15:34   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: Super Beba

hehe, prozivke :) Ja čekala Cickolini da se javi i od nje ni habera...tako da ne znam šta da kažem :)
E sada, obzirom da kafa ne bi bila kafa bez lady user posted image , možemo je organizovat' drugi put, prije nego nam se lady vrati na posao...i ne pređe na drugu temu :))

Lady, šta si im u kafu stavila pa je bez tebe ne piju? :) Super za Nađu, neka je temperatura spala. Ma ni tura se s tobom ne smije zezati :)

Ja ću sutra svakako izaći s A, neka malo uhvati zraka, pa ako se ti uspiješ organizovati ili se ostale ženice ohrabre :), javite se :)

Lijepe snove želim.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 29498
26.10.2011 0:22:46   
Super Beba
sporty - mustela bi ti trebala pomoći za pelenski osip, al' ako ne uspije (kao što meni nije user posted image - al' za osip u predjelu ćune), meni su apoteci napravili jednu super kremu (po receptu pedijatrice), koja je pomogla nakon 2-3 dana (mislim da sam već hvalila kremu po temi user posted image )...helem, ako ne pomogne mustela (al' trebala bi), ja ti mogu poslati ovu kremu, jer je prave u Apotekama Sarajevo, a sadržaj kreme ne mogu da pročitam - doktorski rukopis :)) 

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 29499
26.10.2011 1:27:33   
treciputmama

IZVORNA PORUKA: palachinken

sweet, i kod nas je sad takva prva jutarnja kakica, malo gusca, sluzava, nekad zelenkasta. A sto smrdi to je strahota jedna.

i kod moje je zlatno-zuta ali totalno rijetka, anekad sluzava-bas sama sluz...ispocetka je bila zrnasta ali vec dugo je bas vodena...tako da je skoro svaki put kad kaki moram okupat jer joj sve predje na ledja....a kaki 1-2 puta dnevno.... a veceras joj je bila zelenkasta....da li je problem sto je rijetka...naziru se zrna ali ni blizu ko na pocetku kad je bas bila zrnasta...ja i ovo moje zrno-zrnasto...jesam vam docarala !!!!user posted image user posted image

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 29500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1178 1179 [1180] 1181 1182   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1178 1179 [1180] 1181 1182   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *