Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.10.2011 17:27:50
Arina
Drage moje....kako ste mi danas...
Gift cestitke na momcini....da bude ziv i zdrav sto godina
Bebiceeee.....pa dobro nam se vratila....bas si me obradovala ....bice dobro samo polako i sabur....znas da se moras slikati bar jos jednom..... ...ja sam ti se jucer slikala....tibo raste ....samo ti legi i uzivaj....
Ostale bembelice....kako tibe....skacu li nasljednici
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.10.2011 17:49:40
Uma86
ja danas shvatila da sam zaboravila kupiti pelene i sad uzela Pampers Premium Care i evo nesto ih gledam, izgledaju pravo tanke jel neko imao iskustva?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.10.2011 17:50:38
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Arina
Drage moje....kako ste mi danas...
Gift cestitke na momcini....da bude ziv i zdrav sto godina
Bebiceeee.....pa dobro nam se vratila....bas si me obradovala ....bice dobro samo polako i sabur....znas da se moras slikati bar jos jednom..... ...ja sam ti se jucer slikala....tibo raste ....samo ti legi i uzivaj....
Ostale bembelice....kako tibe....skacu li nasljednici
prelijep stomo, nisam odmah vidjela da si postavila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.10.2011 17:55:21
zanzibarka
IZVORNA PORUKA: Bebica11
nadjaa je kraljica, kaze "ja se nafurala da mi je ovdje tako dobro"
ma pravo da ti kazem i mene je jucer malo bilo strah, ja bocu i pol jedva primila a one su po 2-3 pa jos ostaju a mene dr pustila pa mi se cinilo prerano, al kako sam se malo smirila, bolje mi je ovdje, a najvise mi je drago da me ne bodu vise
ona zena iz moje sobe koja je bila kad su tebe pustili se porodila onu noc, kako se sve brzo nekad odigra, bas me bila trema hvatala da se i ja ne porodim
hej posalji mi br na pp da te mogu zvrcnuti sutra ins.
ma nadja pravi pozitivac :) ma bices ti dobro aBd, nista se ne sikiraj i ne slusaj puno onu nasu, ja se po njoj poradjam od 29.nedjelje a vidi nas-prosisali termin, mrzim gynipral hocu da mazim ovu svoju malu sto prije aBd :) ma daj, ona sa visokim pritiskom se porodila? pa jel na carski ili prirodno? hej ne mogu vjerovat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.10.2011 18:08:42
Bebica11
zanzibarka....Da si vidjela ko u filmu, lezimo mi svaka u svom halu, kad dodje sestra,ono standardna kontrola pritiska i izmjeri zeni 160/110, ponovila za 15min 165/110, zvali dr, dodje NIKULIN i kaze da joj daju terapiju ako spadne ok je a ako ne TO JE TO, i ona se malo uzbudila, i nije spadao odmah, nije ni ctg naj bio, i legne smiri se, spusti se na 150, i dr kaze super ako se spusti za sat sve ok, i zena se smirila, kad pritisak 170 i odvedose je na CR,cula sam se s njom danas bio joj 200 u sali, ugl bebicu su skinuli s kisika danas, nju izveli iz intenzivne, sve ok, al je bilo napeto
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.10.2011 18:37:59
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Uma86
ja danas shvatila da sam zaboravila kupiti pelene i sad uzela Pampers Premium Care i evo nesto ih gledam, izgledaju pravo tanke jel neko imao iskustva?
nema boljih tanke jesu al su dobre Mi i i danas dan koristimo bas te .!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.10.2011 19:21:28
babilon
drage moje,
samoda vam mahnem, mogu vam reci da mi falite :D ima li sta novo? zanzibar? ostale xxl?????? vodolija znam da je ostala u bonlici, bila 4 prsta otvorena oko 14h, mozda vec bbebaca drzi u rukama :)
ja i bebica smo ok, mali ne silazi sa cisterne i po 2h :)))) cudo od djeteta :))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.10.2011 19:51:40
pahuljica_25
Jaoooo ja sam sve uzbuđenijaaaaaa,danas mi sve terminuše lagano pobjegoše uhhhh.Baš se čitav dan pitam šta mi je sa Vodolijom...ona i ja imamo termin na isti dan Uhh nadam se da drži svoje pile u rukama.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.10.2011 20:14:28
gerberka
evo i mene iz kratke šetnje
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru