|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
25.10.2011 16:49:13   
animagical
IZVORNA PORUKA: Gift

SAMO DA VAM JAVIM DA JE GIFT DOBILA GIFT,PRELIJEP DJECAK,3KG I 850G,55cm dug,sve vas pozdravlja puno,NJM.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da vam je ziv i zdravuser posted image mami brz oporavakuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1826
25.10.2011 16:54:31   
mama21e
Gift draga, cestitam od user posted image da se aBd sto brze oporavis user posted image user posted image user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1827
25.10.2011 16:59:20   
drznica
Cestitam Gift user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 1828
25.10.2011 17:09:24   
Anica1
Gift cestitke, zelim ti brz oporavak i da uzivate sa bebicom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1829
25.10.2011 17:16:15   
mama21e
GDje nam je to Vodolija??? da nije mozda bebica krenula user posted image

Bebice bas mi je zao sto si se napatila, al hvala Bogu pa si koliko toliko bolje. user posted image Gdje ides na preglede i ko ti vodi trudnocu?

Zanzibarko samo hrabro eto i tebi tvoje bebice aBd, a sigurno joj je lijepo u stomi cim ne izlazi user posted image

Ja sam vam zenice nikakva, cijeli dan sam kao osamucena, samo mi se spava. Valjda od ovog silnog mirovanja user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1830
25.10.2011 17:27:50   
Arina
Drage moje....kako ste mi danas...

Gift cestitke na momcini....da bude ziv i zdrav sto godinauser posted image user posted image user posted image

Bebiceeee.....pa dobro nam  se vratila....bas si me obradovala ....bice dobro samo polako i sabur....znas da se moras  slikati bar jos jednom.....user posted image ...ja sam ti se jucer slikala....tibo raste ....samo ti legi i uzivaj....

Ostale bembelice....kako tibe....skacu li nasljedniciuser posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 1831
25.10.2011 17:29:13   
Arina
user posted image user posted image user posted image ...ma vidite li vi ovaj nas ticker....masallah...evo nas ponosno u 7. mjescu...bas sam sretnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1832
25.10.2011 17:34:06   
minie

SAMO DA VAM JAVIM DA JE GIFT DOBILA GIFT,PRELIJEP DJECAK,3KG I 850G,55cm dug,sve vas pozdravlja puno,NJM.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1833
25.10.2011 17:42:25   
Uma86
user posted image  user posted image  ja probala masazu ...nista.... samo me ledja zabolila haha

Mamina maza je ters (na mamu) pa joj se ne izlazi iz stome :/

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 1834
25.10.2011 17:49:40   
Uma86
ja danas shvatila da sam zaboravila kupiti pelene user posted image  i sad uzela Pampers Premium Care i evo nesto ih gledam, izgledaju pravo tanke user posted image  jel neko imao iskustva? user posted image

Mamina maza je ters (na mamu) pa joj se ne izlazi iz stome :/

(odgovor članu Uma86)
Neposredna veza do poruke: 1835
25.10.2011 17:50:38   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Arina

Drage moje....kako ste mi danas...

Gift cestitke na momcini....da bude ziv i zdrav sto godinauser posted image user posted image user posted image

Bebiceeee.....pa dobro nam  se vratila....bas si me obradovala ....bice dobro samo polako i sabur....znas da se moras  slikati bar jos jednom.....user posted image ...ja sam ti se jucer slikala....tibo raste ....samo ti legi i uzivaj....

Ostale bembelice....kako tibe....skacu li nasljedniciuser posted image

prelijep stomo, nisam odmah vidjela da si postavilauser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1836
25.10.2011 17:51:42   
zanzibarka

masallah, iskrene cestitke i sve najbolje oboma :) hej kako ovo letiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1837
25.10.2011 17:55:21   
zanzibarka
IZVORNA PORUKA: Bebica11

nadjaa je kraljica, kaze "ja se nafurala da mi je ovdje tako dobro"user posted image

ma pravo da ti kazem i mene je jucer malo bilo strah, ja bocu i pol jedva primila a one su po 2-3 pa jos ostaju a mene dr pustila pa mi se cinilo prerano, al kako sam se malo smirila, bolje mi je ovdje, a najvise mi je drago da me ne bodu viseuser posted image

ona zena iz moje sobe koja je bila kad su tebe pustili se porodila onu noc, kako se sve brzo nekad odigra, bas me bila trema hvatalauser posted image da se i ja ne porodimuser posted image

hej posalji mi br na pp da te mogu zvrcnuti sutra ins.

ma nadja  pravi pozitivac :) ma bices ti dobro aBd, nista se ne sikiraj i ne slusaj puno onu nasu, ja se po njoj poradjam od 29.nedjelje a vidi nas-prosisali termin, mrzim gynipraluser posted image  hocu da mazim ovu svoju malu sto prije aBd :) ma daj, ona sa visokim pritiskom se porodila? pa jel na carski ili prirodno? hej ne mogu vjerovat user posted image

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1838
25.10.2011 18:03:06   
mala75

najiskrenije čestitke srećnim roditeljimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1839
25.10.2011 18:08:42   
Bebica11
zanzibarka....Da si vidjela ko u filmu, lezimo mi svaka u svom halu, kad dodje sestra,ono standardna kontrola pritiska i izmjeri zeni 160/110, ponovila za 15min 165/110, zvali dr, dodje NIKULIN i kaze da joj daju terapiju ako spadne ok je a ako ne TO JE TO, i ona se malo uzbudila, i nije spadao odmah, nije ni ctg naj bio, i legne smiri se, spusti se na 150, i dr kaze super ako se spusti za sat sve ok, i zena se smirila, kad pritisak 170 i odvedose je na CR,cula sam se s njom danas bio joj 200 u sali, ugl bebicu su skinuli s kisika danas, nju izveli iz intenzivne, sve ok, al je bilo napeto

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 1840
25.10.2011 18:37:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Uma86

ja danas shvatila da sam zaboravila kupiti pelene user posted image  i sad uzela Pampers Premium Care i evo nesto ih gledam, izgledaju pravo tanke user posted image  jel neko imao iskustva? user posted image
nema boljih tanke jesu al su dobre user posted image Mi i  i danas dan koristimo bas te .!

(odgovor članu Uma86)
  Neposredna veza do poruke: 1841
25.10.2011 19:21:28   
babilon
drage moje,

samoda vam mahnem, mogu vam reci da mi falite :D
ima li sta novo? zanzibar? ostale xxl??????
vodolija znam da je ostala u bonlici, bila 4 prsta otvorena oko 14h, mozda vec bbebaca drzi u rukama :)

ja i bebica smo ok, mali ne silazi sa cisterne i po 2h :)))) cudo od djeteta :))

pupak samo sto nije otpao...

GIFT cestitan draga! user posted image user posted image user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1842
25.10.2011 19:39:26   
minie
Znaci krenulo i kod Vodolije, bas mi je dragooo. Poslije cu joj pisati poruku, da vidim da li drzi svog bebita u narucju.

Babilon i moj majeni zna dojiti po sat vremena, hB brzo smo uspostavili dojenje i imamo dovoljno mlijeka. A nama pupo danas otpao user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 1843
25.10.2011 19:51:40   
pahuljica_25
Jaoooo ja sam sve uzbuđenijaaaaaa,danas mi sve terminuše lagano pobjegoše uhhhh.Baš se čitav dan pitam šta mi je sa Vodolijom...ona i ja imamo termin na isti danuser posted image Uhh nadam se da drži svoje pile u rukama..... 

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 1844
25.10.2011 20:14:28   
gerberka
evo i mene iz kratke šetnje user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 1845
25.10.2011 20:18:19   
drznica
Ma jel to kod Vodolije krenulo??? aaaaaa cekamo da nam neko nesto fino javiiiiuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1846
25.10.2011 20:20:17   
mama21e
Zenice pogledajte ovo : http://www.jutarnji.hr/cudo-u-turskoj--beba-stara-dva-tjedna-spasena-nakon-46-sati-zarobljenistva-pod-rusevinama-/983122/

user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1847
25.10.2011 20:22:10   
mama21e
Vodolija zelim ti da sto prije budes sa svojom bebicom aBd, i da sve brzo i lagano prodje. user posted image Sretno draga!

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 1848
25.10.2011 20:27:05   
mama21e
Bebice ti mi ne odgovori user posted image Gdje ides na preglede i ko ti ovdi trudnocu? user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 1849
25.10.2011 20:29:16   
Bebica11
evo malo vibrica za vodolijuuser posted image user posted image user posted image user posted image

masaAllah jest krenulo, lijepo lijepo uskoro i ja medju XXL trudnicama aBd ako se ne porodim prijeuser posted image

smirilo se u mene hB kontrakcije, omeknuo i stomo bas je i mm primjetio hBuser posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *