|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
25.10.2011 9:44:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Ja mislim da je problem inace u danasnjim zenama,previse su se uobrazile i umislile da su dameuser posted image

Ja ovakkvih prica kao sto je tvoja cujem svaki dan,i uvijek zena ne postuje roditelje od muza,po meni je to cisti bezobrazluk,jer ja uvijek krenem od svojih roditelja,ali sam si rekao ona ne postuje ni svoje,pa ne znam onda sto ocuser posted image ekujes da postuje tvojeuser posted image

a ne smatram da se postovanje ogleda u tome da na silu, kad ti nije volja i preko neke stvari svracas 2 puta dnevno do svekra i svekrve samo reda radi

Ne znam jarane ti bi daimas i zenu da te dvori ai roditelje da te maze uz to da ta zena igra kako neki misle da treba...Ipak mislim da si titrebao malo bolje razmisliti prije neg si reko uzimam,moras malo promijeniti svoj stav i okrenuti se svojoj porodici ako uopste zelis da je imas

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 1601
25.10.2011 9:44:49   
teacher75

Ja mislim da je problem inace u danasnjim zenama,previse su se uobrazile i umislile da su dameuser posted image

Ja ovakkvih prica kao sto je tvoja cujem svaki dan,i uvijek zena ne postuje roditelje od muza,po meni je to cisti bezobrazluk,jer ja uvijek krenem od svojih roditelja,ali sam si rekao ona ne postuje ni svoje,pa ne znam onda sto ocekujes da postuje tvojeuser posted image

ako oni ne postuju zenu i vrijedjaju je, zasto bi ona sutila i postovala njih-ne govorim o ovoj zeni nego inace o snahamauser posted image a ne smatram da se postovanje ogleda u tome da na silu, kad ti nije volja i preko neke stvari svracas 2 puta dnevno do svekra i svekrve samo reda radi

Znam ja sve to teacher,ali vidis da oni nju postuju,a covjek je bolestan,ti zivis u istoj kuci,i nisi u stanju upitati kako je,izvini ali to nije ureduuser posted image

znamo ovdje samo jednu stranu price, a ako je bolestan pa ne mora svaki dan 2 puta pitati kako je, uostalom ima sina pa nek se on brine

< Poruku je uredio teacher75 -- 25.10.2011 9:45:36 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1602
25.10.2011 9:45:36   
mamabb
IZVORNA PORUKA: Nedi

Moj otac je isto sad malo loše ali ja idem kod njega svaki dan, i moja je obaveza da idem a ne obaveza mog muža. On ode jednom u 7dana i naravno ako ga zamolim da nesto pomogne uraditi će ali moji roditelji su moja obaveza a ne mog muža. Isto tako i obratno, muževi roditelji su prvenstveno njegova briga a ja ću naravno uletiti kad zatreba. Zaista puno očekuješ, i najgore je što misliš da je to normalno da natovariš ženi obanezu

Sa ovim se slažem 100% ako ti misliš da ona treba da ih dvori umjesto tebe eeee to je drugi par opanaka, ali i dalje mi nije jasno kako nema vremena da se pozdarvi priupita za zdravlje a svaki dan koristi njihovu kuhinjuuser posted image

04.12.2008.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1603
25.10.2011 9:46:34   
bananica

Ja ovakkvih prica kao sto je tvoja cujem svaki dan,i uvijek zena ne postuje roditelje od muza,po meni je to cisti bezobrazluk,jer ja uvijek krenem od svojih roditelja,ali sam si rekao ona ne postuje ni svoje,pa ne znam onda sto ocekujes da postuje tvojeuser posted image

ako oni ne postuju zenu i vrijedjaju je, zasto bi ona sutila i postovala njih-ne govorim o ovoj zeni nego inace o snahamauser posted image a ne smatram da se postovanje ogleda u tome da na silu, kad ti nije volja i preko neke stvari svracas 2 puta dnevno do svekra i svekrve samo reda radi

Znam ja sve to teacher,ali vidis da oni nju postuju,a covjek je bolestan,ti zivis u istoj kuci,i nisi u stanju upitati kako je,izvini ali to nije ureduuser posted image

kako si ti dosla do zakljucka da oni nju postujuuser posted image
za zdravlje se moze pitati i licno mm, moze se navratiti kod svekra i svekrve  nekad predvecer ili kad zena ima volju za tim, a ne da ima napravljen raspored posjeta, ja licno ne bih mogla po sablonu funkcionisati

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1604
25.10.2011 9:47:32   
Anoniman
Ja mislim da je problem inace u danasnjim zenama,previse su se uobrazile i umislile da su dame

A ti još živiš u 16 stoljeću?

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 1605
25.10.2011 9:48:13   
snijeg
Možda nije problem u kuhinji, nego u dnevnom boravku ili spavacoj sobi user posted image user posted image

Sorry, mislim da tvoja supruga zaslužuje malo više razgovora i dogovora...forum može pričekati!

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1606
25.10.2011 9:48:52   
Dida79

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ja mislim da je problem inace u danasnjim zenama,previse su se uobrazile i umislile da su dame

Bas si hrabra pa anonimno to zeni reci user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1607
25.10.2011 9:48:59   
bananica
IZVORNA PORUKA: mamabb

Moj otac je isto sad malo loše ali ja idem kod njega svaki dan, i moja je obaveza da idem a ne obaveza mog muža. On ode jednom u 7dana i naravno ako ga zamolim da nesto pomogne uraditi će ali moji roditelji su moja obaveza a ne mog muža. Isto tako i obratno, muževi roditelji su prvenstveno njegova briga a ja ću naravno uletiti kad zatreba. Zaista puno očekuješ, i najgore je što misliš da je to normalno da natovariš ženi obanezu

Sa ovim se slažem 100% ako ti misliš da ona treba da ih dvori umjesto tebe eeee to je drugi par opanaka, ali i dalje mi nije jasno kako nema vremena da se pozdarvi priupita za zdravlje a svaki dan koristi njihovu kuhinjuuser posted image

user posted image user posted image pa valjda zena ne koristi kuhinju prije posla

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1608
25.10.2011 9:49:13   
Emica_sa

Sta te briga gdje ja zivim,svako ima svoje misljenje

Hello, it's me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1609
25.10.2011 9:51:19   
bananica

ali draga moja imas pogresno misljenje, nemoj se ljutiti ako ti neko ukaze na to

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1610
25.10.2011 9:52:20   
mamana
Nije ni čudo što su žene u društvu u ovakvom položaju, kad pojedine ovako razmišljaju.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1611
25.10.2011 9:52:36   
Dida79

IZVORNA PORUKA: bananica

ali draga moja imas pogresno misljenje, nemoj se ljutiti ako ti neko ukaze na to

Bananice zasto mislis da si ti u pravu a svi drugi su u krivu?

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1612
25.10.2011 9:52:58   
Emica_sa

A zasto ti mislis da ti ispravno razmisljasuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1613
25.10.2011 9:53:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dida79

Bas si hrabra pa anonimno to zeni reci user posted image

Ja vu prva da potpisem,anonimnu

(odgovor članu Dida79)
  Neposredna veza do poruke: 1614
25.10.2011 9:54:05   
snijeg

Nisam dama, ali imam samo jednog Gospodara i nemam nijet biti rob svakome ko se nadje na putu. Prihvatam razgovor i dogovor, a znamo da to mora biti obostrana želja. Dakle, ko garantuje da je majka dotičnog fer i korektna prema snahi, možda jednostavno nije zaslužila te pozdrave, brigu i razumjevanje?!

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1615
25.10.2011 9:54:24   
Nedi

IZVORNA PORUKA: mamabb

user posted image user posted image pa valjda zena ne koristi kuhinju prije posla

Ni kafu ujutru sebi ne može napraviti, ja bih ujedala bez jutarnje kafe user posted image user posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1616
25.10.2011 9:54:53   
Emica_sa
Svakom svacije,ne vidim razlog za vrijedanjeuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1617
25.10.2011 9:58:06   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: snijeg

Nisam dama, ali imam samo jednog Gospodara i nemam nijet biti rob svakome ko se nadje na putu. Prihvatam razgovor i dogovor, a znamo da to mora biti obostrana želja. Dakle, ko garantuje da je majka dotičnog fer i korektna prema snahi, možda jednostavno nije zaslužila te pozdrave, brigu i razumjevanje?!

pa zeno draga nisam ni ja rob,ali odem na rucak,dodu mi na rucak,kafu,pomagala sam joj kad sam mogla jer ona je ipak stara,niko me nije tjerao,niti vidim nesto lose u tome,boze sacuvaj

Hello, it's me...

(odgovor članu snijeg)
Neposredna veza do poruke: 1618
25.10.2011 9:59:47   
Anoniman
Siva eminencijo ti  gledaj svoju zenu,gledaj da zivis ko svoj covjek koji  vodi brigu o  svojoj porodici,jer ozenjen si i znaj tvoji roditelji su tvoja obaveza i gledaj dasi napravite kuhinju,kad vec nemas zelje da selis

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 1619
25.10.2011 10:01:53   
bananica
IZVORNA PORUKA: Dida79

Bananice zasto mislis da si ti u pravu a svi drugi su u krivu?

koji svi Dida?
kao prvo, savjetuje se covjek da se razvede zbog kuhinje i ne pozdravljanja svako jutro njegovih roditelja
kao drugo, donosite zakljucak kakva je zena, a da ona nije licno ni recenice napisala, ovdje imamo misljenje supruga koje i ne mora biti 100% realno, a po njegovoj prici i ne vidim neku katastrofalnu gresku koju je zena napravila

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 1620
25.10.2011 10:01:54   
teacher75
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Siva eminencijo ti  gledaj svoju zenu,gledaj da zivis ko svoj covjek koji  vodi brigu o  svojoj porodici,jer ozenjen si i znaj tvoji roditelji su tvoja obaveza i gledaj dasi napravite kuhinju,kad vec nemas zelje da selis

potpisujem, najpametnije da napravite svoju kuhinju

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1621
25.10.2011 10:04:26   
chuci
vidiš marina ti to zoveš salutiranje, i vidiš kao nešto što se mora uraditi, jer ti kao neko nameće to time što živiš u njegovoj kući. vjerovatno tvoj život diktira viđenje situacije na ovaj način.

ja bi to vidjela kao osnovnu kulturu pozdraviti se sa ukućanima. koji su još uz to stari i bolesni. ne bih očekivala da oni izlaze i pozdravljaju se sa mnom. ili bih to radila jednostavno iz razoga što to mom mužu nešto znači, a meni nije mrsko njemu ugoditi.

možda mi preoštro, odmah koristimo termin ''nedostatak kućnog odgoja''.
to je jednostavno drugačiji odgoj. neko može roditeljima svašta reći, tipa de šuti, šta se praviš glup i slično i to je normalno. neko ne može roditelju reći de ne laži ni u šali.

siva eminencija mora prihvatiti svoju ženu takvu kakva jeste, jer je nju sam izabrao (valjda), a po meni supruga kao i suprug trebaju i da se prilagođavaju jedno drugom. ona bi trebala da se pozdravi, ne zato što mora, nego zao da ugodi suprugu na način koji njega usrećuje, a njoj oduzima dvije minute vremena dnevno.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1622
25.10.2011 10:04:52   
stefania
ne kontam..meni je isto ok da se pozdravim kad negdje idem i kazem"eh eto odoh ja" nije mi ni problem ni raport...e sad za ostala "sekanja" nisam ni ja i ni ja ne mogu ponekad nikog da gledam a kamoli da pricam i vazim, ali eto moze se kurtoazno reci "vidimo se"...i eto jos da dodam, zajednica je fakat uzasna :)) Sivi puno srece

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1623
25.10.2011 10:07:19   
snijeg
Nisam ni rekla da jesi! Kao što rekoh ja sam za razgovor i dogovor, ako toga nema i ako nešto radimo na silu i mimo naših želja onda je to robovanje. Žena iz jutrošnje priče iz sebi znanih razloga ne osjeća potrebu za pozdravom i druženjem i ja to poštujem sve dok me neko ne uvjeri da je dotična bezobrazna, luda, arogantna itd. Muž je trebao prvo otvoriti dušu svojoj ženi, pa ako treba i svojim roditeljima i iznijeti nam obe strane priče da bi mu mogla reći svoje mišljenje, ali ni tad mu ne bi rekla razvedi se, jer nisam ja ta koja mu je govorila ženi se! user posted image

Dostojevski

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1624
25.10.2011 10:08:13   
Malenaoduvijek
mene samo interesuje dali si ti razgovarao sa svojom suprugom o tome sta te muci...njeno ponasanje nije ok iz razloga sto je u startu rekla da joj ne smeta da bude u zajednici.

zajednica-jadnica to je opste poznato ali ako se udala a znala je za to izvini onda nije u redu da se sada ponasa kao da je to nesto novo...

prije svega vi trebate razgovarati, ali da ti kazes sta te muci jer ako ona nije u stanju da te saslusa i pokusa da rijesi taj problem onda ne znam sta radite zajedno...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu SivaEminencija)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *