Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo i nas drage moje Anes kaknjkav nekakav jedva sam uspjela da ga malo oraspolozim evo sad pjeva aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dokad vidjecemo dobio je u obadvije noge boce,hebemu jel to tako treba kako ste mi vi? hvala vam puno!
Vila, ma ne znam, i mi smo kasljali kad smo bili mali, pa dobijali sirup za kasalj, a ne antibiotike... Ma najgore sto imam komsinicu od 50 god. kojoj su nakon 4 terapije antibiotika u 2 mj. otkazali bubrezi, zena na dijalizi i sada.... A, ipak, beba je ona jos, osjetljivija je, a kad odraslu osobu tako "sredi" tih nekoliko uzastopnih terapija... Ne znam, necu joj ih dati dok ne budu svi nalazi, pa da znam sta to tacno lijecimo. A ljudi to olako shvataju stvarno...
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
mishkica odakle si, jesi iz sa? pitam jer sam cula da je jako dobro neonatolosko savjetovaliste na Jezeru...da odes gore? oni bi ti sigurno imali bolji savjet nego mi ovdje da magadjamo...a nazalost savjeti nekih pedijatara znaju biti upitni...
Lady, steta sto ranije ne vidjeh za ovu kaficu , javi mi na pp kad bude slijedeca, ili na fb, ti si glavni organizator
Moja Esma opet bolesna, kasalj i nos ... A danas sam poludjela od doktora i svega... Odem jutros, kaze zena: nema temperaturu, nije crveno grlo, samo ima slajma dosta... evo vam ovaj ANTIBIOTIK!
kafa, srijeda oko podne u gradu
i N je jezivo prehlađena ali ja ne idem doktoru. pokušat ću joj dan dva da ovo saniram a ako ne uspijem morat ću je odvesti da mi se ne razboli za rođendan
kafa, srijeda oko podne u gradu
i N je jezivo prehlađena ali ja ne idem doktoru. pokušat ću joj dan dva da ovo saniram a ako ne uspijem morat ću je odvesti da mi se ne razboli za rođendan
smizla mala...kako je krenula u jaslice malo malo prehladjena
Jelo bravo za vrtić, baš mi je drago da je Ana lijepo podnijela prvi dan vrtića nek joj je sa srećom!!!! Moja Emina kada je došla s kafe obailisala se spavajući, evo sam ih povaljala i uživam u ovo malo mira Drago mi je što sam upoznala ove fine mamice i lijepe bebice..... Neka mi sada pošalju na pp svoj FB profil...
Vecer dame! Moja N opet nikako d azaspi. Za razliku od jucer danas je spavala po danu al sad zaspi i kroz 0 min pocne plakat, sita, okupama no eto...sad je eno tajo pokusava umirit.
Bravo za Anu i njen prvi dan u vrtiću i Soraju za njena prva ustajanja.
Sweet jesi li se naspavala?
Moja Z budna a A još spava,hB.Budile se u 12 i u 4 a zaspale oko pola 9 ...mašaAllah.
< Poruku je uredio enči80 -- 25.10.2011 7:17:01 >
Jutro i od nas. Ma kakvi naspavala. Tek je mala zaspala oko 23-23.30 i budila se svaka 2 sata, jednom sat pol i ustala u 7 Niata evo igra se, prevrce se na stomak, pokusava uganjat cuclu, mrmlja nesto kao da je spavala 15sati. Ma kazem, nije frka, ustat cu, naspavat cu se nekad, no pocelo me zabrinjavat da ovo nije zdravo za nju pa sam se kontala posavjetovat sa pedijatrom al reko hocel mi rec sta si ti dosla Kako je napunila 4 mjeseca kod nje spavanje uglavnom 0 bodova,a inace je mirna i sve smao se cesto budi, trrsko zaspi i malo spava.
Možda je sweet samo neka faza i nadam se da će je brzo proći
Moje cure su od jučer petokilašice ,Z ima tačno 5kg(rođena sa 3100gr) a A 5150gr(32oogr) a posebno sam ponosna na Z jer samo doji.
Ja se nadam vec evo skoro 20 dana da je faza Ona djeluje kao da je naspavana evo legi i gleda u cartoon network. Ma nadam se sam da joj nece naskodit jer ona dnevno na jedvite jade sastavi 10 sati spavanja , oko 8 po noci i po danu nelad sat i po, 2 a nekad nikako ne spava po danu, to me brine jer sveukupno je pocela malo da spava.
jeste se naspavale? enci masalllah cura, kako su ti inace? sweet kakav pedijatar i meni smijesno a ne doktoru bebe ko bebe, sve je zanima, sad manje spava...kad podje u skolu bice-jel mogu jos 5 minuta
evo i nas drage moje, K jos uvijek spava po noci fenomenalno hB bez buđenja, jede odlično, sve i svašta jos ovu sedmicu sam sama sa njim pa sljedece ce doci rodica od mm da bude sa nama da se on navikava na nju i ona na njega a iza bajrama na posao aBd. Malo cu ih i same ostavljati taman da obavim neke stvari koje moram. Kako leti ovo vrijeme, ali mora se raditi hvala Bogu pa ima posla Taman će K biti 7 mj. Koncici jos stoje od suneta, mislim nije nijedan otpao na pelenu, bas stalno gledam ali kao da ih je manje, jos uvijek se rana cisti, ima pomalo gnoja na peleni ali super izgleda, nije nateceno odavno. Danas nam je 6. dan. Nisam vas bas upratila ali imate
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
I tako, mene od nenaspavanosti prodje san, a N jede i zaspa evo opet. Taman cu da doruckujem i napravim Divku i odgledam novu epizodu Desperate Housewives, a dokle ce ona, vidjet cemo
pa sweet to ti je greska...kad spava ona lezi i ti, i ako ne zaspis bolje ces se odmoriti nego uz tv...
Znam d ami je greska al ja od kako je ona napunila mjesec ne mogu po dnau da spavam, no to je moj problem, nije njen. Meni se sad spava itekako al jednostavno ne mogu, legnem, koprcam se al nis. Desi mi se da zaspim al ona onda se probudi kroz 15 min i ja gora nego kad nisam spavala.
tako i trebas, meni je bolje odlezati makar i onako nego se patiti uz tv a spava mi se... ja cekam da A zaspi pa da i ja legnem, sinoc je bilo svakako...
Hvala vam Animagical evo ih obje konektovane na (-) a ja na net a i inače su super .K''o djeca,nekad slušaju nekad ne.Kako je A?Jesi li uspjela sa izdajalicom?
jutro zenice, kako tmurno i hladno...bas mi je mrsko ujutro izaci iz kuce...jutros idem na posao i kontam prosle godine u ova doba sam imala jos nekih 7 dana posla i isla na porodiljsko do termina...i onda naredna 4 mjeseca uzivala kuci od toga 3.5 sa svojom micom malom...prolazila sve to o cemu pricate...kontala kako cu doruckovati, bilo je dana da se ne pocesljam a o tusiranju da ne pricam, odmarala tako sto bih je konektovala na siku a ja pored kunjala ili gledala tv, palila joj zvukove fenova i usisavaca kad je muce grcevi...al eto prodje to, bebe se ubrzo krenu zanimati za okolinu a onda se ima vremena i za kafu