|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1172 1173 [1174] 1175 1176   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
24.10.2011 11:02:11   
rose
meni je sad frka oko one MMR vakcine koja nam je slijedeca user posted image  al eto valjda cu se skulirati do tada i sve ce biti OK

nego moja kako je otkrila da moze ustati sama...obavlja to uspjesno cak i u debeloj vreci za spavanje...user posted image  jutros je ja cujem probudila se (ja u kuhinji pijem kafu) udjem a ona kraljica stoji u onoj svojoj vreci i smije se user posted image user posted image  kako mi je slatka bila

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 29326
24.10.2011 11:18:11   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken

sweet, nama su prosli put i sad dali i u ruku i u nogu, 2 boce. Mozda zato?

Ja stavljam obloge sa obicnom vodom, tako mi rekli.

i mi smo zadnnje dvije tako dobili sa 3 i 4 mj, mozda vremenski razlicito sam, one dtph....sljedecu imamo u dec sa 6 mj.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 29327
24.10.2011 11:21:02   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Super Beba

animagical - ne pijem nikakve vitamine...ja sam ti slabo disciplinovana po tom pitanju...al' zato imam one tzv. baby kose (nove kose) na izvoz...pa sve strši oko ušiju i na čelu :)))
sweet - a meni je dr. rekla da uradim papa test kad mali napuni 3 mjeseca i znam da dosta doktora tako preporučuje...ma svakako ću ići doktoru na generalku i kad dobijem :)

ja bila 40 dana nakon poroda i kaze mi to sto sam vec  rekla, a placam privatno tako da joj vjerujem jer jemogla opusteno uzet 60 KM  za papu i kolpo. Jos je rekla da dodjem ako dobijem a<ak ne dobijem kontrola kroz 4 mj tj u novembru kada N bude aBd imala 5mj.

Neposredna veza do poruke: 29328
24.10.2011 11:39:35   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

meni je sad frka oko one MMR vakcine koja nam je slijedeca user posted image  al eto valjda cu se skulirati do tada i sve ce biti OK

nego moja kako je otkrila da moze ustati sama...obavlja to uspjesno cak i u debeloj vreci za spavanje...user posted image  jutros je ja cujem probudila se (ja u kuhinji pijem kafu) udjem a ona kraljica stoji u onoj svojoj vreci i smije se user posted image user posted image  kako mi je slatka bila

znala sam....eto novog razloga za briguuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29329
24.10.2011 11:55:49   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

znala sam....eto novog razloga za briguuser posted image

taj je oduvijek prisutan samo je sada blizi vremenski user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 29330
24.10.2011 12:07:05   
Amam
Dan cure....
Ja naspavana hB,E zasao oko 23 i budio se 3x do 9h  user posted image ,odlicna noc,da ne ureknem.
E se izmasakrirao ,ogrebao je nosic momacki user posted image
Mi u srijedu trebamo na bocu zadnju dozu dtpr-a.
Ja oblog stavljam od obicne vode.

Sweet on ti ide 3x i to prve 2 doze na mjesec,pa onda zadnja doza u razmaku od 2 mj.
Mersiha,sretno i da prodje bez ture.
Sorajica je bas snalazljiva.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29331
24.10.2011 12:32:32   
mala_sa
Helou i od nas...
Nama je noc bila katastrofa, A se budio svako sat vremena, i to samo pocne da place...Ja sam sigurna da su zubi...
Nit hoce sta da jede, stolice mu bas zitke, bale cure ko sa cesme, pojede i moje i njegove prste...A nervoze ko u prici...uhhh
Evo sad gleda Nukija, uh uspio ga je zanimati duze od 5min user posted image user posted image

Palacinken dobrodosla u moje frendove user posted image user posted image

Mi smo takodjer zavrsili sa vakcinama u 4om mjesecu, sad imamo onu od godinu dana user posted image user posted image

Sretno sa bocama user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 29332
24.10.2011 12:40:12   
Anoniman
Ani danas prvi dan u vrtiću bio. Moja rauberka nije suze pustila, cak mi i mahala kad sam je ostavila, jedino kad sam dosla po nju, ja usla u hol vrtica cujem mog harambasu da vristi, ja gore ona tuce vaspitacicu, zeni crvene ruke, uglavnom ona je navikla da njoj flasica stoji na dohvat ruke i kako joj je vaspitacica dala da pije, ona pila i spustila je, posla neka djevojcica da je uzme i vaspitacica uzme da je skloni, tu je moj zvrk poceo da histerise, kako je posla da joj vrati flasicu, Ana je bacila i pocela da se baca, udara glavom od pod i tuce vaspitacicu po rukamauser posted image . A jutros neki djecak joj prisao i zagrlio je, a ona ga pocela ljubiti, slomila se ljubeci ga i jos pita njega vaspitacica je li Ana lijepa, a on klima glavom i mazi je po kosi, pita je je li joj lijepa kosa, a on govori divna user posted image , ja se sva istopila, srce mi kao tepsijauser posted image . Kaze vaspitacica da je danas bila pravo dobra, imaju nekok slatkog djecaka sa daunovim sindromom i kaze vaspitacica kako on zaplace, ona pridje, ljubi ga, gura mu cuclu u usta i daje mu igracke.

(odgovor članu mala_sa)
  Neposredna veza do poruke: 29333
24.10.2011 13:02:46   
palachinken
Jedno veliko user posted image za Anči. Jesi li se ti sta odmorila?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29334
24.10.2011 13:04:18   
Anoniman
Ma danas je bio dan urnebesan. Odvela nju jutros pa onda otisla do poste nesto poplacati, pa onda dosla kuci nahranila Luku i rucak napravila, pa onda trk opet po Anu, pa nahranila je i sad cekam da zaspi pa da jos sta po kuci pozavsavam.

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 29335
24.10.2011 13:07:04   
sweet insanity
bravo za Anuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29336
24.10.2011 14:00:43   
mala_sa
user posted image user posted image za Anu

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29337
24.10.2011 15:15:39   
Nana84
Evo tortice za 1. rođendan, Hello kitty. sve je pravljeno ručno :)
user posted image

< Poruku je uredio Nana84 -- 24.10.2011 15:16:23 >

24.10.2010. se rodila naša Mia :O)

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 29338
24.10.2011 15:23:53   
treciputmama

IZVORNA PORUKA: animagical

vjerujete da ja jos nemam ono sto se vrti iznad kreveta? a A sve zanimljivo, bas mu trebam kupiti...
pa sta cekas ti s pregledom? ja zvala onog dr sto sam isla privatno...kazu da se javim kad prodju 2 mjeseca zbog papa testa...a meni to pokasno...zanima me vise jesu li mi unutarnji savovi srasli..meni je pukao grlic na poroduuser posted image

da vas pitam nesto onako...bez veze sam skroz ali moramuser posted image kako ste se vi depilirali iza poroda? ja dosad samo sprijeda a gdje su savovi ne smijem jer je sve grbavo, imam osjecaj ako predjem britvicom da cu one izbocene oziljke odsijeci?user posted image

poslije prvog poroda i ja sam odmah iza cetresnice otisla na pregled nadajuci se detaljnom pregledu, medjutim doktorica je samo "virnula" gospodju, opipala stomu...i inako "profesionalno " mi objasnila da me nece pregledat iz razloga sto je to sve jos frisko i da bi mi jos bolje objasnila kaze"sad je unutra stanje ko da je bomba pukla"...e i sad mi ta bomba na pameti....al izgleda slabo joj punjenje, ostali svi dijelovi hahahha....narucila me na papa za nekih 3 mj. ali ja nikada ne odoh, pa druga trudnoca, pa treca ...i jos nikada nisam radila taj famozni papa.test...e, sad sam narucena nakon prve menstruacije, ali je samo pitanje kad cu je dobit, jos je nema...a sad cu stvarno morat i zbog spirale da je "provjeravam"- e, bar ce mi zato dobro doci-bicu malo odgovornija prema svom tijelu....

a za brijanje.....samo polahko...naviknut ces se, jer te grbice ostaju uvijek, jest da budu manje ali ces ih uvijek osjetiti ali i naviknuti se na njih...

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29339
24.10.2011 15:23:53   
Anoniman
Princezici malenoj srecan rodjendan i sve najljepse user posted image

ps. mama bravo za tortu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nana84)
  Neposredna veza do poruke: 29340
24.10.2011 16:04:43   
animagical
treciputmama al me nasmija za ovo ko da je bomba puklauser posted image taman se tako i osjecam...

jelena, bravu za curuuser posted image

sretan rodjendan, super tortauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29341
24.10.2011 17:20:47   
rose
IZVORNA PORUKA: Nana84

user posted image

super je torta user posted image i sretan rodjendan malenoj, da bude ziva, zdrava i sretna jos puno godina user posted image

< Poruku je uredio rose -- 24.10.2011 17:22:29 >

(odgovor članu Nana84)
Neposredna veza do poruke: 29342
24.10.2011 17:25:07   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Nana84

user posted image

super je torta user posted image i sretan rodjendan malenoj, da bude ziva, zdrava i sretna jos puno godina user posted image

PodApisujem!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29343
24.10.2011 17:30:58   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: marinčii

sporty mamma jesi li gledala u bimacu ,kod njih je bilo lijepih odjelca

Gledala, nemauser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 29344
24.10.2011 17:32:24   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Super Beba

jutro i od mene...mi budni od pola 7...mali fino spavao sinoć, budio se samo jednom da papa i jutros drugi put, al tad je bilo i konačno buđenje...al ja sam naspavana hB :) a i ne bila kad sam legla oko 22h, ako ne i ranije :) sad pristavila kafu i hoću da je srknem, pa onda malo kuću da zategnem...
sporty - nisam upratila odakle si, al' znam da je u BBI centru u onoj IANI bilo jednobojnih k'o svečanijih odijelaca...i koliko mi se čini, bilo je neke "za sredit se" garderobe u WF koreji, novoj radnji...

Ja sam ti u Mostaru, ima kod nas IANA gledala sam, bilo samo jedno tanko bijelo, ali nije mi nesto lijepo. Hvalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 29345
24.10.2011 18:29:09   
Anoniman
Sporty poslala sam ti ono, javi kad stigneuser posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
  Neposredna veza do poruke: 29346
24.10.2011 19:18:17   
mishkica
Joj zene drage dajte malo utjehe, moja M nece i nece da jede....ni da doji, niti da pije izdojeno, vesela je i preaktivna, ali nikako da jede, sta cu sa sobom.,....danas samo 3 puta po malo brljavila sveukupno mozda 200 ml mog izdojenog najgori dan dosad sto se jela tice.....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29347
24.10.2011 19:43:39   
ladyblue RR
kad ogladni, jest će. pusti je i ne nudi nekoliko sati 2-3, i onda joj ponudi. ako ne bude htjela a ti opet napravi pauzu. ne nudi svaki čas jer ona popije gutljaj - dva i onda neće. neka joj ogladni guzica pa će jesti.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 29348
24.10.2011 19:47:24   
Leena
Evo i mene malo...

Jelena, user posted image za Anušku dragu! Ljubimo vas puno!

Lady, steta sto ranije ne vidjeh za ovu kaficuuser posted image , javi mi na pp kad bude slijedeca, ili na fb, ti si glavni organizatoruser posted image

Moja Esma opet bolesna, kasalj i nosuser posted image ... A danas sam poludjela od doktora i svega... Odem jutros, kaze zena: nema temperaturu, nije crveno grlo, samo ima slajma dosta... evo vam ovaj ANTIBIOTIK!

Ja pitam zasto ce joj antibiotik ako nema upalu nikakvu i zar ne moze za taj slajm dobiti samo sirup za kasalj... Neise, napade ona nas, jos odem i u drugu smjenu, ova odbije da je pogleda... U svakom slucaju uspjela sam ih natjerati da mi daju laboratorijske nalaze i brisove da opet povadim. I necu joj dati antibiotik dok to ne bude gotovo! Pa oni na "dobar dan" daju antibiotik, to bi joj bio treci u poslijednjih mjesec i pol! Pa odrastao covjek ne bi toliko trovanja podnio... A da ne kazem da joj unistise imunitet skroz na skroz... Ma ljuta sam basuser posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 29349
24.10.2011 19:51:26   
vila_7
ja da vas malo pozdravim,na poslu mi se ne riskira pa izbjegavam zasad internet..
Kod nas sve po starom ,osim sto cekam da E. prodje curenje nosa pa da je vodimo na onu vakcinu sa godinom -MMR.

Leena i odmah vidim da je Esmica bolesna dusa draga-ja stavrno ne znam st aje s tim doktorima danas i sto kazes samo kljukaju antibioticima,pa i mi znamo odmah najjacu terapiju izabrati-treba prvo pokusati valjda nesto manje invazivno-i mojoj necakinji non stop dr.kljuka antibiotike samo sto moja nevjesta smatra to ispravnim pa i sebe s tim kljuka,i brata i malu....a uvijek svo troje bolesni!

Jelena..drago mi ja za Anu u vrticu da joj je super...a i tebi i njoj ce dobro doci-tebi malo odmora,njoj zabave!

< Poruku je uredio vila_7 -- 24.10.2011 19:54:19 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 29350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1172 1173 [1174] 1175 1176   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1172 1173 [1174] 1175 1176   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *