|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1171 1172 [1173] 1174 1175   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
23.10.2011 23:26:39   
Medi_87
Ma jasta bice ona mirna ljepotica je to mala M ce je zabavljati vidjela si kako hoce da je dirauser posted image user posted image

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 29301
23.10.2011 23:59:52   
Amam
Samo da pozelim LN,E je zaspao oko 23 user posted image ,izgleda misli da ce Mahdi i za njeg i za sebe  user posted image .
Ja umorna ,cijeli dan cistim,a sad kisa pada po mojim cistim prozorima user posted image .
Odoh trazit lady-in post,a mogu  li lajkat ako nismo fb frendovi?

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 29302
24.10.2011 8:16:02   
lejla80
Jutro zemske..evo da i ja ugrabim da se javnem prva, ako me koja ne prevari..Nama je noc bila fina kao i par prethodnih..A skoro pa da vise ne jede po noci..rijetko kad zatrazi, ujutro ustajemo kako kad i onda dojimo..uglavnom mu sad naumpadne cuca pa je trazi po krevetu i rasplace se ako ne uspije..izgleda da cemo mi imati problem sa odvikavanjem od cuceuser posted image
Ja evo pijem kapucino..i laganini kontam sta cu obuci,momci su vec otisli tako da mogu malo sve na tenane....

2011.
2016.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 29303
24.10.2011 8:39:25   
Super Beba
jutro i od mene...mi budni od pola 7...mali fino spavao sinoć, budio se samo jednom da papa i jutros drugi put, al tad je bilo i konačno buđenje...al ja sam naspavana hB :) a i ne bila kad sam legla oko 22h, ako ne i ranije :) sad pristavila kafu i hoću da je srknem, pa onda malo kuću da zategnem...
sporty - nisam upratila odakle si, al' znam da je u BBI centru u onoj IANI bilo jednobojnih k'o svečanijih odijelaca...i koliko mi se čini, bilo je neke "za sredit se" garderobe u WF koreji, novoj radnji...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 29304
24.10.2011 8:55:17   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: bambi7

IZVORNA PORUKA: ladyblue

hajmo žene sve lagano na fb-u na stranicu Čarobni svijet i like na moj post. hoću da osvojim nagraduuser posted image

jel ovo sa frizurom?

jesteuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 29305
24.10.2011 8:58:28   
ladyblue RR
jutro...

malo kasnim jutrosuser posted image
N se probudila malo prije 8h pa dok sam je spremila i odvela....imam i ja nekog posla jutros pa ću na kafuuser posted image

Jelena, N je onako. ksšlje užasno i nos joj curi. napravila sam joj i onaj čaj, dajem joj i prospan, čistim nos ali ništa se ne dešava. nastavi li ovako , morat ću kod doktora.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 29306
24.10.2011 9:19:02   
Medi_87
Jutro, Lady imas ppuser posted image

Neposredna veza do poruke: 29307
24.10.2011 9:19:43   
palachinken
Evo i nas s vakcine, M svoje oplakao dok su ga bole, pa se smirio. Zaspao nam u autu i sad mi ga zao buditi da mu dam sirup i stavim obloge. Nek malo odkunja, pa onda. Fakat je juče od pola 6 sve spavao do jutros, dvaput jeo i samo nastavio u zemlju snova.
Napokon vise nema igala do januara, hvala Bogu.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 29308
24.10.2011 9:44:07   
mersiha 77
jutro zenise!
joj palachinken i mi cemo danas na vakcinu oko 16h,uh neznam kako cemo noc prideverat jer izgleda da Anesa muce jos i zubici
pa kad se to sastavi uhhhh :((

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 29309
24.10.2011 9:51:18   
animagical
 jutro zeneuser posted image

e za te boce, ja cula od jedne tete, koja je usput i dr, da je najbolje ponijeti sa  sobom oblogu i staviti cim bocnu...pa eto probajte ako vam se dauser posted image nama danas 40 dana...odoh zvati dr da se narucim za kontrolu zenskih dijelova...da vidi jel mi koji fali...

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 29310
24.10.2011 9:52:14   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Medi_87

Jutro, Lady imas ppuser posted image

nemam pp

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 29311
24.10.2011 10:15:01   
palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

e za te boce, ja cula od jedne tete, koja je usput i dr, da je najbolje ponijeti sa  sobom oblogu i staviti cim bocnu...pa eto probajte ako vam se dauser posted image nama danas 40 dana...odoh zvati dr da se narucim za kontrolu zenskih dijelova...da vidi jel mi koji fali...

Prosli put je tek oko 11 pocela dreka, sad se nadam da ce sirup odraditi svoje. Ja sam ga podmirila i eno ga smije se svojim zivotinjicama.
Mersiha, sretno danas!
anmagical, eto sad mozete hodati hahahah
Joj ja jos nisam otisla ginekologu. ccc

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29312
24.10.2011 10:21:17   
animagical
vjerujete da ja jos nemam ono sto se vrti iznad kreveta? a A sve zanimljivo, bas mu trebam kupiti...
pa sta cekas ti s pregledom? ja zvala onog dr sto sam isla privatno...kazu da se javim kad prodju 2 mjeseca zbog papa testa...a meni to pokasno...zanima me vise jesu li mi unutarnji savovi srasli..meni je pukao grlic na poroduuser posted image

da vas pitam nesto onako...bez veze sam skroz ali moramuser posted image kako ste se vi depilirali iza poroda? ja dosad samo sprijeda a gdje su savovi ne smijem jer je sve grbavo, imam osjecaj ako predjem britvicom da cu one izbocene oziljke odsijeci?user posted image

Neposredna veza do poruke: 29313
24.10.2011 10:23:44   
Lejla Ka

A šta stavljate kao oblogu? Pa i ona vata sa alkoholom što stave na ubod je obloga. Ja sam imala sreću da nikad ništa nisam deverala sa tim. Ne znam jesam li jednom neku oblogicu zalijepila kad mi se učinilo da je mjesto uboda malo tvrdo.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 29314
24.10.2011 10:24:34   
animagical
valjda vodu obicnu? nemam pojma...mi iza prve boce stavili malo vodice na gazu...a nije mu nista ni bilo, samo tackica

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 29315
24.10.2011 10:28:04   
Super Beba
mersiha - sretno na boci!
ja sam ginekologu otišla kako mi je otpusna lista naložila - nakon 30 dana :))) PAPa test uradila nakon 3 mjeseca..sad rahat...a još uvijek nisam dobila (skoro pa godina i po), tako da se u potpunosti osjećam k'o u menopauzi...valunzi, nemam M, ispada kosa, promjene raspoloženja user posted image

Neposredna veza do poruke: 29316
24.10.2011 10:29:02   
animagical
pijes ti vitamine, za to ispadanje kose?

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 29317
24.10.2011 10:34:04   
Lejla Ka

pijes ti vitamine, za to ispadanje kose?

Kosa će ti ispast svakako, sa dojenjem i bez, sa vitaminima i bez, to je normalno nakon poroda jer u trudnoći se ispadanje i rast dlačica drastično smanji, pa to onda nakon poroda, u prosjeku nakon 3 mjeseca ispada (u odvratno velikoj količini) što potpuno normalan proces pri stabilizaciji hormonalnog statusa.
Ja sam prvi put mislila da imam neki rak kad je počelo otpadat user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

Neposredna veza do poruke: 29318
24.10.2011 10:39:29   
animagical
pa koliko dugo to ispada? njenoj bebi 8 mjeseci...zato pitam za vitamine..nesto mi puno da pola god ispada kosa? doduse sta ja znamuser posted image sjecam se da je mojoj sestri opala kosa, ali je to opalo i prestalo u nekih mjesec dva... ja nisam protiv da mi malo opadne...ko medvjed sam cupava

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 29319
24.10.2011 10:40:44   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: Iman83

Porodi se Sensia user posted image

Jel ono bi jučer da se javila kako krvari i mi rekošmo neće ona još....žena je zmaj!user posted image

Ja evo napokon odmaram cijeli dan čistim, a sad čekam mm da ispeče palačinke user posted image , divota!

Iman pospana, a ja sve čekam da bar 8h vagne i spavanac!

hehe ma ja nisam zenu htjela prepadati meni je porod krenuo onaj dan kad sam vidjela sukrvicastu sluz...doduse vjerovatno isprovocirano pregledom al kod mene je tako pocelo user posted image

I ja isto :) To jutro kad je krenula krvava sluz ja se spremala na posao, kontam neće to još, sreća pa je mm bio uporan i odveo me dr. A. nam se pridružila isto veče.

Sensia, čestitke!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29320
24.10.2011 10:46:42   
sweet insanity
Jutro! MOja sinoc zaspala tek u 2 i do 10 jutros se budila 4 puta.

Palachinken, od pola 6 do jutros samo dva puta, WOW! I kako to neka vise vakcina do januara??kod nas bila ova sa 4 mjeseca pa imamo u decembru jos???

Super Beba, meni je vise ginekologa reklo da dok se ne dobije, rezultati papa testa nisu pouzdani pa su mi odgodili to dok dobijem.

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 29321
24.10.2011 10:51:25   
Lejla Ka

pa koliko dugo to ispada? njenoj bebi 8 mjeseci...zato pitam za vitamine..nesto mi puno da pola god ispada kosa? doduse sta ja znamuser posted image sjecam se da je mojoj sestri opala kosa, ali je to opalo i prestalo u nekih mjesec dva... ja nisam protiv da mi malo opadne...ko medvjed sam cupava

Kao i sve ostalo to je individalno. I kad ispada misliš da neće prestat i da ćeš ostati ćelava. Onda polako prestane, ali onda krene nova kosa rasti, kao da si bio ošišan na čelavo, pa između onih dlaka tvoje normalne (u tvom slučaju duge) frizure izbijaju male kratke dlake. E to je tek šou user posted image
U stvari, sve je to uobičajeno, samo što nam u netrudnim i ne nakon porođajnim uslovima stalno opada po malo i po malo raste nova, neprimjetno. U trudnoći nastane pauza u ispadanju, pa se onda to nadoknađuje iza poroda, isti proces samo naglo u isto vrijeme.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

Neposredna veza do poruke: 29322
24.10.2011 10:51:43   
palachinken
sweet, nama su prosli put i sad dali i u ruku i u nogu, 2 boce. Mozda zato?

Ja stavljam obloge sa obicnom vodom, tako mi rekli.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29323
24.10.2011 10:54:17   
Super Beba
animagical - ne pijem nikakve vitamine...ja sam ti slabo disciplinovana po tom pitanju...al' zato imam one tzv. baby kose (nove kose) na izvoz...pa sve strši oko ušiju i na čelu :)))
sweet - a meni je dr. rekla da uradim papa test kad mali napuni 3 mjeseca i znam da dosta doktora tako preporučuje...ma svakako ću ići doktoru na generalku i kad dobijem :)

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29324
24.10.2011 10:55:35   
Super Beba
Ja stavljam obloge sa obicnom vodom, tako mi rekli.

nama ovdje preporučuju stajaću vodu...a znam da je Cickolini jednom spominjala oblogu i od ulja, al' odmah po primitiku boce...

Neposredna veza do poruke: 29325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1171 1172 [1173] 1174 1175   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1171 1172 [1173] 1174 1175   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *