|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
24.10.2011 9:50:39   
pahuljica_25
Jutrooooo bembeleuser posted image

Uhh mogu vam reći da se ja baš počinjem osječati debelooooo,nemogu da vjerujem da sam se za 3 sedmice udebljala 2 kg,a svi kažu da se u 9-tom ne dobija na kilažiuser posted image Još kad sam se sinoć kupala i kad sam vidjela strijice koje su mi se pojavile na butinama i guzi kad nisam počela plakati od muke. Mažem se svaku veče,ali ne bas kompletna i na stomi ni jedne strije a ove dijelove sto nisam tretirala uzas...i mislim da mi se to pojavilo u ove zadnje 3 sedmice jer prije fakat nisam ni jednu  vidjelauser posted image

Vodolijo
draga ima li šta novo kod tebe? Kod mene nekakvo zatišje bez simptoma osim što me beba pritiska dole.Danas ću na GAK na kontrolu ako mi doktorica bude slobodna,tek oko podne je zovem,i jeeedva čekam da vidim šta će mi reči.

Veki-aki dobro nam došlauser posted image

Ostale ženiceuser posted image user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 1576
24.10.2011 9:58:17   
minie
Pa ko se to nama pridruzio?

Dobrodosla  veki_aki   user posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

Samo steta sto cu ja jos kratko biti na ovoj temi, ali svakako cu "viriti" da vidim sta se desava user posted image

Veliki pozdrav za sve   user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 1577
24.10.2011 10:01:24   
buduca mami
eee pahuljice_25,daje meni tvoje muke oko strija ;) kod mene je cijeli stomak ispucao,njega sam najvise mazala,uljem i raznim kremama,al nista mi nije pomoglo,bas je ruzno za vidjet toliko strija,a na ostalim dijelovima tijela, koje nisam mazala,nema nista :((( et,...samo da znas,nisi jedina sa tim boljkama,mene mm tjesi,kao ne smeta njemu,al smeta meni,al sta je,tu je....drzi se i sretno danas na pregledu

medo moj slatki stigao je 11.11.''11. :))

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 1578
24.10.2011 10:13:43   
Vodolija83
Eeee Sandrich,buduca mami...pa moram ja i vama apetit otvoriti,ne mogu se samo ja debljati user posted image user posted image user posted image

Veki_aki dobrodosla user posted image user posted image user posted image

Pahuljice,kod mene nema jutros nekih simptoma bas...blaga bol u stomaku kao 7 dana pred m......,al vise je ni ne registrujem,na nju se navikla.Sinoc sam imala neka 4 ziga kroz gospodju kao da me nesto probada...i to je to...iscjedaka nema vise,pa mislim da je onaj od nekidan ipak bio posljedica skidanja serklaza,kao neko ciscenje...
Ma ovi nasi bebaci samo zezaju,vidjeces kad mi na kraju izguramo do termina user posted image
Sto se tice strija,na pupi nijedne,al prije nekoliko dana dobila na kukovima...sa lijeve strane 5-6,a sa desne 2-3.Na butinama sam imala i od ranije,tako da me ne zabrinjavaju,samo par novih se pridruzilo i opet vise na lijevoj nozi...

Za Minie i malenog Rijada veeeeliki user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu buduca mami)
Neposredna veza do poruke: 1579
24.10.2011 10:19:34   
ametist
Jutro drage zenice
Iako se ne javljam cesto, redovno vas citam pa se osjecam k'o da vas poznajem licno user posted image
Pauza i DzenyA cestitam ulazak u 7 mjesec user posted image
Sandrich, pratimo vas user posted image
veki_aki dobrodosla user posted image
buduca mami, okrenuće se bebi aBd, moja cura se glavicom namjestila tek sam pred porod
pahuljica user posted image jos malo iuser posted image je tu
I meni su se strije pojavile samo na butinama, na guzi ne znam bas, nisam gledala user posted image a bogami sam se mazala svuda....valjda mi koza nije elasticna, mogu mislit kako ce sad da bude user posted image
vodolija usitnilo user posted image , sad preostaje slatko iscekivanje user posted image

Neposredna veza do poruke: 1580
24.10.2011 10:37:03   
buduca mami
ametist, aBd i ja se nadam da ce se ustimat na vrijeme,idemo na kontrolu u srijedu pa cemo vidjet kako sve napreduje,...radi li se uz u ovim sedmicama,ja nisam radila jos od 31.a sad gazimo 37. :)
cestitke naravno za one koje tek ulaze u nove sedmice i mjesece,
i dobrodosle nove clanice,veki_aki ,i ostale....mada sam i ja poprilicno novaa ovdje...et pred kraj sam vas nasla.user posted image

medo moj slatki stigao je 11.11.''11. :))

(odgovor članu ametist)
Neposredna veza do poruke: 1581
24.10.2011 10:47:38   
ametist
Nešto nisam sigurna, mislim da su meni od ulaska u 9. radili jednom UZ a onda svaki naredni pregled ctg..
Ne sekiraj se, bice to sve u redu user posted image

Neposredna veza do poruke: 1582
24.10.2011 10:53:58   
mama21e
hello zenice,
Kako ste danas?
Bila sam na pregledu i vidjela svoj zivotic. MashaAllah kako je porasla user posted image user posted image Nisam mogla da vjerujem kad sam vidjela glavicu, rukice, nogice i jos nam mahala user posted image user posted image user posted image . Ovo mi je bio prvi put da vidim formiranu koliko toliko moju bebicu. Osjecaj je neopisiv, samo zahvaljujem Bogu dragom.
Jos uvijek moram primati boce i piti dabroston i pregnital, i da zavrsim sa folacinom user posted image . I nisam se jos rijesila strogog mirovanja.
Usla sam danas u 11. sedmicu user posted image user posted image user posted image Boga mi ovo brzo prolazi.
Al ja jos nemam stome, jos se ne primjecuje, samo malo user posted image user posted image user posted image . Rekao mi dr. da moram puno vise da jedem da budem jaca, a u sebi mislim da on zna koliko jedem user posted image user posted image
Opet nisam otisla na fax, nadam se da cu sutra moci aBd poslije dugo vremena.

Eto drage moje svasta vam napisah user posted image

Vodolijo kako se osjecas? Kakvo je stanje s mrvicom? user posted image

veki_aki dobro nam dosla user posted image , zelim ti najljepsih user posted image Mi smo u 11. sedmici pa smo tu negdje s terminom user posted image Gdje ides na prelede?

Arina kolica su prelijepa user posted image , da bebici aBd bude ugodno i toplo user posted image

zanzibarko kako si ti? Ima li sta novo? I da znas da sam te sanjala user posted image user posted image user posted image

Ostale trudnice veliki user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu ametist)
Neposredna veza do poruke: 1583
24.10.2011 11:17:26   
KupusLivada
Dobar dan zenice,

jedva vas iscitah sta ste za vikend ispisale, usporite malo user posted image

sensia, cestitke od srca i puno srece, narocito sad u ovim prvim danima... user posted image nekako sam te bas puno citala ovih dana po drugim temama, i super mi je vidjeti happyend user posted image (ustvari tek pocetak jedne divne price :D)

ja sam nesto isto nista, nisam navikla biti kuci ponedeljkom, bilo mi je bolje tokom vikenda, sinoc me bolovi budili po svuda :S vidjet cu jos danas ako se ponovi, odoh sutra u DB, uputnicu vec imam user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 1584
24.10.2011 11:22:34   
gerberka
jutro i od nas user posted image

ja jutros predala zadnju urinokulturu.  kad kaže mi dođi slj ponuser posted image user posted image user posted image i naravno da cu poludjeti, niti na kontrolu bez nalaza, niti cekati toliko sa kontrakcijama. ne zna ni jel mi sterilan nalaz a vec otkaci dođi za 10 dana..e pa nece moci user posted image i to je mama nosila i rekla da sam trudnica..u kojoj sam brzin nasla broj mikrobiologije ni sama ne znamuser posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 1585
24.10.2011 11:27:02   
Mrgica
Dobar dan drage moje user posted image kako ste mi danas, ja kao i vrijeme, nako-nako...
Pahuljice i ja imam vec strije po guzi i butinama , a po stomi ne, bar ne jos, nadam se da ih nece ni biti, a inace sam ih imala po butinama i dok nisam bila user posted image ...Cula sam od zena da ili ih imas ili ne, djaba nam kreme ako nam koza nije elasticna one se pojave...user posted image
Htjela sam vas pitati,ako koja zna da li se smije u trudnoci popiti apaurin, iako nemam nekih problema sa trudnocom hvala Bogu, ali sam se sinoc iunervirala zbog gluposti i nisam mogla zaspati i popijem jedan od 2mg, eh sad me interesuje, s obzirom da znam da ih punozena pije iz negog razloga,dal mogu skoditi?Hvala...
P.s hajte na suhe smokve ja se castim...user posted image ljubim vas...

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 1586
24.10.2011 11:28:07   
palachinken
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Uhh mogu vam reći da se ja baš počinjem osječati debelooooo,nemogu da vjerujem da sam se za 3 sedmice udebljala 2 kg,a svi kažu da se u 9-tom ne dobija na kilažiuser posted image

To su te slagali haha Ja u devetom dobila 4 kile, ali pazi, to je uglavnom voda - ne znam kakva si s oticanjem, moguce da je od tog. Doduse, tamo pred porod mozda izgubis kilu-dvije
A i za strije - meni se pojavile u zadnjoj sedmici, po stomaku, bedrima, grudima, a fakat sam se mazala stalno. Neka ih, to nam je uspomena na trudnocu. Sad izgledam ko zebra i bas sam ponosna.

< Poruku je uredio palachinken -- 24.10.2011 11:29:32 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 1587
24.10.2011 11:32:20   
palachinken
Mrgice, sto se tice tableta, ja se vodim, a tako mi je i doktor rekao, sto manje to bolje. Ako bas bas ne moras, nemoj. Doduse, i ja sam popila taj apaurin kad mi je moj kucni ljubimac odlazio na selo, plakala sam danima i apaurin me smirio, iako mislim da je to vise bilo u mojoj glavi - ono eto sad sam popila tabletu sad cu se smirit.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1588
24.10.2011 11:41:26   
KupusLivada
gerbo, ne skontah te, jesi ih uspjela naruziti? hoces li dobiti nalaze ranije?

Neposredna veza do poruke: 1589
24.10.2011 11:45:17   
Gift
da vam i ja mahnem ...jos sam 2u1...a sutra rano idem opet na GAK i jaaako sam nerevozna...nekakvih bolova stalno imam, i stalno sam po wc-u, sekreta ko u prici al mislim nista konkretno...
Mea sretno drzim fige da CR prode dobro...
Pahuljice tebi sretno na pregledu danas...
ostale user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 1590
24.10.2011 11:45:41   
veki_aki
Hvala vam svima na dobrodoslici!Imam osjecaj ko da vas sve znam, al neke su u zadnjih par dana vec otisle sa ove teme, nek im je sretno sa svojim malim user posted image . Vama ostalim zelim da sto lakse docekate i prebrodite najljepsi trenutak u zivotu! Druzit cmo se mi jos, mogu ja puno da gnjavimuser posted image
Mama21e drago mi je da ima neko blizu sa terminom da to zajedno prolazimo. Ja idem na preglede u vojnu kod dr.Nakasa, neznam ni sama kako sam se uspjela tamo uvali. Rekli su treba sad velika uputnica a meni opet dali malu, ima da me prime sutra...A ti gdje vodis trudnocu?

Neposredna veza do poruke: 1591
24.10.2011 11:45:45   
pahuljica_25
IZVORNA PORUKA: palachinken

Uhh mogu vam reći da se ja baš počinjem osječati debelooooo,nemogu da vjerujem da sam se za 3 sedmice udebljala 2 kg,a svi kažu da se u 9-tom ne dobija na kilažiuser posted image

To su te slagali haha Ja u devetom dobila 4 kile, ali pazi, to je uglavnom voda - ne znam kakva si s oticanjem, moguce da je od tog. Doduse, tamo pred porod mozda izgubis kilu-dvije
A i za strije - meni se pojavile u zadnjoj sedmici, po stomaku, bedrima, grudima, a fakat sam se mazala stalno. Neka ih, to nam je uspomena na trudnocu. Sad izgledam ko zebra i bas sam ponosna.

Pa nisam imala probleme sa oticanjem,osim evo zadnjih dana kao da su mi prstići na rukama malo otekli ali ništa drastično. A draga Palačinken pa zar ja već nisam pred porod hehehe,nadam se da neću baš termin čekatiuser posted image
A strije su baš divna uspomena na trudnoću hehe ali što kažeš neka njih one su podsjetnik kako je naše tijelo ssve radilo da se rodi mala zdrava bebica aBduser posted image

Neposredna veza do poruke: 1592
24.10.2011 11:46:21   
gerberka
IZVORNA PORUKA: KupusLivada

gerbo, ne skontah te, jesi ih uspjela naruziti? hoces li dobiti nalaze ranije?

rekla mi je da nazovem sad u 12 da vidim jesul sterilni..eto mozes misliti...
ma znam ja tu mafiju, kad sam imala problema sa hipofizom narucili me za 4 mj, pojavi se mm u uniformi hitne pomoci i ja odmah ujutro u devet snimim..i onda me neko ubjeđuje da postoji red..krivo mi bilo covjece, dr mi rekao da obavezno ponesem, a ovamo me vozaju..ok ako nađu sta-prosijavaj koliko treba al nemoj me ubjeđivati u laž..kad sam ja vec doktorirala user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 1593
24.10.2011 11:48:17   
gerberka
ja nemam ni jednu strijicu nigdje user posted image
al imam jos foreuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1594
24.10.2011 11:52:30   
palachinken

IZVORNA PORUKA: palachinken

Pa nisam imala probleme sa oticanjem,osim evo zadnjih dana kao da su mi prstići na rukama malo otekli ali ništa drastično. A draga Palačinken pa zar ja već nisam pred porod hehehe,nadam se da neću baš termin čekatiuser posted image
A strije su baš divna uspomena na trudnoću hehe ali što kažeš neka njih one su podsjetnik kako je naše tijelo ssve radilo da se rodi mala zdrava bebica aBduser posted image

Ja ofalila 3 dana pred porod, to je ono kad krenes na wc solju nekoliko puta dnevno, a piskis svakih 4 minute :)
Sretno tebi, da nam sto prije napises lijepu porodjajnu pricu!

Neposredna veza do poruke: 1595
24.10.2011 11:58:48   
mama21e

IZVORNA PORUKA: veki_aki

Mama21e drago mi je da ima neko blizu sa terminom da to zajedno prolazimo. Ja idem na preglede u vojnu kod dr.Nakasa, neznam ni sama kako sam se uspjela tamo uvali. Rekli su treba sad velika uputnica a meni opet dali malu, ima da me prime sutra...A ti gdje vodis trudnocu?

a jel sutra ides na prvi pregled ili? Cula sam da su dobri dr. u vojnoj, sestra mi se tamo 2 puta porodila i nema nikakvih primbjedbi, tako nemoj da se brines i sretno! user posted image
A ja privatno vodim trudnocu, i ne mogu se pozaliti super mi je dr. hvala Bogu.
Jel ti imas stomu user posted image Kod mene samo se malo vidi ma skoro neprimjetno. user posted image Pa me interesuje kad pocinje stomo da raste i da se primjecuje???

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 1596
24.10.2011 12:00:01   
animagical
gdje ste trudnice? za te strije, ja u trudnoci nisam dobila, mazala se namjenskim i nenamjenskim kremama, nekada i zaboravljala... sada strije imam po grudimauser posted image nije ni cudo...od nekadasnjeg B evo me na D, i to od njegovog zadnjeg skoka u razvoju...kako on odskoci tako ja postanem pamelauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1597
24.10.2011 12:00:17   
Mrgica
Hvala na odgovoru Palacinken ma ne pijem ja njih uopste,ali eto sinoc sam bas "morala" kontam bolje to vec veliki stres za bebu...
Mama 21 i veliki-aki i ja sam negdje tu sa vama s terminom , mrvicu cini mi se guram vise,ali tu je to...user posted image
Big kis...user posted image

Neposredna veza do poruke: 1598
24.10.2011 12:02:01   
pahuljica_25
Hvala ti Palachinken,amin da tako budeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1599
24.10.2011 12:04:34   
Vodolija83
Ametist,bas tako,sad preostaje samo iscekivanje.Evo user posted image upravo stuca u pupi user posted image user posted image user posted image  To mu je u zadnje vrijeme aktuelno user posted image
Mama21e,cestitke na ulasku u 11.user posted image Mrvica jos ne zeli vani,al ubrzo ce aBd,stalno upozorava nekim simptomima user posted image

Pahuljice,zvala sam dr.danas ce mi pogledati zub oko pola 6.

Zenice moje sa vjezbica,ustvari jos je Anica ostala i Drznica ako dodje...necemo se danas vidjeti,a mozda se do iduceg ponedjeljka i porodim...

Gerbo,i ja sam ljuta na nase zdravstvo,grrrr....user posted image Razumijem te savrseno! Danas moram po uputnicu u DZ,zvala u petak ujutro da se narucim,kaze nemamo slobodnih termina:reko ja cu doci,pa cu cekati,treba mi samo uputnicaaaaa !!! Nadam se da ce mi dati veliku za GAK,a ne samo malu za CTG.Pa svaki tren se mogu poroditi,a ona bi mene vozala tamo vamo,ccc...

Gift,sretno sutra! I ja sam sutra narucena aBd !

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu ametist)
Neposredna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *