|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
23.10.2011 21:06:35   
Arina
Vodolijo ...hvala mila....mi smo uzeli ovu kombinaciju radi dva razlicita tumacenja spola  user posted image ....i cikova su fina isto...samo sto su nam ova bila povljnija user posted image ....
  Znaci ti bi nam mogla biti sljedeca...s obzirom da  mama ima filing da ce ranije user posted image ....superuser posted image

Ej zna li neko kako nam je bebica...ima li iko kontatkt s njomuser posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 1551
23.10.2011 21:14:10   
Sandrich
i ja se bas pitam sta je sa bebicom, bas me interesuje kako je user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1552
23.10.2011 21:22:10   
Vodolija83
Pa Arina,iskreno da ti kazem,mi smo kolica hvala Bogu dobili od sveki iz Austrije,gore su 390 EUR,a kod nas 999 KM.
Evo ovakva su,da vam ne slikam svoja,jedva sam ih smjestila,ima ih svugdje po stanu user posted image

user posted image

Sandrich,tu sam ja,kad bude sta konkretno praticete prijenos uzivo aBd ! Ma ako mozes,setaj lagano,bolje nego da si u kuci,tada samo razmisljamo o glupostima i svasta nam pada napamet.
Arina,ja imam osjecaj da ce moj user posted image aBd krajem iduce sedmice. Vidjecemo sta ce dr.reci u utorak...

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1553
23.10.2011 21:24:14   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: Sandrich

i ja se bas pitam sta je sa bebicom, bas me interesuje kako je user posted image

Sto se tice Bebice,cini mi se da je Anica u kontaktu sa njom,pa Anice javi nam se sa vijestima o nasoj Bebici...

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1554
23.10.2011 21:27:58   
Sandrich
Jos malo Vodolijo i drzat ces svoju srecu u narucju user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1555
23.10.2011 21:28:25   
Sandrich
P.s. Imal treme ???? user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1556
23.10.2011 21:28:43   
Arina
Vodolijo....super su ...ma i ja sam prosla slicno....nasa su moji kupili....a isto nisam kupila ovdje ...pisala sam ranije....nasla u Zgrebu popust +povrat PDV...i izasla 700 km...sto je dosta nize nego da sam ih kupovala ovdje....
Joj bas super...eto tebi tvog smotuljka slatkog....user posted image

Neposredna veza do poruke: 1557
23.10.2011 21:40:44   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: Sandrich

Jos malo Vodolijo i drzat ces svoju srecu u narucju user posted image user posted image

Sandrich,jos malo aBd i eto meni mog djecaka !!! user posted image Simptoma ima raznih...
A sta sam sve dosad prosla,nisam ni pomislila da cu dogurati ovoliko...Abd prekosutra punih 38 user posted image
Treme nema iskreno! Sve se nadam da cu znati primjeniti sve sto sam ucila na vjezbama za user posted image ,kao sto nasa Minie rece,stvarno smo stekle samopouzdanje i naprijed me vodi samo pozitiva !
Arina,samo se nadam da ce mi dr.u utorak reci da sam bar malo otvorena aBd !!!

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1558
23.10.2011 22:34:17   
drznica
Vodolijo, nasla sam te hihihihi
Arina nisi nam napisala cime si bojila ove ceteze, cini mi se kao da je neka masna boja?!

Joj zene sto je meni dosadilo ici piškit da prostite...smori me to.
Sad sjedim i gledam user posted image odjecu koja se suši...pa baš će mali bit frajer kad se obuce  user posted image . Ima li koja da je sa mnom u terminu, a da nosi curicu?user posted image

Neposredna veza do poruke: 1559
23.10.2011 22:35:43   
dzenyA
Cao zenice drage,malo i ja da svratim  da sta napisem mada vas redovno citam...Arina i Vodolijo 83 kolica su extra bas mi se svidjaju...
Gerberko kakva si nam ti???? Sandrich i tebi veliki pozzz ,i svim ostalim zenicama ...Imal nam gdje Pauze????

Neposredna veza do poruke: 1560
23.10.2011 22:37:59   
gerberka
dzenyA user posted image user posted image navrati nam češće user posted image
ja sam danas bolje hvala Bogu

šta je novo kod tebe? pusicka user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 1561
23.10.2011 22:38:16   
zanzibarka
Drage moje, docekasmo ja i moja mala cicka termin, iako nas je doktorica traumirala od 29.nedejelje da se mozemo poroditi :) u petak smo bile otvorene jedan prst, ali nista nas ne boli i dalje, malo od veceras jaci pritisak dolje, bas se gura, sutra ujutro opet ctg i rekla je da ce nas pregledati, mada ja nesto nemam predosjecaj da ce ista biti, malo smo rastresene, ali se nadamo da cemo hairli proci i da cemo se sto prije druziti u zagrljaju :)

pozz za sve i lijepe snove vam zelimo user posted image

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1562
23.10.2011 22:45:18   
dzenyA
Joj i ja ne izlazim iz wc ,bas mi je dojadilo...Ma guramo se nekako Gerbo,sutra cemo ako Bog da na pregled,nesto me strah,nismo bili gotov mjesec,ali opet jedva cekam user posted image samo da mi kaze da je sve uredu sa mojom user posted image ,neznam ni kako ce pregledat 26 nedjelja sam...

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 1563
23.10.2011 23:36:09   
Skvo RR
Zene ja samo navratila...da pitam znate li sta nam je sa haidy?

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1564
23.10.2011 23:39:09   
Skvo RR
I da ako sam dobro upratila, danas nam je legla u bolnicu mea29....zelim joj svu srecu svijeta, sutra na CR..da sve hairli prodje. user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1565
23.10.2011 23:42:14   
Anoniman
Zna li iko sta je sa DIJAMANT, koliko se sjecam sad i ona nekad treba da se porodi?

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 1566
24.10.2011 8:11:58   
pauza
Zenice moje drage, samo da vam mahnem.... odoh sad na neki seminar i tako 3 dana:-(( uzas jedan:-(((
za vikend sam bila nesto meljava, valjda kao i ovo vrijeme, samo sam lezala, pa se vise sva ukocila.....
tako me obradovala vijest da nam je Sensia rodila... nadam se da je super prosla:-)
dzenyA mila, hvala sto pitas za mene... tu sam ja, nego se vikendom slabo ukljucujem, malo kucne obaveze, pa muza pozelim, a obicno vikendom samo skitamo (ovaj sad je bio izuzetak)... tako da radnim danima to nadoknadim hehe
e, juce smo usli u 7. mjesec, tako sam sretna i nekako ponosna:-))))) sto neko rece, bas je veliki taj 7. mjesec:-)))
ljubim vas sve jako jako, a sad odoh slusati nebuloze tri dana umjesto da se lijepo druzim sa svojim debelim drugaricama:-)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1567
24.10.2011 8:52:35   
dzenyA
Jutro drage moje,kako ste mi spavale?Ja jutros na posao ma mrakaca ziva,uh...
Pa Pauzo mi danas ulazimo u 7 mj.user posted image   ako se racuna po mjesecima,ali kako po nedjeljama kad se racuna neznam....

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 1568
24.10.2011 9:08:50   
Vodolija83
Jutro zenice !

Kad vidim kakvo je vrijeme,prespavala bih dan...
Evo da mi se malo razbudite i zasladite user posted image

user posted image

user posted image

Drznice,drago mi je da smo sad drugarice i na fb.Pa draga i ti za 2 dana ulazis u XXL user posted image ,ako sam dobro skuzila user posted image
DzenyA,hvala...i meni se najvise svidjaju zbog prakticnosti i neutralne boje user posted image
Zanzibar,zelim ti da sto prije budes aBd sa svojom user posted image
Mea29
...sreca pa nas je Skvo napomenula... sigurno je vec uveliko spremna i ceka CR,pa da sto prije bude uz user posted image aBd ! Sretno Mea user posted image
JelenaT,ja nisam upratila da se Dijamant javlja...a ne znam ko ima kontakt sa njom...kako su tvoji pilici?Jesi se ti napokon fino oporavila?
Pauza i DzenyA cestitke na ulasku u 7. user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 1569
24.10.2011 9:25:25   
Sandrich
Jutroooo user posted image
Joj vodolijo tjeras me na sabahu da jedem slatko user posted image user posted image
Dzeniya i Pauzo cestitke na ulasku u novi mjesec user posted image
Mi danas napunili 23sedmice,krece 24 user posted image

Neposredna veza do poruke: 1570
24.10.2011 9:34:22   
veki_aki
dobro jutro sve trudnice i mame! Ja sam nova na forumu al vas zadnjih mjesec dana redovno pratim. Cula sam za vas preko mini koja mi je zaova,pa eto i ja sam se sad zarazila pravouser posted image
Ja mislim user posted image , danas punim 12 sedmica, sutra mi je pregled i mjerenje nn pa sve cekam da potvrdim da je sve ok.Imam vec sincinu od 6 god, al ova trudnoca je skroz drugacija, i mucnine i umor,sve mi je novo.
Nadam se da cemo se ovdje lijepo druziti i da cu vas bolje upoznati. Veliki user posted image svim novim prijateljicama!

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1571
24.10.2011 9:40:18   
dzenyA
Vodolijo 83 i Sandrich hvala vamuser posted image
veki-aki dobro nam dosla user posted image  ,ovaj forum je extra,sta god me je intersovalo ovdje sam nasla user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 1572
24.10.2011 9:42:45   
dzenyA
Sandrich izvini ..... i mi tebi CESTITAMO novu sedmicu user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 1573
24.10.2011 9:47:09   
buduca mami
mmmm njam njam,hvala Vodolijo, bas mi apetit otvori,doduse kad je slatko u pitanju,tu nema problema ;)
pozzz svim bebeljucama,nadam se da se drzite,mene mali rastura,kao sto prije rekoh,jos se nije okrenuo glavom dole,a u 37.smo sedmici, pa me zna tako pritisnut u rebra i zeludac,uhhh... dan je uzas pa nadam se da cete naci nacin da ga sebi uljepsate,ja sam postala ovisnik o rr,pa citam redovno vase postove ;)
cestitke SENSIA,sve najljepse tebi i tvojoj user posted image user posted image

medo moj slatki stigao je 11.11.''11. :))

Neposredna veza do poruke: 1574
24.10.2011 9:48:43   
veki_aki
DzeniA hvala na dobrodoslici! Ja sam ovdje vec saznala dooosta dobrih stvari, a i druzenje je super!Ja samo da naglasim za ubuduce da sam na vi sa ovim komjutercicima, pa ako sta zeznem da znateuser posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *