|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
22.10.2011 20:12:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

Hvala vam na odgovorima,on spava na jastuku al mi je čudno kad spava na našem krevetu skoro se i ne znoji a kad je u krevetiću onda se baš uznoji pa kontam sigurno mu vruće još ogradica pa ima manje zraka,a negdje sam pročitala da je to znak i da mu fali željeza(a mi se odavno borimo s anemojim),u svakom slučaju ću pitat pedijatrice sljedeći put kad budem išla na kontrolu

A nekoristi jastuk,imamo ogradicu platnenu ali nije visoka,dusek je neki extra zracan a i daska donja ima rupice tako da zrak moze da prolazi i odozdo,Prozori su po citav dan otvoreni,vaki po noci al djaba on se znojio,ali bilo je i sparnih dana ....Sad je sve ok

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 3601
22.10.2011 20:16:51   
Hanady RR
eeeeeeeee tekja super da si joj stavila fotkuuser posted image hvala dragauser posted image user posted image
tajrauser posted image ''sitnica'' sa bine imamo hipter ovaj putuser posted image al imamao divnu tetu Amru koja nam je komletan koncert snimila...pa i koreografija naše dvije ( ko šipka i bubanj) mimo komlet hora...smislile je u sekundiuser posted image

Marina
divan kaput ja sam sebi smeđi ovakav naručila iz H&M, imam kolegicu u švajcarskoj pa je maltretiram user posted image dolazi joj mama i babao sad za Bajram ovamouser posted image

Noa
kako je dijete? Baš mi je žao...vdal je stomačni virus ili nešto drugouser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3602
22.10.2011 20:17:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: tekja

vidjeh maloprije drugarice na mom fb zidu...kako su nam krofnice divneuser posted image ...hanady, nadam se da se neces ljutiti, sto kopirah ovdjeuser posted image ...

user posted image user posted image  

Masallah ljepotica...neka si nam stavila sliku, ja upravo gledam na FB user posted image
tajra ovo tvoja mala , ja mislila od Visnje user posted image user posted image jesam corava al toliko mi na sl. lice imaju istu kosicu prelijepu i oke .
Imas prelijepo djete user posted image user posted image user posted image med medeni .....
A i drugarica je slatkica .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 3603
22.10.2011 20:22:17   
Anoniman
Hanady znas kako je lagan,stvarno se nisam pokajala,imam jedan od prosle godine umorim se noseci gauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3604
22.10.2011 20:23:37   
tekja
Joj Ella, sta velis provozaj me kroz jesenski pejzaz user posted image user posted image user posted image ...postovi su ti user posted image ...al'' svakiuser posted image

Tiki, potpis user posted image ...

Jelena se ne javlja, makar da znamo da je zivauser posted image user posted image user posted image ..a tajra na tvoj komentar samuser posted image user posted image user posted image user posted image kraljiceuser posted image

Noa, vidis da su zubi u pitanju, imas li nesto da joj namazes desni?Nadam se da nece tura vise rastiuser posted image

MM me obradovao kartama za pozoristeuser posted image ...ja sam njega sinoc povratnom kartom za "raj"user posted image user posted image user posted image ...

Kad smo kod karatauser posted image , ide li ko na koncert Balasa?

hanady, znaaaaam ti idesuser posted image

< Poruku je uredio tekja -- 22.10.2011 20:25:48 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 3605
22.10.2011 20:25:10   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Hanady znas kako je lagan,stvarno se nisam pokajala,imam jedan od prosle godine umorim se noseci gauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

samo nek ne fulim...al fakat evo to će mi biti 4 tura robice iz H&M-a ove godine naručena preko fotografija sa on line prodajeuser posted image ma maksimalno sam zadovoljna nisma ništa fulila ni brojem ni ljepotom a kvaliteta je i tako neupitnauser posted image

a ja sam imala jedna do koljena crni prije nekoliko godina od koga sam se umala od nošenja...fakat što kažeš težak ko tučuser posted image to sam ja poklonilauser posted image samo mi još taj umor faliuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3606
22.10.2011 20:26:01   
Hanady RR
dadadauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3607
22.10.2011 20:30:20   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: marinčii

Žene jel se vaša djeca znoje ,ovaj moj kad zaspe za 10 minuta glava mu bude mokrauser posted image ,baš me to zabrine neznam jel normalno?
Marina DK a kako se zovu te kapi za željezo?možda ih ima i kod nas kupiti mada sumnjam?

Pa kazu se jern dråber u prevodu zeljezo kapi,samo zadjecusu malo blaze ima na bocici skala od koliko dokoliko kila toliko kapi....

A za znojenje imoj A se znojio ljetos cimzaspi nakon pola sata on sav mokar iako je prozor non stop otvoren,sad proslo samo se dijete nicim ne pokriva...Imao jorgan,dekicu,vrecu nece nista cim pokrijem njemu smeta i otkrije se....Zato sam kupila deblju pidjamu i pokrijem mu trup samo...Grijanje upalila jednom citavu noc se budio,,,
Mozda mu je vruce

Marinci i A. se znoji jos kad spava kosa mokra kao da sam ga kupala , a cula sam kao nista cudno muski se inace vise znoje nego cure user posted image koliko ima istine neznam.
Mi smo ga zato sisali, inace kad je aktivan non stop trce isto bude mokar slipav .
Noa zao mi je krofnice, zelim vam mirnu noc .user posted image

< Poruku je uredio felix -- 22.10.2011 20:32:30 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3608
22.10.2011 20:34:26   
Hanady RR
Moja F se od rođenja užasno znoji...ta se kao beba dok doji zaljepi za mene od znoja nemoš' je odljepituser posted image

a i sada je takva...ljetos posebno...

No u onome trenutku kada sam dobila info od pedijatra da je anemična na netu sam našla nekoliko tekstova dobrih jedan do njih je tvrdio da djeca koja se puno znoje i inače osobe su oni čijem odragnizmu nedostaje željeza a da samim jačim znojenjem troši se i ono što ga ima pa dolazi do anemije.user posted image

Ono što sam sada primjetila kao i pedijatar da F nije anemičnauser posted image al se i dalje znoji kao i prijeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3609
22.10.2011 20:55:56   
Anoniman
Hanady i Tajra curice su preslatke, ma princezeuser posted image Noa sta mi je nevjesti ,nadam se da  temperatura vise nece rasti, a ako je samo jednom jutros povratila pa nije to nista, nemas razloga za brigu. kako je sad? Nikola gledao neke  slike i otisao je placuc u krevet jer hoce na more, objasnjavala sam mu pola sata da ne može i onda ga legla,jao idejauser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 3610
22.10.2011 21:14:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marijanna

Nikola gledao neke  slike i otisao je placuc u krevet jer hoce na more, objasnjavala sam mu pola sata da ne može i onda ga legla,jao idejauser posted image
pametno dijete...hocu i ja na moreuser posted image

ja jos nisam nasla ono za onouser posted image

tajra...pitala sam ga...on mi nesto odgovorio a ja mandarinski ne govorimuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3611
22.10.2011 21:18:10   
Nunichi
Noice mirnu noc vam zelimo! user posted image

dadada jesil pregledala svoje loge? user posted image Ti si to zaturila, nema A. veze s tim. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3612
22.10.2011 21:25:03   
Anoniman
evo nasuser posted image temperatura maloprije 37,4 obrazi se crvene ko u pijanog Rusauser posted image user posted image user posted image namazala sam joj sad Calgelom.
fakat ne znam sta joj raste ima sve zube a šestice kazu idu tek kad se u skolu pođe pa sam zbuniTauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 3613
22.10.2011 21:25:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Noice mirnu noc vam zelimo! user posted image

dadada jesil pregledala svoje loge? user posted image Ti si to zaturila, nema A. veze s tim. user posted image

user posted image user posted image
evo sad je moja mama nabrojala sta nam sve faliuser posted image user posted image ...izmedjuostalog i noz za krompiruser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 3614
22.10.2011 21:29:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

evo nasuser posted image temperatura maloprije 37,4 obrazi se crvene ko u pijanog Rusauser posted image user posted image user posted image namazala sam joj sad Calgelom.
fakat ne znam sta joj raste ima sve zube a šestice kazu idu tek kad se u skolu pođe pa sam zbuniTauser posted image user posted image user posted image user posted image

osmiceuser posted image

tajra...hocemo vani...nana se vratilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3615
22.10.2011 21:40:23   
Anoniman
naaaaaaaaaslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3616
22.10.2011 21:50:14   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

ili je nana nasla?  priznaj... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3617
22.10.2011 21:58:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: dadada

ili je nana nasla?  priznaj... user posted image user posted image user posted image

naslaaaaaaa...a ko je nasao...nije bitnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 3618
22.10.2011 22:00:06   
Anoniman
Ma to Dadada sama od sebe sakrijeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3619
22.10.2011 22:04:04   
Hanady RR
Ženice imama jedni pitanje...
naime na stranici LC waikikija vidim super nsiženje...dali ova pordavnica u sa prati to sniženje...jel neko bio ovih danauser posted image

Moj suprug je dobro tešak insan po gardarobi...al užas jedan...
i sad sam tamo našla 2 džempera koja bi on kao htio obući...al kontam jel sniženje kao jeste odoh po njih a ko nije nećem beze pare da dajem da džemperi u ormaru stojeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3620
22.10.2011 22:19:36   
Anoniman

Ma to Dadada sama od sebe sakrijeuser posted image
uskoro cu ko u onom vicu
pita baba unuka
sine kako se zove onaj svabo sto sakriva stvari po kuci

alzheimeruser posted image
crnjak praviuser posted image

hanady...ne znam ti reci...al bi trebali pratiti snizenja s zvanicnog sitea...e sad...kod nas je sve moguceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3621
22.10.2011 23:25:40   
bananica
IZVORNA PORUKA: noa

pogledaj joj grlo, nadam se da nije, al eto za svaki slucaj

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3622
23.10.2011 8:57:52   
R&T@
Ustajte, zeneuser posted image

Kad sam ja budna, neka budu sviuser posted image

E, gdje je onaj vakat kad sam spavala do podneuser posted image

Izadjoh ja sinoc...cisto reda radiuser posted image ...i zgrozih se kakve "prikaze" gradom hodaju subotom uvece... Boze sacuvaj...

Kako nam je Noa? i noa?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 3623
23.10.2011 9:11:36   
Anoniman
Tajra ima nas jos budnihuser posted image user posted image Osjecam se ko zombi ai licim pomalo,ovaj moj svrco slabo spavao nocas.non stop sse budio nocas....

Sta velis la prikaze setaju subotom uveceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3624
23.10.2011 9:21:13   
R&T@
Sto djevojka moze sebe unakaziti, ne moze ni priroda...
Da sam mladic pitala bih se u sta da gledam...
Odjeca kao da je Noc vjestica, a nisam sigurna da sam trijeznu vidjela...user posted image

pa sam se furala na Pepeljugu i vratila prije ponociuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *