Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Žene jel se vaša djeca znoje ,ovaj moj kad zaspe za 10 minuta glava mu bude mokra ,baš me to zabrine neznam jel normalno? Marina DK a kako se zovu te kapi za željezo?možda ih ima i kod nas kupiti mada sumnjam?
Pa kazu se jern dråber u prevodu zeljezo kapi,samo zadjecusu malo blaze ima na bocici skala od koliko dokoliko kila toliko kapi....
A za znojenje imoj A se znojio ljetos cimzaspi nakon pola sata on sav mokar iako je prozor non stop otvoren,sad proslo samo se dijete nicim ne pokriva...Imao jorgan,dekicu,vrecu nece nista cim pokrijem njemu smeta i otkrije se....Zato sam kupila deblju pidjamu i pokrijem mu trup samo...Grijanje upalila jednom citavu noc se budio,,, Mozda mu je vruce
ja za d3 nisam pitala...moram nazvati Miru da pitam Marina...kaputici su haos ...jest da mi je najljepsi ovaj sivi ...mene nesto drzi siva zdanjih par godina...volim je pravo marincii...imas djece koja se znoje...mozda je do jastuka...a mozda mu bas fali i d3...probaj prvo zamijeniti jastuk...vjerovatno je neko sinteticko punjenje...probaj sa prirodnim...a ako ne spava na jasstuku...e onda ne znam
Ja se bojim da cu se pretvoriti u one stare uciteljice sto po 30 godina imaju istu suknju i istu frizuru
hvala jedan kaput je bio 100km snizen na 50km to je taj jesenji popust,a malo Sam se zdebljala kako moja komsinica rece,sve ostalo mi tijesno Zene su uzimale po 5 komada jer bilo je sigurno preko 20 komada razlicitih ,jakni,sakoa,nekih fake bundica...
Hvala vam na odgovorima,on spava na jastuku al mi je čudno kad spava na našem krevetu skoro se i ne znoji a kad je u krevetiću onda se baš uznoji pa kontam sigurno mu vruće još ogradica pa ima manje zraka,a negdje sam pročitala da je to znak i da mu fali željeza(a mi se odavno borimo s anemojim),u svakom slučaju ću pitat pedijatrice sljedeći put kad budem išla na kontrolu
ticerko za potpis...znaci ...sa srecom tajra...a zar vi u skoli nemate ono neke radnje s kojima imate mogucnost kupovine na rate...kod moje mamae je tako ...mada su to obicno radnje ...tipicne..konfekcijske...ako nemate...obradite tog direktora malo
svi cemo te tjesiti ...povedi i mene...moj je u begasu...neci ni znati samo moraju tvoji prihvatiti i A. posto mu je nana otisla kod prijateljice na dernek
dobra vam noc ja cijeli dan vaka Noa mi nocas u 2,30 povracala,danas temperatura 38 pa spala poslije sirupa maloprije 37 a ruke ko led kaze da je nista ne boli mada nemamo vise niti jednu cuclu ni cuclu na bočici i časi za sok sve izgrizla mene strah noci
dobra vam noc ja cijeli dan vaka Noa mi nocas u 2,30 povracala,danas temperatura 38 pa spala poslije sirupa maloprije 37 a ruke ko led kaze da je nista ne boli mada nemamo vise niti jednu cuclu ni cuclu na bočici i časi za sok sve izgrizla mene strah noci
hebemu misa mozda je "samo" nesto pojela sto joj nije godilo...ne mora znaciti da ce opet temp.
Ola dame, torturu prolazim dok nesto napisem i proklikam s ovim misem :(. Kod nas sve pod kontrolom dan je divan, pi pi kaka tuta wc situacija svedena na minimum. Kucne poslove izbjegavam danas i uzivam rekla sam mm ako mu je zivot drag da me voza malo danas da gledam jesenjski pejzaz i da se malo romantiziram hehe. Tajra i Handy krofnice su vam preslatke generacija mog H. mora valjati :). Neurekla nam se i ova 2009 samo nek sto brze prodju teribl tuz godina.
D vece evo mi bili u vecernjoj setnji ,sat ipol smo setali,dosli kuci on se malo igrao ja usisala od do,,pa mu napravila veceru,dok je vecerao oprala danasnje prljavo sudje...Mlao igre opet i spavanjac,...
Hanady slika je haos,preslatke curice...
Ella H ibovdje je danas predivan dan bio,nije padalo nista osim lisca,pravi uzitak setati i uzivati u jesenjskim carima... 2009 godina prosla davno ili ja nekontam ocemu je rijec
Tiki potpis odlican jos jedna mala ribica stize.... Tajra uzivaj, Dadada trazi trazi pa ces naci, Noa drzimo vam fige,ljubi ljepoticu....