Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hvala vam na odgovorima,on spava na jastuku al mi je čudno kad spava na našem krevetu skoro se i ne znoji a kad je u krevetiću onda se baš uznoji pa kontam sigurno mu vruće još ogradica pa ima manje zraka,a negdje sam pročitala da je to znak i da mu fali željeza(a mi se odavno borimo s anemojim),u svakom slučaju ću pitat pedijatrice sljedeći put kad budem išla na kontrolu
A nekoristi jastuk,imamo ogradicu platnenu ali nije visoka,dusek je neki extra zracan a i daska donja ima rupice tako da zrak moze da prolazi i odozdo,Prozori su po citav dan otvoreni,vaki po noci al djaba on se znojio,ali bilo je i sparnih dana ....Sad je sve ok
eeeeeeeee tekja super da si joj stavila fotku hvala draga tajra ''sitnica'' sa bine imamo hipter ovaj put al imamao divnu tetu Amru koja nam je komletan koncert snimila...pa i koreografija naše dvije ( ko šipka i bubanj) mimo komlet hora...smislile je u sekundi Marina divan kaput ja sam sebi smeđi ovakav naručila iz H&M, imam kolegicu u švajcarskoj pa je maltretiram dolazi joj mama i babao sad za Bajram ovamo Noa kako je dijete? Baš mi je žao...vdal je stomačni virus ili nešto drugo
tajra ovo tvoja mala , ja mislila od Visnje jesam corava al toliko mi na sl. lice imaju istu kosicu prelijepu i oke . Imas prelijepo djete med medeni ..... A i drugarica je slatkica .
Hanady znas kako je lagan,stvarno se nisam pokajala,imam jedan od prosle godine umorim se noseci ga
samo nek ne fulim...al fakat evo to će mi biti 4 tura robice iz H&M-a ove godine naručena preko fotografija sa on line prodaje ma maksimalno sam zadovoljna nisma ništa fulila ni brojem ni ljepotom a kvaliteta je i tako neupitna
a ja sam imala jedna do koljena crni prije nekoliko godina od koga sam se umala od nošenja...fakat što kažeš težak ko tuč to sam ja poklonila samo mi još taj umor fali
Žene jel se vaša djeca znoje ,ovaj moj kad zaspe za 10 minuta glava mu bude mokra ,baš me to zabrine neznam jel normalno? Marina DK a kako se zovu te kapi za željezo?možda ih ima i kod nas kupiti mada sumnjam?
Pa kazu se jern dråber u prevodu zeljezo kapi,samo zadjecusu malo blaze ima na bocici skala od koliko dokoliko kila toliko kapi....
A za znojenje imoj A se znojio ljetos cimzaspi nakon pola sata on sav mokar iako je prozor non stop otvoren,sad proslo samo se dijete nicim ne pokriva...Imao jorgan,dekicu,vrecu nece nista cim pokrijem njemu smeta i otkrije se....Zato sam kupila deblju pidjamu i pokrijem mu trup samo...Grijanje upalila jednom citavu noc se budio,,, Mozda mu je vruce
Marinci i A. se znoji jos kad spava kosa mokra kao da sam ga kupala , a cula sam kao nista cudno muski se inace vise znoje nego cure koliko ima istine neznam. Mi smo ga zato sisali, inace kad je aktivan non stop trce isto bude mokar slipav . Noa zao mi je krofnice, zelim vam mirnu noc .
Moja F se od rođenja užasno znoji...ta se kao beba dok doji zaljepi za mene od znoja nemoš' je odljepit
a i sada je takva...ljetos posebno...
No u onome trenutku kada sam dobila info od pedijatra da je anemična na netu sam našla nekoliko tekstova dobrih jedan do njih je tvrdio da djeca koja se puno znoje i inače osobe su oni čijem odragnizmu nedostaje željeza a da samim jačim znojenjem troši se i ono što ga ima pa dolazi do anemije.
Ono što sam sada primjetila kao i pedijatar da F nije anemična al se i dalje znoji kao i prije
Hanady i Tajra curice su preslatke, ma princeze Noa sta mi je nevjesti ,nadam se da temperatura vise nece rasti, a ako je samo jednom jutros povratila pa nije to nista, nemas razloga za brigu. kako je sad? Nikola gledao neke slike i otisao je placuc u krevet jer hoce na more, objasnjavala sam mu pola sata da ne može i onda ga legla,jao ideja
evo nas temperatura maloprije 37,4 obrazi se crvene ko u pijanog Rusa namazala sam joj sad Calgelom. fakat ne znam sta joj raste ima sve zube a šestice kazu idu tek kad se u skolu pođe pa sam zbuniTa
evo nas temperatura maloprije 37,4 obrazi se crvene ko u pijanog Rusa namazala sam joj sad Calgelom. fakat ne znam sta joj raste ima sve zube a šestice kazu idu tek kad se u skolu pođe pa sam zbuniTa
Ženice imama jedni pitanje... naime na stranici LC waikikija vidim super nsiženje...dali ova pordavnica u sa prati to sniženje...jel neko bio ovih dana
Moj suprug je dobro tešak insan po gardarobi...al užas jedan... i sad sam tamo našla 2 džempera koja bi on kao htio obući...al kontam jel sniženje kao jeste odoh po njih a ko nije nećem beze pare da dajem da džemperi u ormaru stoje
Sto djevojka moze sebe unakaziti, ne moze ni priroda... Da sam mladic pitala bih se u sta da gledam... Odjeca kao da je Noc vjestica, a nisam sigurna da sam trijeznu vidjela...
pa sam se furala na Pepeljugu i vratila prije ponoci