|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: čizme :-)
20.10.2011 23:44:49   
Hanady RR
uuuuuuuu zahouser posted image user posted image user posted image
plahe...
i ja sebi kupila bajramlukuser posted image
jedne lakiraneuser posted image i torbu uz njih nađoh u svom ormaru...haman i etiketa na njoj ( blesavo žensko)user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 976
20.10.2011 23:59:25   
Honey3
ma plaha im i cijena...ih a ja u svom ormaru necu sigurno naci tako torbuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 977
21.10.2011 0:05:54   
Hanady RR
plaha im cijenauser posted image
al za takvu ženu sitnica valauser posted image user posted image user posted image

nego..moj je ormar čudo...često izbaci stavri koje sma i zaboravilauser posted image

al da ga posjetim sutra možda kakve i tebi nađem u svom ormaruuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 978
21.10.2011 0:16:29   
Honey3
hehe,meni se nikad nista ne zagubi u ormaruuser posted image a nisu cizme skupe,ja kupila  u planikinom diskontu obuceuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 979
21.10.2011 8:23:23   
M kao Mama
Ja i ove godine ponovih se gortoreksicama iz Planike, meni su one najbolje, samo mi krivo šno ne znadoh za sinoćnju noć kupovine, pa sam mogl auštediti, ali dobro, ja sam samo u njima sigurna,ove su antilop, ali ne propuštaju.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 980
21.10.2011 8:33:56   
taurus
daj nam sliku, trudnice moja lijepauser posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 981
21.10.2011 8:40:34   
babina beba
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Ja i ove godine ponovih se gortoreksicama iz Planike, meni su one najbolje, samo mi krivo šno ne znadoh za sinoćnju noć kupovine, pa sam mogl auštediti, ali dobro, ja sam samo u njima sigurna,ove su antilop, ali ne propuštaju.

Ja gorotex nosam evo vec treca godina, ravne, antilop na  vezanje, ne propustaju uopste, samo ako nisu futrovane zimi zna biti hladno u njima!

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 982
21.10.2011 9:37:25   
Lejla Ka
Evo da vidite šta ova neozbiljna žena nosi na posao u ovo kišno jutro:

user posted image

Nisu nove, dobila prošle godine od seke, ali im nema premca za jesen i rano proljeće.
Ništa ne tražim samo se hvalim user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 983
21.10.2011 9:40:54   
babina beba
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

user posted image

Nisu nove, dobila prošle godine od seke, ali im nema premca za jesen i rano proljeće.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 984
21.10.2011 9:41:42   
taurus
user posted image lejla, pa imaš se čime i pohvaliti
čizme su ti user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 985
21.10.2011 9:43:20   
Hanady RR
Joj Lejla ludilo su ti ćizme...samo mašallah što ti je kćerka nagodno dijeteuser posted image da i nju pohvalimo...meni moje nebi dale da ih obujem...one bi se pobile oko tih čizamauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 986
21.10.2011 9:53:42   
Neca xxx
Joj, Lejla, super su ti cizme! user posted image user posted image   Super detalj!

Neposredna veza do poruke: 987
21.10.2011 9:54:58   
henna ze
kupila sam Heni čizme u astri futrovane 40 broj..meni malo komotne..radujem se jednom kad njoj omanjaju da će mi ih dati ..taman na priglavke da obujem...
a sebi sam kupila u planici..predobre...futrovane..skrooooz...na petu sa gumenim džonom..nema zime...
evo ih

http://www.planika.ba/index.php?lang=ba&sel=5&grupa_main=2&view=3471

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 988
21.10.2011 10:07:08   
Hannica
Zar je moguce da vec nosi br.40? user posted image
Tvoje cizmice su super.Ja sam u potrazi za cizmama ovih dana,prije par dana sam u Sarajevu vidjela jedne koje su mi se bas,bas svidjele ali su 350 KM user posted image user posted image user posted image bilo mi zao dati tolike pare,jos kad mi na um padne da mozda necu imati priliku da ih pronosam ove godine....user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 989
21.10.2011 10:48:30   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Joj Lejla ludilo su ti ćizme...samo mašallah što ti je kćerka nagodno dijeteuser posted image da i nju pohvalimo...meni moje nebi dale da ih obujem...one bi se pobile oko tih čizamauser posted image

Mojoj su ove do iznad koljena, čitavih 6 brojeva veće, ali učuvat će mama do nekog 4. ili 5. razreda da može i cura da se gizda user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

Neposredna veza do poruke: 990
21.10.2011 11:44:15   
muby
IZVORNA PORUKA: zaha

eto vrijeme je polako metnuti sta i na ovu temuuser posted image

user posted image
ja dobila bajramluk od mmuser posted image

hehehe imam identicne
upravo su mi na nogama :)

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 991
21.10.2011 11:55:25   
Nedi
Kupila u martu na sniženju...bile 229 a ja ih platila 129 i sad imam nove mimiceuser posted image

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 992
21.10.2011 12:41:54   
veeseelaa
aj žene zavidim vam na novim čizmama
ja sam se zarekla da neću kupovati obuću narednih sedam godina user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 993
21.10.2011 12:43:31   
bananica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

aj žene zavidim vam na novim čizmama
ja sam se zarekla da neću kupovati obuću narednih sedam godina user posted image

eh eh

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 994
21.10.2011 12:53:06   
veeseelaa
bananice odluka stupa na snagu od danas user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 995
21.10.2011 12:56:40   
bananica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

bananice odluka stupa na snagu od danas user posted image

i traje do prvih dobrihuser posted image

kako si zadovoljna?

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 996
21.10.2011 13:02:19   
Amrino
Ja imam poriv da kupujem cizme (cipele, sandale...) u kojima ne mogu hodatiuser posted image .
Svidja mi se kako izgledaju i kupim ih....i na kraju kad poledi i zahladni- ja nemam sta da obucem. Treba mi nesto u cemu se fino mogu dotjerati ali i hodati. Kod mene ili su stikle ili su gojzerice a treba mi neka sredina i da ne kosta 300 KM.

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 997
21.10.2011 13:06:04   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Amrino

Ja imam poriv da kupujem cizme (cipele, sandale...) u kojima ne mogu hodatiuser posted image .
Svidja mi se kako izgledaju i kupim ih....i na kraju kad poledi i zahladni- ja nemam sta da obucem. Treba mi nesto u cemu se fino mogu dotjerati ali i hodati. Kod mene ili su stikle ili su gojzerice a treba mi neka sredina i da ne kosta 300 KM.

Pa amrrino, ove sezone su u modi ove neke šuškave, a da futar viri. Vidjela sam par modela u Planici, Nisu baš za večernje haljine, ali na uske farmerke ili helanke+suknja su super. Nisu 300, ali jesu oko 150 +/-.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 998
21.10.2011 13:10:48   
M kao Mama
Amrino, gorteks program, ima te do koljena koje mogu idealno na iealnu ženu poput tebe, do koljena, već te zamišljam, jakna ona sa kukuljom i macom, sa strukom, grilonke, minica teksas ispod i ove čizmice, oko 250 KM, ali vjeruj mogu ti 5 godia biti, ne propuštaju, ne kližu se, pogledaj u Planici

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 999
21.10.2011 13:12:20   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

user posted image

ove neću ni komentirati, ni ne valaju

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

posjeta Psihologu....
milkicc

Da li ste nekad posjetile psihologa,ili čak imale želju ili potrbu da odete...ako jeste kakvi su efekti nj.odlasku?

DA (58%)

NE (42%)

Broj svih glasova: 116

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *