|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: čizme :-)
4.1.2011 18:30:32   
SdZ
Ove godine imam i previse cizama. Jedne sam kupila, druge mi je mama kupila za rodjendan, trece sam dobila od sestre i cetvrte sam dobila od muzeve rodice. Uz to imam martinke i 3-4 gleznjaca. Ne znam kad da ih obuvam.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 951
4.1.2011 23:19:58   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Ove godine imam i previse cizama. Jedne sam kupila, druge mi je mama kupila za rodjendan, trece sam dobila od sestre i cetvrte sam dobila od muzeve rodice. Uz to imam martinke i 3-4 gleznjaca. Ne znam kad da ih obuvam.

ma daš im imena po danima i svaki dan druge...
ja sam tako jedne godine skupila 6 komada da ih u istoj sezoni nosim i fono iha nazovem pondelja, utorak, srijeda itd...elem oblačila sam se uz ime čizme te godineuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 952
4.1.2011 23:26:35   
muaaa
Ja veceras kupila u Intersportu cizme za trandanje po snjegu extra dobre samo 64 km na snizenju.Inace je sve snizeno 40/50% i ima djecijih stvari jeftinih.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 953
4.1.2011 23:35:29   
Mlada mama 89
E ovo je tem ko stvorena za mene ja imam jedan ogroman problem kao prvo bolesna sam za stiklama i za lijepim cizmama ove zime sam ih kupila 8 komada kao trebace mi a ustvari samo nosim jedne ravne slicne martinkama.Problem je u tome sto sam jako visoka 182cm a muz je manji od mene za 8 cm jos kada obucem stiklu svi nam se smijuuser posted image tj.umiru od smijeha.Haj kada radimo kada sam u stikli pa neprimjecuje se toliko ali kada ga uhvatim ispod ruke dode mi ko sankuser posted image sta cu istina je.Ali problem je u tome sto kada bude snizenje znam ih naci i po 10eura i onda sebi nakupujem i stoje mi.jbg.I kada ih kupim kontam pa neko bi volio imati barem jedne a menni stoje.Juce kada sam isla do sopinga stisla sam kocnicu i nisam ni gledala u izloge sa cizmicama vec samo prosla.Hajte mi pomozite dajte mi savjet sta da radim

Neposredna veza do poruke: 954
4.1.2011 23:38:50   
Hanady RR
pa ti lijepa moja kad si sa mužem natakari ravne...
a kad si sama na štiklu bogami...pa jauser posted image user posted image user posted image user posted image

muaaa znači kreno Intersport sa sniženjima...ala si me obradoval...svašta sam snimilauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mlada mama 89)
Neposredna veza do poruke: 955
4.1.2011 23:42:13   
muaaa
Intersport grmi, nema sta nema mi kupili i sto treba i sto neuser posted image ma nestalo nam kesa a nemoze kartica koju imamo mi bi kupovali do besvjestiuser posted image .A sad ozbiljno ima za djecicu dukserica cak po 10 km.

Neposredna veza do poruke: 956
4.1.2011 23:55:25   
Visnja RR
taman da konačno kupim pantalone za snijeg user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 957
5.1.2011 9:09:49   
Anoniman
ako je snizen skafander koji sam kupila A.....cu da se roknemuser posted image

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 958
5.1.2011 9:16:38   
emi7908
user posted image nemoj nije vrijedno...  nije da ti prisjedam na muku ali trebala si sačekati malo,barem ja tako radim. A u intersportu stvarno svega.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 959
5.1.2011 9:30:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: emi7908

user posted image nemoj nije vrijedno...  nije da ti prisjedam na muku ali trebala si sačekati malo,barem ja tako radim. A u intersportu stvarno svega.

bih ja...ali nam je trebao skafander...smrzli bi seuser posted image

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 960
5.1.2011 10:11:40   
leona81
gdje sve ima intersport, u mercatorima ili?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 961
13.1.2011 22:36:23   
Ilhana RR
Dobila sam danas cizmice od mame =)

user posted image

uvijek zna da potrefi =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 962
13.1.2011 22:39:27   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Ilhana*

Dobila sam danas cizmice od mame =)

user posted image

uvijek zna da potrefi =)

dobre su, imam slicneuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 963
13.1.2011 22:41:09   
Hanady RR
Ilha dobre imam slične ...al meni su to cipele u mom zvanjuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 964
13.1.2011 22:45:29   
Amelaa RR
user posted image user posted image user posted image Dobree

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

Neposredna veza do poruke: 965
18.1.2011 14:49:49   
muby
Vec neko vrijeme je snizenje cizama u planici
one moje snizene sa 225 na 165
ceok mi je rekao da mogu uzeti jos neke (samo da popustim ove :))

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 966
18.1.2011 15:03:14   
mama75
IZVORNA PORUKA: Mlada mama 89

E ovo je tem ko stvorena za mene ja imam jedan ogroman problem kao prvo bolesna sam za stiklama i za lijepim cizmama ove zime sam ih kupila 8 komada kao trebace mi a ustvari samo nosim jedne ravne slicne martinkama.Problem je u tome sto sam jako visoka 182cm a muz je manji od mene za 8 cm jos kada obucem stiklu svi nam se smijuuser posted image tj.umiru od smijeha.Haj kada radimo kada sam u stikli pa neprimjecuje se toliko ali kada ga uhvatim ispod ruke dode mi ko sankuser posted image sta cu istina je.Ali problem je u tome sto kada bude snizenje znam ih naci i po 10eura i onda sebi nakupujem i stoje mi.jbg.I kada ih kupim kontam pa neko bi volio imati barem jedne a menni stoje.Juce kada sam isla do sopinga stisla sam kocnicu i nisam ni gledala u izloge sa cizmicama vec samo prosla.Hajte mi pomozite dajte mi savjet sta da radim

Poslacu ti ja moj broj cipela i ti fino kad su snizenja kupis meni a ne sebi user posted image To sto je muz manji od tebe sta te briga. Ako njemu ne smeta, sta ce srugi reci je najmanje bitno. I moj muz je nizi od mene, ne toliko, ali sa stiklama je razlika veca. Ali njega to uopste ne pogadja.

(odgovor članu Mlada mama 89)
Neposredna veza do poruke: 967
27.1.2011 11:48:17   
Dina_1405
Extra tema. user posted image user posted image user posted image
Prava sam shoopingholicharka!

1. Retro
2. Gema
3. Saraz
4. Bata

Nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljivo je ono što presute...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 968
27.1.2011 13:01:34   
emi7908
Zna li ko za dobre čizme, mislim prvenstveno da su tople iznutra...??? Imam već tri para čizama koje su super ali meni hladno u njima, nemamo grijanja u kancelariji pa mi se noge lede... user posted image  a i usput još kakva jaknica???

(odgovor članu Dina_1405)
Neposredna veza do poruke: 969
27.1.2011 13:04:20   
salmy

Zna li ko za dobre čizme, mislim prvenstveno da su tople iznutra...??? Imam već tri para čizama koje su super ali meni hladno u njima, nemamo grijanja u kancelariji pa mi se noge lede... user posted image  a i usput još kakva jaknica???
Planika /Alpina nisam sigurna,cizme Gorotex nema sanse da se smrznes!
cizme vristeuser posted image user posted image (cuj vriste)  user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 970
27.1.2011 13:16:52   
emi7908
hvala Salmy, otiću odmah danas da pogledam... ne mogu više smrzoh se živa a još sam i po belaju nekakva osjetljiva pa užas...user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 971
27.1.2011 13:23:06   
Lejla Ka
A uz čizme i komad debljeg stiropora ispod nogu. Jer nema tog đona kroz koji neće proći hladnoća iz hladnog negrijanog poda.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 972
27.1.2011 13:31:28   
ziki
Ili možeš još onu prostrku ko za kupatilo na metar što se prodaje, kao da je od poliuretanauser posted image kod mene ima grijanja al mermer, dok nisam to donijela vazda upala, a čizme tople, futrovane i ništa ne pomaže

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 973
27.1.2011 13:35:29   
Dina_1405
Jaknicu pogledaj u Tally Vejil-u , a i u Belissimi je veliko snizenje. :)
Imas takodjer i u Tiffaniju u Robotu.

Nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljivo je ono što presute...

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 974
20.10.2011 23:42:48   
Honey3
eto vrijeme je polako metnuti sta i na ovu temuuser posted image

user posted image
ja dobila bajramluk od mmuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Dina_1405)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Na poklon jestivo ulje :-))
veeseelaa

da li bi nekom umjesto soka odnijeli litar ulja na poklon?

Da (45%)

Ne (55%)

Broj svih glasova: 142

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *