|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: čizme :-)
15.12.2010 15:30:29   
M kao Mama
Ja sam se dosta naplačala za lijeko što su mi noge mokre, i to su bile čizme od po 150 KM, 200, ovdje nemaš sredine, imaš one na pijaci i ove u normalnim radnjama.

Gemu i njima slične u ubrajam u normalne, jer tamo ispod 800 stoja ti ne kažu ni dobar dan.

Ovdje nema garancije , zaista, ja sam ljetos dvoje iz Astre zapalila, ali fakat zapalila, jer su propuštale i klizale se i bile hladne, a da ne pričam da mi je na jednim od tih otpala peta na čaršiji 7 dan.

Platila ih oboje oko 320 km, i huja me ufati i zapalim ih.

Ove gorotekst koliko god su nisu skupe

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 926
15.12.2010 15:37:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: muby

i ja sam svoje uzela u planici al nema ih na ovoj njihovoj stranici :(

al nema veze bitno je da ih ne skidam od kad sam ih kupila
jos sam kupila minicu od jeansa
muz kad me vidi ujutro na -10 da u minici sjedam u auto samo prevrce ocima

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image E ovo me bas nasmija

(odgovor članu muby)
  Neposredna veza do poruke: 927
15.12.2010 15:39:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dinkica

znaš li gdje sve ima teksasnih suknjica??, ja sa samo vidjela jednu u mangu.

I ja sam se pocastila minjakom. user posted image
Imas Terra Nova super minica. Ja svoj platila 14.99KM user posted image

(odgovor članu Dinkica)
  Neposredna veza do poruke: 928
15.12.2010 15:42:21   
enna
Muby upravu si da "koliko para toliko muzike"ali ostajem pri svom misljenju da su za mene astonomske cijene ove koje se dole placaju za par cizama ne u lazm u to kvalitt,udobnost,izgled itd.pa ovdje za tih npr. 120 eura mozes da kupis 2 koje ces da nosis par godina.ali svako ima svoje nisam ostavila kometar rdai bilo kakve prepirke vec sam cisto htjela da vam kazem da nemogu da vjerujem da placate toliko cizmice.
mama Alma slazem se da ima i skupih koje su samo za zapaliti misljenja sam da nemora biti samo markirana roba udobna.

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 929
15.12.2010 15:42:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

OT user posted image jel na volaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ja sam svoj toliko platilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 930
15.12.2010 15:42:39   
muby

Ja kupila na siranu 20 KM.
Trazila sam duzinu do sredine koljena pa nije bilo, samo kratke. Ma rekoh kad je bal nek je maskembal :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 931
15.12.2010 15:44:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enna

Drage zene cizmice su svake lijepe na svoj nacin ali se javljma drugim povodom tacnije ja kada vidim koliko vi placate cizmice meni se dize kosa na glavi.Pa zaista nema rijeci odlucila sam da cu svercati cizme cipele  i takve stvarciceuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svercaj i javi kad stizesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znam na sta si mislila recimo cijene Bata obuce u Italiji i kod nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gule nas al sta cemo

(odgovor članu enna)
  Neposredna veza do poruke: 932
15.12.2010 15:50:53   
muby

Muby upravu si da "koliko para toliko muzike"ali ostajem pri svom misljenju da su za mene astonomske cijene ove koje se dole placaju za par cizama ne u lazm u to kvalitt,udobnost,izgled itd.pa ovdje za tih npr. 120 eura mozes da kupis 2 koje ces da nosis par godina.ali svako ima svoje nisam ostavila kometar rdai bilo kakve prepirke vec sam cisto htjela da vam kazem da nemogu da vjerujem da placate toliko cizmice.
mama Alma slazem se da ima i skupih koje su samo za zapaliti misljenja sam da nemora biti samo markirana roba udobna.

i ja bih rado dvoje za ove pare al to se moze tesko naci :(

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 933
15.12.2010 15:53:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

OT user posted image jel na volaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ja sam svoj toliko platilauser posted image user posted image user posted image user posted image

E nije, moj je "obicni" minjak od dzinsa, duzine do pola bedra. Sivi dzins, malo prosaran. Uh jesam objasnila...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 934
15.12.2010 15:54:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

Drage zene cizmice su svake lijepe na svoj nacin ali se javljma drugim povodom tacnije ja kada vidim koliko vi placate cizmice meni se dize kosa na glavi.Pa zaista nema rijeci odlucila sam da cu svercati cizme cipele  i takve stvarciceuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svercaj i javi kad stizesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znam na sta si mislila recimo cijene Bata obuce u Italiji i kod nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gule nas al sta cemo

I  ja sam pomislila kao i Noa. Ovdje je cijena astronomska za nesto sto je tamo vec i izaslo iz mode...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 935
15.12.2010 16:26:25   
Anoniman
vala...ono sto sam ja vani vidjela, cijene su i gore..ove nase...samo u eurima...cipele su bas skupe...e garderoba je jeftinija...doduse ja ovo govorim za Austriju i Njemacku

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 936
15.12.2010 16:36:33   
Romali
Ama, dzaba se nama zaliti na cijene, moramo u necemu hodati user posted image

Dinkice, super su mi tvoje ci'me! Ja trazim malo 'laksu' kategoriju, jer me vec stid koliko sam spiskala na zimsku obucu. A da nisam, ove tvoje bi bile moj prvi izbor.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 937
15.12.2010 19:02:03   
teacher75
IZVORNA PORUKA: emma.L

Ne znam je li gorotex, ali nikada mi nisu propustile vlagu. Jedino noge budu smrznute ako sam duže na snijegu ili ledu pa onda imam i osjećaj da su mokre, a ne budu.
Potražit ću te uloške pamučne, jer su mi super stabilne, pa ih uvijek nosim kad poledi.

imam isti problem! kod mene su gorotex leggero cizme kupljene prije mozda 3-4 godine u planici, kad su se tek pojavile. svi mi nahvalili da su nepropusne, nisu bile uopce jeftine, medjutim vise ih ne nosim iz istih razloga koje si ti navelauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 938
15.12.2010 19:04:49   
teacher75

Ja kupila na siranu 20 KM.
Trazila sam duzinu do sredine koljena pa nije bilo, samo kratke. Ma rekoh kad je bal nek je maskembal :)

OT, ja sam kupila super texas suknju-tamni texas, tacno do iznad koljena u amadeusu u BBI, nisam je skidala proteklih mjeseci, ide i uz cipele i uz cizme, al sad mi je vec hladno u skunji...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 939
15.12.2010 19:06:27   
Niobe
user posted image

Kozne, futrovane, sasvim okej :)

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 940
18.12.2010 13:48:42   
Srecica_mala
IZVORNA PORUKA: colito

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Galicia

Ja ne znam sta vi vidite u ovim cizmama. Tako se ne prakticne, propustaju vodu, ostaju fleke od vode i snjega i soli. Ne znam. Cijena im je astronomska ni za sta. Neku noc sam vidjela dobre, kozne Uggsovke, i one su mi se svidile. Za njih bi i bila spremna dati $200.

http://www.uggaustralia.com/ProductDetails.aspx?gID=w&productID=5678&model=Kensington

ma ni meni nisu nesto, pogotovo sto su zavladale na sve strane, a jos i kopije, kud god se okrenem svi ko u uniformama- isti model cizama nose

ticerka, vjeruj mi, s razlogom...jesi li ih probalauser posted image ...dacu ti ja sljedeci put kada se vidimo da probasuser posted image ...mirikl...ja sam jako muhanata sto se cipela tice...ja ne mogu nista sto me stisce, sto je tvrdo i tako to...ovo je fakat mirikl

ma draga moja nije stvar u udobnosti, vjerujem da su ko pero, al im je cijenauser posted image a i ne svidja mi se sto ih ima previse- ne volim da sam uniformisana

user posted image

evo mojih ugg,prosle me god seka ponovilauser posted image

@colito, da ne znas mozda kako se zove ovaj model UGG'sica , pravo mi se svidjaju..kako ne znadoh da si ih prodavala :). Da ih pokusam naci, mozda su jeftinije ipak je to proslogodisnji model??

We proudly announce our gift from above, a little miracle to hold and love. S. we love you soooo much!!!

(odgovor članu colito)
Neposredna veza do poruke: 941
18.12.2010 14:15:25   
Amelaa RR
Only
Price: $190  USD

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Srecica_mala)
Neposredna veza do poruke: 942
22.12.2010 21:30:48   
Anoniman
Vidim pisete o UGG-sicama, ima jedna radnja u Beogradu imaju ih i vrse dostavu bilo gdje, plaćanje po preuzimanju. Ukucajte na facebook "CIAO MODA" Fashion Room BEOGRAD pa mozete vidjeti neke od modela sto imaju i cijene ispod slika. Ja sam narucivala prosle godine i zadovoljna sam.

(odgovor članu Amelaa RR)
  Neposredna veza do poruke: 943
25.12.2010 16:39:26   
škorpija
Ne znam je li gorotex, ali nikada mi nisu propustile vlagu. Jedino noge budu smrznute ako sam duže na snijegu ili ledu pa onda imam i osjećaj da su mokre, a ne budu.
Potražit ću te uloške pamučne, jer su mi super stabilne, pa ih uvijek nosim kad poledi.

imam isti problem! kod mene su gorotex leggero cizme kupljene prije mozda 3-4 godine u planici, kad su se tek pojavile. svi mi nahvalili da su nepropusne, nisu bile uopce jeftine, medjutim vise ih ne nosim iz istih razloga koje si ti navela

ISTOOOOO, ove legero su katastrofa, doduše neporpuštaju ali brate čini mi se da bi mi bilo toplije da u čarapama stojim na ledu, nego u njimauser posted image user posted image user posted image , grozno su hladne, đon ništa ne valja, smeće

zna li neko koje su čizme tople i neporpusneuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 944
25.12.2010 17:33:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

Ne znam je li gorotex, ali nikada mi nisu propustile vlagu. Jedino noge budu smrznute ako sam duže na snijegu ili ledu pa onda imam i osjećaj da su mokre, a ne budu.

imam isti problem! kod mene su gorotex leggero cizme kupljene prije mozda 3-4 godine u planici, kad su se tek pojavile. svi mi nahvalili da su nepropusne, nisu bile uopce jeftine, medjutim vise ih ne nosim iz istih razloga koje si ti navela

ISTOOOOO, ove legero su katastrofa, doduše neporpuštaju ali brate čini mi se da bi mi bilo toplije da u čarapama stojim na ledu, nego u njimauser posted image user posted image user posted image , grozno su hladne, đon ništa ne valja, smeće

zna li neko koje su čizme tople i neporpusneuser posted image user posted image user posted image
u bati sam ja prije 4 god. kupla kozne, futrovane...ne propustaju

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 945
30.12.2010 11:37:23   
DM
Ima li kakvih sniženja na pomolu user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 946
30.12.2010 11:43:37   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: škorpija

ja imam kontra problem, moje goretex su toliko futrovane iznutra da se skuha živa user posted image

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 947
30.12.2010 11:44:37   
veeseelaa

ovo se rimuje user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 948
30.12.2010 13:36:34   
Šanti

Ja sinoć kupih ove, nadam se suhim nogama i što manjem broju padova user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  divne
jesi li ih obula

Ja trazim bas nesto ovako ili slicno. Da su tople, da ne propustaju, da mogu s njima i na planinu....Zna li neko gdje mogu kupiti? Ja sam obisla dosta radnji, ali nisam sigurna ni u jedne

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 949
30.12.2010 22:32:32   
DM

IZVORNA PORUKA: doublemum

Ima li kakvih sniženja na pomolu user posted image user posted image

user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

1001 noc
frenkoza

Da li vam se svidja nova turska serija 1001 noc?

da, super je (78%)

onako, standardno (7%)

nista posebno (7%)

bezveze je (9%)

Broj svih glasova: 91

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *