Vodolija83
|
moje,evo da vam brzinski sarnem kako prodje danasnji dan,pa vas idem citati. Danas smo Babilonka i ja bile narucene na GAK,ona u 13h,a ja u 13:30,ali smo se nasle,pa smo sve vrijeme bile zajedno...pa tako ja nasu Babilonku ispratih u pripremnu sobu Bila je strasna guzvara,nas dr.prezauzet.Pregledao je Babilonku i rekao da je 4 prsta otvorena,iako nju nista ne boli,pa tako poslao i mene i nju u prijemnu ambulantu.Ona je usla oko 14:30 i izasla samo da uzme osnovne stvari,jer su je poslali u pripremnu sobu. Veceras ce sigurno biti uz svog aBd ! Ostale stvari muz donosi nakon sto se zena porodi. Budite sve uz nju u mislima i pozelimo joj puuuuno srece,zena je max.pozitivna ! SRETNO BABILONKO !!! Nakon sto sam ispratila Babilonku ostajem ja da cekam...prozvali su i mene za nekih pola sata.Mogu vam reci da nije bas bezbolno... Dr.je koristio manje spekule,pa je previse duboko ubacivao,tamo-ovamo...boljelo me al bas,a ja se uspuhala kao da cu se poroditi...i nije uspio fino vidjeti konac od serklaza,pa je izvadio te,i stavio vece spekule,tad me vec manje boljelo,onda je sjecnuo konac (to ne boli,samo malo skaklja) i onda vaginalni pregled rukom,koji isto nije bio bolan.Rekao je da je situacija odlicna i na ponovni pregled aBd u utorak oko 13 h. Uhhh....eto prezivjela sam,sad osjecam blagi pritisak dole nisko i laganu bol,valjda od tog silnog cackanja,al nije strasno! I drago mi je sto sam upoznala nasu Babilon (zenu zmaj) i uzivo,a ne samo na RR i fb. Zenice drage,mazite svoje pupe,nedostajace vam sigurno ! Kako se termin blizi,ja kazem mm da zelim da ostane i pupa i da dobijem bebu...Malo sam luda,ali eto tako osjecam... Idem sad da preletim prethodne stranice...