|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
18.10.2011 22:12:24   
Sensia
Anico, gdje si ti, vidim da viris? kakva je situacija, ima li ne do Bog bolova?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 1001
18.10.2011 22:18:30   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: Hannica

Hannice ne sekiraj se, bice sve ok, vazno je da su bebe dobrouser posted image

a ja totemu pijem od 6tog mj a ti zeno nosis blizance, koliko ti je rekao da pijes???

2x1 a bas je ruzna,vec razmisljam kako cu se atjerati da je sutra popijem.S cim ti pijes,sa vodom ili sokom?
Ja sam popila s malo vode i poslije zalila sa 1l vode.user posted image
Ma ne sekiram se puno,nije nista strasno,samo bi mi bilo tesko otici u bolnicu zbog Hane.Ja danas otisla na par sati u Sa i pozelila je.user posted image

ja pijem sa sokom, pa bona sto s vodom, ja ne bih mogla s vodom, ide super uz Bona sok, promijeni miris i onda zalijem sokom i kockicu cokolade ili keks pojedem da neutralisem, ma proces zivi, vec 2 mj pijemuser posted image

Sutra cu probati sa sokom.Ma nemam pojma kako to ide,nisam znala da je onako bljak.user posted image Meni bilo najlakse s vodom.user posted image Od cega sok najbolje neutralise onaj gadni miris.user posted image Ja imam osjecaj da cu cesto zaboraviti popiti dozu.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1002
18.10.2011 22:20:19   
Bebica11
hannice narandza, ili multivitamin....to najbolje neutraliseuser posted image bar meni

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1003
18.10.2011 22:21:42   
gerberka
curice moje gdje ste mi user posted image

nisam vam spominjala da me već par dana boli u dnu stomaka i nocas odem u bolnicu...grlic omeksan, uloživ vrh prsta..mirovanje, apaurin, ginipral.
eto tako..pa imam pitanje za one koje piju ginipral ide li zajedno sa apaurinom..

hvala drage moje user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1004
18.10.2011 22:22:54   
Silver
Hej curee

Sweet cestitam!!! user posted image user posted image user posted image

Ja danas nisam isla na posao...dok sam docekala da mi uradi briseve i odnijela urin i briseve da rade, evc bilo haman 12 a ja do tad radim tako da...

Imam puno sekreta...pa cemo vidjeti sta je! A i puno bakterija u urinu i 8-10 leukocita pa ce mi uraditi urinokulturu i onaj bakteriogram da se vidi koje su baje user posted image  Ja neosjecam ni bol ni peckanje ni svrab, zato me je ovo iznenadilo ali eto....

Ma jooj sto me je krenulo...ali dobro mora to tako povremeno izgleda!

Dobro je sto smo dobili uputnicu za uzv i rekla dr. da trazim 4d na gak-u obavezno! Kaze ona da neplacam, kad oni gore imaju! user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 1005
18.10.2011 22:25:17   
Anoniman
Hannice ja sam pila thotemu dva mjeseca i cekam da se rijesim ove bestije pa opet moram da nastavim. Uglavnom ja sam na ex sasipala thotemu i onda uzmem mentol bombonu, onu zelenu bez papira i bas neutralise ukus, a posle toga nataste pijuckam sumeci C vitamin da bi se ta thotema razgradilauser posted image

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 1006
18.10.2011 22:25:36   
Bebica11
gerberko hajde strpi se a dosta si izgurala, samo malo primiri i bice to ok aBd, a kakav ti je bol bio, jel ostar ili tup, konstantan il s prekidima? i mene sad ponekad hvata pa zato pitam

a ja pijem samo ginipral pa ne znam za apaurin

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1007
18.10.2011 22:27:01   
animagical
IZVORNA PORUKA: gerberka

nisam vam spominjala da me već par dana boli u dnu stomaka i nocas odem u bolnicu...grlic omeksan, uloživ vrh prsta..mirovanje, apaurin, ginipral.
eto tako..pa imam pitanje za one koje piju ginipral ide li zajedno sa apaurinom..

obavezno skupa, smirice te i nece ti lupati srce od giniprala... polako, odmaraj, spavaj to najbolje smiruje, ako mozes...bice t sve ok aBduser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1008
18.10.2011 22:27:37   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Sensia

Draga Hannice kakvih 50 KM za gegice, heheh gdje si ti bila u shopingu zeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bice to sve ok, jelde da je dovoljno da se jedna bebica okrene glavom a druga ce se okrenuti tokom poroda ? ma ti si zmaj svakako user posted image

user posted image user posted image user posted image Pa bilo je nekih jeftinijih,ali mi se nisu nesto pretjerano svidjale,takvih imamo i kod kuce.Valjda sam naletila na nove kolekcije kad nema nikakvih snizenja.user posted image Boga mi,koji god bodic uzmem u ruke sve po 17,18 KM,neki i preko 20.user posted image Ista stvar sa cizmicama za mene,koje god mi se svide nisu ispod 300 KM. Steta sto nisam imala mnogo vremenaza probavanje,mm je bio raspolozen da mi kupi jedne i po toj cijeni.user posted image
Rekla sam mm da mi je tek sad jasno zasto onaj baby bazar onako dobro radi.user posted image
Kad bi se prva beba okrenula glavicom onda mi mogla ici na prirodni porod,ali ona zasjela pravo,jos ni na jednoj kontroli nije bila okrenuta kako treba,ali...nada zadnja umire.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 1009
18.10.2011 22:28:04   
Silver
Gerbooo user posted image user posted image user posted image  e joooj sto mi te sikiraju te neke stvari...user posted image ...ali slusaj sta ti dr. kaze, miruj popij terapiju na vrijeme i bice sve uredu!

Javice se zenice sto piju ginipral ili sto su pile!

A ti, sto bi rekla moja sveki, sve cetri u zrak i odmaraj!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 1010
18.10.2011 22:31:28   
gerberka
animagical

gerberko hajde strpi se a dosta si izgurala, samo malo primiri i bice to ok aBd, a kakav ti je bol bio, jel ostar ili tup, konstantan il s prekidima? i mene sad ponekad hvata pa zato pitam

a ja pijem samo ginipral pa ne znam za apaurin

user posted image

počelo je pritiskom u dnu stomaka , ali ja sam mislila da me user posted image pritišće nogicama, jer je takav položaj..e onda povremeno oštra bol na par sekundi i prestane kao da ništa nije bilo...zatim sam primijetila dok šetam da pocne tupa bol i proteze se do leđa..kad legnem smiri se...

hvala vam na savjetima i podrsci animagical i bebice...naravno da cu se smiriti, sve za moje sunce! user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 18.10.2011 22:32:24 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1011
18.10.2011 22:31:43   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Silver

a moja bi dodala: ma proletice to brzouser posted image i to stalno ponavlja a meni dani kao godineuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 1012
18.10.2011 22:32:06   
Hannica
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hannice ja sam pila thotemu dva mjeseca i cekam da se rijesim ove bestije pa opet moram da nastavim. Uglavnom ja sam na ex sasipala thotemu i onda uzmem mentol bombonu, onu zelenu bez papira i bas neutralise ukus, a posle toga nataste pijuckam sumeci C vitamin da bi se ta thotema razgradilauser posted image

Ja sam uzela obicni C vitamin u tableticama.Ne znam moze li se predozirati C vitaminom.user posted image Da li ga trebam uzimati dva puta kao i thotemu ili je dovoljno jednom.user posted image
Pripremit cu ja svega,i soka od narandje i boba i cokolade....ja sam inace osjetljiva na okuse,skoro nista ne volim da jedem.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1013
18.10.2011 22:33:25   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Silver

Gerbooo user posted image user posted image user posted image  e joooj sto mi te sikiraju te neke stvari...user posted image ...ali slusaj sta ti dr. kaze, miruj popij terapiju na vrijeme i bice sve uredu!

Javice se zenice sto piju ginipral ili sto su pile!

user posted image user posted image user posted image pomilki pupu!!! saljem ti sad pp

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 1014
18.10.2011 22:33:43   
Hannica
IZVORNA PORUKA: gerberka

Samo miruj i bit ce sve ok aBd.user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1015
18.10.2011 22:34:10   
Anoniman
Moze se predozirati C vitaminom, prositaj na uputstvu tih sto si kupila koja je preporucena doza dnevna. Meni jedna dr rece nedavno da se mogu odjednom piti dvije thoteme, da se ne pije ujutru i uvece, bas cu to da provjerim jos sad kad opet pocnem piti jer i ja isto kao ti sam osjetljiva na ukuse i to strasno.

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 1016
18.10.2011 22:35:14   
Hannica
Jelo pa zar se nisi rjesila baje,ja kao da sam negdje procitala da su vam brisevi bili uredni,ili sam te pomjesala  s nekim.user posted image Bas mi je zao.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1017
18.10.2011 22:36:40   
Anoniman
Hannice nazalost rijesila sam se bila svega 4 dana i posle toga se povratilo, a sad mi se cini da je i gore i agresivnije nego prosli put.

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 1018
18.10.2011 22:38:15   
Bebica11

Moze se predozirati C vitaminom, prositaj na uputstvu tih sto si kupila koja je preporucena doza dnevna. Meni jedna dr rece nedavno da se mogu odjednom piti dvije thoteme, da se ne pije ujutru i uvece, bas cu to da provjerim jos sad kad opet pocnem piti jer i ja isto kao ti sam osjetljiva na ukuse i to strasno.

jelo i meni su u apoteci rekli da mogu 2 odjednom i ja sam mjesec dana pila 2 odjednom sad samo jednu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1019
18.10.2011 22:39:09   
Hannica

Hajd javi molim te kad saznas,bas bih voljela da se rijesim dvije muhe jednim udarcem.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1020
18.10.2011 22:41:14   
Bebica11
da pitam ove XXL trudnice, jeste li imale bolove u kukovima, meni se sad i to pojavilouser posted image ja se izgleda opasno spremam zauser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1021
18.10.2011 23:14:56   
Nina_Lana
Grebo user posted image user posted image user posted image user posted image ginipral i apaurin idu zajedno jer od giniprala srce jako pocne da lupa kao sto ti je animagical vec pisala apaurin da to smiri user posted image ...ja sam u prvoj trudnoci pila apaurin od 5mg...miruj, odmaraj i sve ce biti ok...

Ja o svojim bolovima ne smijem ni pisati user posted image , srecom kratkotrajni su, vjerujem da nisu bezazleni, ali mi se tako ne ide na preglede jer vise ni dr. ne vjerujem, a iskreno i mrzi me da hodam po ordinacijama...legem malo odmorim, popijem ponekad apaurin da se smirim...ne znam mozda grijesim, ali sve dok osjetim kretanje bebice mislim sve je okuser posted image ...

Babilonko i ostale koje sutra idete na preglede i porode sretnoooooouser posted image user posted image user posted image jedva cekam da i ja postanem XXL trudnica, a blizu sam hehehhe

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1022
18.10.2011 23:17:10   
Anoniman
Nina_lana tako to obicno biva u drugoj trudnoci, u prvoj za sve pitas dr, a u drugoj ordiniras sam kao sto i ti, apaurin i odmor...sve ce to hB biti ok :)

(odgovor članu Nina_Lana)
  Neposredna veza do poruke: 1023
18.10.2011 23:23:13   
animagical

da pitam ove XXL trudnice, jeste li imale bolove u kukovima, meni se sad i to pojavilouser posted image ja se izgleda opasno spremam zauser posted image

naravno da se spremas jesi trudna ili nisiuser posted image sve trudnice se spremaju za bebu... to ti e od sirenja pubicne simfize i tezine uterusa...ne brini neces ti jos duuugo, rekoh ja da ces prenijetiuser posted image nego, ozbiljno, ne brini nije tako lahko roditi... kad bude neces imati nikakve potrebe da ikoga pitas jel to touser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1024
19.10.2011 0:20:38   
zanzibarka

Draga minie pa nisam ni znala da si se porodila, cestitke od srca, zao mi sto si se napatila, ali bitno je da si sad sa svojim bebijem:) blago tebi user posted image

Zene sta ste se uspavale? Nigdje nikog :P
Ja sutra narucena za porod, a malcice me danas ledja boluckala i prestala navecer, ali stomo se skroz spustio, nista nas ne boli, pa se pitam postoji li kakav porod bezbolni, ko da su mi epiduralnu dali:) Valjda mi nece ove sale prisjesti, molim Allaha da nam svima olaksa, ljubimo sve ja i ova moja vrcka u stomaku :)
[/quote]

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *