Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dobro jutro...da vam samo mahnem ovom ledenicom od ruke jer sam se zene ja sledila! u redu nam cijelih 14 stepeni-klima neće da toplo puse kad je puno hladno,radijatori jos ne rade! UZAS!!!! Nego da odmah kazem...tu kavicu u novembru kad zakazete,vala i ja dolazim! Cickolini de i ti pomjeri za novembar!
osjecam se ko pingvin!
< Poruku je uredio helena_7 -- 17.10.2011 7:49:33 >
ja se probudila u 7h a dijete mi jođ spavalo. probudila sam je u pola 8 da je vodim. ne mogu kafu da napravim, samo što sjednem, probudit će se. a ja nju fino dignem, spremim i u jaslice. jutros sam je odvezla. -3 pa nisam htjela da je u kolicima vozim iako su mi jaslice nekih 200 m od ulaza.
Lady jest brate hladno - kod nas jutros -5 bilo!!! i jos plus u uredu ma ne mozete zamisliti - eto sta ces dalje kad muski sjede u jaknama zimskim i kukaju! Stavrno ne znam sta cu-jos mi samo treba da se prehladim zbog idiota!
evo da se i ja javim nakon 6 dana bili smo kod mame 3-4 dana dok je majstor krečio stan, a zatim sam cijeli vikend provela u čiščenju iako sam u subotu imala dvije žene koje su mi pomagale, ja sam se slomila juče pola dana nisam izašla iz kuhinje, ali sad mi sve blista imam još pra sitnica završiti, ali to ću ja za čas E je dobro, malo je zezaju zubi, ali ništa strašno
nema šanse da sve pročitam, pa ako je neko raspoložen da mi napiše jedan kratki izvještaj bila bih zahvalna
taurus rado bih ali ni ja ne stizem iscitati sve u zadnje vrijeme! Joj mogu misliti kako ti je sad lijepo i uzivas - i meni se radi generalka,al ne mogu jos slobodne dane ili godisnji uzeti a ovako radnim nemam vremena skoro pa ni za osnovno
jutro i od mene...ja se sve nadam da će mali da zaspe, pa da popijem kafu u miru...al' on se ne da..još pokupio edude i lupa ih po podu..nos još uvijek začepljen, mada su sline sada sazrele, nisu više vodenkaste...meni sinoć bili gosti, tek sad potrpala dio suđa u mašinu...a lijena sam k'o ćuskija... cickolini - probaj sljedeće na iPadu: Settings > General > Keyboard > Auto-Correction > Off (e, ne znam kako ovo ide na holandskom hehe)
D.jutar i od nas... Vidim helena_7 smrzavas se Jbg, nadam se da ce ti biti bolje, utopli se, carape, potkosulje, mont jakna i reci da ne mozes da radis od toliko stvari na sebi, pa mozda i ukljuce to grijanje taurus- i kod mene je bila radna akcija, ali ne u tolikoj razmjeri mi smo samo tetu doveli i izasli cickolini- mogu misliti kako je slatko kad to kaze... moja je od neki dan pocela spojeno mamamamamama i meni srce k'o planina... evo ponovili smo se, kupili smo hranilicu, samo jos da pocne papati... kupili smo i veliku autosjedalicu i nemam pojma da li da je vec pocnem stavljati da sjedi u njoj ili jos da koristim malu... eto, mm i meni danas godisnjica jeeeedva cekam da vidim sta mi je kupio, jer obicno fuli, pa cemo vidjeti....
helena - imate li ikakvu grijalicu?? Samo ti treba da navučeš nešto... cickolini - za brbljanje :) taurus - nije li divan osjećaj biti u čistom i bijelom :) Mi smo krečili u sept., tj. mi bili na moru, a ugovorili krečenje i čišćenje stana...ljepota..prosto mi bi žao kad MM zapali :)
Eto od mene laku noć
Ladyblue, potpisujem ovaj boldirani dio odozgo
Zelim vam dobro jutro. Malo smo blje spavali, Legla je oko 23 budila se oko 2 i oko pola7 al je malko bila budna kad s eprobudila oko2. trajalo je do 3 dok nije zaspala.
Sad ste me inspirisale da i ja kakvu generalku uradim danas kad dijete uspavam. Pa da sjedem u besprijekorno cisto i skrnem kafu, ko prava zena. Zar je stvarno toliko hladno napolju, ja sjedim kraj toplog radijatora, gledam sunce kroz prozor pa kontam kako cemo u setnju, ali haman nista od tog, bar dok ne kupimo skafander. Vjerovali ili ne, u cijelom Zenica gradu nema nijednog bebi skafandera. helena, tacno te kontam, kod mene u firmi je preeeeehladno, mi na sebe nabacimo tonu odjece, uvijek cuvam posebno tople stvari u firmi. E sad nam je mila sefica doskocila i uvela dress code, danas stupa na snagu pa ih moram nazvati da vidim sta to smijemo a sta ne. **** je dress code, hoce li mi ona platiti obnovu garderobe i lijekove protiv upale jajnika.
Sad ste me inspirisale da i ja kakvu generalku uradim danas kad dijete uspavam. Pa da sjedem u besprijekorno cisto i skrnem kafu, ko prava zena. Zar je stvarno toliko hladno napolju, ja sjedim kraj toplog radijatora, gledam sunce kroz prozor pa kontam kako cemo u setnju, ali haman nista od tog, bar dok ne kupimo skafander. Vjerovali ili ne, u cijelom Zenica gradu nema nijednog bebi skafandera. helena, tacno te kontam, kod mene u firmi je preeeeehladno, mi na sebe nabacimo tonu odjece, uvijek cuvam posebno tople stvari u firmi. E sad nam je mila sefica doskocila i uvela dress code, danas stupa na snagu pa ih moram nazvati da vidim sta to smijemo a sta ne. **** je dress code, hoce li mi ona platiti obnovu garderobe i lijekove protiv upale jajnika.
Ja imam jedan skafander, dobili polovan al ko nov je fakat. A drugi sma narucila sa babysaurus, onog pingvina od debelog flisa, al sma narucila velicinu 80 da je mogu dobro upakovat i da joj moze cijelu zimu, pa mozda cak i iducu
A ja sam sinoc smanjila radijator u spavacoj i bilo je pohladno, kontala da N ne smeta mozda grijanje jer je navikla golisava i fkt je bolje malko spavala no nista pretjerano. Al je bilo hladno sma se nadam da se nece nahladiti. Doduse ja sma bila u bermudama i bretelama a ona u pidzami jednodijelnoj dugi rukav.
cickolini - probaj sljedeće na iPadu: Settings > General > Keyboard > Auto-Correction > Off (e, ne znam kako ovo ide na holandskom hehe)
Ne znam ni ja
ubuduce odes na google translate...ovo kopiras u box, odaberes english ili ga sam prepozna a u prozor za prijevod odaberes dutch i prevede ti na holanski