Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 25.7.2011 20:50:34
Nina_Lana
animagical jel ti ides u petak kod njeg? ako ides mozes li ga upitati radi li preko ramazana, jer sam ja cula da je na godisnjem tek sredinom ramazana i bajram...plzzz
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 29.7.2011 17:48:19
animagical
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana
animagical jel ti ides u petak kod njeg? ako ides mozes li ga upitati radi li preko ramazana, jer sam ja cula da je na godisnjem tek sredinom ramazana i bajram...plzzz
kaze da ne radi za ramazan, ja na iducu konrtrolu odoh kod miseljica, a masica ne vjerujem da cu docekati do bajrama...ma ok je i miseljic
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 29.7.2011 23:37:48
animagical
rekao mi je ovako-ja sada odoh na odmor i vracam se iza ramazana. za tvoju info, ramazan pocinje prvog avgusta a zavrsava 30. avgusta...znaci tek u septembru je u bolnici, sto meni isto nista ne pomaze, a i svejedno kao da bi mi se i potrefio bas za porod u dezuri...isto mi dodje... divanovic s odmora dolazi u pon, ja cu tada zvati da vidim jel me moze primiti u utorak iskreno, sa 18 sedmica, ne znam ni da li bi te primili na kabinet u vojnoj, nekakvi su...Boze sacuvaj...a i njegov pregled traje 2 min, ja bez divanovica ne pikam da sam pregledana uopste
< Poruku je uredio animagical -- 29.7.2011 23:38:24 >
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 29.7.2011 23:52:32
Nina_Lana
Ma znam da Ramazan pocinje u ponedjeljak. Meni je Masic vodio prvu trudnocu prije skoro 3 god. i otisao na godisnji sredinom Ramazana tad, a ja se porodila 2 dan bajrama, tako da sam bila u slicnoj situaciji kao ti sad , a nije mi ni bilo toliko bitno da me on porodi, jer sam cekala prirodno sve da krene, a nikad ne znas ko ce biti u smjeni ...
Ja cu isto kod Divanovica dok se Masic ne vrati s godisnjeg..
hvala tebi puno na informaciji
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 7.8.2011 10:36:18
delfin
zna li neko kako radi dr. godinjak n aklinici sledeće sedmice, rekao mi je da je u srijedu dežurni, valjda se nije zeznuo. J amu dosad išla privanto, a sad moram gore, kako to uopšte ide sa njihovim smjenama? Da li ima negdje spisak da se vidi kad ko radi
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 14.10.2011 21:49:47
La Alma
On se izgleda igra sa nama mi njega "proganjamo" a on nas zeza kad mi treba ne mogu ga upratiti, kad mi ne treba uvijek nekako saznam kad je - dodje mi da mi zatreba bas kad mi ne treba Znam da je bio u dezuri u ponedjeljak(11.10.), a prije toga znam da je bio u utorak (4.10.), kako oni sabiraju te dezure, nesto mijenjaju garant
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 16.10.2011 11:50:34
alea
ja cu otici veceras... pa javim... je li bio ili ne... meni je rekao da je svaku petu noc dezurni.. ali nije bio kad sma isla a kad je po mojoj racunici trebao biti.