Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 17.5.2011 10:02:07
aldi
Ili subota? I mene baš to interesuje. Kod njega sam vodilaprvu trudnoću i bilo je ok SUPER je. Jel de kad je on dežurni samo dodješ sa knjižicom i nalazima koje imaš?
Druga beba nam dolazi 11.08.2011 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Naše zlato došlo 27.01.2009. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 25.5.2011 22:15:05
elel
Zdravo djevojke...neizmjerno mi je drago pa sam postala novi član i saznala od vas informacije o dežurama dr. Mašića ...baš su mučne sestrice na kartoteci, bar ja imam loša i stresna iskustva iskustva... Imam molbu... evo skužila sam dežure, ali ne i kad je dr. Mašić na kabinetu i kako te dane računate.. Pozdrav svima
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 26.5.2011 10:12:35
bambi7
vala se i ja samo ispeglam kad odem na kabinet. a i nisam nikad skontala po kom sistemu se mijenjaju na kabinetu.zato cu i ja u petak na drugi pa ko god bude(mada mislim da je on jer sam bila u subotu kod njega).
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 27.5.2011 21:28:31
elel
Babina beba hvala ... billa sam danas u bolnici upecala sam Mašića ... žalosno ali tako se moram izraziti... kod mene se svašta nešto iskomplikovalo poslije carskog reza od prije 11 mjeseci ... da vas sad ne davim s tim.. vi ste u sretnoj fazi isčekivanja poroda ... pozdravljam vas...
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 27.5.2011 21:55:37
babina beba
Elel, ja sam se porodila prije malo manje od dva mjeseca i nadam se da mi je postporodjajni pregled kod dr Masica bio zadnji posjet bolnici uopste! A tebi sretno...