Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 7.6.2011 9:58:11
srcalo
IZVORNA PORUKA: asena
Hvala puno Srcalo...
asena izvini molim te, u zelji da pomognem frku napravim...el uglavnom mozes skuziti kad je dr.aida dezurna samo dan prije masica.....pitaj 10 mart 2009 ako bude trebalo
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 7.6.2011 11:01:33
bambi7
Dr Masic je juce, tj ponedjeljak, bio na kabinetu, a u srijedu je dezurni. A dr Aidu sam potrefila dan prije drMasica u dezuri proslu kontrolu kad sam bila.
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 7.6.2011 11:22:04
10 mart 2009
IZVORNA PORUKA: bambi7
Dr Masic je juce, tj ponedjeljak, bio na kabinetu, a u srijedu je dezurni. A dr Aidu sam potrefila dan prije drMasica u dezuri proslu kontrolu kad sam bila.
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 7.6.2011 13:57:04
asena
Drage moje forumasice,
Hvala vam svima za info...otici cu u nedjelju kod dr. Aide. Ako se slucajno u meduvremenu promjeni datum dezure, molim vas da javite - vidim da ste bolje upucene od mene :).
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 7.6.2011 15:48:43
10 mart 2009
Draga asena, sezona je godišnjih odmora... u Državnoj bolnici su se dežure promjenile na svaki 5 dan. U mojim gornjim postovima možeš vidjeti da sam napisala da je danas u nedjelju dr. Mašić u dežuri...naravno, ima vremena do nedjelje pa provjeri. Sretno
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 7.6.2011 21:39:01
maj2011
I ja bih zeljela voditi trudnocu kod doktora Masica.Jel dovoljno da sa uputnicom dodjem kada je doktor u dezuri i koji je najbolji termin za dolazak? Ako dodjem kad je u kabinetu, predpostavljam da ce me sestrice uputiti nekom drugom doktoru jer je on prebukiran. Zato mi je potrebna neka dobra taktika od vas koje ste uspijele doci do njega
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 7.6.2011 21:59:35
animagical
ja otisla jednom preko kabineta, svaki iduci put samo upratim dezuru i bahnem dobar savjet mi je dala jedna forumasica-masic nikad nikoga nije vratio ja odem oko 7 navece, tada mi najbolje odgovara...dodjes upratis ko je sve u hodniku ispred tebe i kad dodjes na red udjes
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 7.6.2011 22:22:37
lely
IZVORNA PORUKA: maj2011
I ja bih zeljela voditi trudnocu kod doktora Masica.Jel dovoljno da sa uputnicom dodjem kada je doktor u dezuri i koji je najbolji termin za dolazak? Ako dodjem kad je u kabinetu, predpostavljam da ce me sestrice uputiti nekom drugom doktoru jer je on prebukiran. Zato mi je potrebna neka dobra taktika od vas koje ste uspijele doci do njega
Bez obzira sto je prebukiran ti imas pravo ici kod njega ako to zelis.Odes prvi put na kabinet i trazis termin za dr. Masica,nedaj se omesti :) Kad vec dobijes termin i dodjes do dr. Masica vjeruj s njim se sve moze dogovoriti.
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 8.6.2011 11:52:11
bambi7
nisam, moja ti jos, evo sam na 17 min. spremna ko zapeta puska samo da ucestaju bolovi. Sad mi i nije toliko bitno ko je u dezuri samo da vise krenemmmmmm!
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 9.6.2011 21:29:40
maj2011
IZVORNA PORUKA: animagical
ja otisla jednom preko kabineta, svaki iduci put samo upratim dezuru i bahnem dobar savjet mi je dala jedna forumasica-masic nikad nikoga nije vratio ja odem oko 7 navece, tada mi najbolje odgovara...dodjes upratis ko je sve u hodniku ispred tebe i kad dodjes na red udjes
Hvala puno na savjetima. sad cu upratit te dezure i pravac kod njega;)
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 14.6.2011 14:29:23
aldi
može li mi sada neko reći kada je doktor dežurni?
Druga beba nam dolazi 11.08.2011 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Naše zlato došlo 27.01.2009. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 14.6.2011 14:29:46
aldi
Mislim na Mašića
Druga beba nam dolazi 11.08.2011 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Naše zlato došlo 27.01.2009. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 23.6.2011 1:33:40
animagical
desava li se inace u opstoj bolnici, da ako je dr rekao kontrolu za npr 3 sedmice sestre daju termin za 4 ili vise ili im je ovo bas bila guzva... pitam za masica naravno