Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Donji dijelova ima krasnih, sa nekom aplikacijom ili natpisom, ne napadnom. Sa gumom i bez gume. Ovi za veću djecu (4 godine na dalje) koštaju 10KM. Duksevi su skuplji 20-30KM, isto ima lijepih, sa kapuljačom i bez. Ima i toplijih majica koje bi se mogle iskombinovati sa donjim dijelom trenerke po 10KM.
Dvodjelnih trenerki u kompletu nema.
Hvala ziva i zdrava bila . Idem sutra do Sirana .
Joj leona kraljice . I sama sam ti ista- ja sto iskopam u Azelu, Harisu, Bingu i ostalim budjacima svi ostanu paf . Zato kad krenem nesto namjenski da trazim pa zalutam u ove "regularne" radnje zamal me hercika ne opali od cijena . Mi se svi kolektivno oblacimo u Azelu, da se onom gazdi u sevape upise sto ga je otvorio. Djeci na snizenju nagemam Zarinih majica po 3 KM da se godinama nanosaju, zimske jakne po 30 KM gore- eno ih jos u funciji. O sebi da ne pricam . Meni je jedini problem sto imam malo vremena sama sa sobom pa da odem cesce...narocito kad mi ovako nesto treba. Nasla i ja prosli put u Hariju Zarine majice Spiderman folovi za 7 KM. Definitivno moram i po ostalim Azelima i Harisima prohodati- u zadnje vrijeme ovi na Dobrinji su mi zakazali . Eh da- kome treba u Azelu je bilo krasnih djecijih cizmica- ja svome pasukanu kupila kozne futrovane, fensi smensi za 30 KM.
Nasmija ti mene ovim postom,posebno ovim oznacenim djelom. Ja u Azelu nisam nista kupovala do prije mjeses-dva,uvijek mi izgledalo da je tamo polovna roba....ali sad sam se navukla pravo.Hani kupila Zarinu jaknu za jesen,pa za zimu (obe po 30 KM),za bebe mnogo Zarinih bodica po 4 KM...ma tonu nekih sitnica.Problem mi predstavlja samo to sto nikad nema ono sto meni treba nego uzmem ono sto mi se svidi i mislim da bi moglo zatrebati. A nasla sam i sebi zimsku jaknu i bas mi se svidja,ne smijem je hvalit da je ne ureknem.
Donji dijelova ima krasnih, sa nekom aplikacijom ili natpisom, ne napadnom. Sa gumom i bez gume. Ovi za veću djecu (4 godine na dalje) koštaju 10KM. Duksevi su skuplji 20-30KM, isto ima lijepih, sa kapuljačom i bez. Ima i toplijih majica koje bi se mogle iskombinovati sa donjim dijelom trenerke po 10KM.
Dvodjelnih trenerki u kompletu nema.
Hvala ziva i zdrava bila . Idem sutra do Sirana .
Reci prodavačici (moje visine, crne duže kose) da sam ja dolazila danas i da sam te poslala, znat će sigurno. Meni se najviše svidjeli svjetlosivi donji dijelovi, imaju onu našu dole gumu, a imaju neke aplikacije duž jedne noge. Ima i tamnih boja.
Da li neko zna gdje mogu kupiti kuhinju za djevojcice. Naravno igracku, ali da bude veca, sa sporetom i rernom koja se otvara i onim nekim điđama, posuđem, napom... nadam se da znate na šta mislim. Moja malecka je sada počela da "kuha" i jako joj se dopala kuhinjica u jednoj igraonici, ali je posebno bila fascinirana rernom koja se može otvoriti da u nju staviš nešto.
Vidjela sam ovakvu kuhinjicu u Baby centru u BBI, ali košta 100 KM. Da li neko zna može li se negdje naći nešto slično za manje novaca?
Neco imas u Robotu u Hrasnom, oko 25 KM. Nas je tamo uputila skorpija i od tada smo stalne musterije Ima svega, od stola za peglanje pa ... Mi smo u potrazi za onim malim plasticnim stolom i stolicama, ako neko zna gdje ima ... pocahontas mi smo prije 10-tak dana kupovali u ovom nasem FIS-u. Ima i velicina i boja, mada su meni najbolji cisto bijeli, ne potrgaju se brzo na onim drikerima.
< Poruku je uredio hampsi -- 13.10.2011 11:19:47 >
ja vidjela u DP onom novom dole na stupu (merkur gdje je i interex) ali ne pogledah koliko koštaju. ima i u tvornici snova pogledaj na stranici koliko košta
Da li neko zna gdje mogu kupiti kuhinju za djevojcice. Naravno igracku, ali da bude veca, sa sporetom i rernom koja se otvara i onim nekim điđama, posuđem, napom... nadam se da znate na šta mislim. Moja malecka je sada počela da "kuha" i jako joj se dopala kuhinjica u jednoj igraonici, ali je posebno bila fascinirana rernom koja se može otvoriti da u nju staviš nešto.
Vidjela sam ovakvu kuhinjicu u Baby centru u BBI, ali košta 100 KM. Da li neko zna može li se negdje naći nešto slično za manje novaca
Ima lijepa Barby kuhinja u Vrtuljku na Dobrinji, ali je cijena tu negdje oko 100 KM.
chuci hvala na brzom odgovoru Vidjela sam na sajtu Bimaca iz Sirokog B ali je tamo 81 KM. To mi je malo previse za onu minijaturu a opet sta znam- mozda se tako i krecu cijene tog. Pogledacu u DP
< Poruku je uredio hampsi -- 13.10.2011 11:26:19 >
hampsi hvala na odgovoru. Dakle, pravac Robot. ma i ja sam pretpostavila da bi toga moglo biti i kod njih, po malo nizim cijenama.
mamana i ova u baby centru je barbie i stvarno je divna, ali bi mi bila jos ljepsa da je barem malo jeftinija.
a i ja trazim sto i stolice. nasla sam krasne, naravno na IKEA stranici, tako da nista od toga. gledala sam i u Tvornici snova i stvarno su divni stolovi i stolice, ali stolica kosta 55 KM, a stolic 75 KM. Opet mi je i ovo puno, skoro 190 KM za stolic i dvije stolice.
Sto i stolice su imali u TL na Dobrinji i u Merkatoru na socijalnom, cijene ne znam, ali nisu male sigurno. Jeftinija varijanta bi se mogla naći u Marsu, ali one nemaju komplete nego odvojeno, pa da kombinuješ. A mi imamo baby kuhinjau iz robota, plastična, ništa posebno, ali odgovora kvalitet cijeni. Ja zaljubljena u kuhinjice iz igraonica, one fine, ako prave samo umanjene (joj mi pojašnjenja),ali oni nabavljaju uglavom nabavljaju iz IKEA, i one su oko 120 eura pa ih još treba i prebacit u našu kasabu.
Evo i ja da podnesem izvjestaj . Obisla sam tri Harisa i na kraju nasla u onom na Koreji trenerku . Trenerka- oba dijela+ majica= 22 KM (u svim ostalim radnjama u koje sam zavirila za te pare ne moze ni majica a kamoli trenerka :-))).
Nasla mu jos jednu Zarinu majicu sa Spidrmanom- cijelih 7 KM
Helem- u Harisu se fakat moze naci samo se treba nahodati i dobro sve pregledati. Za curice da ne pricam- deset_ puta veci izbor. Do Sirana nisam ni stigla jer je malac spavao u autu i ja sam samo izljetala iz auta dok je MM cekao i uspuhivao .
< Poruku je uredio Amrino -- 14.10.2011 12:58:28 >
29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
samo da javim svim mamama koje su trzile trenerkice da ima super izbor u Harisu u robotu na socijalnom.Ja sam uzela d.dio i cijena je 8 KM,a za djevojcice su naravno puuuno ljepse sa h.kitty ...za uzrast 1,2,3,4