|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1127 1128 [1129] 1130 1131   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
14.10.2011 23:23:11   
Anoniman
ma vec sam pukla, danas mi kap prelila casu, ovo stvarno vise ubi u pojam, daimam bombu sad bih im je gore bacila na Jezero.

Kazem ja tebi ukljuci camomilu, i kod mene Ana veceras ima temperaturu, nadam se da je od zuba, jer stvarno vise mi ne moze pod kozu.

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 28201
14.10.2011 23:27:01   
Amam
Entinte joj ta tek sinc vidjeh pp na fb,odgovorila sam ti izvini user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28202
14.10.2011 23:28:10   
ladyblue RR
čim sam skontala da bi mogli biti zubi, odmah sam uključila i sve se sredilo. davala samo joj druge bobe misleći da ima stomačnu virozu ali kada sam skontala da nema temperature niti povraćanja jasno mi je bilo da nije viroza.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28203
14.10.2011 23:31:10   
Anoniman
Nego ima li sta od homeopatije za ovu bestiju moju... da sta popijem da je u PM otjeram viseuser posted image

Neposredna veza do poruke: 28204
14.10.2011 23:41:54   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Nego ima li sta od homeopatije za ovu bestiju moju... da sta popijem da je u PM otjeram viseuser posted image
provjerit cu

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28205
14.10.2011 23:59:09   
sporty mamaa
Samo da pozdravim mame i bebe... Mi smo danas bili dobri, spavali, jeli, ne ureklo se. Inace danas sam isla setati van i ostavila bebu s muzem, izdojila joj 70 ml. mlijeka, sve popila i spavala vise od tri sata u komadu. A kad doji trazi svaki sat, sat i pol. Nekad, bas kad fino doji po 10 - 15 minuta isto odspava tako u komadu, ali kad doji po dvije, tri, pet minuta onda se non stop budi i to me nekad izludi. Cak sam i neko vece izdojila mlijeko i dala joj navecer da vidim hoce li nastavit spavat ili ne. I dijete stvarno popilo 60 ml, podrignulo i nastavilo spavat, mami bilo mrsko premjestat iz krevetca u krevet, pa cekat da zaspe, pa opet vracat -:) Znam da kad je dojenje u pitanju mnogi su protiv bocice, al ja mislim da jednom dnevno nije toliko strasno, da nece odbijat dojenje. Tim vise, iz one boce manje curi nego iz sikeuser posted image , kad pocne dojit, dijete se doslovno zagrcne, ja se sva prepadnem, tako da joj isto curi, cak iz ove aventove bocice bas mora povuc dobro da ide mlijeko. user posted image

Neposredna veza do poruke: 28206
15.10.2011 0:22:14   
Leena
Ja samo preletih sta ste pisale...

Jelena, tako mi je zao da ti opisati ne mogu.. Kad budes isla bacati bombe, zovi da ti pomognem! Užas...

A vidim da je neko pitao za igraonu, igraona u ALTI je totalno razocarenje... Moze bez roditelja, ali ako ti se dijete rasplace, ne zabave ga, nego te zovu nakon 10 min. da se vratis po njega, a naplate ti puni sat! Ne znam za sta su onda tete tu ako se ne posvete djeci ni najmanje... Ni po kojoj logici za 10 min. "cuvanja" naplate sat...

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 28207
15.10.2011 0:28:28   
entinte
naradih se ja pošteno user posted image user posted image , momci uveliko spavaju, odoh i ja, laku noć svima user posted image želim vam noć bez buđenja user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 28208
15.10.2011 7:21:00   
vila_7
dobro jutro drage moje! ja sam danas da izvinete usrana jer zaova ide daleko - sto se kaze trbuhom za kruhom, mozda se vrati za 15-tak dana,al opet ode za stalno za par mjeseci , ili ce odmah ostati zivjeti! Ja sam bas grozna i drago mi je da dok se ja vratim s posla ,ona ce vec otici.
Mi smo postale kao sestre i ne znam ciji mi je odlazak ikad teze pao u zivotu! user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 28209
15.10.2011 8:13:50   
canim
Helena bas mi je zao user posted image hvala Bogu danas ima internet pa se nadam da cete moci biti tako cesce u kontaktu user posted image
Moj se je brat isto tako prije par mjeseci odselio user posted image , mene jos dusa boli za njim, ali sta cu, hB znam da je dobro i zdravo. 

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28210
15.10.2011 8:29:27   
bint
jutroooo i od meneuser posted image
H dobar,zdrav,veseo također nestasluci su tu,svaki dan nesto novo al bitno je da je happyuser posted image
koliko sam upratila
haha sretano na poslu i veliki pozz drugarima nasimuser posted image
lady nisam bas u toku,to N ima proljev??nadam se da je bolje...a pics na fb su fenomenalne,Nprava veselicauser posted image
jelo drzi se zeno,znam da ti je dodijalooo al izdrziii a za bombu mi samo javniuser posted image user posted image idem i ja
lejla,canim,super bebo znaci i kod vas aktivna mala nasa cuda,nek su nam zivi i zdraviii a sve u svoje vriejme..H sad sam hoda oko stolaa,stavri,kad stojim ustane uz mene ma odeeuser posted image cak se jucer pustio od trosjeda do stola ja se pogubilaaaa,redovno padne al ako ga en gledam nisat nastavi cim sam tu zapolece ehheheh lopovcic
iman user posted image kak ste nam vi???slusal ljepotica??'
mersiha cestitke az anesa...svakA CASTuser posted image
eno ga zoveee,hoce vaniii...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 28211
15.10.2011 8:31:49   
bint
IZVORNA PORUKA: helena_7

dobro jutro drage moje! ja sam danas da izvinete usrana jer zaova ide daleko - sto se kaze trbuhom za kruhom, mozda se vrati za 15-tak dana,al opet ode za stalno za par mjeseci , ili ce odmah ostati zivjeti! Ja sam bas grozna i drago mi je da dok se ja vratim s posla ,ona ce vec otici.
Mi smo postale kao sestre i ne znam ciji mi je odlazak ikad teze pao u zivotu! user posted image user posted image user posted image

helenaaaaaa dusouser posted image
ma ne brini,net je tu uvijek...tako sma ja mislila za seku sta cu,kako cu al hB pa ova tehnika tu pa samo svako jutro i svaku noc zajednoo..cak i rucak skupa spremimo heheheh
naviknuces se vremenom...samo nek njoj bude dobrooo i svi cete biti sretniiiuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28212
15.10.2011 8:41:32   
esmina i bebina mam
Dobro jutro user posted image
HAHA sretno na poslu
jelena joj pa sta je to vise sa tom bajom .....valjda ce nasa lady pronaci kakav homeopatski lijek user posted image
Leena i mene su okuplau i ALTI u igraoni isto mi Esma bila 10ak min puni sat su mi naplatili.ma nigdje veze user posted image

Ja evo odoh malo do pijace da kupim sira i jaja pa odoh na sisanje.Kontala sam Esmu u Zenicu u kino odvesti.Odoh vidjeti program za danas user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 28213
15.10.2011 8:42:25   
lepetetka

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Lepetetka nama pise da nema kupanja i kvasenja 7 dana (tj ako se kupa cunu treba zastititi da se ne pokvasi)??

Mala sa vidiš sve ti je to od doktora do doktora... mi svoga osunetili u Sanasi i dobro se sjećam morali mu skinuti zavoj nakon dva tri sata i držati ga još par sati onako razgolićenog...i kaže dok. malo bebi sapunom nasafunjati vodu mlaku i sapirati ga povremeno,pustiti da se prozrači i nakapati uljem i to je to... A evo vidim neko reče da ni zavoj nije skidao 10-15 dana....pa ne mogu da vjerujem da sam nije spao za toliko vremena user posted image ... To mi je besmisleno je svaka ranica brže zarasta na zraku, nego pod kojekakvim zavojima flasterima itd....
Ma drago mi je da je dobro prošlo, jelde veeeeeliki stres za mamuuser posted image mi svog donijeli neko se dijete dere ko pilana, kaže dr idite vi na 15tak min. prošećite, mi se vratili sestrica ga drži obučenog niti plače, ma ko bubica...nije mu bilo puna 5 mj. kada smo ga sunetili zato je bolje po meni što ranije...Nakon sedmicu počeo se prevrtati sa leđa na stomak pa bi več postojale šanse da se uvrijedi, tako da je bilo u pravi vakat...

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 28214
15.10.2011 8:47:04   
Amam
Jutro i od nas...
E se jutros probudio u 6h user posted image user posted image i poceo da prica nesto,oko 6 i 30 ustanem presvucem ga,on se krije od svjetla,okice mutne,ponovo se vratimo u krevet i on zaspe do 8 i 15Samo da mu ne postane navika.
Helena vjerujem da ti je tesko,ona je cini mi se cuvala Evu.user posted image
Ali eto danas je ta razdvojenost bar malo laksa radi neta.

Jutro izgleda divno,ako ne bude previse hladno,odoh u skitnju user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 28215
15.10.2011 8:47:18   
vila_7
bint i canim...ma znam ja sve to ali nije uzivo! user posted image A vjerujte i moja je Eva toliko voli i ona nju da mi je zao i zbog nje! Ona joj je ma odmah poslije mene i MM-a!
kako su vam bebice?  Ma nisu vise ni bebice kad im je 9 mjeseci! user posted image

Amam
- ma ne izlazi za sad -1 je! user posted image Je,cuvala je Evu-sad ce baka i dido malo vise prionuti! user posted image Kako je curici u skoli?

< Poruku je uredio helena_7 -- 15.10.2011 8:48:36 >

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 28216
15.10.2011 8:57:42   
bint
IZVORNA PORUKA: helena_7

bint i canim...ma znam ja sve to ali nije uzivo! user posted image A vjerujte i moja je Eva toliko voli i ona nju da mi je zao i zbog nje! Ona joj je ma odmah poslije mene i MM-a!
kako su vam bebice?  Ma nisu vise ni bebice kad im je 9 mjeseci! user posted image

ma i voljece je uvijek,vidjeces trcace na comp.sama da ej vidi jos sad eva zanimljva,ama bice to veselo pravoo
aaaaaa upravu si,moja H jucer napunio 9mjeseciii wow kako vrijeme prolaziii,,sad ce nam  rođendakooo velikiiuser posted image user posted image upravu siii,sad i ja kad kazem 'bebo'nekako mi cudno bude stas brzo rastuuu...a super je hamza,,,ne spava jos dobro po 100 puta s ebudiii jheheheh al ja valjad navikal pa mi sda bas svejednoooooo...user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28217
15.10.2011 9:04:05   
vila_7
ma hajde spavat ce - doduse moja super spava cijelu noc (ako ne brojim dojenje)

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 28218
15.10.2011 9:06:13   
canim
Ma cim je ona pocela da sijedi meni je to bila velika cura a kamoli sad kad zijane radi user posted image jos malo pa aBd rodjendan user posted image  

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 28219
15.10.2011 9:19:32   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: lepetetka

A evo vidim neko reče da ni zavoj nije skidao 10-15 dana....pa ne mogu da vjerujem da sam nije spao za toliko vremena user posted image ... To mi je besmisleno je svaka ranica brže zarasta na zraku, nego pod kojekakvim zavojima flasterima itd....

Ja sam napisala da zavoj(sterilnu gazu) nisam skidala toliko dugo.Koliko se sjecam da sam navela da smo ga cesto mijenjali i kvasili u kamilici da nije nikada suho i to po preporuci dr.Kukolja koji je oderesio vecinu Ze-Do kantona ima bar 30godina.I massalah bas mu je super zaraslo.

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 28220
15.10.2011 9:20:25   
Cickolini
Juuuutro evo ustale smo i nas dvije. Tata otisao na posao ... malo sam preletila sta se pisalo. Nismo dobile detaljinije objasnjenje od doktora. U principu kakav je nalaz znat cemo kas odemo u Nijmegen na tu kliniku. Cekat cemo i to.

Kupila sam neki djeciji puding (u principu najobicniji) ... smijem li ga dati D??? Ovdje nema Monte user posted image

Kupila sam i na zdravoj hrani dzem od jagoda smijem li joj to na hljeb namazati???

Moram vam rec da mi D ima suoer stolicu kako joj dajem crni hljeb. Ni pretvrda ni premekana ma savrsena user posted image

Hleena bas mi je za sto si tuzna ... bas je lijepo cuti da se zaova i snaha lijep slazu hehe

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 28221
15.10.2011 9:24:10   
Emica_sa
Jutro i od nasuser posted image

Cickolini smijes,barem sam ja davala pudinguser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 28222
15.10.2011 9:25:58   
lejla80
Jutro svima, nama je doduse dan vec uveliko jer moj A ustaje u sest kao navijen, zato zene moje lijepe, nista se ne zalite..hehhe

Helena valjda zaova nece predaleko,vjerujem da ti je zao..i meni bi bilo da moja negdje ode jer ona mi je najdraza od sve "famelije"

Bint znaci i drug H se nadigao..ma nisam ja ni ocekivala nista drugo od njega..Kako spava sad? Ima li tu kakvih promjena?

2011.
2016.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28223
15.10.2011 9:30:15   
Emica_sa
Helena zao mi je zbog zaove,valjda ce biti sve ok,nadam se da nece puno dalekouser posted image

Drago mi je ko ima normalan odnos za zaovom,ali ja sa svojom nemam nikakav odnos,starija je od mene 12 godina i nismo u zivotu progovorile 5 rijeci,ali ona je sva nekakva cudna,samo pusi i suti,ne prica ni sa svojim muzem kako treba,vazda se zali na njuuser posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 28224
15.10.2011 9:36:52   
bint
IZVORNA PORUKA: lejla80

Bint znaci i drug H se nadigao..ma nisam ja ni ocekivala nista drugo od njega..Kako spava sad? Ima li tu kakvih promjena?

lejla i mi u 6h ustajemo svako jutro,od kako se rodio cini mi se eheheheheh al kako rekoh,valjda sma oguglala na to pa sad bez panike ustajem user posted image
aha aktivan je bas,masaAllah al vidim sva ova januarska djeca ista ,pravi vragolancici,,,ej sta ima kod vas za nosiljku ???mi je jos koristimo a prerasli jeuser posted image al navika ej cudooo

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 28225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1127 1128 [1129] 1130 1131   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1127 1128 [1129] 1130 1131   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *