Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sta su nam ovo djecaci na forumu aktivni, svi pocinju ustajati od 8 mjeseci, hoce belaje da prave , moja jos ne ustaje samostalno a vidim i od rose mala, one urahatile, ne zuri im se nigdje
Ma Canim draga uzivaj jos malo..sto vise vjestina savladaju to je teze..ovaj moj se po cijele dane negdje pentra, a da ne nabrajam koliko je puta pao..jer desi se napr.ujutro kad se spremam na posao da ga moram ostavit na sekundicu..on odmah belaj napravi..Danas mi se popeo uz WC solju
Ma Canim draga uzivaj jos malo..sto vise vjestina savladaju to je teze..ovaj moj se po cijele dane negdje pentra, a da ne nabrajam koliko je puta pao..jer desi se napr.ujutro kad se spremam na posao da ga moram ostavit na sekundicu..on odmah belaj napravi..Danas mi se popeo uz WC solju
uf ti moras pocet zatvarati wc solju i onom bravicom obezbijediti...moja je tek nedavno savladala klecanje na koljenima...danas je uslikah...kleci a pokusava da se digne...napredak
evo i nas padobranaca,nestizemo sad imamo veci stan,pa nam dolazi moj brat u goste pa imamo puno obaveza ponekad vas samo citam i to kad Anesa drzim u rukama Posto sam ja danas jako sretna htjela bih to podijeliti s vama ANES SE MALOPRIJE OKRENUO SA LEDJA NA STOMAK U DESNU STRANU SAM,MASALAH NEUREKO SE!
uh draga nije ti lako mi gmizemo i svugdje se zavlacimo.
evo i nas padobranaca,nestizemo sad imamo veci stan,pa nam dolazi moj brat u goste pa imamo puno obaveza ponekad vas samo citam i to kad Anesa drzim u rukama Posto sam ja danas jako sretna htjela bih to podijeliti s vama ANES SE MALOPRIJE OKRENUO SA LEDJA NA STOMAK U DESNU STRANU SAM,MASALAH NEUREKO SE!
i moja je to u tom uzrastu uradila...i to prvo u snu a onda budna...isto na desnu...bravo za malenog
Meni je muka kad mali uđe u wc za mnom Još kad krene za šolju, uh...A nakon hodnika, to mu je 2. najomiljenije mjesto u stanu :) Otkrio je carstvo papuča i cipela u hodniku koje mogu da se stave u usta A primijetila sam da krevetić nikako ne voli - odmah krene da plače i kad ga stavim unutra dok se spremam...valjda zna da je krevetac za spavanje i odmah konta da je vakat za spavanje... Definitivno sad razumijem ono što su mi žene govorile na početku "uživaj dok je u fazi gdje ga ostaviš - tu ga nađeš, tad si najrahatnija"
Mersiha bravo za Anesa. Drugu Dzordzu sretan prvi mali rodjendanko. Joj moj se jos ne pentra sam,ono niti ne stoji sam,ali zato dok ga drzim on se vere uz mene i onda kad dodje do (.) (.) milina,dobra stepenica .K'o mali majmun
sanela,drugu Džordzu sretan rođendanko! vjerovatno sam u tvom kraju sljedeći vikend pa ako budeš mogla da popijemo jednu brzinsku kafu.
mersiha, bravo za druga i okretanje! N je dobro a mm nemam pojma, valjda je dobro . ne mogu još i oko njega da deveram! ne žali se, pa je valjda ok.
mi smo izlazile poslije podne. išle na Ilidžu u Mercator i DM. vratile se kući, uspavala N pa opet nazad na isto mjesto. vodila malca da mu kupima gojzerice i jaknu. istovari me za bruku para, neplanski...ali šta ću kada je i on izrastao pa mu sve treba. evo me sjela da zapalim a leđa mi pucaju.
HAHA, koji je vrtić? da znamo, da ti dovedemo djecu da ih čuvaš
Jelo žao mi je za te tvoje zaheb......ije .. aBd biće na dobro HAHA čestitke na poslu, da je meni malo pobjeći iz kuće Mala sa čestitke na sunetu!!!!! Nama je rečeno da peremo ćunu mlakom sapunjavom vodom, tapkajući posušimo i nakapamo kantarionovo ili ljiljanovo ulje... Animagical i Sanala asja sretni mali rođosi...U zdravlju i rahatluku puuuuno aBd!!!!! SuperBebo nasmija me hahahhahaaah, ono za privalu za ručak, ode i ja sutra kod svojih da se malo privalim, da pobjegnem od svoje kuhinje Svakako moram po ovo starije dijete bio je heftu kod dede i nane, da me dijete ne zaboravi.. A mala nešto melje, ona se glasa samoglasnicima, kao da pjeva....a sinčić kada je počinjao on je guguto kao golub gugu..pa mi sada ona smiješna, eno cokće pojede ruku
Samo da vam mahnemo, ja sad sjela da nesto odradim za posao, K tek sad zaspao, sve mu se poremetilo sad kasnije zaspe ali ujutro oko 7 ustaje nista duze pomalo nervoza izgleda da ce mu zubici frajer hoce da sjedi ne uspijem vas ni iscitati
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
da i mi mahnemo entinte nasi bebaci su u dva dana rodjeni i moja sjedi ima vec 15 dana, zuba nigdje al je nervoza prisutna upravo zbog desni svrbe pravo, al ne vjerujem da ce jos izbiti zubici, starijem sinu su krenuli sa 10 mjeseci tako ce i i kod prce biti. Ne mogu stici bas sve iscitati al pomalo se ukljucujem pozz za sve bebace i mame
Ma sjedi on ali kako heheheh pada ko sa kruske ali dobar je zaigra se a stajanje ni pod razno bas zbog rahitisa ma ne smijemo ga ni sekunde staviti da stoji... poremetilo mu se spavanje skroz mahalusa hoce sve da cuje i vidi Kupila sam juce Calgel pa nekad mu namazem desni kad je bas nervozan
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Ajjj Entinte koliki sam ti pp napisala i nije prosao
baš mi je žao a ja sve cekam i cekam kontam ne mozes zbog bebice haj kad stignes otkucaj u wordu pa kopiraj za svaki slucaj da imas ako se nesto zezne
Kod mene izgleda jeste 99% se vratilo, samo sto je sada veca "bubuljica" nego sto je prije bila i bas bolna. Dok je Obloga rivanola manje boli, cim se pocne susiti da poludim koliko peče i boli.
Mersiha bravo za okretanje... Džordžu srecan mali rodjendan