|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
4.10.2011 21:29:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: gvendolina
i dubretarce

šta je dubretarceuser posted image
gvendi je mislila na djubretarac...a djubretarac je vrsta kaputa sa specificnom dugmadi

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 2001
5.10.2011 12:23:47   
hampsi
Gvendolina u kojem Azelu su ove papice?

Takva sam kakva sam

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2002
5.10.2011 12:32:43   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: gvendolina
i dubretarce

šta je dubretarceuser posted image
gvendi je mislila na djubretarac...a djubretarac je vrsta kaputa sa specificnom dugmadi

hvala dadada,a ja napisah dubretarac,po ovim novim pravilima ne treba pisati djuser posted image user posted image
to ti je ovaj kaput,samo su pitali za djeciji.
user posted image

hampsi ja sam ove papice vidjela u azelu izmedju socijalnog i pofalica,ali su bile  br 30 cini mi se

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2003
5.10.2011 14:15:48   
martajay

martajay,kakav vam je prozor? ako je pvs samo samo šarafcingerom opustiš ručku i okreneš je prema gore,nema šanse da dijete otvori prozor,nisam ni ja to znala do nedavnouser posted image

hej, jeste pvc, i rucka je vec prema gore kad je zatvoren prozor. ne otvara se lako, ali sam ja panicarka... sad si me zbunila ovim opustanjem rucke user posted image . odoh da nadjem sarafciger.

7.4.2009.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 2004
5.10.2011 18:52:49   
hampsi
Hvala gvendolina, nama treba dosta manji broj user posted image ali pogledacu za svaki slucaj, mozda imaju i manjih

Takva sam kakva sam

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 2005
5.10.2011 23:32:31   
leona81
ja sam vidjela u izboru preslatke cizme pape za malu bebu ali nisam vidjela cijenu, sigurno nisu skupe i izgledaju ok skroz....

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 2006
6.10.2011 15:27:31   
Crvena
Zna li neko gdje mogu kupiti usnu harmoniku?user posted image
Znam da ima u trgovinama muzicke opreme, ali ima li negdje drugo?
Hvala unaprijeduser posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2007
6.10.2011 16:18:17   
Almaa

IZVORNA PORUKA: leona81

ja sam vidjela u izboru preslatke cizme pape za malu bebu ali nisam vidjela cijenu, sigurno nisu skupe i izgledaju ok skroz....

u kojem?

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2008
6.10.2011 16:25:45   
animagical

za koliko malu bebu? bi li bile velike mom misu? nema jos ni mjesec dana...i da koje boje imaju? mogu za djecaka?

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2009
6.10.2011 18:21:45   
leona81
u kralja tomislava bile su u izlogu, preslatke su, ove su za djevojcicu al garant imaju jos neke...jucer sam ih vidjela

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2010
7.10.2011 20:55:29   
škorpija
ja obišla sve preporčene radnje, od one kod katedrale, azela u titovoj, harisa, ništa  nisam našla, ima za 2 i 4 godien koliko hoćeš garederobe, a za 3 ništa, stvano nevjaerovatnouser posted image  

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2011
7.10.2011 21:22:15   
Anoniman
Škorpija nisam upratila sta ti treba od gardarobe, da pogledas u Bingu, ali u Hadžićima ima super stvari, bar je bilo proslu nedjelju za uzrast od 3godine ja kupovala sestriću konkretno komplet trenerke, donji dio trenerke, dukserice, somotne pantalone...

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 2012
7.10.2011 21:23:41   
bambi7
Jel neko u skorije vrijeme vidio ovo cudo u Sa da se moze kupiti
http://www.ebay.co.uk/itm/TOMY-Starlight-Dreamshow-PINK-Baby-Cot-Lullaby-Mobile-/380078886086?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item587e778cc6

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2013
7.10.2011 21:26:44   
Anoniman
bambi pitaj na temi bebe od 0-1 ili rose konkretno, neki dan je ona pisala gdje ima kupiti.

(odgovor članu bambi7)
  Neposredna veza do poruke: 2014
7.10.2011 22:03:30   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: škorpija

ja obišla sve preporčene radnje, od one kod katedrale, azela u titovoj, harisa, ništa  nisam našla, ima za 2 i 4 godien koliko hoćeš garederobe, a za 3 ništa, stvano nevjaerovatnouser posted image  

eee jel se to razgrabilo,okasnila si...procitali svi ovdje pa pokupovaliuser posted image ...ma znas i sama da sto se azela tice,moras redovno obilaziti da bi nesto kupiouser posted image ...samo mi nije jasno kako uvijek nema broja koji nama treba...kad su nam trebale male stvari bilo nam sve veliko,a sad kad smo veci isto nema broja,ne kontamuser posted image

bambi7 mi smo sebi onu muzicku sto se vrti sa zivotinjicama uzeli u amku ,a tih sviralica za iznad kreveta sam vidjala i u Binguu hadzicicma i to bas veeeliki izbor je bio ranije

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2015
8.10.2011 13:30:19   
leona81

azel ti dodje svako jutro roba al moras rano otici bas...jakne i prsluci npr odu za sat vremena. haris pitaj kad roba dolazi i odes tad. mislim da u harisu kod vijecnice sigurno ima od 3-4 godine stvari

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2016
8.10.2011 14:04:09   
škorpija
u harisu na pofalićima sma našla trenkerke za dječake, dodduše smao su bile dvije za 3 godine, ale eto barem smo jednu uzeli.

a azel me fakat nervira sa tim izvlačanjem po 2-3 stvarčice iz skladištauser posted image , šta im to znači. danas sam kupila jaknu sebi u azelu na pofalićima i naravno nije bilo one koju sam htjela broja, jer su sve s i xs veličine, zato sam uzela drugu i sad se pojedoh od muke koji sam vrag uopšte uzimala, baš me nervira azeluser posted image user posted image .

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2017
8.10.2011 14:55:13   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: animagical

za koliko malu bebu? bi li bile velike mom misu? nema jos ni mjesec dana...i da koje boje imaju? mogu za djecaka?

Tvom su mišu svake velike user posted image Tako male se ne isplati proizvodit. A možda da skineš sa neke lutke user posted image Zezam te naravno. Ma najbolje su za tako malu djecu one pape-čarapice, što dole ima kožni podložak našiven na debelu čarapicu. Sad je sezona, imaš ih na siranu, na ciglanama, a garant i na ostalim pijacama gdje se prodaju dječije čarape.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2018
8.10.2011 23:51:09   
malenaa
hej drage moje, hvala Hanabana i mama Alma na reklamiranju... hvala mnogo.
tek sad ugrabih malo oko kompa da se zabavim kad malac spava. Hanabana nadams e da se mala zabavlja sa igricom :) nista mi ne javljas :))))
koga zanima oko second handa nek se javi... u ustini mama je to moja otvorila nedavno i nenadano... super je stvarno i ja dosta toga nadjem malcu i vise ne idem po buticima,stvarno se za neke stvari ne isplati,za dosta toga.
kissss

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 2019
9.10.2011 11:23:36   
leona81

u harisu na pofalićima sma našla trenkerke za dječake, dodduše smao su bile dvije za 3 godine, ale eto barem smo jednu uzeli.

a azel me fakat nervira sa tim izvlačanjem po 2-3 stvarčice iz skladištauser posted image , šta im to znači. danas sam kupila jaknu sebi u azelu na pofalićima i naravno nije bilo one koju sam htjela broja, jer su sve s i xs veličine, zato sam uzela drugu i sad se pojedoh od muke koji sam vrag uopšte uzimala, baš me nervira azeluser posted image user posted image .

ja tamo kupujem samo za mm i za M, jer za mene nista ne mogu da nadjem...rijetko bude i L velicine

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2020
10.10.2011 13:57:49   
bebacha
jel se imaju negdje kupit duge gace za manje djecake.od godinu pa nadalje.nisam ljubitelj strampli kod djecaka pa bi Alenu kupila te duge gace.proslu zimu smo imale iz Azela sa stopicama i super su bile ispod trenerkice

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2021
10.10.2011 18:13:40   
Amrino
IZVORNA PORUKA: bebacha

jel se imaju negdje kupit duge gace za manje djecake.od godinu pa nadalje.nisam ljubitelj strampli kod djecaka pa bi Alenu kupila te duge gace.proslu zimu smo imale iz Azela sa stopicama i super su bile ispod trenerkice

Ja sam jednom nasla odlicne u Tifaniju, HM- ove, dosle dvoje za 11 KM i iznosao se Hamza a sad evo i Imran...i kao duge gace i kao pidjamu i kao tanju trenerku user posted image .
Bilo ih je u Extreme intimo..a vidjala sam i na pijaci.

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2022
10.10.2011 18:15:50   
Amrino
Gdje kupiti finu trenerku za djecaka u kojoj bi mogao u vrtic a da je neka normalna cijena. Pod normalnom podrazumijevam da trenerka NE kosta 40- 50 KM jer mi je to van pameti a do sada sam samo na takve nalijetala...ili ono samo donji dio 20- 30 KM user posted image user posted image user posted image .

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 2023
10.10.2011 20:36:33   
Adana
Jesi li gledala u Haris Exportu? Na pijacama? Azel?
Vjerujem da mozes naci za nekih 10-20KM trenerke, mislim i gornji i donji dio. :)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 2024
10.10.2011 20:41:09   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Amrino

Gdje kupiti finu trenerku za djecaka u kojoj bi mogao u vrtic a da je neka normalna cijena. Pod normalnom podrazumijevam da trenerka NE kosta 40- 50 KM jer mi je to van pameti a do sada sam samo na takve nalijetala...ili ono samo donji dio 20- 30 KM user posted image user posted image user posted image .

Draga Amrino, u Oviesse dodju gornji i donji dio oko 35 KM...ja kupila Umcetu sivu...super je...

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *