Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 15:32:20
gerberka
gift
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 15:32:50
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Gift
ovaj kout ti je super stvar ja to imam dobio A. kad se rodio isto takvo Posto si platila ovo inace gledala sam jednom u shopingu 70km taj kolut kosta.Kod nas , ja da nisam dobila isti takav ja bi kupila .Bas me dobro posluzio
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 15:48:00
T r a t i n č i c a
Gift, preslatkoooo!
I ja jedva cekam da pocnemo s opremanjem laganini, aBd Mi smo kupili krevetic i komodicu, a sad smo u potrazi za odgovarajucom autosjedalicom... hmm... Ima ih stvarno svakakvih i ja vise ne znam koju da uzmemo Taman se odlucim za neku, udjem u drugu prodavnicu i zbunim se jos vise... Imate neki prijedlog ???
Brrr, vani je tako hladnooo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 15:54:57
tajra26
ma pile moje drago lijepo .... sad bi te pojela eto da znas... masallah nek ti je ziv i zdrav pravi je mali zavodnik...ljubim te slatke okice sto poziraju... rodila mama sebi princa :)))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 16:45:21
pahuljica_25
Hvala Tajra Pa i meni bi vise odgovaralo plavo ali nije bilo pa neću da budem "cjepidlaka" heehe.Uhh ipak je ovo sve super,obzirom da sam sve ovo birala iz kreveta
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 17:00:55
gerberka
divne su sve stvarčice i bebara Ajnur
ja imam turu , šta smijem popiti?
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.10.2011 17:13:06
sanela.asja
Ee gift gdje si kupila ovo hebe sto bebe lezi sa ovim karafekama neznam kako se zove ja gledala u TL u merkatoru i nije bilo Animagical pa stvarno mislim ti ovog svog guzija samo reklamiras da se ovdje zene udaraju svadjaju za njeg sve ga hoce za zeta Pa sta nam to bi s teme jooojj nije fer a ja malo malo skoknem na starestranice i prisjecam se trudnickih dana za SVEE