|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
1.10.2011 23:06:14   
Anoniman
e ja ne znam cjepkati postove i citirati ako cu zbog toga dobiti ban nek dobijemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1501
1.10.2011 23:06:45   
bananica
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: bananica

noa nemoj da se brines, moja je pada na beton, sjedila na onom lancu sto stavljaju da auta ne prolaze, zaljuljala se i unazad odletila, glavom je tresnula da sam mislila da je citav grad cuo odjek
odmah je pocela plakati, ja je uzela, vidim krv, odmah na hitnu jer me uhvatila panika, a ni na kraju pameti mi nije bilo da pogledam djetetu ranu, cijelo vrijeme je pricala sa mnom, ja je onako ispitivala, dr pregledao, kaze povrsinksa rana, pratite je 24 sat, ma ja bila i prosla, kad tada nisam umrla stvarno ne znam kad cu

moja je tresnula od pločiceuser posted image imala je bas čvorugu i jedno 15 min plakala i bila malo nestabilna..poslije sve ok
ja je ispitivala ona nabrajalauser posted image izgledale smo pravo blesavo za promatraceuser posted image

a da si mene vidjela
prvo sam vristala vise nego dijete
drugo sam do auta trcala noseci je, imala haljinu, koja mi se podigla do pupka
doktor me pitao treba li meni nesto datiuser posted image user posted image
cijelu noc oka sklopila nisam
isplakala suza i suza

kad se samo sjetim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1502
1.10.2011 23:07:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gerberka

joj što bih ja voljela da oni koji se npr bave mojim životom dođu da mi plate i račune, danas stigli user posted image

user posted image user posted image user posted image dobra si majkemi .....

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 1503
1.10.2011 23:08:47   
salmy
Amani ne budali,kafica naraFski sa user posted image
Mirkice priznaj da je tako
Noa bona ne brigaj,moj user posted image pado sto puta.Pa koliko je puta pao iz kreveta na glavuuser posted image malo putera i super...
veselaaa drago mi je sto sam te konacno upoznala,super si cista 10user posted image Ajsa je med,ista mamauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1504
1.10.2011 23:08:57   
gerberka
mirkice i ti si to primjetila?

dosta ce zena otici, ja vec surfam na drugom user posted image ovo mi je jedan od nacina relaksacije i sad treba da sam u grcu koliko sam smajlija stavila i sta ve se desiti..ma bjaaaziii user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1505
1.10.2011 23:09:12   
bananica

još su gori oni koji komentarisu arduanu i aldina...sta me briga ko je koga j... i ko je koga zaj...user posted image

joj što bih ja voljela da oni koji se npr bave mojim životom dođu da mi plate i račune, danas stigli user posted image

uputite me sta se desilo?? izgleda svi znaju sem mene, pa gdje ja zivimuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1506
1.10.2011 23:09:56   
leona81
@lady ma ja...maznule preko stele:) divno vam stoji haljinica i cipele btw:)
a za kuric family, ma zao mi djece, zao mi sto aldin to razvlaci po novinama, ma ne znam sta da se desilo nije ovo nacin...bas mi nekako bezveze.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1507
1.10.2011 23:10:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

.
veselaaa drago mi je sto sam te konacno upoznala,super si cista 10user posted image Ajsa je med,ista mamauser posted image
ocu i ja da upoznam veseluuser posted image user posted image i meni se vesela svidja -Bogami ti se ne upucajem user posted image a curicu nemam sta komentarisati medena je a cudo ne bila kad je mama user posted image prva liga .

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 1508
1.10.2011 23:10:55   
Anoniman
žene hvala vam puno,puno puuuuuuuuuuuuunoooooooooooooouser posted image
nego sta je bilo s arduanomuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1509
1.10.2011 23:11:11   
Lady26
Hvala ti, sve je za 5+ user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1510
1.10.2011 23:11:11   
bananica
IZVORNA PORUKA: leona81

@lady ma ja...maznule preko stele:) divno vam stoji haljinica i cipele btw:)
a za kuric family, ma zao mi djece, zao mi sto aldin to razvlaci po novinama, ma ne znam sta da se desilo nije ovo nacin...bas mi nekako bezveze.

tek upalih o kome je rijecuser posted image .....ah sta je covjek mogao ocekivati od njegauser posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1511
1.10.2011 23:11:20   
Anoniman

još su gori oni koji komentarisu arduanu i aldina...sta me briga ko je koga j... i ko je koga zaj...user posted image

uputite me sta se desilo?? izgleda svi znaju sem mene, pa gdje ja zivimuser posted image

user posted image hocu i ja da znam bananice nisi jedina muzeviruser posted image

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 1512
1.10.2011 23:11:26   
gerberka
felix ne ulizuj se veseloj, providna si user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1513
1.10.2011 23:12:21   
bananica
IZVORNA PORUKA: felix

user posted image hocu i ja da znam bananice nisi jedina muzeviruser posted image

hajd dobro je ondauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1514
1.10.2011 23:12:33   
Anoniman

felix ne ulizuj se veseloj, providna si user posted image user posted image user posted image
de ne odaji meuser posted image jesi njakva ccc

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 1515
1.10.2011 23:13:13   
Mirkica

felix ne ulizuj se veseloj, providna si user posted image user posted image

i to je u pravilniku hahahahhahahah 10 x user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1516
1.10.2011 23:14:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mirkica

felix ne ulizuj se veseloj, providna si user posted image user posted image

i to je u pravilniku hahahahhahahah 10 x user posted image

znaci da od sutra ocekujem ban ne povratni ajd super onda user posted image user posted image user posted image da ne stedim smajlice user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 1517
1.10.2011 23:15:24   
Lady26
idem vam, glava me ne popusta a muz me ceka user posted image , vadila bih se na onu "boli me glava" al ne ide user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1518
1.10.2011 23:15:53   
salmy
Vezano za Arduanu,koja glupost:naslovnica novina njih dvojeuser posted image user posted image koga briga

Niđe veze,to je Aldino namjerno frku napravio njoj jer je  doticna pocela raditi na novoj televiziji,pa da joj malo ukalja ugleduser posted image user posted image
a koliko znam oni su se davno razisli,a on se sad sjetio da prica o tomeuser posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1519
1.10.2011 23:15:53   
Mirkica
neo gdje nesta vesela da ne razvija situaciju user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1520
1.10.2011 23:16:09   
gerberka
žene imate li toplijih trudnickih hlaca za hladnije vrijeme? Broj M ili vece, pa bih ja korigovala...
trazim ih svugdje, samo na pijaci imaju štofane, meni seljaste..kupila bih.vec mi je jedna ženica obecala, pa da vidim ima li ko još šta user posted image
javite se na pp user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1521
1.10.2011 23:17:08   
iv@ncica
mi smo u svemu  posebni, pa i na  forumima  imamo  specijana  pravilauser posted image user posted image  o  drzave  ..na  nama stalno  pravila  svi  lome,  1000x smajlki  sto  vrti  ocimauser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1522
1.10.2011 23:17:20   
Mirkica

Vezano za Arduanu,koja glupost:naslovnica novina njih dvojeuser posted image user posted image koga briga

Niđe veze,to je Aldino namjerno frku napravio njoj jer je  doticna pocela raditi na novoj televiziji,pa da joj malo ukalja ugleduser posted image user posted image
a koliko znam oni su se davno razisli,a on se sad sjetio da prica o tomeuser posted image user posted image

koliko je on covjek to govori sto javno prica onako o svojoj bivsoj zeni MAJkI svoje djece user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1523
1.10.2011 23:17:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mirkica

neo gdje nesta vesela da ne razvija situaciju user posted image user posted image user posted image
il su je vec banovali user posted image vesela dje si !

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 1524
1.10.2011 23:18:22   
gerberka

vidiš da ima ovih što tabire ko, šta, gdje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *