|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
1.10.2011 22:46:52   
salmy
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: gerberka

jeste procitale pravila foruma..zabranjeno vise od 3 smajlija user posted image
  mozda ne smijemo ni pisatiuser posted image

A imam osjecaj da ce vremenom forum totalno otanjiti....niko ne voli:uslove,primjedbe....
Ne smijete ovo ne smijete ono.....ma hebo ovo,dođe mi da ne pisem nista,a vremenom ce i biti tako
sve se menja sem kamenjauser posted image user posted image
sta ima mila kod vas user posted image

pa danas je dan bas bas bio uzbudljiv.Maloprije usli u kucu,a momak horan u sesnest......nece kreveta ni nacrtanog
Kako je Anelko??
anel je zaspo davno , mos vjerovat djete mi ide na bolje user posted image user posted image rano lijeze rano ustaje stvorili sebi neki tempo zaspo da.user posted image
Ma zaspat ce i kod nas je bilo takvi dana  :)

Kuc kuc da ne ureknemouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1476
1.10.2011 22:46:59   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Lady26

Pise da trebamo izbjegavati preko 3 smajlija, znaci u nuzdi moze...
Recimo da umirem od smijeha, kako ce 2-3 smjeska to docarati, nemeRe user posted image user posted image user posted image

sljedeći put na bazaru biće donesen mjerač za smijeh (smajli upitnik, smajli koji se zadeverao)
Ko ne dodje ne može mećati ništa dok ne dodje na kanal (smajli grohotom se smijem, smajli grohotom se smijem, smajli grohotom se smijem,smajli grohotom se smijem)

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1477
1.10.2011 22:47:24   
Anoniman

jeste procitale pravila foruma..zabranjeno vise od 3 smajlija user posted image
  mozda ne smijemo ni pisatiuser posted image

A imam osjecaj da ce vremenom forum totalno otanjiti....niko ne voli:uslove,primjedbe....
Ne smijete ovo ne smijete ono.....ma hebo ovo,dođe mi da ne pisem nista,a vremenom ce i biti tako
sve se menja sem kamenjauser posted image user posted image
sta ima mila kod vas user posted image

pa danas je dan bas bas bio uzbudljiv.Maloprije usli u kucu,a momak horan u sesnest......nece kreveta ni nacrtanog
Kako je Anelko??
anel je zaspo davno , mos vjerovat djete mi ide na bolje user posted image user posted image rano lijeze rano ustaje stvorili sebi neki tempo zaspo da.user posted image
Ma zaspat ce i kod nas je bilo takvi dana  :)

Kuc kuc da ne ureknemouser posted image
nece valjda user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 1478
1.10.2011 22:47:49   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: noa

Noa mislimo isto user posted image

al necu da se zamaram pise i da se ne mijemo zaliti i da moramo pravilno pisati user posted image user posted image user posted image
ja cu svaki post prije objave Tajri na lekturu slati..ev iskoristila sad gore ova tri i sta da sad metnem osim !!!

hahhahahhahah

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1479
1.10.2011 22:48:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Pise da trebamo izbjegavati preko 3 smajlija, znaci u nuzdi moze...
Recimo da umirem od smijeha, kako ce 2-3 smjeska to docarati, nemeRe user posted image user posted image user posted image

sljedeći put na bazaru biće donesen mjerač za smijeh (smajli upitnik, smajli koji se zadeverao)
Ko ne dodje ne može mećati ništa dok ne dodje na kanal (smajli grohotom se smijem, smajli grohotom se smijem, smajli grohotom se smijem,smajli grohotom se smijem)

bas se pitam os moc ocefiti i otrpitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 1480
1.10.2011 22:49:30   
Amani12
Ne meRe valja samo s tri smajlija post valjati,nema saMse...
Lady, curetak jeuser posted image
Nadam se da su bolesna djecica bolje...user posted image
Moje dijete spava u 16,obloga je tu,ture nema hB i hrce samo tako...user posted image Plakala bih zbog AD-a sad ... user posted image
Noa no sikiriki,bit ce curica oki...user posted image
Zenice user posted image
Salmy joj kako me sramota da znas,user posted image user posted image Ali eto bar cemo kaficu cim prije popiti...user posted image
Jesam li ispucala smajlije?

< Poruku je uredio Amani12 -- 1.10.2011 22:50:28 >

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1481
1.10.2011 22:49:44   
Mirkica
selmy dobar ti potpis user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1482
1.10.2011 22:50:29   
veeseelaa
izdržo je Mujo i gore.... user posted image x5

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1483
1.10.2011 22:52:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amani12

Moje dijete spava u 16,obloga je tu,ture nema hB i hrce samo tako...user posted image Plakala bih zbog AD-a sad ... user posted image
Zenice user posted image
Salmy joj kako me sramota da znas,user posted image user posted image Ali eto bar cemo kaficu cim prije popiti...user posted image

ti si preĆeralauser posted image nego jel djecak boljeuser posted image i de pliz kako je njemu bilo kad je pao ja sam ti sva prepanuta zbog vase situacijeuser posted image ona spava i hrče a ja relacija soba-kuhinja svako 3 minute...pala je danas oko 2

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 1484
1.10.2011 22:54:02   
gerberka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja mislim, al stvarno...pogotovo kad s nekim dijeliš tugu ili srežu ili dajes do znanja da razumijes tudja osjecanja...ili lad se obracas vise njih..ili da stavimo tri smajlija, pa da sebi 10 forumasica kojima se obraćaš proberu user posted image

ako nam se ne sviđa, piše da napustimo forum..ja sam već na jednom hrvatskom portalu i na jednom srpskom..samo ovaj bosanski šteka user posted image

kao da nam neko daje platu hebote uslova

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 1485
1.10.2011 22:56:26   
gerberka
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

izdržo je Mujo i gore...user posted image x5

komformisto user posted image user posted image

user posted image ne dam ja tebe bona nikom ( smajli sa srcima u očima plus smajli zagrljaj ) hahaha, ludnica !!!

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1486
1.10.2011 22:58:27   
Lady26
E ako cu morati pisati koje smajlije koristim, necu ni pisati user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1487
1.10.2011 22:59:26   
bananica
noa nemoj da se brines, moja je pada na beton, sjedila na onom lancu sto stavljaju da auta ne prolaze, zaljuljala se i unazad odletila, glavom je tresnula da sam mislila da je citav grad cuo odjek
odmah je pocela plakati, ja je uzela, vidim krv, odmah na hitnu jer me uhvatila panika, a ni na kraju pameti mi nije bilo da pogledam djetetu ranu, cijelo vrijeme je pricala sa mnom, ja je onako ispitivala, dr pregledao, kaze povrsinksa rana, pratite je 24 sat, ma ja bila i prosla, kad tada nisam umrla stvarno ne znam kad cu

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1488
1.10.2011 23:01:04   
Amani12
IZVORNA PORUKA: noa

Zenice user posted image

ti si preĆeralauser posted image nego jel djecak boljeuser posted image i de pliz kako je njemu bilo kad je pao ja sam ti sva prepanuta zbog vase situacijeuser posted image ona spava i hrče a ja relacija soba-kuhinja svako 3 minute...pala je danas oko 2

Nemoj da brines,molim te... Bit ce to sve ok.Znam kako je meni kad se opteretim i sve cekam kad ce i ako ce se nesto desiti... Da ti ne pricam kako je bilo,samo ces vise razmisljati,nego sto manje misli na to.Mislim da je jako bitno da je bila ta vanjska reakcija, cvorugica,kod njega nije bio ama bas nista.On je licem udario od parket,puzao je tad...Uh kad se sjetim...user posted image
Bit ce to sve ok,evo jedan najveci zagrljaj user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1489
1.10.2011 23:01:53   
bananica
i da, dr mi je rekao da je najbitnije to sto je odmah zaplakala, nije gubila svijest, nije povracala, i nije joj se mantalo.....smiri se draga user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1490
1.10.2011 23:02:46   
gerberka
žene ne smije se sve citirat samo dio teksta koji komentarisete user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 1491
1.10.2011 23:03:34   
bananica

žene ne smije se sve citirat samo dio teksta koji komentarisete user posted image

kao sad ovo npruser posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1492
1.10.2011 23:03:37   
leona81
boze mili prepun net i fb arduanom i aldinom...sta sve sebi covjek nece dopustiti?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1493
1.10.2011 23:04:05   
bananica
IZVORNA PORUKA: leona81

boze mili prepun net i fb arduanom i aldinom...sta sve sebi covjek nece dopustiti?

sta se desilouser posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1494
1.10.2011 23:04:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bananica

noa nemoj da se brines, moja je pada na beton, sjedila na onom lancu sto stavljaju da auta ne prolaze, zaljuljala se i unazad odletila, glavom je tresnula da sam mislila da je citav grad cuo odjek
odmah je pocela plakati, ja je uzela, vidim krv, odmah na hitnu jer me uhvatila panika, a ni na kraju pameti mi nije bilo da pogledam djetetu ranu, cijelo vrijeme je pricala sa mnom, ja je onako ispitivala, dr pregledao, kaze povrsinksa rana, pratite je 24 sat, ma ja bila i prosla, kad tada nisam umrla stvarno ne znam kad cu

moja je tresnula od pločiceuser posted image imala je bas čvorugu i jedno 15 min plakala i bila malo nestabilna..poslije sve ok
ja je ispitivala ona nabrajalauser posted image izgledale smo pravo blesavo za promatraceuser posted image

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 1495
1.10.2011 23:05:12   
Lady26
Leona ne mogu tamo OT, ovdje mogu hihihihiihi...
Skafanderi su preeedobriiiiii zeno....ono W O W user posted image al fakat....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1496
1.10.2011 23:05:28   
Mirkica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja mislim, al stvarno...pogotovo kad s nekim dijeliš tugu ili srežu ili dajes do znanja da razumijes tudja osjecanja...ili lad se obracas vise njih..ili da stavimo tri smajlija, pa da sebi 10 forumasica kojima se obraćaš proberu user posted image

ako nam se ne sviđa, piše da napustimo forum..ja sam već na jednom hrvatskom portalu i na jednom srpskom..samo ovaj bosanski šteka user posted image

kao da nam neko daje platu hebote uslova

i ja sam svrnula do rr.hr reko da vidim tamo pravila jer VRH pravi za sve kad ono sipak tamo normalno kao i kod svi ostalih foruma koje poznajem smao ovdjene , ehh stas takav smo ti mi narod.

BA 13.12.2008

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1497
1.10.2011 23:05:31   
Amani12

Ja slabo kontam,trebat ce mi vremena dok se naviknem...user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1498
1.10.2011 23:05:57   
gerberka
još su gori oni koji komentarisu arduanu i aldina...sta me briga ko je koga j... i ko je koga zaj...user posted image

joj što bih ja voljela da oni koji se npr bave mojim životom dođu da mi plate i račune, danas stigli user posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1499
1.10.2011 23:05:58   
Anoniman
user posted image

tako je
user posted image al haman kako je krenulo odjednom ce jedna po jedna nestajati po 7 dana user posted image user posted image .....
Noja ama ne razmisljaj lose nece joj nista biti sigurno :) moj anel je  dosad 10puta pao al bas bas pao da je et zadnji pu raskrvario glavu mos misliti kad sam na ruci vidila krv dok sam trazila gdje je paouser posted image koji strah i panika al hb sve je dobro se zavrsilo.

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *