Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 1.10.2011 13:49:48
Sandrich
IZVORNA PORUKA: gerberka
IZVORNA PORUKA: Sandrich
ja pila 100 brusnicu..a nisam razumjela jel ne smijes puno tog soka ili ga pijes..mislim nemoj nicega puno...
pise na njemu 100%brusnicAa al kad sam prcitala sastav vidim da nije vec ima i grozdja...nasla sam ja u apoteci noni,al je 22km nema ni litra,tak da se ne isplati.Popijem casu ovog soka fruktalovog,nravno,kad ne zaboravim kupit heheh,a caja pijem otprilike tri solje brusnice da ne pretjeram,a vec mi je dop
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 1.10.2011 14:10:13
pahuljica_25
Sandrich i ja pijem brusnicu čaj,ali 100% brusnicu.Imaš u apoteci proizvođač je Zein Njemačka,crvena kesica 250 gr 11,00km.Ali pazi imaš i mješavinu brusnice,jabuke i hibiskusa, isti prizvođač,ista kesica pa na to obrati pažnju,da te ne zeznu.(taj je malo jeftiniji).
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 1.10.2011 14:47:23
KupusLivada
io/rodila (to pitanje sam vidjela u jednoj R
IZVORNA PORUKA: Anica1
Zenice popunjavate li vi za vase bebice one knjige Radosnice? Ja tragam za nekom finom, ali da nema nekih bezveze pitanja tipa "koliko je kostala kila jabuka kada sam se rodio/rodila (to pitanje sam vidjela u jednoj Radosnici prije par dana) i da je radosnica za porodice islamske vjeroispovjesti. Jeste li tako nesto vidjele?
Mladinska knjiga je za naše tržište prilagođavala Radosnice, tačnije za porodice islamske vjeroispovjesti. Najbolje da ih nazoveš.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 1.10.2011 15:37:35
babilon
Hej drage moje, samo da vam mahnem :D nama jos 18.dana do termina :D... Bili na jezeru danas, stvarno lijepo izgleda, cisto, uredno, vidi se da je novo (jos uvijek :D) Dr.Murtezic je divan!
Cestitam hanumicama na novim sedmicama, mjesecima i sve sto e ima pozeljeti :D
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 1.10.2011 16:02:23
Bebica11
Mamolina, Barekallah preslatka je malecka
meni bebica uvalila nogu pod rebro, bas me zulja, kad tu pritisnem da je malo potisnem odmah se vrti, ovo mi se tek zadnja dva dana desava hoce li ovako tijesno biti i dalje??? Jel se i ovim XXL trudnicama to desava???
Babilon, jos malkice i eto tebi tvog bebija
ja imala jucer cio dan goste, pa mi zaova nocila, danas mi mama bila, pa smo isle setati i evo tek sam u kucu usla, sreca jucer nakuhala tako da odmaram
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 1.10.2011 16:14:32
Hannica
IZVORNA PORUKA: gerberka
IZVORNA PORUKA: Hannica
Gerberko da li ima jos neka trudnica iz Ze osim nas dvije? Bila je star,palachinken,malena 27.....jel to to?
hej izvini, ovo tek vidim...mislim da jesmo, ostale su mame i trudilice,,al hajmo im se prišlepat na kafu
Ja sam isla vec nekoliko puta.Nas bude svakavih,ne djelimo se po kategorijama. Zadnji put sam bila jos dok je palachinken bila trudna. A sjetih se DIJAMANT,i ona je jos uvijek trudnica,samo nas ne voli vise. Jel neko u kontaktu s njom,kako je?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 1.10.2011 16:27:17
Gift
Semice masala cujice...a sta ste je ovo naljutili...neslusate dijete Hanice ja kolko se sjecam da je Dijamant najavila da je nesto nece biti, ako ja to nisam sta pobrkala...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 1.10.2011 16:43:15
Hannica
IZVORNA PORUKA: Gift
Semice masala cujice...a sta ste je ovo naljutili...neslusate dijete Hanice ja kolko se sjecam da je Dijamant najavila da je nesto nece biti, ako ja to nisam sta pobrkala...
Da,najavila je,ali to nije razlog da nas nekad iznenadi svojom postom. Nadam se da je dobro. Mene leđa zabolila,došlo mi da čistim kuhinju generalno,sve izvukla,nisam ni pola završila a vec mi dosadilo.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 1.10.2011 16:59:44
babilon
IZVORNA PORUKA: Bebica11
Mamolina, Barekallah preslatka je malecka
meni bebica uvalila nogu pod rebro, bas me zulja, kad tu pritisnem da je malo potisnem odmah se vrti, ovo mi se tek zadnja dva dana desava hoce li ovako tijesno biti i dalje??? Jel se i ovim XXL trudnicama to desava???
Babilon, jos malkice i eto tebi tvog bebija
ja imala jucer cio dan goste, pa mi zaova nocila, danas mi mama bila, pa smo isle set_ati i evo tek sam u kucu usla, sreca jucer nakuhala tako da odmaram
Bebice, sto se tice tog mrdanja bebice, ihihi, da te obradujem :D tako ti je do kraja, ja sam evo u 37. sedmici, i ne da udara nego je haos, nikad ovako nije bilo... puca nogicama u rebra, rukicama dole kopa isto ko da je zlato nasao :)))) a da ne spominjem kad ti se guza ispoed lijevog rebra cijela prebaci ispod desnog i tako cijelo vrijeme ihihi.. ali sve je to slatko :D
< Poruku je uredio babilon -- 1.10.2011 17:02:21 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 1.10.2011 17:02:01
drznica
Nisam se javila cak jedan citav dan...sad sam malo citala i vidim lijepih novosti i lijepih slicica.
Mamolina, cestitke na maloj princezi Semice, mashala ...a ova treca slika me odusevila
Mi smo juce bili na kontroli...beba i dalje glavom okrenuta nadamo se da ce tako ostati...nema bas puno prostora za rotiranje jer ce bit dugolindzo na mamu Imamo 1880 grama, posteljica I stepen, kaze da je i to OK za sedmice...sve u svemu napredujemo U ponedjeljak idem u Skerlica, da napokon otvorim karton i da izvadim vaginalni bris, uzet uputnicu za nalaze, za Vojnu....ma bas imam posla hehe.
SVima pozdrav veeeeeliiiikiiiii A zaboravih reci, u baby centru je jos akcija Avent izdajalica sa sterilizatorom i flasicama... oko 105 KM.