|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1261 1262 [1263] 1264 1265   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
29.9.2011 14:37:42   
Sandrich

vjerujes da radi dok sve ne uradi sto treba....pa jedno 10 sati,nekad i vise...doduse kod mene su dosad obicno dvije radile da stignu za dan...to bas kad je nuzda zovnemo user posted image
pa ja nisam iz sarajeva tako da je kod nas jeftinije user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31551
29.9.2011 14:38:54   
Gift

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: Gift

hej zene, jest meni vise dodijalo kukati al moram..leda me bole, evo ne prestaju vec dva sata i to se bol javlja na svaka tri munuta, ponekad zaboli i stmak al uglavnom leda..ne bi da panicim, al pomalo me pocinje brinuti....
Sensia nek si bona malo odmorila, svaka tebi cast i inace, divim ti se na tom tempu...

hmmm gift,sta mislis da nazoves svog dr? ipak od ledja prema stomaku su prave kontrakcije, a nama su na vjezbicama rekli ako se ne pojavi nova u 30min onda su lazne, a tebi stigle na 3 min???

evo i ja razmislam da ga zovem al radi drugu posle 17 sati, al vise me sramota da panicim, al ne idu mi bolovi kao ono ranije leda-stomak-leda-stomak, vec samo leda, ponekad malo stomak...ma ne znam..a rekla sam sebi da do debelog zla vise ne zovem dr., a opet se ja prepadnem...ha sta ja znam mozda je ovo sve normalno...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31552
29.9.2011 14:39:48   
Hannica
Sonja user posted image ,ipak je sve dobro zavrsili.Sad se opusti malo.
Gift  draga mozda bi bilo najbolje da nazoves doktora,za svaki slucaj,da ne brines.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 31553
29.9.2011 14:40:10   
Anoniman
grift , najprije i krece od ledja pa onda u stomak udara bol ako nije jaaka i ako se moze deverati nebrigaj user posted image sretno.

(odgovor članu Gift)
  Neposredna veza do poruke: 31554
29.9.2011 14:40:17   
Bebica11
Sonja znas sta, iako si se isekirala(mogu misliti) vidis da je dobro za tebe bilo sto su te poslali gore da to provjeris, BAS MI JE DRAGO DA JE SVE OK i da se mozes opustiti hvala Bogu Dragomuser posted image user posted image user posted image

jesu li ti ista dodatno komentarisali za posteljicu?

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 31555
29.9.2011 14:42:11   
Sensia

IZVORNA PORUKA: Hannica

Gerberko ja mislim da je kod nas u Ze sat jeftiniji,u Sarajevu je sve skupljenego kod ovdje,nema smisla porediti to dvoje.user posted image

potpisujem

u Ze je sigurno jeftinije i slazem se gerbo s tim da se malo pricuvasuser posted image , meni je mama oprala prozore a stan mi sredi muz, ja ispeglam par kosulja, i evo pomalo mogu i obrisati prasinu, i skuhati nesto, a ostalo hvala Bogu imam njega a njemu nije mrsko

kod mene je mami zena u godinama i penziji-znaci nema sanse, a mm radi SVAKI dan prekovremeno i kad dodje radi sve zivo...e sad jos da ga lomim da pere prozore i cetka cilime za vikend.....to stvarno ne mogu
ja radije svaki dan ponesem dorucak iz kuce na posao ili ne kupim sebi nesto od kozmetike i sl i eto ti mjesecno tih 40 KM ako ne i vise....a jos dok i ja radim stvarno nemam kad uraditi te stvari....
Ti si bebice sretnica pa se organizujes a i tm ti zna kuhati, citala sam ja....... kod mene bi jaje na oko kod mm naopako ispalo, smoto moj user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31556
29.9.2011 14:42:24   
Anoniman
sonja hb da je sve uredu pusa vam od nas . tebe nikad upratiti da vas pozdravimuser posted image
user posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 31557
29.9.2011 14:46:26   
Bebica11
Sensia ja sam svom predlagala da dovedemo nekog al on govori da pored njega ne treba nikouser posted image , prije sam se sekirala dok nisam mogla peglati, on to ne zna, pa sam htjela na hemijsko, al eto i ja prizdravila hvala Bogu, ja sam doduse kuci stalno, a vama kad oboje radite i isplati se dovesti nekoguser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31558
29.9.2011 14:46:59   
babilon
IZVORNA PORUKA: pauza

sandrich, svaka cast za tezinuuser posted image  
a minie, ti neces imati problema, znas koliko znaci fizicka spremnost, 12 god folklora, wow, no sikiriki :-))
babilon, mm je isto kao tvoj sta god je meni i njemu kao isto to, cak i muka, ma znala sam da folira.... cuj i on ima simptome .-)))  e jesi ti te grudnjake kupila na ciglanama i da li ima na siranu, moram ovih dana ici po neke tunike ili dzempere, nemam vise sta za obuci.... i jeli broj ono tipa 80C ili samo 'nako ofrlje??

Hej drag, ja sm njhi kupila na ciglanama, posto mi je blize, nisam isla na sirano, a vjerujem da je ista cijena?!?... brojevi su tipa 80C :D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 31559
29.9.2011 14:47:44   
Sonja
uh da samo znate kako mi je bilo..nedo bog nikad vise al sad makar znam da je sve ok
haniceuser posted image
Bebice nije nista spominjala posteljicu a nisam ni pitala nije mi na kraj pameti bilo..
moj dr. mi je prosli put rekla da je stanje bolje i da se malo digla posteljica hB

felix user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31560
29.9.2011 14:50:26   
Bebica11
haj da i ja nastavim s kukanjemuser posted image

ovo je moje dijete opet se umirilo danas, e stvarno nema smislauser posted image , i jela sam, pa zasladila i nista, malo kao protrne, osjecam se kao u 18-toj sedmici kad sam osjecala leptirice, e tako, nekad malo vise pri dnu stomaka i to je to, maloprije sam je gurala, i samo se pomakla, promijenila polozaj, i nastavila spavatiuser posted image pocinje me brinuti

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31561
29.9.2011 14:52:29   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sonja

uh da samo znate kako mi je bilo..nedo bog nikad vise al sad makar znam da je sve ok
haniceuser posted image
Bebice nije nista spominjala posteljicu a nisam ni pitala nije mi na kraj pameti bilo..
moj dr. mi je prosli put rekla da je stanje bolje i da se malo digla posteljica hB

felix user posted image user posted image

mislila sam na zrelost, posto je II, jesu li ovi dr to potvrdili ili, al nek je sve ok, beba napreduje i to je najbitnije

a kile cemo skinuti, haj ne brigaj, nek ti to do kraja ostane najveca briga aBduser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 31562
29.9.2011 14:52:29   
Gift

IZVORNA PORUKA: felix

grift , najprije i krece od ledja pa onda u stomak udara bol ako nije jaaka i ako se moze deverati nebrigaj user posted image sretno.

nekad poput menstrualne boli a nekad bas zaziga, popila sam apaurin, odo probat malo zaspati...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31563
29.9.2011 14:54:14   
Bebica11

nekad poput menstrualne boli a nekad bas zaziga, popila sam apaurin, odo probat malo zaspati...

hajde odmaraj i ne sekiraj

sjecas li se kad si mi govorila da ti je dogurati do 34 sedmice, a sad si i pregurala hvala Bogu,

javi ako bude novostiuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31564
29.9.2011 14:55:14   
pauza
sonja, veeeliki user posted image ti saljem da stres prodje cim prije, mogu misliti kako si se nasekiralauser posted image .... hvala Bogu dragom da je sve u redu, ovi dr pojedini isto kao da ne znaju sta nam od zivota urade tim svojim glupim izjavama... uh....

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 31565
29.9.2011 14:55:30   
Anoniman

nije to nista user posted image nebirni  odmori se opusti ako bude jaci bolova javi se dok. sretno

(odgovor članu Gift)
  Neposredna veza do poruke: 31566
29.9.2011 14:56:35   
babilon
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: gerberka

hej ženice, meni je vrijeme da perem prozore i store, ali ja jednostavno ne mogu zbog stome da se protezem..da li neka angazuje neku ženicu da joj pomogne i koliko to košta? pusa

nemoj se protezati niposto, a sto se tice ženice ja sam iz Sarajeva tako da nisam neka pomoć, meni teta dodje, CIJELI stan uradi a sat joj je 5 KM, njoj novac treba a meni je ona nezamjenljiva. teta je divna i tako mi je draga

ja dok dodjem s posal sve se sija, otprilike mi radi nekih 8 sati (s tim da u to radno vrijeme jos popegla nekih 3 masine mm kosulja.....)

eh da je i meni takvu zenicu naci, najvise me strah povjerenja... ima jedna teta iz vogosce isto tako 5KM joj je sat.. meni bi najvise tebalo ono jednom sedmicno haman i najvise radi peglanja cesce... jooj ubise me kosulje od mm... pih buh baaah
Nadam se da ti jmalo bolje kako si kuci dosla, Sensia?

Gift nemoj nikad da ti bude neugodno ili neprijatno da nazoves doktora i da ga pitas za svoje dobro i bebino! to uvijek imaj na pameti ! A iskreno, ako ne mozes da trpis nema ti druge nego da zovnes i pitas ga sta da radis... Mene otkako sam u 9. usla redovno ldeja bolje i ona me malaxalost obuzme kao da terbam dobiti, ali sve je podnosljivo.. sve je tupa neka bol...

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31567
29.9.2011 14:56:58   
Sonja
nisu nista zrelost ni spominjaleuser posted image a nisam se ja ni sjetila..
ma ko ce znat vidis da je ona dr. sto je radila uzv nikakva..mozda je i to pogrijesila
a za kile si upravu i ne sikiram se puno heheh al nek mi to bas bude najveca brigauser posted image

Gift pokusaj malo odmoriti leci pa ako bolovi nastave javi se svom doktoru

ajd reko makar se pisonja okrenuo opet na glavu..al reko izgleda kako sam se ja nasikirala pa se mozda i on uzvrtio bio unutrauser posted image

pauza upravu si..vece probleme bebi stvorimo stresom i sikiracijom nego sto beba npr. ima problema nekih...

i na GAK samnom bile jos 3 cure sve tako slicni probl. kao zastoj ovo ono i sve su hB dobro i nije im bebama nistauser posted image
a sve smo strijepile i skoro se onesvjestile od brige

< Poruku je uredio Sonja -- 29.9.2011 15:00:49 >

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31568
29.9.2011 15:01:23   
Đenifer
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: gerberka

hej ženice, meni je vrijeme da perem prozore i store, ali ja jednostavno ne mogu zbog stome da se protezem..da li neka angazuje neku ženicu da joj pomogne i koliko to košta? pusa

nemoj se protezati niposto, a sto se tice ženice ja sam iz Sarajeva tako da nisam neka pomoć, meni teta dodje, CIJELI stan uradi a sat joj je 5 KM, njoj novac treba a meni je ona nezamjenljiva. teta je divna i tako mi je draga

ja dok dodjem s posal sve se sija, otprilike mi radi nekih 8 sati (s tim da u to radno vrijeme jos popegla nekih 3 masine mm kosulja.....)

Mogu li i ja dobiti broj od tete za čišćenje ako nije problem..... i meni se je približio termin , pa ćemi trebati generalka.Hvala unaprijeduser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31569
29.9.2011 15:01:33   
Vodolija83
Gift,samo odmaraj malo vise.A eto i user posted image na vidiku,tijelo se lagano priprema  user posted image

Sonja,drago mi je da je sve ok sa user posted image hvala Bogu i da si sad mirna.

Bebice,ne brini,tako njima baleti da se malo smire,ja sam jednom 3 dana slabije cula bebaca ,bas u tom nekom tvom periodu,al izgleda da je malo vise spavao i odmarao misic mamin user posted image Ne brini !

Zenice moje,to oko ciscenja kuce,malo mm,malo ja,a ovo pranje prozora i nesto slicno mi pomognu mama i seka srecom.Nalete one tako svakih 15-ak dana,pa te velike poslove zavrse.Ma ovu kucu nikad nacistiti,ja prekjuce svu prasinu prebrisala,a sad gledam,haos zivi...ccc...

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31570
29.9.2011 15:07:52   
Bebica11
Vodolija hvala na odgovoru, ona inace nije hiperaktivna, jos sad kad se umiri nekako je cudno ali ruznouser posted image jer dok se giba ja sam mirna i znam da je sve ok, al eto i mene da potrefi mirna bebica, mozda ce mi kasnije drago biti, valjda je sve ok aBduser posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31571
29.9.2011 15:10:31   
Vodolija83
Ma sigurno je sve ok,zato kad ti kasnije pocne ludovati,pitaces se jel ok sto previse user posted image Hihihihiiii... user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31572
29.9.2011 15:15:42   
Sandrich

Vodolija hvala na odgovoru, ona inace nije hiperaktivna, jos sad kad se umiri nekako je cudno ali ruznouser posted image jer dok se giba ja sam mirna i znam da je sve ok, al eto i mene da potrefi mirna bebica, mozda ce mi kasnije drago biti, valjda je sve ok aBduser posted image

i kod mene je mirna bebica od pocetka...evo 20ta sedmica a jos je nisam osjetila da udara...samo treperenje,baloncice i tako to..al dr kaze da je sve uredu sa bebicom i da je normalno da jos ne lupa...nadam se da ce uskoro user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31573
29.9.2011 15:20:02   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sandrich

i kod mene je mirna bebica od pocetka...evo 20ta sedmica a jos je nisam osjetila da udara...samo treperenje,baloncice i tako to..al dr kaze da je sve uredu sa bebicom i da je normalno da jos ne lupa...nadam se da ce uskoro user posted image

i ja sam kasno osjetila prvi udarac, mozda 21-22 sedmica ono da znam da me beba lupa, tako da je to ok, lupa ona al ne osjetis

ja nekad kontam da nije i zbog mojih kila, jer ja nekad ne osjetim nesto a kad otkrijem stomak vidim kako se mijenja oblik stomaka ono laganouser posted image

sad dok sam kucala osjetim nesto me potkocilo pod rebrom i ja ono izmasiram, i pritisnem kad vidim provrti se malo, valjda mi je nogu zabila goreuser posted image , i samo se opet namjesti i spava, eh cudne bebeuser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 31574
29.9.2011 15:24:34   
Sandrich
hehe mozda ti po danu spava malo vise bebice, neka je user posted image
ma ja sam isto bila se uspanicila zasto ne osjetim,onda sam skontala necu se opterecavat,nek zene prije osjete neke kasnije,ja sam u drugoj grupi i sta mogu user posted image prije 5 dana sam bila na uz i vidila da je beba ok tako da sam se razrahatila user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1261 1262 [1263] 1264 1265   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1261 1262 [1263] 1264 1265   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *