|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1258 1259 [1260] 1261 1262   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
29.9.2011 10:58:12   
Vodolija83
Bebice,kako ide sa grijanjem ? Jeste li zadovoljni ?
Babilonko,kod tebe bas usitnilo sa pripremama.Hajd postavi sliku komodice i znam ja da ti imas jos stvarcica pepih.Kad ti to pocnes vaditi iz naftalina...ima da parimo oci  user posted image
Meni mama nekidan kupila pelene na Ciglanama i 20 KM je bilo pak.od 10 kom.Uzela mi 2 pak. Kaze mi,bile su i neke od 15,al njoj se ucinile tanje.Ja ih oprala i ispeglala,super suuuuuuu user posted image
Mala75,setnja uvijek pomogne da se razbistrimo user posted image
Pahuljice,samo da vam mahnemo ja i drug user posted image Koja li ce prije ?
Sweet Baby super za kontrolu.Hvala Bogu pa je sve uredu,a bebi bi trebala dobiti jos dosta na kilazi ako stigne na vrijeme i nikad te mjerice nisu kako treba.Nemoj da te to zabrinjava user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31476
29.9.2011 10:59:15   
Gift
Mala i mene ineresuje ovo za grudnjake, cula sam da ima Lisca, al i da su tu poskupi, pa cu vidjeti u Alma ras..mozda ima i na pijaci..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 31477
29.9.2011 11:00:08   
Mrgica
Jutric drage moje user posted image nadam se da ste mi dobro raspolozene jutros...
Star cestitam na rodjenju sina,neka ti je ziv i zdrav 100god...
Ja ok jutros, cekam muza da mi javi nalaze od moje baje, trebala sam davno po njih al sva sam se nekakva razlijenila, a i dr mi rekla da prije 12 sedmice ne smijem koristiti vaginalete pa da ce mi tek tada dati nesto, samo pila Lactogyn 15 dana...
Pusa za sve user posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31478
29.9.2011 11:01:56   
Arina
evo i nas....bembeliceeeuser posted image

vidim situacija dosta dobra ....kako zna zaguzvati...sve se nesto pripremate....to je tako slatkooouser posted image

Gerbice....bravo za dobar pregled...ma to je curka isto i ja mislim...kazu dok se sakriva zensko...i nama na pretroslom pregledu tako bilo...pa na proslom ...curica ...user posted image .....ko zensko bona stidnouser posted image .....nek je ono samo zivo i zdravo hvala Bogu dragom sta god bilo.....

Ja cu biti sad malo padobranac...ali bi bila zahvalna kad bi mi neko pojasnio oko tih tetra pelena .....ili ja ne kontam da je to to ili je nesto novo.....na inet. pod tetra pelena se svasta prikazuje.........zasto ih inace koristite....da ne budemo neznalice....hi hi hi.....i kako s uzorkom...i od kakvog je platna....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31479
29.9.2011 11:02:32   
Vodolija83
Ma Gerbo,pramenovi su ti dio mene.Ne znam kako da ih se odreknem kad ih gooodinama imam,ali odlucila sam se za promjenu definitivno,pa vidjecemo...I ja cu to 20-ak dana prije termina aBd,jer ce mi 10-15 dana prije skidati serklaz,pa da me bebi ne preduhitri i odem na porod ovako s izrastkom.
A sa promjenom kilaze kompletan image je svakako nestao davno,jos i pramenovi i pa paaa...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31480
29.9.2011 11:02:59   
sweet BaBy
Mala 75 nisam iz Tz, ali vjerujem da ih ima na svakoj pijaci, kostaju oko 5KM i vjeruj mi da su super. Fino na otkuhavanje i padobranke spremneuser posted image
Vodolija83 hvala ti. Ma i ja to kontam, ali znas da uvijek ima onaj mali crvicuser posted image Vazno je da je bebica ziva i zdrava aBd.

Joj ne znam kako vi, ove user posted image XXXL user posted image ali ja nekako ne mogu da skontam da cu aBd za 2 sedmice + - dobiti i svoju drugu princezicu. Sve pospremamm po stanu, a kontam ne moram zuriti ima jos vremena user posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31481
29.9.2011 11:03:11   
Arina
uh opet zaboravih....usli smo u 24. sedmicu...hvala Bogu....jeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 31482
29.9.2011 11:03:27   
Mrgica
I da vas pitam s obzirom da sam u 10 sedmici, da li bih se smela ofarbati ili uraditi pramenove???
Gerbo ti si kriva juce se sretila odmah i meni prahnulo...user posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 31483
29.9.2011 11:07:04   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Gift

Mala i mene ineresuje ovo za grudnjake, cula sam da ima Lisca, al i da su tu poskupi, pa cu vidjeti u Alma ras..mozda ima i na pijaci..

alma ras ima sigurno, ja ih sinoc gledala..ovdje kod nas

Arina, hvala ti na lijepim rijecima, samo neka je zivo i zdravo..pratimo vas, malo smo mlađi od vas user posted image

vodolijo koliko si draga u plusu kg? user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31484
29.9.2011 11:08:20   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: Mrgica

I da vas pitam s obzirom da sam u 10 sedmici, da li bih se smela ofarbati ili uraditi pramenove???

Mrgice,misljenje o pramenovima i farbanju kose u trudnoci varira od dr.do dr.
Meni je moj rekao da nakon 12.sedmice smijem,al ja sam jos malo pricekala,pa izvukla ih u nekoj 18.sedmici.

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 31485
29.9.2011 11:08:31   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Mrgica

user posted image user posted image user posted image

nemoj još malo..strpi se dok ne prođe prvo tromjesecje mila..tako sam i ja..jos uzmi da sam sa izrastkom hodala i saznam da sam trudna...i onda cekaj da prođe vrijeme, ali ništa nije teško za user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 31486
29.9.2011 11:09:16   
Vodolija83
+14 Gerbo,i sve mi otislo u pupu i u noge.Inace imam jaku gradju nogu,a sad butine buuuuu ...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31487
29.9.2011 11:11:38   
gerberka
ma super si vodolijo stvarnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ekstra dobitak user posted image  
ja 21 + 1, a u plusu 7,5 kg..i meni u stomu i u lice otišlo, dr kaze da je super..pa sad..mozda se cini puno, ali sam ja imala ogroman apetit koji mi se sad stabilizovaop..tebi je superiska kilazauser posted image

Neposredna veza do poruke: 31488
29.9.2011 11:21:10   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: gerberka

ma super si vodolijo stvarnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ekstra dobitak user posted image  
ja 21 + 1, a u plusu 7,5 kg..i meni u stomu i u lice otišlo, dr kaze da je super..pa sad..mozda se cini puno, ali sam ja imala ogroman apetit koji mi se sad stabilizovaop..tebi je superiska kilazauser posted image

E bas ti hvala draga user posted image
Ja sam bila +2,5 kg do 20. sedmice i onda sam naglo zbog mirovanja od 20. do 25.sedmice dobila 7 kg i to me unistilo.Kasnije se sve nekako fino rasporedjivalo,al sam evo u zadnje 3 sedmice dobila oko 2,5 - 3 kg,slatko me unisti,a trazi mi organizam,nevjerovatno.Pa kako i nece kad mi je SUK 3,03

I tebi ce se vjerovatno stabilizovati kilaza,naidje izgleda taj period kad naglo buknemo user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31489
29.9.2011 11:23:03   
Sandrich
cao zenice user posted image
Gerbo super za pregled, bas mi je drago da je sve super user posted image user posted image user posted image user posted image a i ja sam ti misljenja da je curica pa vidit cemo user posted image mozda buduca snaha kad mi sin bude na utakmice dolazio mozda se upoznaju user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31490
29.9.2011 11:28:28   
pahuljica_25
Vodolijo ja samo odbrojavam do ulaska u 9-ti,uhhh i onda više neću neka dođe bebi kad hoće,i da ja aBd opet mognem vani u šetnju,kupovinu...jeeedva čekamuser posted image

Ja sam kilažu fin sredila,tako da sam za 3 sedmice strogog ležanja dobila samo pola kg što je nevjerovatno i sad sam se

opustila i mislim da do sledeće kontrole koja je za 7 dana imat ću još 1-1,5kg u plusu. Strašno mi je krivo što izgubim tu svoju

samokontrolu i tek kad vidim vagu zaustavim se....Sad sam +12kg.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31491
29.9.2011 11:29:33   
mala75
eh ja vam odlazim pa se javim poslijepodne sa friškim informacijama

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 31492
29.9.2011 11:33:01   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sandrich

cao zenice user posted image
Gerbo super za pregled, bas mi je drago da je sve super user posted image user posted image user posted image user posted image a i ja sam ti misljenja da je curica pa vidit cemo user posted image mozda buduca snaha kad mi sin bude na utakmice dolazio mozda se upoznaju user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  rekla sam ja tebi imovinku kartu na sto, ti si rekla da se kucite još, al eto ako bude curica vidim prijatelj mi fino zarađuje vani, pa bi prija mogla da uštedi...user posted image user posted image user posted image  ej a taman sam blizu stadiona, pa se nađemo user posted image

vodolijo ja sam pva četiri mjeseca dobila 6 kg jer sam prije trudnoce pocela sa prenatalom i prestala pušiti, a sad zadnji mjesec dobila 1,5 kg..fino mi se smirila glad user posted image  nadam se da ce ostati ovaj tempo dobivanja na kilazi. zatrudnila sam sa 61, sad imam 68,5..i stvarno se osjecam isto osim sto imam stomu svog user posted image user posted image user posted image
al meni se žene npr pije mlijeko, i kad mi tako dođe popijem litru..kao da mi godi neki sastojak dok ga pijem..kontam mozda mi neceg fali organizmu pa zato user posted image  

i da, dr mi je rekao da je bezalkoholna bavaria dozvoljena user posted image user posted image user posted image  hranjiva, ne moze se napiti od nje, korisna je..i bolja od kupovnih sokova..1:0 za gerbu, smijem popiti jer mi se pije piva u user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 31493
29.9.2011 11:35:39   
Medi_87
Gerberice ma nismo juti, majo smo tuzni skontacemo nesto aBd sad mi je M bolestan pa ne micemo nigdje a i mene uhvatilo, vojimo se mlogo i mazimo, valjda makar uspijes doci na odbranu magistarskoguser posted image user posted image user posted image aBd jutros citam svoju porodjajnu pricu i placem k budala a M gleda u mene i nista mu nije jasnouser posted image user posted image user posted image
sweetBaby nemoj da te brine tezina nikad to oni ne mgu tacno pogoditi meni su rekli za M da je prekrupan haman svaki put na uzv a on se rodio s 3500
usput iz iskustva da kazem pelene tetra s pijace su dobre u dogledno vrijeme i uzmite sto vise jer ce vam pogotovo u pocetku trebati, one su najbolje i za susenje bebe nakon pranja, kupanja i tome slicno jer dobro upijaju a svi oni peskiri lafo baby brzo postanu pregrubi za bebinu kozu, neko je pizto za grudnjake ja vjrujem d aima na svakoj pijaci u bilo kojem gradu, a i ja sam uziamla 2 velicine i oba su mi valja ovaj manji u trudnoci a kasnije nakon poroda veci jer kad mlijeko nadoblje i (.) nadodjuuser posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31494
29.9.2011 11:40:28   
pauza
user posted image  ja sam preskocila taj dio kad se pricalo o grudnjacima za dojenje, gdje se u Sa ima kupiti ikoliko kostaju? Ima li neko info...

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 31495
29.9.2011 11:44:57   
gerberka
Medi skontat cemo nesto.
što prije mi ozdravite user posted image user posted image user posted image  ovo su neke viroze, nalete i odu, a izmore covjeka

cuvajte se, ljubim vas oboje user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 31496
29.9.2011 11:48:03   
minie
Drage moje dobar dan i od mene

Ja sam danas bas super, fino sam spavala, samo jednom nocas ustajala u wc (ne znam sta mi je bilo, ali kad bi se nastavilo bilo bi super user posted image ). Danas perem ostatak bebacevih stvari i peglam ono sto je jucer oprano i osuseno user posted image , da me ko vidi dok peglam, rekao bi da sam luda, ne prestajem pricati sama sa sobom, odnosno sa onim majenim, sjatkim stvarima user posted image

Veliki pozdrav za sve user posted image i uzivajte u ovom danasnjem lijepom danu

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 31497
29.9.2011 11:52:56   
Vodolija83
E pa Gerbo,tebi se onda apetit povecao zbog prestanka pusenja.Ja sam do trudnoce pusila Boss slims,al po 3-4 dnevno,nekad cak i nijednu,to samo onako kad izadjem na kafu ili poslije rucka mi nesto nadodje.Uglavnom od februara sam prestala,cak i kad nisam znala da sam trudna,al sam pretpostavila,jer su mi smetale i one i kafa.
Ma super pa ti se vec reducirao apetit,trebalo je da se organizam navikne na 2 nagle promjene,prestanak pusenja i user posted image u pupi.

Sto se tice kilaze,ja sam inace sklona variranju.Kad sam hodala sa mm ( relativno kratko ) imala sam 57,udala se sa 63,za 4 mjeseca otisla na 71,jedva nekako spala koja kila i zatrudnim sa 68,tako da sad imam 82.Al eto..ko sisa kilice,eto nama user posted image ubrzo aBd user posted image user posted image user posted image

A Pauza,ja sam srecom dobila 1 grudnjak za dojenje.Seka mi kupila kad je bila u Njemackoj u C&A i predobri su,gore su 16 eura.
Kod nas su ovjde po radnjama preskupi,tako da cu ja kupiti jos 2 na pijaci i potkosulju za dojenje u Alma Ras ( 22 KM),a i sveki ce mi donijeti jos 1 iz Austrije,isto iz C&A. Valjda je dosta user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31498
29.9.2011 11:54:01   
Medi_87
Pauza u Sarajevu iams na pijacama po 5km i nisu nimalo losi, ima si BBI u onoj radnji u suterenu tu su skuplji ne znam koliko su cijene, imas u Alma Rasu i imas u CHiccu

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 31499
29.9.2011 11:59:58   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Vodolija83

IZVORNA PORUKA: gerberka

E bas ti hvala draga user posted image
Ja sam bila +2,5 kg do 20. sedmice i onda sam naglo zbog mirovanja od 20. do 25.sedmice dobila 7 kg i to me unistilo.Kasnije se sve nekako fino rasporedjivalo,al sam evo u zadnje 3 sedmice dobila oko 2,5 - 3 kg,slatko me unisti,a trazi mi organizam,nevjerovatno.Pa kako i nece kad mi je SUK 3,03

I tebi ce se vjerovatno stabilizovati kilaza,naidje izgleda taj period kad naglo buknemo user posted image

Vodolija nas isto kao da je ista majka rodilauser posted image i ja kad sam lezala PET MJESECI udebljala se 10kg, i to sam dobra, da vidim kako bi neko da je smio samo do wc-a, a isto TRESKAVICU imam kad ne jedem slatko, HIPOGLIKEMIJU i dr mi NAREDILA da jedem slatko, jednostavno takav organizam, lahko je ne debljati kad ne jedes slatko, al meni se mantalo, drhtala i sl i plus nalazi to potvrdili, a isto kao i ti dobivam u guzu i butine i malo stomakuser posted image

zeno, meni haos ova dva dana, dok vas iscitam neko zove,neko dodje i ja nista da napisem

Jucer su dosli, sestorica majstorauser posted image i zamijenili, super su bili ovi ljudi, nisu zaprljali, sve su namjestili, cak nas je opet direktor epismonta zeznuo, rekao da ce on donijeti cijevi(da kupimo od njih) i onda rekao majstorima da cemo mi to, fkt je lik izgubljen,al muz je to sredio s majstorima,ugl sve je super, danas dosli, ozracili, zadovoljna sam kako su uradiliuser posted image

a mi smo jucer kad su otisli cio dnevni ispretumbali, ja brisala prasinu, sredjivala, muz tumbao, crkli smo uvecer, ja noge nisam osjetila, al zato je sve super sada,sredjeno, i drugacije,i spremno za bebicu ako Bog dauser posted image

Neposredna veza do poruke: 31500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1258 1259 [1260] 1261 1262   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1258 1259 [1260] 1261 1262   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *