Bebica11
|
IZVORNA PORUKA: Vodolija83 IZVORNA PORUKA: gerberka ma super si vodolijo stvarno ekstra dobitak ja 21 + 1, a u plusu 7,5 kg..i meni u stomu i u lice otišlo, dr kaze da je super..pa sad..mozda se cini puno, ali sam ja imala ogroman apetit koji mi se sad stabilizovaop..tebi je superiska kilaza E bas ti hvala draga Ja sam bila +2,5 kg do 20. sedmice i onda sam naglo zbog mirovanja od 20. do 25.sedmice dobila 7 kg i to me unistilo.Kasnije se sve nekako fino rasporedjivalo,al sam evo u zadnje 3 sedmice dobila oko 2,5 - 3 kg,slatko me unisti,a trazi mi organizam,nevjerovatno.Pa kako i nece kad mi je SUK 3,03 I tebi ce se vjerovatno stabilizovati kilaza,naidje izgleda taj period kad naglo buknemo Vodolija nas isto kao da je ista majka rodila i ja kad sam lezala PET MJESECI udebljala se 10kg, i to sam dobra, da vidim kako bi neko da je smio samo do wc-a, a isto TRESKAVICU imam kad ne jedem slatko, HIPOGLIKEMIJU i dr mi NAREDILA da jedem slatko, jednostavno takav organizam, lahko je ne debljati kad ne jedes slatko, al meni se mantalo, drhtala i sl i plus nalazi to potvrdili, a isto kao i ti dobivam u guzu i butine i malo stomak zeno, meni haos ova dva dana, dok vas iscitam neko zove,neko dodje i ja nista da napisem Jucer su dosli, sestorica majstora i zamijenili, super su bili ovi ljudi, nisu zaprljali, sve su namjestili, cak nas je opet direktor epismonta zeznuo, rekao da ce on donijeti cijevi(da kupimo od njih) i onda rekao majstorima da cemo mi to, fkt je lik izgubljen,al muz je to sredio s majstorima,ugl sve je super, danas dosli, ozracili, zadovoljna sam kako su uradili a mi smo jucer kad su otisli cio dnevni ispretumbali, ja brisala prasinu, sredjivala, muz tumbao, crkli smo uvecer, ja noge nisam osjetila, al zato je sve super sada,sredjeno, i drugacije,i spremno za bebicu ako Bog da
|