Vodolija83
|
Jutro i od mene ! Jutros sam odlucila da se natjeram makar da lezim nakon ranog budjenja,pa ako zaspem,zaspem.I evo uspjelo je,iako sam se probudila sa glavoboljom kao i juce,bar znam da sam odspavala. Soraya,ja imam dugo iskustvo sa Gynipralom.Uzimam ga vec duze od 3 mjeseca u razlicitim dozama.Trenutno 3x1/2,a uzimala sam ga najvise 4x1. Pij kako ti je dr.rekla,Apaurin pola sata prije jutarnjeg i vecernjeg Gyniprala.Tako i ja pijem.Nekad sam se osjecala ok,nekad se tresla kao luda,cak i kad govorim imala sam osjecaj da mi se vilica trese,nekad osjecaj tjeskobe u grudima...al ne uvijek.Meni se to najcesce desavalo kod jutarnjeg ili poslijepodnevnog uzimanja.A puls prati obavezno,ne smije preci 130,meni je isao do 122,pa sam jednom smanjila sama sebi dozu. Drzi se Sensia ! A ako stanujes blizu posla,idi kuci malo da dodjes sebi.Eto jos sutra aBd i libero siiiii Semice,mahanje za tebe i tvoju cujicu ! Senka,pricaj mi o nespavanju,zadnjih dana sam kao vampir,al ja znam da je meni od ove lumboischialgije,pa me svaki mic probudi.Uhhh,da nije toga,kako bih ja spavala... Gerbo,superiska za Nek je sve ok hvala Bogu ! I nek si se pocastila frizuricom i nokticima,to nama zenama uvijek popravi raspolozenje Ja cu za 15-ak dana ici mijenjati image Ne mogu se zamisliti bez pramenova i cak kod druge frizerk nakon duuugo godina,al eto odluka je pala,pa cemo vidjeti... Emma.L,hvala Bogu pa osip prolazi...Nedaj se ! Minie,ja sam htjela robicu poceti prati tek za 10-ak dana,da bi ostala svjeza io mirisna,medjutim iskoristavam ovo malo sunca da se sve sto prije osusi,a i peglanje ne ide bas...Jedva,jos kako me ovo boli veci mi napor stvara na krstima,pa sve po par stvarcica pa sjednem...Al laganini... Anice,ja sam kupila taj Persil koji spominjes,nadam se da nisam pogrijesila Imamo i mi pelene dzenirane iz C&A Da li su nam iste? Kod mene dodje 6 kom.u pakovanju.3 jednog dezena i 3 drugog.Divne suuuuuu Jao,ja sam ovaj post otkucala prije pola sata,al tel.me omeo,pa tek sad saljem.