Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kod mene je indesit 2 u 1...ovog vikenda otišla je na zaslužan odmor... imama gorenje koju sam ostavila u garaži je volim sušiti veš na zraku toplom pa to radim u toplim dnima... ja sa indesit nemam probelma...fakat...svi se žale gužva..al ja sam imala žalbu smao na brzo smanjanje veša...pokupi se što jest jest ja perem punu a onda isključim pa odvadim i sušim pola i ponovo ubacim drugu polovinu smao na sušenje pa mi ne gužva puno. ja sam zadovoljna i nemam pare neke doduše možda je to i napravljeno kako treba u našoj kući nisma ulazila u pojedinsoti kod majstora...al svakako mi je bolje nego sušenje po radijatorima i skakanje da vidim na kojoj strani kuće je komšija naložio smeće ili uglaj koje vrste pa mi veš ko suho meso zimi bio
hena ze...ja bih na tvom mjestu podala mašinu koju imama, kupila 2 u 1 i onda bih rješila problem odvoda istim crijevom... mislim da je i to bolje nego ova starno patnja sa vešom
ta ti je pametna doublemum..to crijevo od sušilice je fi 100 tj..prečnika 10 cm...da li bi moglo manje..ne vjerujem..jer bi valjda u tvornici napravili tako..da može to tako..nikakav problem ne bi bio..staviti jednu na drugu i napraviti t nastavak pa prikopčati na ovo crijevo... hvala drage moje...ništa ostaje mi samo da skočim kroz prozor (kroz ove šipke)
Ja imam 2 u 1 masinu i susilicu i nisam bas zadovoljna,masina per 5 kg vesa a susi 2 kg (potrebno je oko sat vremena),i nekako mi se ne isplati da ukljucujem 3x 2 sata,plus ako perem 2-3 masine onda bi trebala raditi 24 sata dnevno. Ja ukljucim samo posteljinu i peskire da se osuse u susilici,ostalo susim u sobi,i imam problem sa vlagom,posebno zimi.
Ej henna nešto ovako, samo što bi vjerovatno bilo plastično, i gotovo sam sigurna da sam to i viđala(raspitaj se kod vodoinstalatera-možda to i oni naprave) kao na ovoj slici , ovo u sredini-jedan otvor u odvod, a u ova dva crijeva od mašina! KLIK
žene drage, mile i slatke..treba mi pomoć ovako stoje stvari: stančić od 35 m2 u priozemlju, nemam balkona niti štrik da sušim veš...stalak za sušenje nemam gdje jer i onako mučim muku sa vlagom...u kupatilu imam prostroa za sušilicu..bilo da je stavim na mašinu ili posebno , može da stane...samo nemam gdje odvod za paru da gurnem.. ako kupim kondenzacijsku...čula sam i pročitala da opet para izlazi djelimično vani i da bi skupljala vlagu..mene interesuje koliko pare izlazi na ono crijevo...mogla bih da probijem zid i izzvedem crijevo u ussjednu prostoriju ( wc od tete čistačice gdje ona drži kante i ja imam ključ), ventilaciju nemam...da li je to velika količina pare i može li to tako? šta da radim..juče sam nosila veš kod mame da se suši...onako super prizor..ja u papučama..idem i vučem u plastičnom škafu veš... hvala unaprijed.. by the way imam jako povoljnu ponudu za indesit sušilicu sa crijevom..
Moja mama ima tu sa crijevom i fakat puno ide pare iz toga crijeva i mislim da to ne dolazi u obzir u prostoriju malu preusmjerit,neke kombinacije sa crijevom za moj ukus prekomplikovano. Ja imam kondenzacijsku Indesit i extra stvar, voda se skuplja u malom spremniku (voda u tom spremniku je destilovana, pa je super za peglu), vlaga ne izlazi djelomično, ne znam gdje si to pročitala, samo ona nekako grije dosta, možda se zbog toga nekome vlaga pojavila . Meni je smješetna u mini špajzu, samo vrata otvorim i grijem čitav stan MM juče govori, jao što nam je ovo dobra investicija Vrijeme sušenja cca 1 sat, i meni ne gužva, al što neko reče zna pokupiti stvari
Moja nije kondenzacijska nego ta s crijevom i baš puno pare izlazi. Nama je stajala na ustakljenom balkonu i crijevo smo izbacili van i opet se sve znalo zapariti pored otvorenog prozora. A danas nam treba doći majstor i napraviti rupu u kuhinjskom zidu da izbacimo crijevo na balkon jer ćemo je sada staviti pod radnu površinu u kuhinji. Opet očekujem da će malo zapariti pri sušenju, ali je ogroman prostor pa se valjda neće tako osjetiti.
Kod mene je kondenzacijska...voda se skuplja u posudu....mislim da ako ti je u stanu problem sa vlagom da bi ti je ona jos dodatno stvarala...jeste da grije prostoriju gdje je smjestena ali ima malo i pare....ako ti kupatilo nema prozora onda ti pogotovo kondenzacijska ne bi odgovarala. A imas li u kupatilu ventilaciju Mozda da je prikopcas na ventilaciju ako imas
Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze
Kod mene je mašina na mašini. Međutim, kako smo mi greškom kupili mašinu za sušenje veša većih dimenzija od veš mašine, morali smo napraviti tzv. stalak/stolić preko veš mašine i tek onda smo na taj stalak postavili sušilicu...mada, koliko ja znam, ne bi trebalo biti problema da je jedna direktno na drugoj. Moji prijatelji imaju tako postavljene mašine i do sada se nisu žalili...
double mum...kupila sam ja sušilicu tek prije mjesec dana.. i to 2u1..mašinu koja je bila stara nepunih godinu dana sam dala svekrvi..a ja kupila INDESIT 2u1.. ne da sam zadovoljna...nego pre prezadovoljna...dok mi ne dodje račun za struju..vidjećemo..ova nema kondenzacijski lonac nego paru ispušta kroz crijevo za odvod..uopšte nema isparavanja..nego samo kao kad veš otkuhava..samo malo se jače ugrije..pa je sad koristimo i za zagrijavanje prostorija.. malo mi je trebalo vremena da ukontam kako fercera..pa sam za bajram stavila košulju MM koja garant ima nekih umjetnih vlakana...toliko se izgužvala da nema šanse da se ikad više popegla..par stvari sam obojila..jer nisam odvojila šareni svijetli i tamni..al sad fercera.bijeli veš ne moram uopšte peglati..peškiri mekani i mirisni....baš zadovoljna
double mum...kupila sam ja sušilicu tek prije mjesec dana.. i to 2u1..mašinu koja je bila stara nepunih godinu dana sam dala svekrvi..a ja kupila INDESIT 2u1.. ne da sam zadovoljna...nego pre prezadovoljna...dok mi ne dodje račun za struju..vidjećemo..ova nema kondenzacijski lonac nego paru ispušta kroz crijevo za odvod..uopšte nema isparavanja..nego samo kao kad veš otkuhava..samo malo se jače ugrije..pa je sad koristimo i za zagrijavanje prostorija.. malo mi je trebalo vremena da ukontam kako fercera..pa sam za bajram stavila košulju MM koja garant ima nekih umjetnih vlakana...toliko se izgužvala da nema šanse da se ikad više popegla..par stvari sam obojila..jer nisam odvojila šareni svijetli i tamni..al sad fercera.bijeli veš ne moram uopšte peglati..peškiri mekani i mirisni....baš zadovoljna
e pa kako ti ne guzva, meni sve bude kao sazvakano
Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
e pa kako ti ne guzva, meni sve bude kao sazvakano
Identicno! Ja stavila jednom 2 para farmerica- pozlilo mi! Kao da si uzeo komad papira i zguzvao ga maximalno koliko mozes. Drugi put neke majice, suprugovu majicu i moju tuniku unistilo, nisu vise za nosanje. Moja tunika kao da je pobojila, ostale one cize kao na kornjacinom oklopu. Tako da je sad rijetko koristim, i to uglavnom za one prekrivace za trosjed
pa imaš onu opciju ..barem ja..nacrtan ormar..pa ofinger...ja ne stavim previše veša.. ..malo ostavim lufta..na 80 stepeni i na ormar..ekstra sve bude...
Ovako i ja isto, stavim na sušenje šarenog veša i ostavim je polu praznu. Dok je još vruč veš izvadim i složim, ako slučajno ostane u mašini da se hladi izgužva se, nekad od viška vlage se opet smoči
Moja ne gužva osim ako sušim previše veša ili ostavim veš 5-6 sati nakon sušenja. Oboji veš ako zaboravim podesiti temperaturu a sušim sareni veš. Imam Beko sušilicu kapacitt 7kg
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.