Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
I kod mene je Indesit 2 u 1 i ne znam sta da kazem. Proucavam je vec trecu godinu. Guzva mi nenormalno, jos uvijek nisam "utrefila". Evo neki dan sam stavila posteljinu i farmerke- poslije toga sam plakala! Morala opet ispirati. Stavila na susenje 100 (tek sam taj dan otkrila da imaju i "minutna" susenja. Ovi drugi programi suse po 3 sata sto mi je bas previse.
I kod mene isto uzasno guzva obicno sam ukljucivala automatski mislim da je malo bolje ako ima manje vesa pa sad eksperimentisem stavim prvo pranje pa pred susenje malo odvadim
muby, je li pritisneš puzu, pa odvadis, dok je još na centifugi, dok nije počelo sušenje? Interesuje me da li pAuza radi i kad počne sušenje?
nisam probala sa pauzom vise ne ukljucujem automatski pranje + susenje vec prvo pranje (tada mogu smanjiti i broj obrtaja) pa kad to zavrsi odvadim malo pa ukljucim susenje
mislim da iako pritisnes pauzu ne mozes otvarati masinu jer je ona zakljucana sve dok skroz ne zavrsi
a evo mog izvjestaja ranije nisam do kraja punila masinu (6+5) i isla sam na opciju automatskog susenja treba dva - tri sata za susenje i uzasno je guzvala
zadnjih par puta nisam isla na utomatsko pranje+susenje vec napunim punu masinu za pranje kad zavrsi odvadim pola i ukljucim susenje na sat vremena po potrebi produzim jos 40 min (zavisi od debljine vesa) i onda stavljam drugu turu
ves uopste ne bude poguzvan neke stvari ne moram ni peglati
evo i ja u potrazi za mašinom mislila sam kombinovanu nema prostora u kupatilu za samo sušilicu u potkrovlju sam pa gdje ova mašina tu je kosina ne može na nju a i ova moja stara stalno nešto na popravci majstor me izludio uzeo nam 100 maraka za popravak da bi juče (prvi put poslije popravke)upalila i radila normalno al odjednom poludila majstor kaže motor poludila sam ali on nam prodaje mešinu polovnu i sušilicu nešto muti oko cjena ja hoću kombinovanu a on meni kaže da one ne valjaju ne bi ih prodavali da ne valjaju da li je neko uzimao polovnu mašinu i kakvo je ikustvo mislim i na sušilicu
Ja koliko sam citala i informisala se uvijek kazu bolje je odvojeno nego 2u1, ali ima i onih koji su zadovoljni sa 2u1.Evo bas kako je Esma navela, pere 5 susi 2,5, i haman pa sve su takve, uvijek suse manje pa ti onda valja odvaditi, pa na 2puta, navodno se brze kvare i sl. Pogledaj na netu imas jako puno o tim 2u 1 pa se informisi o modelima, uporedi cijene i sl i donesi najbolju odluku. Sretno!
zbog onih koji nemaju dovoljno prostora ova kombinovana je pun pogodak, a kad imate dovoljno prostora odvojeno je sigurno bolje, a što se tiče kvara, mojoj je hvala Bogu 5-ta godina i ko' bubica je
ma ja nemam prostora kupatilo je malo sve je na knap možda da nije kosine mogla bi jedna na drugu ovako nemam izbora a jedva čekam samo da se riješim ovih mreža po kući veš mi visi preko vrata u hodniku preko ograde ma gora od hemiske čistione ja i muž 2 curice koje idu u školu i beba veša kao u priči odlučili smo kupit novu kombinovanu ne usuđujemo se polovnu ovako ima na otplatu 3 godine garancije cjene od 800km pa nadalje ove što je mm gledao kupila sam polovni zamrzivač ladičar pa popadale ladice poslije 3 mjeseca nedavno i vrata sve mi poledilo haos ovako malo stiskavac sa novčanikom i dobro
Ja sad izvadila sareni ves iz susilice....jedna maica je duplo manja ...a i ostalo je pomalo skupljeno...ali to se da razvuci ....ali meni se ves bas skuplja
Probaj da ne stavljas na najjaču temperaturu, ja šareni ne sušim skroz već ostane vlažno malo-onda samo na radijator pola sata i suho. Mislim da to završno sušenje upropasti garderobu. Bijelo, posteljinu i peškire sušim na jačoj temperaturi i bude u redu, dakle ovo važi samo za šareno
Nemam opciju smanjivanja temperature imam nekakve programe...ovo je bilo na vremenskom programu koji traje 90 min...s tim da sam ono nesto osjetljivije izvadila na kon 60 min.....imam i program za osjetljivo ali tu bas slabo osusi trenerke i dzempere...ima i nekakv za sintetiku i mix...probacu i to...a bijelo susim na programu za pamuk s tim d aposteljinu izvadim na pola susenja upravo zbog toga da se ne bi skupila
žene drage, mile i slatke..treba mi pomoć ovako stoje stvari: stančić od 35 m2 u priozemlju, nemam balkona niti štrik da sušim veš...stalak za sušenje nemam gdje jer i onako mučim muku sa vlagom...u kupatilu imam prostroa za sušilicu..bilo da je stavim na mašinu ili posebno , može da stane...samo nemam gdje odvod za paru da gurnem.. ako kupim kondenzacijsku...čula sam i pročitala da opet para izlazi djelimično vani i da bi skupljala vlagu..mene interesuje koliko pare izlazi na ono crijevo...mogla bih da probijem zid i izzvedem crijevo u ussjednu prostoriju ( wc od tete čistačice gdje ona drži kante i ja imam ključ), ventilaciju nemam...da li je to velika količina pare i može li to tako? šta da radim..juče sam nosila veš kod mame da se suši...onako super prizor..ja u papučama..idem i vučem u plastičnom škafu veš... hvala unaprijed.. by the way imam jako povoljnu ponudu za indesit sušilicu sa crijevom..
henna ne znam šta da ti kažem, jeste zeznuto ali ja imam mašinu 2 u 1 ako razumiješ tako da ti ne mogu puno pomoći... kod mene i pere i suši jedna mašina nešto paru pretjerano nisam ni primjetila eh sad da napraviš tu rupu za crijevo to bi možda nekog stručnjaka trebala pitati... a valjda ti se javi neko od ženica koje imaju iskustva s tim...
henna ne znam šta da ti kažem, jeste zeznuto ali ja imam mašinu 2 u 1 ako razumiješ tako da ti ne mogu puno pomoći... kod mene i pere i suši jedna mašina nešto paru pretjerano nisam ni primjetila eh sad da napraviš tu rupu za crijevo to bi možda nekog stručnjaka trebala pitati... a valjda ti se javi neko od ženica koje imaju iskustva s tim...
emi ti si mi dosla ko narucena,bas sam razmisljala o kupovini susilice i perilice u jednom,jer nemam dovoljno prostora za oboje.kakvo je iskustvo i jesi li zadovoljna? mi imamo problema sa vlagom jer zimi susim ves unutra i mislim da mi je susilica jedini spas.Ovo kad otopli ja se preporodim ,jer skoro svaki dan moram prati stvari od malenog
A šta misliš da napraviš šttrik ispod prozora sa onim klizačima, dupli, ako nije prozor prema ulici gdje je prometno - mislim ako ne bi bilo ružno, a da se može sušiti.... Ovako nešto KLIK
< Poruku je uredio doublemum -- 11.4.2011 12:36:56 >
gvendolina, ja koga god znam nije zadovoljan sa tim 2 u 1. A ako imas prostor za masinu za ves,imas i za susilicu (ona se moze staviti na masinu-to pise i u uputstvu).
jako mi je nisko..a ispod mog prozora ljudi prolaze tj.ulaze u zgradu...ja prostrem gaćice a ljudima se na facu zalijepe..tako bi bilo...da dignem skroz gore..onda ništa ne bih vidjela kroz prozor, i onako je bunker... nisam pametna nikako... do sad sam sušila kod radnog kolege..koji stanuje iznad mene..pa mi dao kod njega na galeriji stavim stalak i sušim..ma ja nikad nisam ni donosila taj stalak...i tako jedan dan meni njegov otac kaže..pa ti samo pereš taj vešš..šta toliko pereš...to ti voliš? e meni je to bio znak da sam pretjerala i da im očigledno smeta...jer realno kad pogledaš ko god im dolazi mora pored mog veša da prodje... ( gaćice i sl. nisam ni nosila jer me bilo stid)... znači ide puno pare...znači ništa od sušilice...upucaću se onda
Henna baš si me rastužila stvarno mi je žao zbog tog veša! A ima li se gdje nabaviti nešto kao t-utikač za utičnicu, samo da je za odvod, tako da u nj ubaciš 2 crijeva-od mašine za veš i od sušilice? Kontaš me?
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.