|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
27.9.2011 13:10:01   
Amani12
Pozdravcic i od nas... user posted image
Bolesni da nam brzo ozdrave user posted image
Nas muce zubici i prehlada i dalje,ali se ne damo...
Lady duso user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 501
27.9.2011 13:17:08   
Anoniman
amani jel imalo bolje kod tebe , sto se prehlade tice . Ljubi druga da sto prije zub probije desnu da ga ne more
user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 502
27.9.2011 13:22:33   
bebacha
grrrrr u Alena hemoglobin 96 a prije mjesec i po bio 107
sedimentacija 15/34user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 503
27.9.2011 13:34:50   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: bebacha

grrrrr u Alena hemoglobin 96 a prije mjesec i po bio 107
sedimentacija 15/34user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

šta da ti kažem kad sve znaš...

ja više i nevjerujem nalazima majkemiuser posted image

meni se narod smije kad mi vidid jecu i još kažem anemičneuser posted image
žena me jedna tačno ismija nedavnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 504
27.9.2011 14:12:16   
InLove
Pozz zene!!

Lady za tebe posebnoo user posted image user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 505
27.9.2011 14:52:21   
vila_7
jesi nam se to opet pridruzila...ma znala sam ja da ti nemozes bRez nas! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 506
27.9.2011 14:53:33   
vila_7
Hanady pa jel to opet metla radila!? 

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 507
27.9.2011 14:55:31   
Malenaoduvijek
dobar dan.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 508
27.9.2011 14:55:53   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: helena_7

na privatni zahtjev forumašice...nadam se da razmijeteuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 509
27.9.2011 14:58:44   
vila_7
naravno! user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 510
27.9.2011 15:00:20   
Anoniman
helena vidim dosla  tiuser posted image jesi dobro drugi put vise srece da ne dodje ja navijam user posted image
user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 511
27.9.2011 15:22:50   
teacher75
upala plucauser posted image user posted image user posted image tek maloprije dosli kuci, proveli citav dan u DZ. nalaz krvi pokazao jaku upalu, crp cak 101!!!leukociti 19.0, hematokrit 29.80, MPV 5.1, tako da je osim jake upale prisutna i anemijauser posted image user posted image grlo cisto, tako da je dr odmah iskljucila upalu grla, sa slusalicama nije nista cula ali nas je poslala na snimanje pluca i pokazalo upalu na oba plucna krilauser posted image sto je najgore, poslala nas plumologu u omera maslica jer je plumolog u novom gradu radio tek popodne da provjeri dijagnozu i on rekao da ne vidi nistauser posted image user posted image user posted image doktorica i njena kolegica nisu mogle vjerovati jer se na snimku pravo vidi, pa su poslije pitale jos kolegu plumologa iz novog grada i on potvrdio upalu pluca. e svasta! ukljucili joj injekcije nekoliko dana pa ce poslije pancef antibiotik. ne mogu da vjerujem kako je hinjski dobila upalu jer uopce nije puno kasljala, niti se ista culo sa slusalicamauser posted image ja sam napola luda, sve me ovo izmorilo i psihicki i fizicki, maloprije joj dala paracetmaol, temperatura bila 38.4. sva sam fujuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 512
27.9.2011 15:24:31   
teacher75

IZVORNA PORUKA: helena_7

na kojoj temi?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 513
27.9.2011 15:27:35   
Anoniman
Teacher bas mi je zaouser posted image ... Ljubi nam drugaricu i zelimo da sto prije prodje.

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 514
27.9.2011 15:27:44   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75

upala plucauser posted image user posted image user posted image tek maloprije dosli kuci, proveli citav dan u DZ. nalaz krvi pokazao jaku upalu, crp cak 101!!!leukociti 19.0, hematokrit 29.80, MPV 5.1, tako da je osim jake upale prisutna i anemijauser posted image user posted image grlo cisto, tako da je dr odmah iskljucila upalu grla, sa slusalicama nije nista cula ali nas je poslala na snimanje pluca i pokazalo upalu na oba plucna krilauser posted image sto je najgore, poslala nas plumologu u omera maslica jer je plumolog u novom gradu radio tek popodne da provjeri dijagnozu i on rekao da ne vidi nistauser posted image user posted image user posted image doktorica i njena kolegica nisu mogle vjerovati jer se na snimku pravo vidi, pa su poslije pitale jos kolegu plumologa iz novog grada i on potvrdio upalu pluca. e svasta! ukljucili joj injekcije nekoliko dana pa ce poslije pancef antibiotik. ne mogu da vjerujem kako je hinjski dobila upalu jer uopce nije puno kasljala, niti se ista culo sa slusalicamauser posted image ja sam napola luda, sve me ovo izmorilo i psihicki i fizicki, maloprije joj dala paracetmaol, temperatura bila 38.4. sva sam fujuser posted image

ebemu misa bas mi je zaooo user posted image user posted image user posted image user posted image ako BOG da da nam l. sto prije ozdravi a ti se ne sikiraj ako ikako moze user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 515
27.9.2011 15:29:11   
veeseelaa

tiki žao mi je al bar znate sad šta je u pitanju, biće Lanica brzo bolje čim je terapija uključena, budite jake obje, ljubim vas

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 516
27.9.2011 15:29:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mirkica

ebemu misa bas mi je zaooo user posted image user posted image user posted image user posted image ako BOG da da nam l. sto prije ozdravi a ti se ne sikiraj ako ikako moze user posted image user posted image user posted image user posted image

zao mi je techerko, a djete ne mora kasljati da bi imalo upalu pluca .
user posted image user posted image Da sto prije ozdravi .

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 517
27.9.2011 15:33:22   
Lady26
Teacher bas mi je zao....
Nadam se da ce brzo ozdraviti... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 518
27.9.2011 15:44:12   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lady26

Radoznalost je ubila macku.... user posted image

dajte malo da procitam sta smijesno i lijecim zivce, poludjela sam danas
odi na sex temu malouser posted image user posted image ili viceve user posted image user posted image
il na djecije izvale user posted image gdje ces bolje raspolozenje user posted image

Neposredna veza do poruke: 519
27.9.2011 15:44:47   
teacher75
IZVORNA PORUKA: felix

odi na sex temu malouser posted image user posted image ili viceve user posted image user posted image
il na djecije izvale user posted image gdje ces bolje raspolozenje user posted image

to sam sve iscitala, znam napametuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 27.9.2011 15:45:06 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 520
27.9.2011 15:44:56   
tekja
dan...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiki bas mi je zao Lanice...joj...zelim da terapija bude efikasna i da beba brzo ozdravi...probaj da se ne sekiras punouser posted image  
Amani i vas dugo drziuser posted image user posted image
Mi smo bili u tri razlicita TCuser posted image ...poslije isli na pizzu, pa dok dodjosmo kuci, u gradu guzva nenormalnauser posted image ...V. sad spava, a ja odoh rucak nabrzinu spremiti...pisemo se lateruser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 521
27.9.2011 15:46:00   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

to sam sve iscitala, znam napametuser posted image user posted image user posted image
hebigac onda neznamuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 522
27.9.2011 15:48:14   
tekja
joj i ja vazda sve propustimuser posted image user posted image user posted image ...al' nema veze, mene to nista ne zanima, ne mogu da stignem prositati ove 'smislene' postove, da jos moram i one nidje vezeuser posted image user posted image user posted image

A sto se ovo rr isprao???????????user posted image user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 523
27.9.2011 15:49:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

joj i ja vazda sve propustimuser posted image user posted image user posted image ...al' nema veze, mene to nista ne zanima, ne mogu da stignem prositati ove 'smislene' postove, da jos moram i one nidje vezeuser posted image user posted image user posted image

A sto se ovo rr isprao???????????user posted image user posted image user posted image user posted image
tekja nemoze se mahalat i hodat istovremeno i lova trositiuser posted image user posted image user posted image e datije bilo sve znat reci joj ladyuser posted image user posted image
vjerovatno se ispro od silniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 524
27.9.2011 15:54:17   
megi
Teacher zao mi je Lane evo jedan za vasuser posted image
kao sto su ti rekli ne mora puno kasljati da bi imala upalu pluca, ja sam imala zimus i bas me je iscrpila
polsije toga sma pila imunoglukan sirup koji forumasice hvale pa se posvajetuj sa pedijatricom poslije za malo jacanje imuniteta,
znas i sam sta joj sve treba vitamina, zeljeza, malo jace hrane, imas temu o upali pluca pa vidi tamo
nadam se da ce cura ubrzo biti bolje

mi juce nismo povracali nadam se da ce i danas tako ostati,
definitivno joj moram kupiti vrecu za spavanje otkriva se i po cijelu noc spava otkrivena
ostalima puno pozzz
posebno djecici
i Lady user posted image
moramo se vdijeti da ti dam cipelice

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Da li biste radije upisale dijete u jaslice ili angažovale tetu čuvalicu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *