|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
27.9.2011 9:04:17   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tajra

Vidi li neka kroz prozor radi li gradski prijevoz?

user posted image user posted image user posted image
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/110927001

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 451
27.9.2011 9:04:19   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: bebacha

Kod nas ako je hitno ides u Tuzlu(nekih 45 minuta voznje)onda se gore peglas,hodas od bolnice do bolnice,guzva i et tako.
na otpusnici pise da se nakon 3 sedmice po otpustu rade snimak pluca i nalazi a mi smo tad samo radili nalaze.ev jutros opet nalaze.a nepise sta da se ponese na kontrolu al valjda logicno da treba ponijet snimakuser posted image user posted image

a za pekmez ide pp

a niste nikako snimali pluca jeli, e ne znam duso moja jeste truba zraciti ga ali ti si sama rekla da su njemu jedino snimkom ustanovili upalu prosli put...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 452
27.9.2011 9:05:01   
R&T@
Bebacha, a sto recept na pp?

Pa kako cu ja postati dobra zenicauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 453
27.9.2011 9:05:10   
leona81
IZVORNA PORUKA: teacher75

emi, upravo tako, nista je ne zanima, pricala joj da cemo u park, ne mogu je hranom primamiti jer nece nista da jede, cak ni cokoladu. pa onda govorila da cu joj skinuti kesu i oboci pelene cim piski ali nista ne paliuser posted image

logicno je kad ima visoku temp da joj se nista ne jede, a pogotovo cokolada. nemoj da se sekiras bezveze, ako uhvatis super, ako ne uhvatis izvadite krv, vidjet ce zena crp pa ce znat sta dalje, urin mozes i naknadno uvijek odnijeti. nama su cak rekli taj dan da do navecer mozemo predati urin ako joj uhvatimo.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 454
27.9.2011 9:06:48   
Malenaoduvijek

ja vidim samo taksiste u titovoj, a ako tramvaj ne radi onda nista ne radiuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 455
27.9.2011 9:07:13   
emi7908
mm je tu, hb, on ce nas voziti, jos se sad potrefio ovaj strajk sa grasom, kazu da je ludnica u gradu

Draga Tiki "ludnica" nije adekvatna rječ... ovo je i gore od toga user posted image .. hoću malo da te oraspoložim.. Ne dajte se, žao mi je što je sve tako ali baš kad je djete i sa turicom onda je još teže...
Vidim još dječice bolesno, pa šta je ovo više? Duše male.... I moj malac počeo da kašlje nadam se samo da nije ništa opasnouser posted image  a nisam sigurna više šta da mu dam da to prestane a da zaobiđemo doktore?
Veliki  user posted image user posted image  za dječicu...

Neposredna veza do poruke: 456
27.9.2011 9:08:17   
Malenaoduvijek

Bebacha, a sto recept na pp?

Pa kako cu ja postati dobra zenicauser posted image

proslijedicemo tebi isto user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 457
27.9.2011 9:10:08   
tekja
jutro...

mi tek ustali...
tiki, uh teska noc iza vasuser posted image ...nadam se da ce nalazi biti bolji nego sto se nadas i da ce se cura popiskitiuser posted image

MM danas slobodan, pa necu u parkic, moramo u kupovinu i svasta nesto jos obaviti - ovo za maluuser posted image

ostalima veliki pozdravuser posted image ...odoh gladni suuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 458
27.9.2011 9:10:45   
R&T@
IZVORNA PORUKA: emi7908

mm je tu, hb, on ce nas voziti, jos se sad potrefio ovaj strajk sa grasom, kazu da je ludnica u gradu

Draga Tiki "ludnica" nije adekvatna rječ... ovo je i gore od toga user posted image .. hoću malo da te oraspoložim.. Ne dajte se, žao mi je što je sve tako ali baš kad je djete i sa turicom onda je još teže...
Vidim još dječice bolesno, pa šta je ovo više? Duše male.... I moj malac počeo da kašlje nadam se samo da nije ništa opasnouser posted image  a nisam sigurna više šta da mu dam da to prestane a da zaobiđemo doktore?
Veliki  user posted image user posted image  za dječicu...

-vitaminske bombe (mix sezonskog voca)
-Hanady domaci sirup od lovora ili caj od luka...
-kapi kamilice ili sljeza u nos

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 459
27.9.2011 9:11:18   
leona81
IZVORNA PORUKA: MALA1994

ja vidim samo taksiste u titovoj, a ako tramvaj ne radi onda nista ne radiuser posted image

ne radi GRAS planiraju 5 dana da strajkaju. blago nama. mm nije mogao dobiti taxi 30 min, na kraju je izasao na ulicu i jos 15 min ganjao taxi. jer stand katedrala nece da vozi relacije koje su manje od ilidze ili dobrinje...fuj

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 460
27.9.2011 9:13:07   
bebacha
Tajra sad cu ti poslal ppuser posted image
Mala jest meni zao sto ga moram zracit al mi glupo pojavit se na kontroli bez snimka i ako me vrati kuci,opet mi valja cekat termin i ici ponovo u Tuzlu.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 461
27.9.2011 9:16:08   
teacher75
zaspala prije 10ak minuta, e zao mi je buditiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 462
27.9.2011 9:29:07   
Lady26
Uh Teacher....user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 463
27.9.2011 9:33:05   
teacher75
probudila se, malo vise raspolozen,a temperautra spaala al ne moze da piski, nateze se, cak je i vjetrove pustila jer sam joj rekla da cemo u park kad piski i nistauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 464
27.9.2011 9:36:47   
bebacha
nemoj da te to brine puno jer curica nepije tecnost a ima temp.vjerovatno nema sta piskit

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 465
27.9.2011 9:37:33   
emi7908
vitaminske bombe (mix sezonskog voca)
-Hanady domaci sirup od lovora ili caj od luka...
-kapi kamilice ili sljeza u nos

Hvala Tajrić user posted image  moraću ponovo da pogledam ovaj sirup što Hanady pravi. Kako tvoje princeze? A ni tebe nisam vidjela uuuhhhhh duuugooo user posted image

Neposredna veza do poruke: 466
27.9.2011 9:38:40   
emi7908
probudila se, malo vise raspolozen,a temperautra spaala al ne moze da piski, nateze se, cak je i vjetrove pustila jer sam joj rekla da cemo u park kad piski i nista

Sačekaj malo pa probaj ponovo, dobro je što joj je turica spala...

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 467
27.9.2011 9:38:50   
Lady26
Jutro i od mene...evo pijem kafu...
U gradu haos ali neka je, i vrijeme je bilo da urade nesto konkretno...sramotan odnos prema radnicima!

< Poruku je uredio Hanady RR -- 27.9.2011 14:41:13 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 468
27.9.2011 9:40:26   
koka i po
jutro...
zao mi bolesne djecice...zelim brz oporavak .
mene nesto od jutros zeludac boli i nesto mi kulja po stomaku.
samo da ne pokupim kakav virus pa da ovu svoju celjad ne zarazim....
kuham karfiol....spremam kucu i za mene danas vazi ona....mi smo danas blago meni poprilicno "promaseni"

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 469
27.9.2011 9:48:44   
Apotekarka
Jutrica...Pozz s posla...Bit ce lijep dan,kad dođem kuci ko stvoren za pravljenje salata
Antonio je jutros twt fino odspavao do 9,jos malo ga zezi nosic ali dobro je,jucer nisam imala snage ni pisati kakav je bio,mislila sam da nije moje dijete ,bio je nemoguc,nadam se da ce danas bolji biti
Bolesnim bebicama brzo ozdravljenje,je li se mama 2009 javljala kako je Deniz

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 470
27.9.2011 9:52:52   
teacher75

IZVORNA PORUKA: emi7908

probudila se, malo vise raspolozen,a temperautra spaala al ne moze da piski, nateze se, cak je i vjetrove pustila jer sam joj rekla da cemo u park kad piski i nista

Sačekaj malo pa probaj ponovo, dobro je što joj je turica spala...

idemo sad bez urina, ne mogu vise cekatiuser posted image ona je zivnula, evo hoda po stanu i prica, pojela pola kifle

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 471
27.9.2011 10:07:41   
vila_7
teacher pa probaj joj sad tecnosti dati?

< Poruku je uredio Hanady RR -- 27.9.2011 14:41:39 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 472
27.9.2011 10:11:28   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

U gradu haos ali neka je, i vrijeme je bilo da urade nesto konkretno...sramotan odnos prema radnicima!

Pristrasna si... nemas pravo glasa...user posted image

Koko, nije cudo da ti je "ruzno" ako se karfiol kuhauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 27.9.2011 14:41:53 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 473
27.9.2011 10:29:55   
emi7908
Zaboravih reći lijepa nam ova jesenja idila na RR user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 474
27.9.2011 10:38:44   
Lady26
I ja brzo citam, ne sekiraj se user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Da li biste radije upisale dijete u jaslice ili angažovale tetu čuvalicu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *