pauza
|
jutric moje zenice!!!! bebix cestitam od srca!!! Mashallah, pa on je pravi djecak a ne bebara!!! Nadam se da nisi kupila onu AS 0-9, jer ti u nju on stati ne moze, hehe! Sala mala, ali ako sad ima 57cm, ona AS ima 60cm, ja mjerila, tako da zenice dobro razmisle prije daju pare:-)) svim cestitam nove sedmice i mjesece, primice se polako dan D:-)) novoj clanici, vel'ko M, sto bi rekla Fata u vicu, da ti ovih 9 mjeseci bude mirno i po knjigama:-)) samo uzivaj i opusti se:-)) ja za vikend malo isla u Kiseljak i iskreno, razocarenje, u Tradelliju nisam ostala ni 15 min, kreveci i kolica su ruzni, bar meni.... ostalo je toliko natrpano i nagurano, da je mene od samog pogleda na to srklet uhvatio i nisam nista ni gledala, ma pravo bez veze.... a u onom Tonka i Drago, ako sam ja u pravoj prodavnici bila (jer imaju dvije nekakve reklame) isto razocarenje ili sam pak ja ocekivala cudo.... uglavnom, od krupnijih stvari nema nista, a ima slatkih i jeftinih bodija i nekih odjelca... ja sam trazila ono bez sto je ne sjecam se sad ko kupio, jer mi je preslatko, a teta me tamo ubjedjuje nismo mi to imali, imamo samo plavo, roze i zeleno i pokaze mi u nekoj kutiji kompletici, ali nije to kao ono bez... a posebno one papice mi ostale tako upecatljive da bi ih sigurno prepoznala.... tako da ne ocekujte puno u Kiseljaku, srecom nije daleko pa nije strasno napraviti izlet do tamo, ali od nekog velikog shopinga nista.... eto, ispisah se ja posteno na sabahu, ne zamjerite :-))
|