|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1222 1223 [1224] 1225 1226   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.9.2011 19:48:22   
Sensia
Eto ga bebice hvala Bogu a iduca kontrola ce biti jos bolja

masala napredna bebicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

a za kilice svaka cast, sad se pocasti jednom purom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sala mala

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30576
21.9.2011 19:54:17   
Vodolija83
Eto Bebice,sve super masallah user posted image   Znaci definitivno je cujica user posted image user posted image
Bitno je da bebara fino napreduje,pa ako porod i urani,Boze moj...samo nek sve bude uredu aBd.

E sad zanemari taj polip i nemoj da se brines,da ti steti trudnoci sigurno bi ti dr.vec rekla.Ne znam da li postoji neka adekvatna terapija,ali znam da se hirurski uspjesno uklanja,nekad pod lokalnom,a nekad pod opstom anestezijom,ovisno o stanju.
Ali sada ko šiša polip,misli na pisuljicu...

Ja ocistila kupatilo,cijeli svoj dio ormara prelozila i krsta me razvaljuju.
Odspavala sam satak i sad se probudila,gladna kao vuk...idem nesto prezalogajiti. Uhhh,bice tesko veceras zaspati,al bacice mene apaurin i utrogestan...

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30577
21.9.2011 19:57:22   
drznica
user posted image Bebice...
Mene je taj utrogestan smarao 2 mjeseca...siznula sam nisam vise znala da li da guram ili pijem hahhahaah
Nego mene sad buni ovo sto svi spominju oko stepena zrelosti...kod mene je na zadnjoj kontroli NULA...jel to ok? Kad treba bit I ili II???

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30578
21.9.2011 20:49:32   
vila_7
Bebice.....super da je na kontroli sve super proslo, a za posteljicu ne brini-ako dr. nije nista rekla-vjerovatno je OK.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 30579
21.9.2011 21:58:27   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

user posted image Bebice...
Mene je taj utrogestan smarao 2 mjeseca...siznula sam nisam vise znala da li da guram ili pijem hahhahaah
Nego mene sad buni ovo sto svi spominju oko stepena zrelosti...kod mene je na zadnjoj kontroli NULA...jel to ok? Kad treba bit I ili II???

hvala vam zenice...ma kaze dr mozda polip spadne kod porodauser posted image nadat je se

i dok sam vam tipakala nisam ni vidjela, usla u wc krvave gaciceuser posted image , sigurno od polipa a i imam upale pa osjetljiva gospojauser posted image

drznice i treba biti nulti stepen, ovo u mene nije ok, kod tebe je super, zato meni beba izgleda da ce uraniti aBd, eto...user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 30580
21.9.2011 23:18:32   
Anica1
Bebice user posted image user posted image user posted image za kontrolu, sad se malo opusti i uzivaj user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30581
21.9.2011 23:21:03   
Cickolini
Drage moje .... vec vam je pisala JelenaT da sam napravila album sa djecijim stvarima za bebe do 7 mj. pa pogledajte ... mozda vam se svidi. Sve stvari su zaista ocuvane. Jendom ili nijednom nosene. Velicine pisu ispod svake slike. Cijene nema. Dajte koliko mozete jer sav novac ide za nasu malu Iman.

ALBUM POGLEDAJTE NA OVOM LINKU: http://album.ringeraja.ba/index.php?page=album&ID=2746

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30582
22.9.2011 7:29:25   
mea29
Jutro...user posted image user posted image user posted image user posted image

bebice user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za pregled...

sad i znamo sto nam sensia ne stavlja slike odjece...da mi sto cekamo djecake ne "puknemo" od muke gledajuci ove slatke stvarcice...user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 30583
22.9.2011 7:34:47   
babilon
oooj jesam li ovo prva :)))

hajte zenice, svjeze pecivo

user posted image

hajmo i zaliiti kaficom

user posted image

DANAS JE CETVRTAK, joj ljepote, sutra petak pa vikend, ihihihi! Slijedece sedmice nam aBd stize ladicar, joj nemate pojma kako se radujem, sutra idemo madrac napokon da kupim oza bebicu i za vikend sobicu laganini namjestam :D :D :D

Bebice bas mije drago da su nalazi, ok da je bebica zdravo, a to za polip, ne umaraj se time jer da je nsto opasno i problematicno rekao bi ti doktor zato izbaci misli o polipu iz glave, tako sam ja cijelu trudnocu, ako doktor kaze da je ok, prestanem razmisljati o tome odmah... ;) bice to sve ok!!

joj i ja sam 2mj se ubijala sa utrogestanom, uh brate i to prodje sve :D

Zenice, kako se osjecate? Je li iko ide od vas kod Murtezica na Jezero? je li radi, koja je smjena?

Usput, prijateljica prodaje komplet, CAM TRIO TRAVEL SYSTEM, doslovno minimalno koristeno za 700KM, bezh boje, ako koga zanima ima na pik-u.... Dodje, autosjedalica (0-13KG)sa postoljem, korpa (0-10kg), kolica (6mjeseci+) i torba za bebine stvari

Eh eto moje vi, odoh se spremati za posao! pusa!!

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 30584
22.9.2011 7:34:57   
Sensia
Stickeru mnogo hvala user posted image  odoh i ja na posao da pristavim, sto ti rano usta opet?

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 30585
22.9.2011 7:44:33   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

Stickeru mnogo hvala user posted image  odoh i ja na posao da pristavim, sto ti rano usta opet?

nije da nisam mogla jos malo spavati ali imam naviku da pijem kafu sa mm...posebno sada kad ja ne radim nesto mi ga zao da sam ustaje a ja da drinjcam...i on uvijek ustaje samnom kad je obrnuta situacija  user posted image

kad smo vec kod spavanja, moja beba je bas aktivna, stalno se gura, a nekako mi se poceo i cijeli stomak stezati...ne znam jel to beba talasa ili je neko stezanje materice ili slicno...user posted image user posted image user posted image meni se isto stomo spustio, prije mi je bio nekako vise do sifona sad vise nije tako blizu...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30586
22.9.2011 7:47:45   
mea29
IZVORNA PORUKA: babilon

oooj jesam li ovo prva :)))

e nisi user posted image user posted image user posted image   ali zato stavljas najljepse slike kafe i hrane user posted image user posted image ja sve imam osjecaj da mi radimo u istoj zgradi..mislim ti jos radis,a ja odmaram...

< Poruku je uredio mea29 -- 22.9.2011 7:48:21 >

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30587
22.9.2011 7:50:21   
babilon

IZVORNA PORUKA: mea29

nije da nisam mogla jos malo spavati ali imam naviku da pijem kafu sa mm...posebno sada kad ja ne radim nesto mi ga zao da sam ustaje a ja da drinjcam...i on uvijek ustaje samnom kad je obrnuta situacija user posted image
kad smo vec kod spavanja, moja beba je bas aktivna, stalno se gura, a nekako mi se poceo i cijeli stomak stezati...ne znam jel to beba talasa ili je neko stezanje materice ili slicno...user posted image user posted image user posted image meni se isto stomo spustio, prije mi je bio nekako vise do sifona sad vise nije tako blizu...

uh sve ko fol radi muza ustaje ranije, ona bona ustaje mene da preduhitri hahahahaha :D :D :D user posted image user posted image
Ne znam draga gdje ti radis? Sve je moguce :))) mali je svijet :))

Sensia radnice lijep dan ti zelim, da nam sto brze prodje : D :D

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 30588
22.9.2011 7:59:13   
mea29

uh sve ko fol radi muza ustaje ranije, ona bona ustaje mene da preduhitri hahahahaha :D :D :D user posted image user posted image

aha ja ustanem u 6, virim i lupkam nogom, jos mi samo fali da ove slike pocnem stavljati.... he he he ..

ja radim na Skenderiji u staklenoj zgradici uz Miljacku user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30589
22.9.2011 8:11:52   
pauza
'jutrooooo :-)
pa mi smo komisnice, mislim ne bas ono prve,a li vrlo vrlo blizu :-)
ja sam danas sretna, jer po mojoj racunici 6. mjesec nastupio user posted image user posted image user posted image
jedva cekam pregled da vidim svoju malu pisuljuuser posted image

ljubim vas puno i evo voda mi na usta od ovih kroasana hrskavih... njam njam :-))

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 30590
22.9.2011 8:19:12   
babilon

IZVORNA PORUKA: mea29

aha ja ustanem u 6, virim i lupkam nogom, jos mi samo fali da ove slike pocnem stavljati.... he he he ..

ja radim na Skenderiji u staklenoj zgradici uz Miljacku user posted image

aaaa ti u samom centru grada hihihi, e nisam ja tu, ja sam na m.dvoru :)))
al haman sve je to isto :))

pauza, cestitam na 6. user posted image user posted image user posted image bas mije drago, da ti s hajrom prodje i osttatak trudnoce ;)

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 30591
22.9.2011 8:20:15   
Sensia
kad smo vec kod spavanja, moja beba je bas aktivna, stalno se gura, a nekako mi se poceo i cijeli stomak stezati...ne znam jel to beba talasa ili je neko stezanje materice ili slicno... meni se isto stomo spustio, prije mi je bio nekako vise do sifona sad vise nije tako blizu...

Mea Isto i kod mene, identicno!!! Maternica mi se juce poslijepodne toliko stezala stooooomo ko kamen tvrrrrrd a beba gura li gura.....pomislila sam u jednom momentu evo ga majke mi kud cu sad user posted image user posted image user posted image user posted image
kupicu onaj kais za sumo hrvace jos malo dok radim da mi je lakse hodati od ovog stome sto se spustio user posted image user posted image user posted image user posted image

Babilnoko user posted image user posted image user posted image user posted image  za sobicu odma slikaj cim sklopis, nema nista ali ............

Uh spuca ja sendvic dok si reko sendvic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 30592
22.9.2011 8:41:23   
mea29

kupicu onaj kais za sumo hrvace jos malo dok radim da mi je lakse hodati od ovog stome sto se spustio user posted image user posted image user posted image user posted image

e i meni treba taj kais...ja kad ustajem iz kreveta i kad hocu da legnem obavezno pridrzim stomak ispod jer mi se cini da visi, a tu me i boli ono kao da bole jajnici...ma kao da prepoznajemo neke simptome ulaska u 9-ti i priblizavanja termina user posted image user posted image user posted image user posted image ....ja sam jucer bila kao nasukani kit hodala sam po gradu i kasnije standardno po kuci i kad sam konacno sjela, bilo mi je tako mrsko ustati, pa sam sjedila na podu, sređivala cvijece i guzeljala po cilimu od jedne do druge saksije kao morž  :)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30593
22.9.2011 8:43:56   
mea29

ja sam na m.dvoru :))) al haman sve je to isto :))

aha...ti si dole...dobro si, sve je to isto...user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30594
22.9.2011 9:38:11   
babilon

kad smo vec kod spavanja, moja beba je bas aktivna, stalno se gura, a nekako mi se poceo i cijeli stomak stezati...ne znam jel to beba talasa ili je neko stezanje materice ili slicno... meni se isto stomo spustio, prije mi je bio nekako vise do sifona sad vise nije tako blizu...

Mea Isto i kod mene, identicno!!! Maternica mi se juce poslijepodne toliko stezala stooooomo ko kamen tvrrrrrd a beba gura li gura.....pomislila sam u jednom momentu evo ga majke mi kud cu sad user posted image user posted image user posted image user posted image

Babilnoko user posted image user posted image user posted image user posted image  za sobicu odma slikaj cim sklopis, nema nista ali ............

Uh spuca ja sendvic dok si reko sendvic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jao jao i kod mene ista situacija, s tim sto sam ja stvarno u 9. pa mi cudno da je dijete ovoliko aktivno, isto ko da priredjuje derneke u stomaku kao pripreme za izlazak iz zacarane rupice :))))))))))

CAK me navecer usred noci zna probuditi kad mi fino onako non salantno zabije lakat negdje u stranu ;)))

hB nek se mrdaju dusa rahatnija odmah!

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30595
22.9.2011 9:54:32   
Sensia
Znaci isti nas simptomi pucaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e ovaj mi kais treba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30596
22.9.2011 9:57:59   
mala75
IZVORNA PORUKA: Bebica11

ALI zato je bebi napredna izmedju 1200-1400gr tj dobila PREKO POLA KG ZA MJESEC hvala Bogu, a mama je dobila samo kilu za 4 sedmice user posted image iako je jela non stop slatkise, svaki dan minimum 100gr slatkisa, al nije vecerala kasno I KRETALA SE i eto hvala Bogu nisam se udebljala a vjerujte mi da sam imala "feels like" osjecaj da sam dobila 5kg al nisam imala vage da potvrdim, al valjda sam sama sebi teska kako odmice trudnocauser posted image

ovo si od mene prepisalauser posted image user posted image user posted image , meni isto ovako.
a što se polipa tiče ja znam dvije koje su imale i baš kao što ti je dr rekao jednoj je otišao tokom porođaja a ova druga je prije sedmicu odstranila (bilo ih je više) pod anestezijom i nije ti to ništa strašno.
blago tebi za ukidanje utrogestana ja i dalje 3x2, i neznam kako ću bez njega i kad mi kaže da nemoram višeuser posted image user posted image user posted image . i u apoteci kad uđem odmah mi nose, više i ne pitaju šta treba. al sve za bebaća. kroz kolko ti je zakazana slijedeća kontrola, meni tek za mjesec.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30597
22.9.2011 9:59:07   
Bebica11
Zdravo zenice

Anice, Babilon hvalauser posted image sve je super dok je bebica dobro aBd...mene samo brine da joj ne ide manje hrane al za sad to nije problem HVALA BOGU

Anice, koji je tebi stepen posteljice??? A sjecam se da je Skvo pisala da je u 30-toj sedmici imala stepen II na III pa je hairli iznijela tako da nema tu nekog pravila.
A i ovaj polip, mozda je i od guranja svega i svacega doleuser posted image nadam se da ce nestati kako ne guram utric i kako se vag.flora stabilizuje.
I vi ste gurale utric 2 mjeseca A JA 6 MJESECI ravno, od kako sam saznala da samuser posted image pa zamislite mog rahatlukauser posted image

Pahuljica se ne javlja???? Nadam se da je sve oki doki

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30598
22.9.2011 10:07:31   
Gift
zdrvo drage moje...sta ima, kako na vas utice ovo vrijeme? meni godi pravo..
Bebice user posted image user posted image user posted image za kontrolu, masala bebica napreduje, a za posteljicu se ne sikiraj, bice to sve u redu i na vrijeme...
Sensia kaputic, cipeliceuser posted image user posted image user posted image user posted image ma preslatko....a ja sam vec jednu posteljinicu oprala na 30 i nije joj nista bilo, doduse i na etiketi je pisalo da se pere na 30 stepeni...sad mi zao sto ja ne opra sve stvari prije sad ova zima, kad ce se osusit al et...
Ciciban nam je znaci pred porodom pa nek joj je sa srecom..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30599
22.9.2011 10:10:16   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Gift

zdrvo drage moje...sta ima, kako na vas utice ovo vrijeme? meni godi pravo..
Bebice user posted image user posted image user posted image za kontrolu, masala bebica napreduje, a za posteljicu se ne sikiraj, bice to sve u redu i na vrijeme...
Sensia kaputic, cipeliceuser posted image user posted image user posted image user posted image ma preslatko....a ja sam vec jednu posteljinicu oprala na 30 i nije joj nista bilo, doduse i na etiketi je pisalo da se pere na 30 stepeni...sad mi zao sto ja ne opra sve stvari prije sad ova zima, kad ce se osusit al et...
Ciciban nam je znaci pred porodom pa nek joj je sa srecom..

ma ja samo kontam za posteljinu zbog spuzve u ogradici, i ja sam mislila oprati na 30 do 40 stepeni i popeglati fino, samo da mi se ogradica ne deformise........user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 30600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1222 1223 [1224] 1225 1226   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1222 1223 [1224] 1225 1226   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *