|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1297 1298 [1299] 1300 1301   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.9.2011 14:46:03   
salmy
IZVORNA PORUKA: mama2009

evo mene

megi cestitam i da sve prodje kako treba

ja sam dosla iz bolnice, ona je vesela i igra se, ispod ociju je plavo joj bas je iscrpilo sve, kaslje jos uvijek...sad se pojavilo to krmeljanje jace na oba oka, cak joj je desno oko crveno i kao malo nateceno.....uzeli su joj bris guse i nosa ponovo.....sutra opet DKS da urade pa ponovo RTG snimak pluca.....moja mama se pravi da je jaka iskreno strah me da nju ne obori kasnije...

hvala vam na podrsci mnogo mi znaci, idem opet gore oko 15 cujemo se

Joj mama sta pises'otkud bolnica?? svasta,dusa mala bas mi je zao sto je spopalo.Ljubni nam je sto putauser posted image user posted image user posted image
Bice bolje....ako Bog da
ps:Ja se zadeverala oko BB ne citam ovu temuuser posted image user posted image bas sam grozna
Kako nam je Anel?
Ostalim saljemo punouser posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 32451
21.9.2011 14:46:18   
Ella_H
Poz drage.
Pisala sam vam par puta dodje A i iskljuci komp.
Sta sam svasta dozivjela hauser posted image .
Sad sam ga lijepo podmitila s nekakvim sarenim
bonbonicama da se urahatimuser posted image .
S jelom je kako kad uglavnom zeljezo mu je super,
pa se necu sekirati imam ja jos jedno djete.
Veliki brat mi je smrsao nekako kako je krenuo u skoluuser posted image ,
sad ce njemu majka doci pa ce ga sopati aBd.
Pusica svima bolesnima brzo ozdravljenje, trudnicama
sve najbolje.
I Lady mahsuz da se tebi pohvalim smrsala sam 4 kg
et tako da znas da nemrsas jedino tiuser posted image user posted image .
Kontala sam Dukana nesto neznam ni ja dok ide ovako nek ide.
Tajra ima li te zive?
Tekja dok je coj'k kod kuce uzivaj.
A je primio MMR nije imao nikakve simptome.
Koko drago mi je da je sve u redu.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32452
21.9.2011 14:47:33   
Lady26
Ella user posted image user posted image user posted image
Svaka cast user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 32453
21.9.2011 14:56:23   
vila_7
mama2009 dusa draga znaci ona to psihicki dobro podnosi?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32454
21.9.2011 15:07:14   
megi
mama poljubac za deniz

Lady imamo jedne divne ljubicanstvene cipelice 23 broj kupili ali mojoj curici narasla noga preko noci i ne mogu joooj, duboke primo, nemam slike ali ako si zainteresovana to je poklon od nas inace ce stajati i kupiti prasinu user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 32455
21.9.2011 15:08:08   
Amani12
Mama 2009 ljubi nam drugaricu user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 32456
21.9.2011 15:14:11   
teacher75

IZVORNA PORUKA: megi

pozdrav svima
dobrodosilica novim mamama i bebama
kod nas frka trka, pa se ne stizemo ni javiti
uglavnom kao i Mya cekam kad cemo prespavati noc, nocas i dobro bilo samo 2 budjenja, hrana nam je bez veze nesto mislim da joj nece koja petica jer je juce izjavila da je bole zubi user posted image
uglavnom hB dobro smo
svim bolesnim bebarama zelimo da sto prije ozdrave, felix, mamauser posted image  za malu raju

i da porucimo ticerki da nece biti sama na razgovorimo o ocekivanju bebe i nama stize novi clan user posted image user posted image

cestitaaaaaaaaaaaam!!!!! divno, tako mi je drago!!! kako podnosis trudnocu, koja si sedmica? nadam se da ti je lakse nego sto je meni bilouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 32457
21.9.2011 15:18:44   
megi
Tiki hvala,

sad za sad je dobro osim sto sam u prvoj trudnoci bila super bez ikakve muke ili ista slicno a sad mi je muka po cijeli dan, jeste da na povracam al me ubi mucnina
a tek sto mi se spavaaaaaaaa
sedmica 8, tako da mi duplo bjezis user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 32458
21.9.2011 15:20:07   
teacher75

Tiki hvala,

sad za sad je dobro osim sto sam u prvoj trudnoci bila super bez ikakve muke ili ista slicno a sad mi je muka po cijeli dan, jeste da na povracam al me ubi mucnina

joj ne zna se sta je gore, kad ti je muka a ne mozes povratiti il kad povracas i natezes se po citav dan- meni nikad u zivotu nije bilo problem povratiti, pa tako ni saduser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 32459
21.9.2011 15:28:49   
Malenaoduvijek
megi cestitam duso, sve najbolje user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32460
21.9.2011 15:35:35   
megi
mala hvala
mislim da sam te neki dan prepoznala u gradu, odnosno prepoznala sam djecaka sa slika user posted image  al sam bila u frci i nisam se javila drugim put se javnem user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 32461
21.9.2011 15:40:55   
InLove

IZVORNA PORUKA: teacher75

Tiki hvala,

joj ne zna se sta je gore, kad ti je muka a ne mozes povratiti il kad povracas i natezes se po citav dan- meni nikad u zivotu nije bilo problem povratiti, pa tako ni saduser posted image

Ma to su slatke mukeee user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

Neposredna veza do poruke: 32462
21.9.2011 16:03:03   
Anoniman
ej zene mi bili u marketu kupila sam anelu lgg bio aktiv vocni i sam je odma jedan popiouser posted image user posted image voli ja se bas iznenadi mislila sam namuci cu se dok popije al nisam i to sam zanimljiva mu  ona mala bocicauser posted image Sebi sam uzela Jogurt ,  pa cu i njemu davat stavljat u hranu a od danas ove vocne svaki dan po jedan da pije user posted image tako dosta sam ih kupila .
Nadam se da ce ga procerat , kao i sljiva ,kruska , zitarice i to sam uzela pa cu davati dok ne prokaka .
Kokouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 32463
21.9.2011 16:05:09   
Anoniman
i da danas sam vidjel kad je A. plazi jezik po jeziku dva ciboljcica sa strane afte user posted image bem ti mozel sta da ne ide na njega pa moram sutra ped.i to napomenuti jer idemo sutra abd  na kont. drzte nam fige za nalaze uf sutra su abd nadam se da su uredu abd. Bas me panika hvata ,.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 32464
21.9.2011 16:17:51   
Lady26

mama poljubac za deniz

Lady imamo jedne divne ljubicanstvene cipelice 23 broj kupili ali mojoj curici narasla noga preko noci i ne mogu joooj, duboke primo, nemam slike ali ako si zainteresovana to je poklon od nas inace ce stajati i kupiti prasinu user posted image

Jaooooooooooooooooo user posted image user posted image stvarno user posted image
Moze, to ce biti trece ljubicaste broj 23 user posted image ali ja sto imam su tene....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 32465
21.9.2011 16:22:41   
Malenaoduvijek

mala hvala
mislim da sam te neki dan prepoznala u gradu, odnosno prepoznala sam djecaka sa slika user posted image  al sam bila u frci i nisam se javila drugim put se javnem user posted image

e pa drugi put se javi user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 32466
21.9.2011 16:25:22   
Anoniman
mama2009 user posted image user posted image user posted image veliki za tebe i D . da sto prije dodje kuci mami svojoj.

Neposredna veza do poruke: 32467
21.9.2011 16:25:55   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: felix

i da danas sam vidjel kad je A. plazi jezik po jeziku dva ciboljcica sa strane afte user posted image bem ti mozel sta da ne ide na njega pa moram sutra ped.i to napomenuti jer idemo sutra abd  na kont. drzte nam fige za nalaze uf sutra su abd nadam se da su uredu abd. Bas me panika hvata ,.

pao mu imunitet, vidi neki preparat za imunitet da ti pedijatrica preporuci, apotekarka hvali stalno onaj imunoglukam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32468
21.9.2011 16:27:23   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Malena_A

IZVORNA PORUKA: teacher75

Tiki hvala,

Ma to su slatke mukeee user posted image user posted image

vala su sve samo nisu slatkeuser posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 32469
21.9.2011 16:29:18   
teacher75
mama2009, sta je bilo sa deniz? nisam upratilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 32470
21.9.2011 16:31:49   
Lady26
Upala pluca user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 32471
21.9.2011 16:32:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

pao mu imunitet, vidi neki preparat za imunitet da ti pedijatrica preporuci, apotekarka hvali stalno onaj imunoglukam user posted image
hocu mila pitat cu ped jer sutra idem a ona nama nista ne daje dok terapiju ne istrosimo .
I da vidim prije sta je sa brisevima nosa, grla,i zdrijela , kao urina i ur.kul.
Uh vec me prpa hvata i jeza jer se pitam kakvi li su nal .
Pa cu je svakako pitat da nam da nesto ...
Mada mi pijemo Pikovit a jel da to nije isto ???
A zasto je feroglobin znasli to nam je cesto Davala kad je bio bolestan jel i to za imunitet?

Neposredna veza do poruke: 32472
21.9.2011 16:35:52   
InLove

hocu mila pitat cu ped jer sutra idem a ona nama nista ne daje dok terapiju ne istrosimo .
I da vidim prije sta je sa brisevima nosa, grla,i zdrijela , kao urina i ur.kul.
A zasto je feroglobin znasli to nam je cesto Davala kad je bio bolestan jel i to za imunitet?

Jeste on za imunitetuser posted image

Sretno sutra aBd.user posted image

< Poruku je uredio Malena_A -- 21.9.2011 16:36:26 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32473
21.9.2011 16:37:10   
InLove

IZVORNA PORUKA: Lady26

Upala pluca user posted image user posted image

A jojj dusa mila. Brzo ozdravljenje od srca joj zelimo!!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32474
21.9.2011 16:37:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Malena_A

Jeste on za imunitetuser posted image

Sretno sutra aBd.user posted image
a jel i za apetituser posted image ???
Jer slabo i jede user posted image moram napomenuti to dvoje da ne jede i da ima slab imunitet eh pa nebi me cudilo da nam da da izvadimo i kr.sliku !
Al hvala vam u svakom slucaju vidjecu sutra nista unaprijed necu mislit/govoriti
user posted image

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 32475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1297 1298 [1299] 1300 1301   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1297 1298 [1299] 1300 1301   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *