|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sa koliko godina ste se udale?
20.9.2011 13:18:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: aussie
ja sam se udala sa 20 sad imam 21..user posted image

Mašallah rodi majka pile svoje...

(odgovor članu aussie)
  Neposredna veza do poruke: 426
20.9.2011 13:22:38   
malena sharena
Meni je glupo ubjedjivati nekoga u ispravnost svog nacina zivota i razmisljanja.

A to za prijateljice se slazem. Hvala Bogu da imam aktivan drustveni zivot, pogotovo iz razloga sto nisam zaposlena. Crkla bih u kuci. A baska sto imas oslonac i pomoc kad prigusti.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 427
20.9.2011 13:23:53   
veeseelaa
ne znam vesela al ne kontam koji će mi vrag tako često izlasci vani...
e stavrno imaš vremena izaći sa durgaricama bez muša i djeteta 3-4 noći za redom...a nemaš vremena doći 2 sata na baby bazar sa djetetom vikendom...

vala ti je komparacija niđe veze...
aj astignem jer se budim u 5...hebiga...imama nekako snage pravo da volu rep iščupam...biće ne izlazim dokasno ne trošim se

nije 3-4 noći zaredomuser posted image , evo npr sinoć sam bila na plivanju i sutra ću, večeras ću biti kući, bit ćemo zajedno itd
A vikend, e tada smo svi kući i baš mi se ne razdvaja, naravno nekad i za vikend ispadnu neke obaveze neodložive al rijetko
Mislim da je smiješno i jako neozbiljno ocijenjivati kvalitet mm odnosno našeg odnosa na takav način, vjeruj mi da si ti prva osoba koja je to rekla user posted image  inače svi govore suprotno
Ja ne bi mogla ocijenjivati tvoj brak niti ga smatrati ni lošim ni dobrim, nemam pojma, ako je vama merak da izlazite zajedno super ako ne izlazite stalno zajedno opet super, valjda vam tako paše
Nismo svi isti
riječ je bila udati se mlad ili ne, izlaziti samo s mužem ili ne a nikako procjena mog, tvog ili bilo čijeg braka user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 428
20.9.2011 13:24:25   
veeseelaa
A to za prijateljice se slazem. Hvala Bogu da imam aktivan drustveni zivot, pogotovo iz razloga sto nisam zaposlena. Crkla bih u kuci. A baska sto imas oslonac i pomoc kad prigusti.

tako je, ne daj prijateljiceuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 429
20.9.2011 13:25:23   
Hanady RR
henna ze ja imam prijateljice ženo...dugogodišnje....

samo ne izlazim s anjima svaku noć nit dernečim s anjima....

pa ja imama prijetljicu iz djetinjstva koja živi u Švajcarskoj...to mi je ko sestra...
o ta ja sad treba da kad ona dođe na 4-5 dana podjetetit riditelje da je vodam po kafićima da bi nam bilo dobro...

ja napravim tortu njenom djetetu, odem kod nje ...njena i moja mama čuvaju nam djecu mi tovorimo flašu vina i opeltemeo...user posted image

da mi sad bubreg treba ja znam d anju imama a i ona mene

a kažem ti ostavrila smas emaksimalno...
imama i gdje i šta za nedaj bože...
a imamam i gdje ostati a njega u šetnju poslatiuser posted image

al kažem ti da mi je bez supruga beze vani...majkemi s anjim je meni ljepše ...džaba kad je zanimljiv insan ...i kad i sam voli da sa mnom doe vani...

pa mi smo nedavno otišli u kinemu...
čovječe poznao nas gazda jer smo ko djeca tamo izlazili...
stavio nas da stojimo iza šanka jer je gužva bila i mi smo plesali i zezali s ei dolazila raja poznata i dolazila...a nas dvoje ko navijeni u šanku plešemeo. Gazda nam prišao i pita kako smo mi mu kažemo imamao dvoje djece on u šoku ostao..kaže pa vi s enemjenjate...
ap jest reko kad sma s edovela u red prije godinu dana nebi ti mogla u ovaj šank ućuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 430
20.9.2011 13:25:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: henna ze

meni je super kad se ljudi toliko vole da ne žele dase razdvajaju provode vrijeme non stop zajedno...samo uivjek ima ono ali....
ja volim izaći da prijateljicama na kafu...u šoping..il bezveze ..ne volim neke aman zaman derneke...i radim to..jer mi je lijepo sa njima..i jer čovjek treba da ima samo svoje prijatelje...koje će čuvati , pomagati i posječivati..
svjedoci smo vremena..kad je svaka druga tema o razvodu braka..kad to nije samo na forumu..već kad se i okreneš oko sebe...ne možeš reći ja sam sigurna..meni se to neće desiti...ja njega znam..on mene zna...ne znaš šta će se desiti...
i šta onda...ode on..a ti nemaš nikog jer si sve zapostavila zbog braka i porodice..očekuješ da ti neko pomogne..kad ti je potrebno..pa makar da s tobom furlja onu cigaretu..

ono što znam..a slažem se sa veselom..ako ikako može..svoj posao..nekretnina..prijateljice...za ne daj bože..a ovamo opušteno živjeti i biti sretan....

nedavno smo selili prijateljicu koja je nikad sa nama na pizzu nije prešla u pizzeriju preko puta..a kamoli šta drugo..vjerovala slijepo da ljubav je vječna...i eto..sreća imala je i ima nas....nije sama

Henna mudra ženo, fino si ovo sročila i to valjda treba biti zlatna sredina. user posted image
Jako je puno žena koje su dale sebe 100% u brak, sve dale suprugu i djeci... ALI suprug pade u krizu srednjih godina pa nađe mlađu, poletniju, punu života...djeca se odseliše, a ona ostade sama!!! Ja znam, u ovom trenutku, 5 takvih žena.... Čemu to???
Volim biti sa sovojim mužem, udala sam se da budem sa njim ali to ne znači da trebam umrijeti za sve ljude koji su me okruživali sve one godine prije braka to je licemjerno i pomalo jadno! Neki prijatelji su sami od sebe otišli iz čiste ljubomore, neke sam tek stekla ali imah ih hvala Bogu i znam da nikada neću ostati potpuno sama...a i da ostanem imam sebe i sve ono što sam sama sebi stvorila sa svojim 10 prstiju pa eto opet bih se snašla...
bez svakog se može bez sebe nemože... kad čovjek izgubi svoju osobnost (ciljeve, snove, ambisije) ma šta ćeš onda tražiti od života biti jadnica koju svi sažaljevaju!? Kako da ne...

(odgovor članu henna ze)
  Neposredna veza do poruke: 431
20.9.2011 13:27:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

A to za prijateljice se slazem. Hvala Bogu da imam aktivan drustveni zivot, pogotovo iz razloga sto nisam zaposlena. Crkla bih u kuci. A baska sto imas oslonac i pomoc kad prigusti.

tako je, ne daj prijateljiceuser posted image

vesela kupit ću ti željeznu kuglu i lanac, što deblji, za rođendan da te privežem u kuću!
Đe si se uzdigla?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 432
20.9.2011 13:27:34   
henna ze
ni prijatelje...ni prijatelje..oni mogu lako da iznesu trosjed..kad zapne...
sad se malo šalim i idem OT..sorry

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 433
20.9.2011 13:28:29   
malena sharena
IZVORNA PORUKA: Fortuna

meni je super kad se ljudi toliko vole da ne žele dase razdvajaju provode vrijeme non stop zajedno...samo uivjek ima ono ali....
ja volim izaći da prijateljicama na kafu...u šoping..il bezveze ..ne volim neke aman zaman derneke...i radim to..jer mi je lijepo sa njima..i jer čovjek treba da ima samo svoje prijatelje...koje će čuvati , pomagati i posječivati..
svjedoci smo vremena..kad je svaka druga tema o razvodu braka..kad to nije samo na forumu..već kad se i okreneš oko sebe...ne možeš reći ja sam sigurna..meni se to neće desiti...ja njega znam..on mene zna...ne znaš šta će se desiti...
i šta onda...ode on..a ti nemaš nikog jer si sve zapostavila zbog braka i porodice..očekuješ da ti neko pomogne..kad ti je potrebno..pa makar da s tobom furlja onu cigaretu..

ono što znam..a slažem se sa veselom..ako ikako može..svoj posao..nekretnina..prijateljice...za ne daj bože..a ovamo opušteno živjeti i biti sretan....

nedavno smo selili prijateljicu koja je nikad sa nama na pizzu nije prešla u pizzeriju preko puta..a kamoli šta drugo..vjerovala slijepo da ljubav je vječna...i eto..sreća imala je i ima nas....nije sama

Henna mudra ženo, fino si ovo sročila i to valjda treba biti zlatna sredina. user posted image
Jako je puno žena koje su dale sebe 100% u brak, sve dale suprugu i djeci... ALI suprug pade u krizu srednjih godina pa nađe mlađu, poletniju, punu života...djeca se odseliše, a ona ostade sama!!! Ja znam, u ovom trenutku, 5 takvih žena.... Čemu to???
Volim biti sa sovojim mužem, udala sam se da budem sa njim ali to ne znači da trebam umrijeti za sve ljude koji su me okruživali sve one godine prije braka to je licemjerno i pomalo jadno! Neki prijatelji su sami od sebe otišli iz čiste ljubomore, neke sam tek stekla ali imah ih hvala Bogu i znam da nikada neću ostati potpuno sama...a i da ostanem imam sebe i sve ono što sam sama sebi stvorila sa svojim 10 prstiju pa eto opet bih se snašla...
bez svakog se može bez sebe nemože... kad čovjek izgubi svoju osobnost (ciljeve, snove, ambisije) ma šta ćeš onda tražiti od života biti jadnica koju svi sažaljevaju!? Kako da ne...

Mudro zbore zene user posted image .

< Poruku je uredio malena sharena -- 20.9.2011 13:29:14 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 434
20.9.2011 13:28:34   
Hanady RR

ne znam vesela al ne kontam koji će mi vrag tako često izlasci vani...
e stavrno imaš vremena izaći sa durgaricama bez muša i djeteta 3-4 noći za redom...a nemaš vremena doći 2 sata na baby bazar sa djetetom vikendom...

vala ti je komparacija niđe veze...
aj astignem jer se budim u 5...hebiga...imama nekako snage pravo da volu rep iščupam...biće ne izlazim dokasno ne trošim se

nije 3-4 noći zaredomuser posted image , evo npr sinoć sam bila na plivanju i sutra ću, večeras ću biti kući, bit ćemo zajedno itd
A vikend, e tada smo svi kući i baš mi se ne razdvaja, naravno nekad i za vikend ispadnu neke obaveze neodložive al rijetko
Mislim da je smiješno i jako neozbiljno ocijenjivati kvalitet mm odnosno našeg odnosa na takav način, vjeruj mi da si ti prva osoba koja je to rekla user posted image  inače svi govore suprotno
Ja ne bi mogla ocijenjivati tvoj brak niti ga smatrati ni lošim ni dobrim, nemam pojma, ako je vama merak da izlazite zajedno super ako ne izlazite stalno zajedno opet super, valjda vam tako paše
Nismo svi isti
riječ je bila udati se mlad ili ne, izlaziti samo s mužem ili ne a nikako procjena mog, tvog ili bilo čijeg braka user posted image

m z nam ja šta je tema...al ti oplela o ovome...pa mi stavrno smješno kako stalno i iznova žene koje su s emlade udale i koje ne izlaze sa prijetljicama na svakoj do tema ubjeđuješ d aje tebi bolje nego njima....

eto krenulo smo isto al imamamo različita interesovanja...ni ja s enisma rano udala...al nigdje nisma ni zakansila...

al ima milion onih koje su se udale mleđe nego mi pa su se stigle bome i bolje ostavit id ans....

nema tu godina veze sa istim...sve je to u glavi i odrastanju i pogledima na životuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 435
20.9.2011 13:30:26   
veeseelaa

ma šta reći, pametnica, sve si ti to lijepo poredala

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 436
20.9.2011 13:33:01   
malena sharena

ni prijatelje...ni prijatelje..oni mogu lako da iznesu trosjed..kad zapne...
sad se malo šalim i idem OT..sorry

Haha, ima istine.

Doduse nemam svojih prijatelja, ali me generalno muskarci bas gotive, pa od silne rodbine, muzevih jarana koji su i moji, muzeva mojih prijateljica, valjda bi neko uskocio za ne daj Boze user posted image .

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 437
20.9.2011 13:34:31   
henna ze
Hanady..nisam se ja tebi ni obraćala konkretno..masa je žena..koje gledaju samo u muža..i jedini izlazak..pijaca i proodavnica...
vjerujem da imaš prijateljice i neka imaš...i sama sam rekla da ni ja ne hodam po dernecima...već samo putovanja..user posted image user posted image

naučena životnim iskustvom..svojim i od raje..rodbine koju znam tako i zborim..realno..volim i voljena jesam...al sad ni za veš mašinu ne možeš dobiti garanciju duže od 3 godine..a gdje ćeš za brak ili muža..još makar da ima negdje uputsvo za upotrebu...

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 438
20.9.2011 13:36:42   
veeseelaa
m z nam ja šta je tema...al ti oplela o ovome...pa mi stavrno smješno kako stalno i iznova žene koje su s emlade udale i koje ne izlaze sa prijetljicama na svakoj do tema ubjeđuješ d aje tebi bolje nego njima....

ja zastupam svoj stav, iznosim dobre i loše strane, ne mogu ja sad već udatoj ženi reći da nije trebala udati se, gotovo je saduser posted image  il meni neko da kaže da sam trebala ranije, pa gotovo je sad user posted image
Svi mi sami sami sa sobom kad ostanemo znamo kako stvoje stvari
svak piše svoje iskustvo, moje je takvo isto kao i što je tvoje po tvom mišljenju kul da ne izlaziš do kasno i sl
bez muža il već kako si napisala, ne bitno
il da kad ti dodje prijateljica iz Švice ne izlazite nego sjedite kući, tebi je tako dobro a meni 'vako
Najbitnije je da smo sretne i zadovoljne
Opet kažem nikada ne bi podržala svoju kći da se uda mlada, pa da sjedi kući user posted image  il ne sjedi user posted image  itd
a dobro znamo da masa muškaraca prosto zabranjuje svojim ženama izlaske i bilo kakve društvene aktivnosti
Meni je skoro drugarica iz srednje rekla da joj muž ne da nigdje i da se ni sa kim ne druži, samo s jetrvom
Zamisli? on ne da???? e pa zamisli da se moja il tvoja kći uda za nekog i nama prospu priču kako im se ne ide negdje a ustvari vjetar ko zna odakle puše
Ma daj, biti djevojka što duže (ne pretjeranouser posted image ) je neprocjenjivo

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 439
20.9.2011 13:38:19   
veeseelaa

Hanady..nisam se ja tebi ni obraćala konkretno..masa je žena..koje gledaju samo u muža..i jedini izlazak..pijaca i proodavnica...
vjerujem da imaš prijateljice i neka imaš...i sama sam rekla da ni ja ne hodam po dernecima...već samo putovanja..user posted image user posted image

naučena životnim iskustvom..svojim i od raje..rodbine koju znam tako i zborim..realno..volim i voljena jesam...al sad ni za veš mašinu ne možeš dobiti garanciju duže od 3 godine..a gdje ćeš za brak ili muža..još makar da ima negdje uputsvo za upotrebu...

u pravu si
jesi ti namazana ti putuješ aaaaaa user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 440
20.9.2011 13:38:46   
henna ze
Hanady i Veselaaaa----dva smo svijeta različita user posted image user posted image user posted image

obje ste mi cool..na svoj način

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 441
20.9.2011 13:40:23   
malena sharena
Zabrana izlazaka i druzenja od strane muza za mene je psihicko zlostavljanje.

Neposredna veza do poruke: 442
20.9.2011 13:40:32   
Hanady RR
ne znam...
to što im brane...to je meni relano smješno...
al same su krive nisu s eigradile kao ličnosti...
ima onih koje su se sa 30 uadle pa im brane imam ja jednu u ofisu otišla u wc bez mobitela sutra s ašljivom došla na posaouser posted image

al to kako će moje cure izabrati...
ah imaju primjer mene...mama ei žene...
kao što sma ja imala svoju mamu...

mislim potpuno iste stavove imamo ja i moja mama po pitanju braka...

ako im je volja da se zapečete bujrum...el ne mogu reći d aim nisma pokazala drugačije i bolje u krajnjoj liniji...

ne brinem...svako vrijeme ima svoje breme...

ja sma zadužena za kreiranje njihovog karaktera, učenju poštovanja izgradnji njihovog smaopouzdanja i školovanja ...
a one kako padnu tako će s ei ubiti...

ni meni mama nije birlaa muža...eto sreća potrefila sma dopada joj seuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 443
20.9.2011 13:40:42   
veeseelaa
al ima milion onih koje su se udale mleđe nego mi pa su se stigle bome i bolje ostavit id ans....

daj ba Hanady ko da te ne znam user posted image  čisto sumnjam da neko mlad može tako sve stići

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 444
20.9.2011 13:41:21   
veeseelaa
ima onih koje su se sa 30 uadle pa im brane imam ja jednu u ofisu otišla u wc bez mobitela sutra s ašljivom došla na posao

da se udala ranije bila bi u behutu duže, Bože mi oprosti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 445
20.9.2011 13:45:07   
veeseelaa
a da ti ne pričam koliko se jedna mlada ženica ibretila kad sam joj rekla da idemo na fitnes i ja mm, veli hajd on al što ti user posted image user posted image user posted image  ja sam za nju loša žena a ona je dobrica, sjedi kući i čeka mužeka
eeeee

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 446
20.9.2011 13:45:55   
henna ze
ahahahhahah...crni humor...

Neposredna veza do poruke: 447
20.9.2011 13:45:50   
Anoniman
Da se SNADOVEŽEM na vovo gori :

Kaže meni moja drugarica, ajd me nazovi na sestrin mobitel milsim da mi je mm stavio prisluškivač u telefon!?

Bubetanje = modrice = paranoja = imbecilizam = žena koja će na kraju svima nama mahati iz Jagomira

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 448
20.9.2011 13:46:09   
Hanady RR

daj ba Hanady ko da te ne znam user posted image  čisto sumnjam da neko mlad može tako sve stići

vjjeruj mi ima...

imama konu koja se udala sa 18 godina...
sjećam se komlet buća potok plakao ...moja mama tri dana je žalial kao d aje umrla nedao Bog...

mlađa od mene 2 godine...ja i udaja nismo bile ni u pomenu kad s eona udala...

pazi sad...
završila ekonomiju
ima 2 djece starije no moja
ona i suprug putuju jarane nemožeš ih stići
radi u telecomu a pored toga žena radi privatno jer je položila za certificiranog računovođu.
kuću joj rade žene...imaju kuću napravili ogromnu u dobroševićima

mami dolazi redovno jer nema oca...nosi kesama i kesama kreči i sprema mami dok to njoj radi žena koju plaća

i hajd ti sad meni reci jel joj dorbo...
jeste vjeruj...
do bola napucana jaca vazda...muž joj tepa ko da su se juče uzeli...meni nekad smješno...
a on sad završva kfakultete jer je imao stol na heci pa eto ne die baš dorbo sad će on s anjom pirvtano d aradi...

ha...
i da kupili su nedavno poslivni porstor ni manje ni više nego u centru...

mislim svaka om čast majkemi...
ja sve zezam mamu ...što s eizbrukasmo kolikio za jacom plakasmouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 449
20.9.2011 13:47:49   
Hanady RR

a da ti ne pričam koliko se jedna mlada ženica ibretila kad sam joj rekla da idemo na fitnes i ja mm, veli hajd on al što ti user posted image user posted image user posted image  ja sam za nju loša žena a ona je dobrica, sjedi kući i čeka mužeka
eeeee

ma joj to da s eneko ibreti imaš hipter prijmera...
ja došla po djecu kod mame u nedleju a komšinica izašla na balkon vrti glavom a nije udata ima 24 godine bome kao da sma djecu ostavila ratnom zločincu a ja u provod otišla...al d ame zanimalo kako s eko za šta ibreti nebi ni do pola došla gdje sam sadauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *