veeseelaa
|
super ja sam sa svojim mužem bila u vezi od svoje 17 godine.... razmišljali smo o braku i prije samog čina više puta, voljeli se, ludilo, svadjali se i mirili al kad je stani pani o neeee sačekajmo malo i tako smo sačekali i meni je drago, on je u međuvremenu kupio radnju, napravio kuću, kupio auto, opremio sve a ja se zaposlila, kupila sebi svašta nešto, pomogla i svojima i onda smo se vjenčali sve smo imali od prvog dana, vrlo brzo došlo je i dijete al ja sam i dalje ostala aktivna, druželjubiva i vesela Odgovornost nikada mi i nije bila problem i prije braka sam je imala al ništa se ne može mjeriti sa onim danima djevojaštva, pa nisam se kako treba naspavala od kada sam se udala il me budi mm il dijete i ja izlaskom sa mojim prijateljima i prijateljicama održavam prijateljstva, i dalje sam aktivna u njihovim životima kao oni u mojima, veselimo se, pomažemo, savjetujemo se i zalomimo vrlo često Planiramo porodična druženja jednako kao i druženja bez porodica..... pri tom su naši muževi/supruge/djeca zbrinuti il u slobodnim aktivnostima Nisam za opciju samo ja i mm, neee, mislim da se nikada ne treba ni na koga tako fokusirati iz mase razloga Muž je muž, prijatelji su prijatelji, ni jedne ni druge ne treba zapostaviti a ni staviti na pijadestal Kad mm kaže ajmo izaći u npr petak a ja kažem pa dragi znaš da npr petkom idem na plivanje s prijateljicama ajde nek to bude subota ili nedjelja, isto nam ne predstavi nikakav problem, ja sam ljudsko biće ne može mm računati da sam uvijek spremna za izaći jer ja imam svoj život koji njemu takodje ne osporavam O svom tijelu kao i o svom duhu moram voditi računa