Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
IZVORNA PORUKA: emi7908 drugi ne ljute djeca djevice su posebna, pogotovo dječaci...
mm htio da malac bude vaga jer je i on vaga a i tata mu(tako je trebalo po terminu)ali ga je malac zeznuo
joj vremena,a zene se raspisale,sad ce tema do proljeca opet da bude aktivna
malac se mrijesti po krevetu,trebamo se spustit do trgovine,a nikako mi se neda
dobrodosle nove mame i bebe
Stigla sam 25.11.2009 Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Bambi, nije meni toliko zima mrska, ali posebno ne volim brdo garderobe koju moramo navuci na sebe, pa dok Minju obucem pa sebe, pa cizme, pa sal, rukavica, kape...preznojim se sva....ufffffff, izgubim volju za izlaskom
u tome i jeste caka... i djeca izgube volju za izlaskom dok ih spengas i dok sve navuces na njih odustanu i oni i neeeeemaaaaa vaaaaniiiiii
oooooooooooooooo chuuuuuciiiiiiiiiii pa gdje si tiiiiiiiiiiiiiii
vidi vidi raje sto se lagano pridruzuje... Iman dobrodosla...
IZVORNA PORUKA: Malena_A Lady mislila mi cemo se prepasti jer ste vi domace e zeznula se
ooooooooooooooooo
Meriiiiii hocu i ja Majdinog kolaca
Dobar jutar ili dan,kako kome Mi smo opet nenaspavani i umorni,opet sinoc tura,kisemo,slinimo,okice suze,ali drugih simptoma nema pa mama uspjesno jos uvijek izbjegava cika doka... Felix mila kako je Anel? Svim zenicama i starim i novim
Lady jel' mi slijedece sedmice na fitness krecemo?
lady tebe neka od jutros uhvatila a kazes nisi spavala . Kako je l. Bambi kako tvoji pilici, Malena i ostale sa teme 0-1 dobro dosle Moj A. spava hrka ga stoji ja kuham mu rucak i pored sebe stavila rolu paloma evo i mene safata e jesam hasta boze dragi nos curi i kisem neka nahlada ..
evo sad mi se malo bebana27 javila, kaze da su dobro, djecaci napreduju... Ibrahim je presretan sto ima braca i samo ga kaze ljubi i grli... Ona je dobro, malo je rana boli jer je sama s djecom, pa sve mora sama... Muz joj radi tako da je sama... Ali presretna je... Maleni se zove ADEM
Dobar jutar ili dan,kako kome Mi smo opet nenaspavani i umorni,opet sinoc tura,kisemo,slinimo,okice suze,ali drugih simptoma nema pa mama uspjesno jos uvijek izbjegava cika doka... Felix mila kako je Anel? Svim zenicama i starim i novim
Lady jel' mi slijedece sedmice na fitness krecemo?
EJ mila A. onak neznam ni ja kako da kazem srednje al bit ce bolje abd . Kod vas nahlada evo i mene uzela sad pisem , bas....... Al bit ce bolje abd .
Jasta cu....taman mrsam, pa da potkacim Najbolja zastita - no sex
Amani, zao mi je Amanceka....jeste li doktoru? Felix i Anel Mya jeste li vi isli dr? hocu reci jeste li dolazili? Koko, kako je I? Bambi, konooooooooooooooo, Tekja, Mala86, Meri, Salmy, Pcelice, Zaha and Other
A Bebana nam se porodila? Fulila sma tu divnu vijest,bas prekrasno,hB pa je sve ok proslo. Meni jos u gostima,pih ... I ja mislim da je prehlada u kombinaciji sa zubicima... Da nam Anelko brzo ozdravi Koko kako je veliki decko?
Lady mila nismo jos,sve izbjegavam,pokusavamo se odbraniti prirodnim preparatma i dajem mu panadol za turicu,pa vidjet cemo... Valjda budemo uspjesni
< Poruku je uredio Amani12 -- 20.9.2011 12:08:28 >
Amani, zao mi je Amanceka....jeste li doktoru? Felix i Anel Mya jeste li vi isli dr? hocu reci jeste li dolazili? Koko, kako je I? Bambi, konooooooooooooooo, Tekja, Mala86, Meri, Salmy, Pcelice, Zaha and Other
hahahaha, ovo ko da sam ja rekla:) to ja kazem kad me pitaju za drugu bebu
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.