|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1285 1286 [1287] 1288 1289   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.9.2011 9:52:55   
Lady26

IZVORNA PORUKA: emi7908

Dok se malo uhodate, bit ce vam lijepo...osim onda kad vas budemo ignorisale
Nisam se naspavalaaaaaaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image  ee baš mi te žao user posted image user posted image user posted image  hajde dođi da ti moj aparat napravi dobru kafu-user posted image

Gdje si, hajd pristavi user posted image user posted image user posted image
Ova mio se nije primila user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 32151
20.9.2011 9:53:21   
InLove

IZVORNA PORUKA: Lady26

Dok se malo uhodate, bit ce vam lijepo...osim onda kad vas budemo ignorisale user posted image user posted image user posted image
Nisam se naspavalaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma dopisivat cemo se same sa sobom user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32152
20.9.2011 9:54:35   
Lady26
Ma ja se salim, ali iskreno bude i toga, ali ne ignorisanje, nego jednostavno puno pisemo i mora se ponesto preskociti, nema sanse sva uhvatiti....
Evo vidis ove Emi npr, Bambi, Tekje i sl....samo zacatavaju temu user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 32153
20.9.2011 9:57:26   
salmy
Pozdravljamo drustvouser posted image user posted image user posted image
moj momak jos spavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne kontam ga
Kako su nam drugari bolesni jutros?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32154
20.9.2011 9:58:36   
Malenaoduvijek

Ma ja se salim, ali iskreno bude i toga, ali ne ignorisanje, nego jednostavno puno pisemo i mora se ponesto preskociti, nema sanse sva uhvatiti....
Evo vidis ove Emi npr, Bambi, Tekje i sl....samo zacatavaju temu user posted image user posted image user posted image

evo npr ova moja kona mene nesto ignorise, juce a evo i jutros, eto vidis ti malena user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32155
20.9.2011 9:59:04   
Bambi09

Znas kako kazu stari ljudOvi... S kim se druzis taKi si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32156
20.9.2011 10:01:43   
emi7908
Ova mio se nije primila

e tako ti i treba user posted image user posted image
Eto Bambi još nas po ušima opali a ja hoću da joj kafu spremim user posted image  sad ću da počet da drečim duboko si me dirnula u srceuser posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 32157
20.9.2011 10:03:15   
emi7908
evo npr ova moja kona mene nesto ignorise, juce a evo i jutros, eto vidis ti malena

De bona šta ti je ???user posted image  Vidiš da se žena nije razbudila user posted image user posted image  sad ću ja njoj poslati kaficu..

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 32158
20.9.2011 10:07:39   
Mya_81 RR
Upozorenje za nove mame - ova Lady samo izaziva user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambi, nije meni toliko zima mrska, ali posebno ne volim brdo garderobe koju moramo navuci na sebe, pa dok Minju obucem pa sebe, pa cizme, pa sal, rukavica, kape...preznojim se sva....ufffffff, izgubim volju za izlaskom user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 32159
20.9.2011 10:08:00   
tekja
na ovoj temi ne postoji OTuser posted image , a zacatavanje nam je omiljena dnevna aktivnost (samo da nase nove curke upoznam sa pravilimauser posted image user posted image user posted image )

V. ustao, evo vec je u hranilici, ogladnilo mi djetesce, pa spavao je vise od 11 satiuser posted image ...

Mala procita li ti da je V. prepoznao L. na avataruuser posted image

ivanasa, sto te nema....kako provede vikend bez muzekauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 32160
20.9.2011 10:11:50   
chuci
pozdravi svima mamama i bebama od nas

nadam se da ću uspjeti biti malo aktivnija ubuduće

nedostajale ste punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 32161
20.9.2011 10:15:51   
Mya_81 RR
Chuci, nije vas dugo bilo user posted image

Felix, jeste li uspjeli uhvatiti pi pi user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 32162
20.9.2011 10:19:23   
Malenaoduvijek
tekja jesam i zaboravi napisai, raja je to sta ti je user posted image user posted image

felix duso ne ocajavaj, bice on bolje aBd, ima li jutros temp.
ljubi dusicu malu user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 32163
20.9.2011 10:21:22   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Upozorenje za nove mame - ova Lady samo izaziva user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambi, nije meni toliko zima mrska, ali posebno ne volim brdo garderobe koju moramo navuci na sebe, pa dok Minju obucem pa sebe, pa cizme, pa sal, rukavica, kape...preznojim se sva....ufffffff, izgubim volju za izlaskom user posted image

a reci im mya ti imas ta ovlastenja user posted image user posted image
pa kolica u jednu ruku, pa torbu u drugu pa dijete u trecu, uffff grozno, ja sam prokihala od zime vec user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 32164
   [Obrisana poruka]
20.9.2011 10:42:33   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 32165
20.9.2011 10:45:17   
InLove

Lady mislila mi cemo se prepasti jer ste vi domace e zeznula se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 32166
20.9.2011 10:46:46   
*pcelica*
Dobro juro generacijo. Mi smo se bas naspavali. Ispratile mm i Ajlu u skolu i vratile se na jos jednu rundu user posted image user posted image maloprije ustale. Nervira me ovo vrijeme ja ocem sunceee user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 32167
20.9.2011 10:47:04   
InLove
IMan jel to me i ti nasla zezati ?user posted image user posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 32168
   [Obrisana poruka]
20.9.2011 10:48:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 32169
20.9.2011 10:58:25   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Malena_A

Dok se malo uhodate, bit ce vam lijepo...osim onda kad vas budemo ignorisale user posted image user posted image user posted image
Nisam se naspavalaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma dopisivat cemo se same sa sobom user posted image user posted image user posted image

navikla je Malena.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   nemoj se ti ljutiti sto te ja zezam! A vidim i Iman vec poletila na ovu temu! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 32170
20.9.2011 11:05:25   
Anoniman

Chuci, nije vas dugo bilo user posted image

Felix, jeste li uspjeli uhvatiti pi pi user posted image

jesam mila hb user posted image uh koji teret spade s mene . I odnijela vec ,...
Pa ako bude uredu bit ce gotovo u cetvrtak ujutro ako ne bude o.k u petak u 1 .
Skoro dala kapi za nos, i fenestil i eno oce spavati lezi jeo malo supice samo vodice one pio.
Jako je nervozan da ima je mala , turu od jutros dala sam parac. 7ml rekla izracunala po kg.njegovoj kaze slobodno 7ml daji .Ako predje 38. daj ipubrufen tako sam i radila i nedaj boze cepic je zadnji.
Bit ce bolje abd nadam se.
jest kod nas brrrrrrr ....

Neposredna veza do poruke: 32171
   [Obrisana poruka]
20.9.2011 11:12:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 32172
20.9.2011 11:14:28   
vila_7
Iman-....ista sam, jos aBd ako pocnem i na trecu - u ocekivanju bebe! user posted image Ma gdje ce mi biti kraj!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 32173
20.9.2011 11:18:34   
Honey3
jutrouser posted image mi samo da mahnemo,da vas ne prekidamouser posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 32174
20.9.2011 11:20:04   
vila_7
user posted image user posted image user posted image user posted image Ma zaha mi sad nagrnuli na temu a ima ih jos - zagubit cemo se sve! user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 32175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1285 1286 [1287] 1288 1289   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1285 1286 [1287] 1288 1289   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *