|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1284 1285 [1286] 1287 1288   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.9.2011 9:24:13   
Malenaoduvijek
mirkice dobro dosla,

datum rodjenja vam je super, mm je rodjen na ovaj danuser posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 32126
20.9.2011 9:26:44   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Malena_A

Jutro i od nas!!

Ja se zovem Nejra,imam vec 13 mjeseci ,Bogu hvala pa da vam se pridruzimo,ako smo smijemo?user posted image

Moja mama je malo luckasta,inace cesto su joj postovi ne vidljivi,pa valjda ovaj ko vidi user posted image user posted image

Ljubimo sve drugarice, a drugarima saljemo zagrljaj ,da nam se momak ne ljuti user posted image user posted image user posted image user posted image

Ishakuser posted image user posted image

Hajd napisi jos jednom, nismo vidjeli post user posted image user posted image user posted image user posted image
Salim se....
Dobro nam dosli, Nejra i Ishak (prelijepo ime) user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 32127
20.9.2011 9:27:01   
Mirkica
IMAN Virkas virkas

DISO dobro ti nama dosla hahahaha a ja cu ko kakva odmah se udomacila
BAmbi gdje ima slika od NANE reko se mi da je moj I. slican tvom sinccu pa da vidim tog ljepotana ;))))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 32128
20.9.2011 9:29:07   
InLove
Lady hvala punoo user posted image
A cesto se zna desiti, da post niko ne primjeti ,rekoh valjda nece ovaj put biti tako.user posted image user posted image

Prijooo hvala punoooo!!!! Ma mi se svugdje brzo uklopimo !user posted image user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 32129
20.9.2011 9:31:45   
Anoniman
jutro
mI od ped dosli cekam da piski da urin odnesem uh nahodasmo seuser posted image ima jaku upalu krajnika +grla sve se sastalo
Pa mu vadila sve briseve OPET i urin i ur.kult. cak smo stomatologa podsjetiliuser posted image hb sve o.k nije do  zuba toliko i da ne brinem sto ne nicu niknit ce sami, do 3 god .
Sto kasnije to bolje za njega niknuuser posted image
Dala nam fenestil kapi,toaletu nosa radili toliko je plakao dusa me boli produzila boce sa pet na sedamuser posted image
penciline....
I da dajem D3 kapi do decembra pa cemo vidjeti tako rece mi nestouser posted image i da po 2.kapi da dajem d3.
eto sva sam skrhana user posted image user posted image toliko mi ga zao, cekam da piski da odnesem urin on ko namjerno nece

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 32130
20.9.2011 9:32:09   
InLove
Iman pridruzi nam se user posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 32131
20.9.2011 9:33:02   
emi7908
Lady baš si zločesta user posted image user posted image user posted image
Malena_A dobro došla u veliku grupicu..
Mala1994 reci mužu da se pridruži klubuuser posted image user posted image  mogli bi iduće godine aBd napraviti jedan zajednički rođendan ali naravno da još prikupimo članova pa da idemu u ginisovu obarati rekorde user posted image user posted image  ja mi ideje majko mila user posted image user posted image  dukan me pukao u glavu

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 32132
20.9.2011 9:33:24   
Anoniman
i da vagala ga ima 12.500kg 

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 32133
20.9.2011 9:33:41   
InLove
Felix bas mi zao Anelka, zelimo mu brzo ozdravljenje! Evo i moja malena prehladjena ,curi joj na nos, pa je odmah kmezava!user posted image user posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 32134
20.9.2011 9:34:44   
InLove
Emi7908 hvala punoooo!!user posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 32135
20.9.2011 9:38:19   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: emi7908

Zaboravih pitati a gdje mi da idemo user posted image user posted image  u koju skupinu?? user posted image
Bambi mašalna za tvog švrču... Moje pile obožava mlijeko, i kad bi mu se dopustilo čini mi se da bi litar popio ujutro i navečer ali zbog problema koje je imao sa stomačićem morali smo sve reducirati a i jedan period bio je skroz bez mlijeka i tako mi je teško bilo jer je svaku večer plakao i tražio mlijeko.. a sad mu dam ujutro nekad čaj a nekad mlijeko i to 200 ml a navečer mlijeko isto... pa on onda moli" Mama mojim te jc camo majo" i pokazuje prstićima koliko želi a ja moram dodati još malo jer ne mogu tome da odolim...user posted image

A joj dusa draga... Mene odmah srce boli kad vidim (cujem) da dijete voli nesto a ne smijes mu dati... user posted image  Hvala dragom Bogu, moji indijanci jedu sve, jeste da Sabina malo nekad zeza, ali opet sam zadovoljna... A Nane, cim oci otvori, ali bukvalno, odmah rukicom pokazuje na frizider i flasicu i pocne da krnjauce "nnnnnaaaaajjjj" "naaaajjjj" user posted image user posted image user posted image  u prevodu "daj daj"

IZVORNA PORUKA: Malena_A

Jutro i od nas!!

Ja se zovem Nejra,imam vec 13 mjeseci ,Bogu hvala pa da vam se pridruzimo,ako smijemo?user posted image

Moja mama je malo luckasta,inace cesto su joj postovi ne vidljivi,pa valjda ovaj ko vidi user posted image user posted image

Ljubimo sve drugarice, a drugarima saljemo zagrljaj ,da nam se momak ne ljuti user posted image user posted image user posted image user posted image

Ishakuser posted image user posted image

Pa dobro mama sta si cekala do sada, cuj djevojka ima 13 mjeseci a ona tek sad nama to prijavljuje user posted image user posted image user posted image  Dobrodoslica i vama user posted image user posted image

Mirkice, pa kako ne vidis moj "kravatasa" na avataru user posted image  A ima i tamo na temi slike nasih beba, jedna ili dvije stranice prije tvojih

felix draga moja... bas mi je zao Anelka, sto se toliko nahladio... sve mu se sastalo... ljubi ga za mene puno

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 32136
20.9.2011 9:39:53   
Anoniman
ma neznam bambi dobro se nahladio bem ti vise ,.... Kud cekam da piski a on nece pa nece ko namjerno damije da danas odnesem do 1 urin da bude gotovo sa ostalim nal.i brisevima do cetvrtka kad budemo isli na kont. 

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 32137
20.9.2011 9:40:53   
Mya_81 RR

Jutro mamama i dječici, nadam se da ste mi svi dobro, da sad ne zapitkujem za svakog posebno... eehhh evo nam ružnog vremena, nešto razmišljam kako će sad dječica koja su navikla biti vani  i lijepo se igrati user posted image  da nam ipak još koji dan ugrije sunce, meni žao što sam tako malo vremena provodila sa svojom dušicom vani ali bože moj šta mogu... vodila sam ga koliko sam moglauser posted image  ali nekako kad pomislim koliko je zima duga, možda nisam dovljno vremena provodila vani sa svojim malim piletom....

Eeee, moja glavna preokupacija danima! Prosto me strah zime! Fuj!

Sad da zazelim dobro jutro i dobrodoslicu novim velikim bebama user posted image

Felix, bas mi je zao malog pilenceta. Nadam se da će već sutra biti bolji jer ipak prima injekcije i trebale bi početi djelovati. Ljubimo ga puno!

Mala86, i Minja isto kao i Leon, čim progleda odmah ama bas isti tren skace iz kreveta. Palo mi napamet da se garanz sjeti crtica jer odmah zauzme svoju pozu na fotelju i čeka da pustm! Meni dusa spava tada, ali vrtim film u glavi, bila sam kao i ona...obozavala sam gledati ujutro filmove dok jos ni oči ne mogu otvoriti kako treba user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 32138
20.9.2011 9:41:15   
emi7908
Felix baš mi žao tvog pileta, da nam što prije ozdravi ali sve je to dio odrastanja... ja sam kao djete vazda muku mučila s tim krajnicima uhhh user posted image
Mirkice ti pitala za dojenje, a zašto hoćeš da prekineš dojiti? valjda sam dobro pročitala hoćeš postepeno da prekineš???
Malena_A nema na čemu neka vas sa nama postajemo mašalna sve brojniji i brojniji user posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 32139
20.9.2011 9:42:11   
InLove
Bambii puno hvalaa! Djecica su ti premedena,al ti to vec znas!user posted image Nego cekala ja moju priju pa da zajedno dodjemo!:)

Moja malena je isto prehladjena,evo curi joj na nosic,a ona se jadnica bori!
Poguzija je kao i Nane,cim ustane odmah bi njam,njam!user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 32140
20.9.2011 9:42:13   
tekja
jutro...

ššššššššššš, V. jos spavauser posted image ...user posted image

Ishak, Nejra, mamice, dobrodosli...lijepo cemo se druzitiuser posted image

Felix, zao mi je A. mnogouser posted image ....nadam da ce injekcije brzo pomoci, a dobro me napomenu za d3 kapi, moram ih uzeti, sep. vec uveliko prolaziuser posted image ...

Bambi, polako, pa Nane je skoro pola godine mladji od V., propricat ceuser posted image ...a, da je merak, merak jeuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 32141
20.9.2011 9:43:33   
emi7908

Mya nemoj  mi prisjedati na muku user posted image , vjerju da ja ovo smješko al' od muke  user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 32142
20.9.2011 9:43:52   
Anoniman

Felix baš mi žao tvog pileta, da nam što prije ozdravi ali sve je to dio odrastanja... ja sam kao djete vazda muku mučila s tim krajnicima uhhh user posted image
brojniji user posted image
ma i ja sam isto a evo i on sada nesto sam kontala sinoc mislila na Koku, reko nezna koliko je sretan sto se mali I. rijesio krajnika ....
Ja mislim da i nas to nekad ceka u skoroj buducnosti ...dok ojaca i bude veci .

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 32143
20.9.2011 9:45:34   
InLove

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Jutro mamama i dječici, nadam se da ste mi svi dobro, da sad ne zapitkujem za svakog posebno... eehhh evo nam ružnog vremena, nešto razmišljam kako će sad dječica koja su navikla biti vani  i lijepo se igrati user posted image  da nam ipak još koji dan ugrije sunce, meni žao što sam tako malo vremena provodila sa svojom dušicom vani ali bože moj šta mogu... vodila sam ga koliko sam moglauser posted image  ali nekako kad pomislim koliko je zima duga, možda nisam dovljno vremena provodila vani sa svojim malim piletom....

Sad da zazelim dobro jutro i dobrodoslicu novim velikim bebama user posted image

Felix, bas mi je zao malog pilenceta. Nadam se da će već sutra biti bolji jer ipak prima injekcije i trebale bi početi djelovati. Ljubimo ga puno!

Mala86, i Minja isto kao i Leon, čim progleda odmah ama bas isti tren skace iz kreveta. Palo mi napamet da se garanz sjeti crtica jer odmah zauzme svoju pozu na fotelju i čeka da pustm! Meni dusa spava tada, ali vrtim film u glavi, bila sam kao i ona...obozavala sam gledati ujutro filmove dok jos ni oči ne mogu otvoriti kako treba user posted image

Kod nas je vec hladno, al bas hladno, samo nam snijeg fali!! user posted image Grijanje na veliko palimo, zbog djecice a i zbog nas!!

Hvala na dobrodoslici!user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 32144
20.9.2011 9:45:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

jutro...

ššššššššššš, V. jos spavauser posted image ...user posted image

Ishak, Nejra, mamice, dobrodosli...lijepo cemo se druzitiuser posted image

Felix, zao mi je A. mnogouser posted image ....nadam da ce injekcije brzo pomoci, a dobro me napomenu za d3 kapi, moram ih uzeti, sep. vec uveliko prolaziuser posted image ...

Bambi, polako, pa Nane je skoro pola godine mladji od V., propricat ceuser posted image ...a, da je merak, merak jeuser posted image

hvala mila
Ja u apoteci reko dat cete mi d3 kapi mene medicinar gleda blijedo kaze molim reko d3 kaze kako to koliko ima reko 2 god pa kao d3 ide do god. reko znam dala nam sad ped.imasli nesto da ti je napisala da ti je dala d3  reko nemauser posted image svasta .kaze dobro cudno gleda ako je ped rekla onda moze jer inace idu do godine.
Nama rekla po dvije kapi samo da stavljam d3

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 32145
20.9.2011 9:46:43   
InLove
Tekja hvala i tebi, nego sta da cemo se lijepo druziti! Ima nas mashAllah!

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 32146
20.9.2011 9:49:04   
Lady26
Dok se malo uhodate, bit ce vam lijepo...osim onda kad vas budemo ignorisale user posted image user posted image user posted image
Nisam se naspavalaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 32147
20.9.2011 9:50:36   
emi7908
A joj dusa draga... Mene odmah srce boli kad vidim (cujem) da dijete voli nesto a ne smijes mu dati... Hvala dragom Bogu, moji indijanci jedu sve, jeste da Sabina malo nekad zeza, ali opet sam zadovoljna... A Nane, cim oci otvori, ali bukvalno, odmah rukicom pokazuje na frizider i flasicu i pocne da krnjauce "nnnnnaaaaajjjj" "naaaajjjj" u prevodu "daj daj"

Šta ćeš draga, i meni se srce cjepalo ali morala sam tako, mada sam sad malo popustila ne mogu ga više patiti, čini mi se da je osato željan meme user posted image  jer kad je imao pet mjeseci meni nestalo mlijeka eee to je šok bio za mene a htjela sam ga dojiti koliko god sam moglauser posted image user posted image  to nikako ne mogu da prežalim...
Nekad me vidi kad se presvlačim i zamislite šta sljeduje kao rečenica " Mama daj ručam memu, ja sam mala beba ".... user posted image user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 32148
20.9.2011 9:51:58   
emi7908
Dok se malo uhodate, bit ce vam lijepo...osim onda kad vas budemo ignorisale
Nisam se naspavalaaaaaaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image  ee baš mi te žao user posted image user posted image user posted image  hajde dođi da ti moj aparat napravi dobru kafu-user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 32149
20.9.2011 9:52:01   
Bambi09
Hvala na komplimentima user posted image
tekja, blago se tebi pa Dado jos spava, moji su sigurno vec i napolju...
Mya, ljubi mi princezu i... nemoj da se sikiras prije vremena... i ti emy... pa i zimi zna biti lijepo vani... eto onaj snijeg sto je zavalio u Austriji, bas je fin, samo jos da dodje kod nas pa da se sankamo user posted image user posted image user posted image user posted image

Lady sto si mi nenaspavana??? Da nije slucajno kriva aktivnost o kojoj si toliko mastala u trudnoci user posted image user posted image user posted image  Joj sad mi se vratise u glavu postovi od prije nekih 2 godine... user posted image user posted image user posted image user posted image  Imam sve snimljeno... user posted image

< Poruku je uredio Bambi09 -- 20.9.2011 9:53:39 >

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 32150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1284 1285 [1286] 1287 1288   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1284 1285 [1286] 1287 1288   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *