Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma ja se salim, ali iskreno bude i toga, ali ne ignorisanje, nego jednostavno puno pisemo i mora se ponesto preskociti, nema sanse sva uhvatiti.... Evo vidis ove Emi npr, Bambi, Tekje i sl....samo zacatavaju temu
Ma ja se salim, ali iskreno bude i toga, ali ne ignorisanje, nego jednostavno puno pisemo i mora se ponesto preskociti, nema sanse sva uhvatiti.... Evo vidis ove Emi npr, Bambi, Tekje i sl....samo zacatavaju temu
evo npr ova moja kona mene nesto ignorise, juce a evo i jutros, eto vidis ti malena
Znas kako kazu stari ljudOvi... S kim se druzis taKi si
Bambi, nije meni toliko zima mrska, ali posebno ne volim brdo garderobe koju moramo navuci na sebe, pa dok Minju obucem pa sebe, pa cizme, pa sal, rukavica, kape...preznojim se sva....ufffffff, izgubim volju za izlaskom
Bambi, nije meni toliko zima mrska, ali posebno ne volim brdo garderobe koju moramo navuci na sebe, pa dok Minju obucem pa sebe, pa cizme, pa sal, rukavica, kape...preznojim se sva....ufffffff, izgubim volju za izlaskom
a reci im mya ti imas ta ovlastenja pa kolica u jednu ruku, pa torbu u drugu pa dijete u trecu, uffff grozno, ja sam prokihala od zime vec
Lady mislila mi cemo se prepasti jer ste vi domace e zeznula se
jesam mila hb uh koji teret spade s mene . I odnijela vec ,... Pa ako bude uredu bit ce gotovo u cetvrtak ujutro ako ne bude o.k u petak u 1 . Skoro dala kapi za nos, i fenestil i eno oce spavati lezi jeo malo supice samo vodice one pio. Jako je nervozan da ima je mala , turu od jutros dala sam parac. 7ml rekla izracunala po kg.njegovoj kaze slobodno 7ml daji .Ako predje 38. daj ipubrufen tako sam i radila i nedaj boze cepic je zadnji. Bit ce bolje abd nadam se. jest kod nas brrrrrrr ....
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.