Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pokusavam organizirati svaki vikend van kuce... Njih dvije su mi super sad u voznji, ne treba mi puno "opreme"... a mm je slobodan...
Mislim da je sad na redu Bijeljina... Jesi li ti bila u Stanisicima?
nisam, bila sam u onom kod medjugorja,, a na bjelasnici sam bila samo u umoljanima, a mm je isao u lukomir nekidan, nama je to bilo daleko jer se ima puno hodati (mislim na sebe i lanu). mi mozemo organizovati otprilike jedan vikend mjesecno, jer mm radi 2 u mjesecu a valja obici i familiju, pa ostane taj jedan vikend, i to mi je super, juce isli u etno selo begovo po drugi put, super nam bilo
< Poruku je uredio teacher75 -- 18.9.2011 20:28:29 >
koko budi jaka , .....bit ce dobro abd . Tajra vi uzivale neka ste vala Moj A. malo odspavao mora nije danas , nervozan je uh ceka nas jos jedna duga besana noc nadam se sutra abd bolje novi dan nova nafaka .Da ce mu biti bolje i lekovi pocet djelovati . O jelu necu da pricam nista jeo nije samo tecnosti pije ni ne silim ga jer znam da je bas al bas bolestan i prehladjen nezna se gdje vise slini, iz usta ili nosa i + pod upalom krajnika . a bas san bilo lijepo krenulo sa jelom......bas mi zao .....
jeste Tajra , danas se razboli tj od juce vuce a jutros dosastavio odvela ga ima upalu krajnika slini i + slini iz usta mozda mu ide neki zub hm tko ce ga znati al znam da je skoro SVAKI prokleti zub dobro odbolovao nije mogao proc bez anibiotika i neke upaletine al proce abd . nadam se sutra boljem. Samo mi krivo zao , neznam kako da opisem osjecaje taman nas bilo krenulo sa jelom i nekim tempom spavanja po citavu noc . Sad sve pade u vodu niti jede niti spava .
Boze dragi, koliko je on antibiotika popio... Mislim, hvala Bogu, pa i to ima, ali tvojoj mrvici se bas ne da...
"napadni" ga svim onim prirodnim sredstvima, i da sto prije ozdravite
neda jasta al et , nedaj boze goreg ovo je sve sto se kaze djecije upale grla nista strasno. Sklon je upalama jer ima uvecane krajnike i osjetljiv je , ...i zubi ga muce isto nema ih svihu jos svaki je odbolovao ..... Al proce i to ....Sad nece nista da jede , al kad ozdavi abd davat cu mu zdravo kao sto sam i do sad . Al imam osjecaj sto vise pazim, da mi sve gore ....al et hajd sad nije strasno proce. Sad sliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaa uzas voda , iz nosa curi .....
vece upita li ko ovo dana za nas i ako jeste i ako nije nema veze,mi smo vas pozelili koko mila bit ce dobro ako Bog da,znam da ti je tesko ali znaj uz tebe smo felix i deckic bolestan opet, misa mu vise,ljubimo ga puno Nismo ni mi za pohvaliti,cura od juce ima turu i po jeziku joj iskocile neke bubuljice,to je boli,ne moze jesti nista nismo isli kod dr.vidjet cemo kakvo ce biti stanje,nadam se dobro ako Bog da mi bili u Kaknju pravili ajvar,kiselili paprike,pravili sok od drijena,helem umorna sam ko pas sad cu malo da citam sta se ovdje desavalo,procitala sam samo zadnju stranu....
Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
Ja moram da se pohvalim da danas nema gnoja u mojoj rani, konacno posle 36 dana neko poboljsanje , jos ona curi, ali bitno je da ne gnoji...sad jos polako da prestane curiti i zaraste i ima da budem an sedmom nebu
Moja cura uziva na Borackom, pocela da jede, dijete ujutru kako ustane izadje vani i ne ulazi do spavanja nikako, vani jede i sve sto joj se ponudi pojede...uglavnom mama presrecna i jedva cekam utorak jer smo planirali tada otici da je obidjemo malo, ja je pozeljela pravo . Luka malo poceo da zanovjeta, ali opet nije strasno, da li je neki skok ili sta vec ali zadnja dva dana je kenkav nekakav i samo bi na ( . ) visio.
Ja moram da se pohvalim da danas nema gnoja u mojoj rani, konacno posle 36 dana neko poboljsanje , jos ona curi, ali bitno je da ne gnoji...sad jos polako da prestane curiti i zaraste i ima da budem an sedmom nebu
Moja cura uziva na Borackom, pocela da jede, dijete ujutru kako ustane izadje vani i ne ulazi do spavanja nikako, vani jede i sve sto joj se ponudi pojede...uglavnom mama presrecna i jedva cekam utorak jer smo planirali tada otici da je obidjemo malo, ja je pozeljela pravo . Luka malo poceo da zanovjeta, ali opet nije strasno, da li je neki skok ili sta vec ali zadnja dva dana je kenkav nekakav i samo bi na ( . ) visio.
Sigurno ti je to prvi skok.
Baš mi je drago da se stanje sa ranom popravlja
zahoooooo, tajra ...Mi bili u Vilsonovom, V. me slomio, al' neka je ...evo okupala ga, muntam ga da spava, al' i kako ce kad je u 17h ustao...Naucio je da se zove: Dado Babac i imam godina dvi ...nema sanse da kaze da se zove Vedad, nije, nego Dado i tacka
Felix, ella, koko, bit ce sve dobro sa nasim pilicima dragim
Jelena, drago mi je da je makar mali pomak nabolje...a Luka se javio, neka malo, pa da znamo da je ziv ...ne znam jesam li vam nekad rekla, ali moj V. sedam dana od rodjenjs nije zaplakao - osim ono kad je izletio , cak i kad je bio u bolnici par dana, sestre su mi rekle da nikad nije plakao, samo bi otvorio oci i gledao, pa se malo prokomesa i to je to...kad je prvi put pustio avaz, ja zaplakala od srece ...eh kako je bio mirna beba
Zaho...sta je to sa curicom....cuj iskocilo joj nesto po jeziku, svasta...da nije neka infekcija? Lupam
Tekja....jel vjerujes da je Lana zaplakala prvi put sa 6,5mj i to u bolnici...nikad prije ni suze ni glasa haman....mirna i vesela bebica bila, zato sad
Ja se ofarbala i odmah sam bolje raspolozena... Kupia sebi 2 majice u Waikkikiju za cak 25KM, jedva cekam da zahladni da ih pronoham ali neka sunca, imam ja strpljenja
hehe,moja tekja pricaj mi malo o mirnoj bebi i moja E kao i tvoj V do godine nikad plakala nije,lazem plakala tri puta imala upalu uha a saaaaad samo vristi ako joj nije sta po cejfu odmah piska a kad je bolesna snositi se ne moze
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.