|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1278 1279 [1280] 1281 1282   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.9.2011 20:27:49   
teacher75
IZVORNA PORUKA: tajra

Pokusavam organizirati svaki vikend van kuce...
Njih dvije su mi super sad u voznji, ne treba mi puno "opreme"...
a mm je slobodan...

Mislim da je sad na redu Bijeljina...
Jesi li ti bila u Stanisicima?

nisam, bila sam u onom kod medjugorja,, a na bjelasnici sam bila samo u umoljanima, a mm je isao u lukomir nekidan, nama je to bilo daleko jer se ima puno hodati (mislim na sebe user posted image i lanu). mi mozemo organizovati otprilike jedan vikend mjesecno, jer mm radi 2 u mjesecu a valja obici i familiju, pa ostane taj jedan vikend, i to mi je super, juce isli u etno selo begovo po drugi put, super nam bilouser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 18.9.2011 20:28:29 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31976
18.9.2011 20:29:33   
teacher75
a meni treba puno opreme jer lana povraca, a i jauser posted image danas je ona bila ok jer je spavala al sam ja morala koristiti kesu u voznjiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 31977
18.9.2011 20:32:05   
R&T@
Dobro ti ikako mozes da se vozis u trudnoci, a jos i djevojcica povraca...

Moje samo pjevaju, posebno R.
Glava mi bude kao katedralauser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 31978
18.9.2011 20:33:20   
teacher75

Dobro ti ikako mozes da se vozis u trudnoci, a jos i djevojcica povraca...

Moje samo pjevaju, posebno R.
Glava mi bude kao katedralauser posted image user posted image user posted image user posted image

ma sve cu istrpiti samo da user posted image user posted image user posted image iz kuce user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31979
18.9.2011 20:37:03   
koka i po
i ostavi ja svoje dijete u bolnici....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 31980
18.9.2011 20:40:34   
teacher75

IZVORNA PORUKA: koka i po

i ostavi ja svoje dijete u bolnici....

user posted image sretno, bice sve ok abd. kad izlazi?

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 31981
18.9.2011 20:41:43   
koka i po
neznam....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 31982
18.9.2011 20:44:49   
tekja
kokouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bice sve ok draga, insAllah...ljubim te...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 31983
18.9.2011 20:59:43   
Anoniman
koko user posted image user posted image user posted image budi jaka , .....bit ce dobro abd .
Tajra user posted image vi uzivale neka ste vala user posted image
Moj A. malo odspavao mora nije danas , nervozan je uh ceka nas jos jedna duga besana noc nadam se sutra abd bolje novi dan nova nafaka .Da ce mu biti bolje i lekovi  pocet djelovati .
O jelu necu da pricam user posted image nista jeo nije samo tecnosti pije ni ne silim ga jer znam da je bas al bas bolestan i prehladjen nezna se gdje vise slini, iz usta ili nosa i + pod upalom krajnika .
a bas san bilo lijepo krenulo sa jelom......bas mi zao .....

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 31984
18.9.2011 21:13:06   
R&T@
Koki, mila moja, user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti imas momka i po, pa te molim, no sikirikiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Felix, Anelko bolestanuser posted image
Bas mi je zao...
user posted image i bolesti vise...

Tekjauser posted image
Poseban pozdrav za V.user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31985
18.9.2011 21:15:51   
Anoniman
jeste Tajra , danas se razboli tj od juce vuce a jutros dosastavio odvela ga ima upalu krajnika  slini i + slini iz usta mozda mu ide neki zub hm tko ce ga znatiuser posted image al znam da je skoro SVAKI prokleti zub dobro odbolovaouser posted image nije mogao proc bez anibiotika i neke upaletine al proce abd . nadam se sutra boljem.
Samo mi krivo zao , neznam kako da opisem osjecaje taman nas bilo krenulo sa jelom i nekim tempom spavanja po citavu noc .
Sad sve pade u vodu niti jede niti spava .

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 31986
18.9.2011 21:21:40   
R&T@
Boze dragi, koliko je on antibiotika popio...
Mislim, hvala Bogu, pa i to ima, ali tvojoj mrvici se bas ne da...user posted image

"napadni" ga svim onim prirodnim sredstvima, i da sto prije ozdraviteuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31987
18.9.2011 21:26:41   
Anoniman

Boze dragi, koliko je on antibiotika popio...
Mislim, hvala Bogu, pa i to ima, ali tvojoj mrvici se bas ne da...user posted image

"napadni" ga svim onim prirodnim sredstvima, i da sto prije ozdraviteuser posted image

neda jasta al et , nedaj boze goreg ovo je sve sto se kaze djecije upale grla nista strasno.
Sklon je upalama jer ima uvecane krajnike i osjetljiv je , ...i zubi ga muce isto nema ih svihu jos svaki je odbolovao .....
Al proce i to ....Sad nece nista da jede , al kad ozdavi abd davat cu mu zdravo kao sto sam i do sad .
Al imam osjecaj sto vise pazim, da mi sve gore ....al et hajd sad nije strasno proce.
Sad sliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaa uzas voda , iz nosa curi .....

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 31988
18.9.2011 21:45:12   
Honey3
veceuser posted image upita li ko ovo dana za nasuser posted image user posted image i ako jeste i ako nije nema veze,mi smo vas pozeliliuser posted image
koko mila bit ce dobro ako Bog da,znam da ti je tesko ali znaj uz tebe smouser posted image felix i deckic bolestan opet, misa mu vise,ljubimo ga punouser posted image Nismo ni mi za pohvaliti,cura od juce ima turu i po jeziku joj iskocile neke bubuljice,to je boli,ne moze jesti nistauser posted image nismo isli kod dr.vidjet cemo kakvo ce biti stanje,nadam se dobro ako Bog dauser posted image mi bili u Kaknju pravili ajvar,kiselili paprike,pravili sok od drijena,helem umorna sam ko pasuser posted image
sad cu malo da citam sta se ovdje desavalo,procitala sam samo zadnju stranu....

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31989
18.9.2011 21:52:14   
R&T@
Zaha, dobro nam se javilauser posted image
Sta je ovo svu djecicu nesto muci...user posted image

Za to "po jeziku" ima divan sprej u zelenom pakovanju, ali ne mogu da se sjetim naziva...user posted image

Znam: tantum verde...
jeste malo poskup, ali je ucinkovit...

< Poruku je uredio tajra -- 18.9.2011 21:53:38 >

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 31990
18.9.2011 22:01:41   
Honey3
tajra koliko skupuser posted image mm joj u apoteci kupio gengigel baby oko 20 KM,ove u apoteci mu to predlozile i to jos kad smo na more htjeli prvi put,to isto joj se pojavilouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31991
18.9.2011 22:03:47   
Anoniman
Koko srecno sutra... ljubimo vasuser posted image

Koko, Zaho...bas mi zao djecice...

Ja moram da se pohvalim da danas nema gnoja u mojoj rani, konacno posle 36 dana neko poboljsanjeuser posted image , jos ona curi, ali bitno je da ne gnoji...sad jos polako da prestane curiti i zaraste i ima da budem an sedmom nebuuser posted image

Moja cura uziva na Borackom, pocela da jede, dijete ujutru kako ustane izadje vani i ne ulazi do spavanja nikako, vani jede i sve sto joj se ponudi pojede...uglavnom mama presrecna i jedva cekam utorak jer smo planirali tada otici da je obidjemo malo, ja je pozeljela pravouser posted image . Luka malo poceo da zanovjeta, ali opet nije strasno, da li je neki skok ili sta vec ali zadnja dva dana je kenkav nekakav i samo bi na ( . ) visio.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 31992
18.9.2011 22:04:37   
Anoniman
Zaho ja znam da je gangigel za zubiceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31993
18.9.2011 22:07:20   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Koko srecno sutra... ljubimo vasuser posted image

Koko, Zaho...bas mi zao djecice...

Ja moram da se pohvalim da danas nema gnoja u mojoj rani, konacno posle 36 dana neko poboljsanjeuser posted image , jos ona curi, ali bitno je da ne gnoji...sad jos polako da prestane curiti i zaraste i ima da budem an sedmom nebuuser posted image

Moja cura uziva na Borackom, pocela da jede, dijete ujutru kako ustane izadje vani i ne ulazi do spavanja nikako, vani jede i sve sto joj se ponudi pojede...uglavnom mama presrecna i jedva cekam utorak jer smo planirali tada otici da je obidjemo malo, ja je pozeljela pravouser posted image . Luka malo poceo da zanovjeta, ali opet nije strasno, da li je neki skok ili sta vec ali zadnja dva dana je kenkav nekakav i samo bi na ( . ) visio.

Sigurno ti je to prvi skok.

Baš mi je drago da se stanje sa ranom popravlja user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31994
18.9.2011 22:18:05   
Honey3
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zaho ja znam da je gangigel za zubiceuser posted image
jeste i za zubice,za razna upalna stanja,ulkusi u ustima....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31995
18.9.2011 22:33:59   
tekja
vece...

zahoooooo, tajrauser posted image ...Mi bili u Vilsonovom, V. me slomio, al' neka jeuser posted image ...evo okupala ga, muntam ga da spava, al' i kako ce kad je u 17h ustao...Naucio je da se zove: Dado Babac i imam godina dviuser posted image user posted image user posted image ...nema sanse da kaze da se zove Vedad, nije, nego Dado i tackauser posted image

Felix, ella, koko, bit ce sve dobro sa nasim pilicima dragimuser posted image user posted image

Jelena, drago mi je da je makar mali pomak nabolje...a Luka se javio, neka malo, pa da znamo da je zivuser posted image ...ne znam jesam li vam nekad rekla, ali moj V. sedam dana od rodjenjs nije zaplakao - osim ono kad je izletiouser posted image , cak i kad je bio u bolnici par dana, sestre su mi rekle da nikad nije plakao, samo bi otvorio oci i gledao, pa se malo prokomesa i to je to...kad je prvi put pustio avaz, ja zaplakala od sreceuser posted image  ...eh kako je bio mirna bebauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 31996
18.9.2011 22:39:28   
Lady26
Jelena, hB pa makar ide nabolje, polako ali ide...bit ce to ok aBd...Kad su Anini nalazi, Lukini?
Vidis da cura uziva, i jede user posted image ...nama je teze nego njima....

Zaho...sta je to sa curicom....cuj iskocilo joj nesto po jeziku, svasta...da nije neka infekcija? Lupam user posted image

Tekja....jel vjerujes da je Lana zaplakala prvi put sa 6,5mj i to u bolnici...nikad prije ni suze ni glasa haman....mirna i vesela bebica bila, zato sad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31997
18.9.2011 22:40:55   
Lady26
Ja se ofarbala i odmah sam bolje raspolozena... user posted image
Kupia sebi 2 majice u Waikkikiju za cak 25KM, jedva cekam da zahladni user posted image user posted image da ih pronoham ali neka sunca, imam ja strpljenja user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31998
18.9.2011 22:41:55   
R&T@
tekja, sto su tvoje i moje dijete u fazonu...
imaju pseudonimeuser posted image user posted image user posted image user posted image

I T. nikad nije plakala...ni kad je "izletjela"...
u ulazu me pitali: Gdje mi je beba?user posted image user posted image user posted image
Zato R. nikad jezik nije uvuklauser posted image user posted image user posted image

Jelo, super za ranuuser posted image i Anino jelouser posted image i glas Lukinuser posted image
P.S. Ne idi u utorak pokvarit ces dijete...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31999
18.9.2011 22:42:25   
Honey3
hehe,moja tekja pricaj mi malo o mirnoj bebi i moja E kao i tvoj V do godine nikad plakala nije,lazem plakala tri puta imala upalu uhauser posted image a saaaaad samo vristi ako joj nije sta po cejfu odmah piska a kad je bolesna snositi se ne mozeuser posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 32000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1278 1279 [1280] 1281 1282   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1278 1279 [1280] 1281 1282   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *